Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1]   Dolje

Autor Tema: prva veća tura-lika i bosna  (Posjeta: 960 )

pegaso

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: trenutno slaže
prva veća tura-lika i bosna
« : 21. Kolovoz 2007, 21:47:06 »

evo i moje prve veće ture
16.08.novigrad,senj,korenica,udbina,d.lapac,ulaz u bih,bihač-izačići-bihač,kulen-vakuf
od novigrada do senja klasika,gužva,kolona ali pošto smo ipak na dva kotača nekako prolazimo,od senja dalje par talijana i prvo naglo kočenje,talijan iza desnog zavoja mrtav hladan sa parkinga na cestu naravno bez gledanja,na sreću bez posljedica(inače bi putovanje bilo kratko),dalje preko otočca i borja u korenicu,e tu je bila greška,ja pametan na ben. u korenici pitam policajca dal se može preko d.lapca i doljana u bih,on kaže može(ako nije znao bolje da je rekao pa da pitam nekog ko zna),mi preko udbine i bruvna u d.lapac a tamo saznamo da nemože tuda nego na g.p. užljebić,dođemo tamo kad skužim da nemam zeleni karton,a na tom prelazu ga nemožeš podić,srećom puste me ali im moram obečat da ću otić na izačiće i kupit osiguranje za bih,odlazimo u bihač ali ni jedno osiguranje više ne radi,pa stvarno moram u izačiće i na špediciji kupujem policu za 17 dana(kaže tip,nemože kraće),srećom nije puno 17e,napokon krečemo prema cilju za taj dan,nazad preko bihača i ripača u kulen-vakuf gdje imamo rezervirano spavanje,kulen-vakuf grad kao iz priča ive andriča,smještamo se(garaža za bandita),večeramo(super ražnjiči od teletine i bosanski kolači) odlazimo u grad na piće i na spavanje(nakon dugo vremena vidimo nebo puno zvjezda jer nema puno umjetnog svjetla,padamo u san uz šum slapova une),prešli 500km od toga skoro 200 neplanirano,nastavak sljedi
Evidentirano
pegaso

fredi

• Vozi: GSF (genuine suzuki fan )
Odg: prva veća tura-lika i bosna
« Odgovori #1 : 21. Kolovoz 2007, 22:39:00 »

Lijep đir,samo si mogal stavit još malo slika.U Kulen -vakufu sam bil za za vrime oluje,čuvali smo most preko
Une.I to je jedno putovanje na koje se spreman jedan vikend.
Je asfaltirana cesta do Kulen vakufa,kad sam ja bio jedan dio je bio neasfaltiran.
Evidentirano
everybody needs suzuki sometimes

33

• Vozi: Dream masinu (savrsenstvo bez mane)
« Odgovori #2 : 21. Kolovoz 2007, 23:07:23 »

Molim te reci di si nocil, naziv i cijenu. Da si bil zadovoljan pise.
Evidentirano
http://veit-beck.com/  
 www. fodi.frubar.net (upload fotke bez problema)     No more speed,Last car to pass -got a thing that's called Radar Love - We've got a light in the sky - the road has got me hypnotized - And I'm speedin' into a new sunrise - Piši me vrit!

Bil

• **
  • Vozi: V-strom K9 črn ko vuglen
« Odgovori #3 : 22. Kolovoz 2007, 13:53:30 »

Ja sam prošli tjedan bil u tom kraju ali sam išo preko Zrinske gore.Cesta koma a na karti mi ljepo piše asvalt.Isto jedno 500km u danu sam napravil.U Bosni klopa jeftina za popizdit :slinavac:
Evidentirano

pegaso

• **
« Odgovori #4 : 22. Kolovoz 2007, 18:15:10 »

Molim te reci di si nocil, naziv i cijenu. Da si bil zadovoljan pise.
cesta od skretanja u ripaču do kulen-vakufa sasvim o.k.,spavali u pansionu saraj kulen-vakuf,našo na netu,spavanje 13e po osobi
Evidentirano
pegaso

pegaso

• **
« Odgovori #5 : 22. Kolovoz 2007, 19:07:58 »

17.08 kulen-vakuf,bos.petrovac,jajce,travnik,busovača,sarajevo
ujutro lagano jeli pa na suzu i piči pravac b.petrovac,cesta prazna prava uživancija,samo na mjestima gdje su obnavljali kao da su sir metali,kolotrazi ko grabe duboki,puno bolji stari prijeratni djelovi,stajem u ključu na nekoj privat benziskoj,točimo i pijemo kavu,nemam se namjeru zaustavljat u republici srpskoj ali policija ne misli tako,zaustavljaju me (znao sam da stoje jer su mi vozači blicali),pregled dokumenata,sve o.k.,ćini mi se da je malo htijeo vidjet motor,mada se mekonjič grad ćini kao mjesto gdje bi trebalo stat,sljedeči put,izlazimo iz srpskog djela i stajemo na plivskom jezeru,prekrasno,ručamo teletinu ispod sača i odmaramo se oko 2h,tu bi trebalo ostat bar cijeli dan ali nije po planu pa krečemo prema d.vakufu i travniku,do travnika cesta dobra,ljepi pogledi i slab promet a onda dolazi najgora dionica travnik,vitez,busovača,kiseljak,sarajevo,u travniku se raspitujem za put i čovjek kaže odi preko kiseljaka jer preko visokog grade autoput pa su zastoji,poslušam i skrečem u kaoniku za kiseljak,cesta uska,loša,promet gust,vozači nikad čuli za žmigavac,izlječu na cestu bez gledanja,potreban krajnji oprez,šlag na torti su derneci koji se održavaju uz cestu pa na mjestima milimo puževim korakom,ugođaj i okoliš kao da si na cesti sesvete-d.selo prema vrbovcu,neprekidni niz kučerina a u svakoj trgovina,birtija,građ.mat i valjda svjetski rekord benzinskih po glavi stanovnika,uglavnom najgori dio cijelog putovanja,
jedva čekamo sarajevo u koje ulazimo kasno popodne iz smjera iliđe,pri prvom pogledu na grad mašem rukom i kažem ženi "vidiš ovaj grad,to ti je walter"
vozimo se kroz gužvu do baščaršije gdje bi se trebali naći sa prijateljima koji dolaze iz ivanića,parkiram ispred gradske kavane i čekamo da stignu,ne brinemo za spavanje jer žac je bio u sarajevu pa zna gdje ima,ali ne lezi vraže,oko 8h dobivam poruku od žaca da je tek 130km od sarajeva i da ja sredim spavanje,pa tako umjesto rezerva-
klikom miša,juriš tražit spavanje,a ko za vraga tu večer počinje filmski festival i grad je pun ko šipak(o tom nismo pojma imali),sreča da je sarajevo na balkanu,pa pitam konobara,on svog jarana ovaj amiđu i na kraju nalazimo hostel 20m od kavane,nije baš holidey in ali u tim uvjetima prolazi,tuširanje,presvlačenje i odlazimo nazad na baščaršiju,čevapi,kahva,susret sa frendovima,ostajemo budni do dva sata a onda mrtvi umorni tonemo u mrtvački san
Evidentirano
pegaso

pegaso

• **
« Odgovori #6 : 22. Kolovoz 2007, 19:13:26 »

još par slika sa te dionice(baščaršiju zaboravili slikat :shock: :palacdolje:
Evidentirano
pegaso

fredi

• Vozi: GSF (genuine suzuki fan )
« Odgovori #7 : 23. Kolovoz 2007, 08:21:11 »

Mogal si navratit na Ilidžu,na motosusret i tako si bio u to vrijeme gore.Bilo je super  :palacgore:
Evidentirano
everybody needs suzuki sometimes
 Str: [1]   Gore

Stranica je generirana za 0.082 sekundi uz 15 upita.