Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 3 [4]  Sve   Dolje

Autor Tema: daleko....  (Posjeta: 4439 )

neno

• **
Re: daleko....
« Odgovori #75 : 13. Travanj 2005, 11:43:55 »

Citat: Adventurer
Citat: zweky
ako će biti sreće i novaca :mrgreen: htjela bi ove godine malo otputovati izvan granice Hrvatske.pa me zanima ko je od vas na forumu išao negdje dalje i da kaže npr.koliko mu je trebalo novaca za takvo nešto,kamo je išao i s kojim motorom.gdje je spavao ...u kampovima ili privatnom smještaju(naravo i cijene toga),kojim putem je išao...neke cake u različitim državama...
ja bi išla sa svojim kle-om i nadam se da će on bez problema izdržati tako neki veći put...ne znam u kojem slučaju bi ga mogla isforsirat itd

I ja bih ove godene napravio malo veći izlet do Azurne obale i Monaka pa ako je netko bio da malo opiše iskustva. :roll:

U Monaku si za jedan dan ako ideš autoputom. Tamo možeš pronaći sređene kampove i nisu skupi (proveo sam tri noći tamo i točno se ne sjećam koja je cifra). Plaže su šljunčane i bolje izgledaju na fotkama nego u stvarnosti. Klopat možeš po picerijama i mogu se pronaći restorani koji nisu skupi. Pri povratku ako budeš imao vremena svrati u Gargaland kod Milana. Ako ti još kako mogu pomoći javi se, mogu iskopati točan naziv kampa i gdje se nalazi itd.
Evidentirano

neno

• **
« Odgovori #76 : 13. Travanj 2005, 12:01:36 »

Citat: zweky
ako će biti sreće i novaca :mrgreen: htjela bi ove godine malo otputovati izvan granice Hrvatske.pa me zanima ko je od vas na forumu išao negdje dalje i da kaže npr.koliko mu je trebalo novaca za takvo nešto,kamo je išao i s kojim motorom.gdje je spavao ...u kampovima ili privatnom smještaju(naravo i cijene toga),kojim putem je išao...neke cake u različitim državama...
ja bi išla sa svojim kle-om i nadam se da će on bez problema izdržati tako neki veći put...ne znam u kojem slučaju bi ga mogla isforsirat itd

Potrebno ti je samo malo dobre volje, destinacija na koju ideš, ispravan motor i nešto novaca. Spavanje nađeš na licu mjesta i dnevna kilometraža ovisi samo o tebi. Ako ti pofali novaca smo se okreneš prema doma. Naravno nadam se da će to biti puno dalje Slovenije.
Evidentirano

Adventurer

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: Kawasaki Z 750S
« Odgovori #77 : 13. Travanj 2005, 15:42:02 »

Citat: neno

U Monaku si za jedan dan ako ideš autoputom. Tamo možeš pronaći sređene kampove i nisu skupi (proveo sam tri noći tamo i točno se ne sjećam koja je cifra). Plaže su šljunčane i bolje izgledaju na fotkama nego u stvarnosti. Klopat možeš po picerijama i mogu se pronaći restorani koji nisu skupi. Pri povratku ako budeš imao vremena svrati u Gargaland kod Milana. Ako ti još kako mogu pomoći javi se, mogu iskopati točan naziv kampa i gdje se nalazi itd.

Hvala Neno javim ti se pa skoćimo na cugu i poprićamo.
Evidentirano
Pozdrav moto-putnicima ma gdje bili !

http://vimeo.com/37868842

neno

• **
daleko....
« Odgovori #78 : 13. Travanj 2005, 15:48:53 »

Dogovoreno
Evidentirano
 Str: 1 2 3 [4]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.058 sekundi uz 15 upita.