Pa da zazivi ideja.Sutra ako cesta bude suha barem po sredini nadjemo se u Putu u 11 na kavi i u 12.00 krecemo SVI. Tko nije tankiro magare je bio
U Jasku u Pastuha na cugu. Tamo imaju dobre pecene kobase sa pojest. Nije puno para.
Mopzes stizati do 12:00 koliko got puta zelis
Citat: linzaMopzes stizati do 12:00 koliko got puta zelisA mi kaj delamo do 13h? Da vas stignemo do Klinča sela ili kaj?
Ovo je dobar primjer kako NE organizirati putovanja. Mogu se ja sad batje kaj sam krenul prema Jaski
Citat: BanditOvo je dobar primjer kako NE organizirati putovanja. Mogu se ja sad batje kaj sam krenul prema Jaski mozes i sta god hoces jer je plan u 12 zahednicko kretanje. Tebe nije bilo i samo smo se eustahije i ja nasli. Mi smo promjenili plan. Svi znaju kada i neki imaju telefon.
Citat: linza...mozes i sta god hoces jer je plan u 12 zahednicko kretanje. Tebe nije bilo i samo smo se eustahije i ja nasli. Mi smo promjenili plan. Svi znaju kada i neki imaju telefon.Ima ti pravo...kaj me brige...
...mozes i sta god hoces jer je plan u 12 zahednicko kretanje. Tebe nije bilo i samo smo se eustahije i ja nasli. Mi smo promjenili plan. Svi znaju kada i neki imaju telefon.
bili eustahije i linza otili do murskog sredića popili kavice i čajeke i sad su već negdje pred ZGkratko i lepo druenjefino su me iznenadili