Polako sa ovom temom o dobrodoslici odlazimo u OFF-TOPIC ali jedno moram reci u svoje i u ime moga moto-drustva:
Vecina nas pripada moto populaciji bas zato jer za nas granice nepostoje.Postujemo sve koji se voze na dva tocka.Sa setom se secamo moto-susreta u Osijeku , i dan danas slusamo radio Vukovar , citamo Alan Forda sa hrvatskim prevodom, gledamo RTL , divimo se Opatiji , navijamo za Janicu , veselimo se dolasku Osjeckih moto klubova na nase susrete itd. Nepisem ovo da bih se nekom uvlacio u dupe vec zato sto sam prosle godine
bio u Dubrovniku i ostao ispljuvan na jednom semaforu. Nije mi bilo krivo jer me je pljuvao samo jedan celavi ekstremista kakvih i kod nas nazalost ima.
Ponasanja takvih ljudi se stidi vecina nas.Dolazicemo u Hrvatsku tamo gde smo dobrodosli a netamo gde ce mo stvarati probleme jer slozicete se:problema je bilo dosta!
E zato će ja na leto lepo u Novi Sad!
Znam da će da bidne drugara tamo!Pa će da se napijemo ako trba.A TREBA!
Nego drugar motofan-yu,da te ja neto pitam...Jel moe nać kakav smjetaj za motor na par dana,nedgje u sedmom mjesecu?Točnije,prvi vikend u sedmom mjesecu.Kad je onaj festival,Exit.Ili tako nekako...
Nije mi spavanje problem,al nebi ba volio da mi motor stoji na cesti.