Evo dodatka na prvu zakljucanu temu gdje je sasa okacio pozivnicu Dvije Rote. Ostao sam dakle duzan broj telefona tipa za smjestaj (
100kn po glavi za noc, zakljucan ogradjeni parking + garaza). Covjek je nas clan!
Ovo sam vec negdje napisao, pa cu samo copy/paste...
Evo jucer sam ostao duzan broj smjestaja u Cavtatu;
dakle, gdin. Pero Radovic 098 9513 797. Eto, to je to. Sinoc sam razgovarao sa Darijom iz Plasticara. Sad znam, Rudi je rodjak od nekog Vaseg clana i on sredjiva smjestaj takodjer, valjda negdje u gradu. Rudija ne poznajem osobno, ali znam ostalu ekipu iz plasticara. Obavijesteni su da postoji i ova opcija u Cavtatu (
za koju ja glasam svakako jer je smjestaj super i uzivat cete zaista ima puno prostora za sve, jedino ako bas Vi ne inzistirate da budete smjesteni u Dubrovniku). U svakom slucaju, Vi odlucite, opcije se znaju, vjerujem da cemo biti u kontaktu te svi zajedno organizirati najbolje moguce rjesenje za Vas odlazak na jug. Kad dodjete na jug, plasticari ce Vas spojiti sa MK Dvije Rote (
www.dvijerote.com) , jer je Dario iz plasticara nas clan, i u predsjednistvu je kluba. Vi takodjer mozete kontaktirati bilo koga od imena sa pozivnice. Ako se odlucite za smjestaj u kuci u Cavtatu svakako nazovite Pera na gore navedeni broj, on je upoznat sa svim (samo spomenite matija, cigo, ili kako hocete). Sad je sve stvar odluke. Ja bih se sada povukao u anonimnost te se nadam da cemo se upoznati prije ili kasnije. Cesto sam se zadnjih dana na forumu 'dvije rote' dopisivao i sa Linzom POSLUSAJTE COVJEKA ZA ICI DOLJE, PUT JE DUG, PREDUG, SATIMA I SATIMA - GLEDAJTE TO OVAKO, 2 DANA, SIGURNIH 1500KM GORE-DOLJE, NECETE SE UOPCE SKINUTI S MOTORA, JA KAD IDEM A IDEM CESTO PUN MI JE K... I MOTORA I BIKERSTVA, OZBILJNO... ALI ISPLATI SE...
Aj zivjeli! Vidimo se