Drage kolege,
citam vase postove, a zanimaju me jer sam i sam sa kolegama isao u Dubrovnik, ali iz Slavonije, preko BiH i to pocetkom 7. mjeseca 2004(ukupno u ta tri dana 1200 km).
Iako nisam previse iskusan (oko 20T km na motoru) htio bih ukazati manje iskusnima na nekoliko stvari.
Dosta je nezgodno sto idete u to vrijeme(hladno, kise a mozda i snijeg).
Put je sigurno iscrpljujuc, a dupe dosta bridi i trazi vise stajanja sto kilometri odmicu.Vrlo je bitno pripremiti se na to da ce tim putem vrlo vjerovatno netko dozivjeti neugodnost na cesti a mozda i pad.Mi smo do Dubrovnika imali nekoliko neugodnih situacija, a srecom nitko nije pao (uletili u neosvijetljen tunel u Bosni, nista se nije vidilo-kasnije pazili na svaki tunel-opasno je voziti sa suncanim naocalama), vozili magistralnom cestom i kolega obilazio autobus a ispred njega se brajo odlucio okreniti na cesti sa kamionom, (jedva prosao citav),onda su prva dva bikera u koloni naglo iza okuke vidjeli kolonu koja je skoro stojala, tako da je bilo kocenja u P.M.(a nismo bas brzo vozili), itd.Isto tako jednom kolegi se pokvario motor u Bosni (malo je radio a malo smo ga i molili da proradi-sto je oduzilo put,srecom je jedan od nas bio dobar majstor mehanicar, a donijelo jedno veliko i u konacnici lijepo iskustvo-tu bih rekao da morate imati rjesenje za ostaviti motor negdje na putu ili kolegu koji ce doci po motor-mi smo imali mehanicara pa smo nekako dogurali do cilja natrag).
Isto tako malo mi je nerealna tolika grupa vozaca(koji se usput i ne poznaju bas najbolje), jer treba stalno paziti na sve u koloni(nas je bilo 4, pa smo vozeci stalno pratili retrovizor i ako je netko posustajao(cesto sam to bio ja) morali smo smanjivati brzinu i cekati -jer ako nekoga izgubis iz retrovizora neznas da li je pao ili ga je policija zaustavila, svakako vozis sporije dok ga ne vidis ili das znak onima ispred pa pricekate sa strane ili se vratis po njega).Voznja u koloni trazi da se ne preticete medjusobno, te da se zna tko kuda vozi (lijeva i desna strana trake), a isto tako i bitan razmak izmedju motora(morate imati dovoljno razmaka za iznenadne situacije- kocenje).Preticanje ostalih sudionika u prometu radite oprezno i jedan po jedan,(ostavite vremena onom ispred vas da pretekne vozilo i da se vrati u traku, pa tek onda vi krenite u preticanje).Morate imati dobar pregled ceste ispred i iza vas.
Odjeca je vazna, jer smo se mi, iako je bilo ljeto, nekoliko puta zaustavljali da se skinemo ili obucemo zbog vrucine ili hladnoce.Mislim da je obavezno imati zastitnu jaknu i hlace, cizme i rukavice,kisno odijelo-dobro bi bilo i imati navlake za cizme protiv kise, te obavezno dobru kacigu(naravno i ostalu odjecu -ipak cete tri dana biti na putu).Ispravnost motora je jako bitna, svjetla isto moraju biti dobra.Stvari koje cete staviti (vezati ) na motor moraju se jako dobro pricvrstiti.
Nama se recimo desio kvar na bobini jednog motora, a procurio nam je rezervar na drugom motoru(krpali smo ga u Dubrovniku) i otisao mu je jedan amortizer.Kolega koji je vodio nasu kolonu je iskusan bajker i imao je strpljenja za nas koji nismo do tada isli na tako duge ture u jednom pravcu, a to smatram najbitnijim.Na odmoristima je komentirao nasu voznju i upozoravao na propuste, davao je savjete za sigurnu voznju, i tako smo proveli prekrasna tri dana na tom putu.
Svima sretno.