Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: Opet cetri drzave u jednom danu.  (Posjeta: 1509 )

33

• Spol: Muški
  • Vozi: Dream masinu (savrsenstvo bez mane)
Odg: Opet cetri drzave u jednom danu.
« Odgovori #25 : 12. Rujan 2007, 20:56:27 »

Izgleda da ćemo morat organizirat posebne sobe za bajkere kod "Braći Mujić" da na se ne bi događalo da nema slobodnih. Žao mi je što je Banana ispala tako loša. Pretražit ću još neka prenoćišta čisto da imamo rezervu ako "Mujići" nekad u budućnosti budu pretrpani.
Puno sreće prijatelju!

Pozdrav tebi Robe.
 Soba kao soba,meni nista ne smeta. Nisam ni spominjal da je kupaona,recimo,slaba.Eto ti nebi stal ispod tusa jer nisam ni ja i fali rozeta na tusu i tak to. No, najgore je da cielu noc tuda turiraju aute i JAKO je bucno.U cetri ujutro pocne pijaca a odma posle radovi na visokogradnji koja je 20m zracne linije. Ja sam malo otvaral prozor pa spal i tak stalno, jer sam sve cul i preko zatvorenih prozora. Kasandra je spala sa cepovima.Ta baustela bude jos neko vrijeme i zato ne preporucam taj smjestaj. Dorucak je ok bil. Soba u mlinima nije nista bolja bila no tiha,mada je skoro uz magistralu.Po zimi tih problema nebi bilo,naravno.
Evidentirano
http://veit-beck.com/  
 www. fodi.frubar.net (upload fotke bez problema)     No more speed,Last car to pass -got a thing that's called Radar Love - We've got a light in the sky - the road has got me hypnotized - And I'm speedin' into a new sunrise - Piši me vrit!
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.051 sekundi uz 15 upita.