Evo nadjoh odgovor na
http://motoplus-web.com/forum/viewtopic.php?t=1281"AKO KOGA ZANIMA JA IMAM RECENZIJU IZ MOTOREVIJE 09/2006 ZA ZONGSHEN GS250 PA EVO NEKE CRTICE IZ RECENZIJE:
Sportaš za mlađe i nezahtjevne.
Osim za mlađe klijentele, kojoj je namjenjen, ZS250gs zadovoljit će i nezahtjevne iskusnije vozače. Napravljen je u manirama Gran Sporta, s odličnim kočnicama i solidnom mehanikom, a najveći su mu nedostatak serijski ugrađene gume.
Neke od dobrih stvari:
1. Upravljač je dobro postavljen, a instrumenti su izvedeni u pravoj sportskoj maniri.
2. Veliki ispušni top u visokim okretajima zvuči jako dobro.
3. Zrakom hlađeni motor razvija 22KS i troši vrlo malo.
4 Prednji diskovi velikog promjera odlično bi zaustavljali i teži motocikl
5. Agresivnu pojavu i fluidne linije naglašavaju dvije boje završnog mat laka.
Podaci:
Motor - Zrakom hlađeni jednocilindarski četverotaktni motor, Rasplinjač, Elektropokretač, pet brzina, pogon lancem.
Obujam - 230 ccm
Snaga 22Ks(16,3kW) pri 7500 rpm
Okretni moment 16,5Nm pri 6000 Rpm
Okvir i ovjes - Čelični od pravokutnih profila i cijevi, stražnja čelična vilica, upside-down vilice, monoamortizer
Kočnice - Sprijeda dva diska promjera 300mm i čeljust s dva klipa, straga disk promjera 245mm i čeljust s dva klipa
Kotači i gume - Aluminij - gus, 110/70 - 17, 140/70 - 17
Masa i dimenzije - međuosovinski razmak 1360 mm
visina sjedala 790mm
masa praznog vozila 166kg
spremnik goriva 20l
boje - srebrno-crna
Garancija - 2g
Cijena 24.490 kn
Kompletnu recenziju poslat cu kroz par dana, ja osobno mislim da je to idealan međuprijelaz sa klase 50-125ccm na 600ccm ili više.
citiram "zongshen sport street ZS 250 GS Motocikl koji po tko zna koji put potvrđuje da kinezi definitivno hvataju priključak za brzi vlak prema vrhu moto scene"; Danijel Puljek Autor recenzije.
inače potrošnja varira oko 2,5l/100km max brzina 138km/h takoreći deklarirana točnost osim snage; malo je jači od deklariranog, navodno je motor malo trom Pozdrav iz Pazina od Martina Ferenčića
martin.fric1@gmail.com pišite ako vas što zanima"
Hvala svima na pomoci..recenzija motora je gore..Molim nekog sa osobnim iskustvom...

)))
Poz
Lupus