Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2] 3 4 ... 63   Dolje

Autor Tema: Moto Shop Lavado  (Posjeta: 64670 )

xsm50

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: malaguti xsm 50
Odg: moto shop Lavado - nova lokacija
« Odgovori #25 : 24. Ožujak 2008, 10:40:08 »

jel mi mozes , nabavit vide od ergala zlatne za apriliju :misli:
Evidentirano
jr. driver

k1d

• **
  • Vozi: vozi vozi
« Odgovori #26 : 24. Ožujak 2008, 10:51:48 »

aaaaaaaaaaaaa ti si  :)  ma sve 5
kada više ne budeš mogao izdržat od šumova,samo dođi  :palacgore:

p.s. nešto čemo naći,uvijek imamo na stanju oko 100-njak kaciga
daj molim te ponudu za cash za ovo
Evidentirano
---------------------------------istRRa ti mateRRina---------------------------------

lavado

• Vozi: kawasaki z -1000
« Odgovori #27 : 24. Ožujak 2008, 11:26:39 »

daj molim te ponudu za cash za ovo

Cijena x - spirit replike je 829 eura na razini skoro cijele europe.
To je naskuplja kaciga u SHOEI ponudi  :palacgore:
Evidentirano

k1d

• **
« Odgovori #28 : 24. Ožujak 2008, 11:34:38 »

Cijena x - spirit replike je 829 eura na razini skoro cijele europe.
To je naskuplja kaciga u SHOEI ponudi  :palacgore:
daj neki popust 700€urića trst -iva ajd pa da nešto pazarimo :mrgreen:
Evidentirano
---------------------------------istRRa ti mateRRina---------------------------------

lavado

« Odgovori #29 : 24. Ožujak 2008, 11:50:33 »

daj neki popust 700€urića trst -iva ajd pa da nešto pazarimo :mrgreen:
Kiyonari replica novi model u trstu u trgovini sigurno ne košta 700 e,znam dečka koji radi u trg. u trstu,znam neke vlasnike a i znam neke koji su Shoei-cu kupili kod mene jer im se je više isplatilo nego u Trstu tako da  :)
Ma najbolje je da me nazoveš ili još bolje da dođeš kod mene  :palacgore:
Evidentirano

k1d

• **
« Odgovori #30 : 24. Ožujak 2008, 11:58:53 »

Kiyonari replica novi model u trstu u trgovini sigurno ne košta 700 e,znam dečka koji radi u trg. u trstu,znam neke vlasnike a i znam neke koji su Shoei-cu kupili kod mene jer im se je više isplatilo nego u Trstu tako da  :)
kad skinen febru i kad sunce zasja vidimo se 1000%
Evidentirano

razvaljen

• **
  • Vozi: vozilo
« Odgovori #31 : 24. Ožujak 2008, 12:08:56 »

stari pokri se ušima nemaš ti pojma u trstu dodje gledao ja 583€ kad se skine i.v.a ti poznaš....... :jesus:  :jesus:  :jesus:
Evidentirano
šta te briga,vidi sebe

lavado

« Odgovori #32 : 24. Ožujak 2008, 12:35:58 »

stari pokri se ušima nemaš ti pojma u trstu dodje gledao ja 583€ kad se skine i.v.a ti poznaš....... :jesus:  :jesus:  :jesus:
Stari,previše sebe davan u taj posao da neke stvari nebi znao a i znam da se neću prepucavat preko neta pa kažem da svako ima pravo na svoje mišljenje i stavove a na ljudima je da odluče gdje mu je bolje i jednostavnije nešto kupit.
Pozdrav  :palacgore: 
Evidentirano

razvaljen

• **
« Odgovori #33 : 24. Ožujak 2008, 12:47:11 »

Stari,previše sebe davan u taj posao da neke stvari nebi znao a i znam da se neću prepucavat preko neta pa kažem da svako ima pravo na svoje mišljenje i stavove a na ljudima je da odluče gdje mu je bolje i jednostavnije nešto kupit.
sorry nije prepuicavanje nego sta je istina je istina motosprint i alternativa moto sistiana! :palacgore: :palacgore: nazovi pa pitaj to sto ti sebe davas nema veze sa vezom misljenja i stavovi nemaju veze sa cijenom a gdje je nesto bolje je opet trece jer je kaciga ista a jednostavnije opet je 4ta opcija :misli: svaka cast tebi ali govorimo o pun k...eura :LOL:
Evidentirano
šta te briga,vidi sebe

k1d

• **
« Odgovori #34 : 25. Ožujak 2008, 09:29:34 »

ko je tu sad upravu? :misli:
Evidentirano

bimba

• Vozi: CBF 1000
« Odgovori #35 : 25. Ožujak 2008, 10:47:32 »

U pravu su jedan i drugi, samo se stvari u startu krivo postave. Mene se isto nekoliko puta prozivalo na ovaj način oko cijene guma. Lavado ima legalan posao i na sve šta prodaje obračunava PDV. Neki navode cijene vanka, oduzmu IVU, i onda govore o razlici u cijenama. U krajnju liniju nepošteno i nekorektno. Treba usporediti cijene vanka i u nas, ali obje sa obračunatim porezom. Tada se da diskutirati gdje je jeftinije.
Ljudi koji žive blizu granice, njima se isplati otići preko, vratiti porez i onda je normalno da im je jeftinije. U startu znači govorimo o 15-20%. Njihovo pravo, i najvjerojatnije bi i ja napravio isti u toj situaciji. Ali se onda to ne može prezentirati kao da je tamo sve mukte, a ovdi smo svi lopovi :palacdolje:

liberty

• Vozi: vozio 2 sada 4 kotača
« Odgovori #36 : 25. Ožujak 2008, 10:50:17 »

a i Lavado će vam otvoriti dućan kad god dođete bilo izvan radnog vremena bilo u nedjelju.
čovjek je i više nego korektan i radi svoj posao.
s njim je uvijek gušt popričati :)

razvaljen

• **
« Odgovori #37 : 25. Ožujak 2008, 14:59:54 »

U pravu su jedan i drugi, samo se stvari u startu krivo postave. Mene se isto nekoliko puta prozivalo na ovaj način oko cijene guma. Lavado ima legalan posao i na sve šta prodaje obračunava PDV. Neki navode cijene vanka, oduzmu IVU, i onda govore o razlici u cijenama. U krajnju liniju nepošteno i nekorektno. Treba usporediti cijene vanka i u nas, ali obje sa obračunatim porezom. Tada se da diskutirati gdje je jeftinije.
Ljudi koji žive blizu granice, njima se isplati otići preko, vratiti porez i onda je normalno da im je jeftinije. U startu znači govorimo o 15-20%. Njihovo pravo, i najvjerojatnije bi i ja napravio isti u toj situaciji. Ali se onda to ne može prezentirati kao da je tamo sve mukte, a ovdi smo svi lopovi :palacdolje:
jeftinije je tamo gdje kad dodjes kući i staviš kupljenu stvar na tikvu i pogledaš u novčanik i vidiš od koje bi kombinacije više ostalo :misli: ne?
Evidentirano
šta te briga,vidi sebe

razvaljen

• **
« Odgovori #38 : 25. Ožujak 2008, 15:04:34 »

a i Lavado će vam otvoriti dućan kad god dođete bilo izvan radnog vremena bilo u nedjelju.
čovjek je i više nego korektan i radi svoj posao.
s njim je uvijek gušt popričati :)
ma glej to nema aps nikakve veze sa stvarima koje tip govori :jesus: tip je ok vidim citam neznam tipa nit mi je bitan al nemože tako govorit pun sebe ko da je popio pamet cijelog svijeta :palacdolje: sve ok ali cijena je cijena  :palacgore:
Evidentirano
šta te briga,vidi sebe

liberty

« Odgovori #39 : 25. Ožujak 2008, 15:09:15 »

ja sam kod njega kupio 2 kacige - istina ne u tom rangu
ali cijena je bila na razini one u drugim dućanima ili čak niža (mislim da je bila niža za 100 kn tj. nekih 6% za moju kacigu)

meni se ne da ići preko pa onda se zezati na carini - da je takva razlika u cijeni u inozemstvu i kod nas, nisam znao.

toecutter

• **
  • Vozi: ..sve i svašta a ništa konkretno..
« Odgovori #40 : 27. Ožujak 2008, 12:15:30 »

Najprije pohvala na novoj lokaciji i lijepo uređenom prostoru,širokoj ponudi artikala te uvijek profesionalnom i ljubaznom pristupu.
Što se tiče navoda  "razvaljenog", savršeno je u pravu da se financijski više isplati kupiti proizvod u Trstu. Procedura je slijedeča: dobivenu fakturu pečatit na slovenskoj granici,vratiti se u trgovinu i podignuti novac od povrata poreza (ili putem tax free obrazca,koji je moguće kasnije predati u nekoliko pošta u Hr., ali vrijedi jedno 35% manje nego prilikom direktnog preuzimanja u trgovini) i onda slijedi švercanje preko carine u nadi da te neće uhvatiti. Moram napomenuti da unatoč ne tako dobrim među susjedskim odnosima slovenci redovito obavještavaju našu carinu o izlaznim artiklima. pogotovo ako su fakture veće od 300e.
Sada je pitanje koliko je koga volja riskirati i koliko kome znače ti ušparani euri. (često se zanemare i troškovi goriva, marende i sl.)
Ujedno nije niti za uspoređivati talianske trgovce i naše, obzirom na omjer našeg i njihovog tržišta.
Što se tiče Motoshopa Lavado mislim da ima jako prihvatljive i konkurentne cijene,koliko je to moguče u Hrvatskoj imati.
Isto tako "razvaljeni" je donio zaključak da je "cijena cijena" pa nama svima ostaje da odlučimo dali kupiti u Hrvatskoj, dali u Italiji, možemo kupiti i ukradene stvari i maksimalno uštedit,sve je to stvar inividualnog odabira.Ali mu definitivno nije u redu okarakterizirati Lavada kao "punog sebe", i tvrdit da je njegov stav onaj pravi.Iz ovoga je stava očito tko je pun sebe.
Zaključak: svatko zna najbolje za sebe gdje šta kupiti i koliko potrošiti i ne soliti drugima pamet! :peace:
Evidentirano
RESTORAN KONOBA ROGOČANA

QUAD OFF ROAD TOURS

DJEČJA QUAD STAZA

www.konobarogocana.com

RENT A QUAD & SCOOTER

liberty

« Odgovori #41 : 27. Ožujak 2008, 12:18:15 »

Lavado je prije svega bajker i treba ga cijeniti - u pristupu je maksimalno prijateljski nastrojen
od njega se uvije dobiju željene informacije, a očito je da mu ni profit nije 1. stavka u životu
ja s kod njega osjećam uvijek ugodno :)

Vedran_ZG

• Vozi: The Power of Dreams
« Odgovori #42 : 27. Ožujak 2008, 12:25:08 »

Najprije pohvala na novoj lokaciji i lijepo uređenom prostoru,širokoj ponudi artikala te uvijek profesionalnom i ljubaznom pristupu.
Što se tiče navoda  "razvaljenog", savršeno je u pravu da se financijski više isplati kupiti proizvod u Trstu. Procedura je slijedeča: dobivenu fakturu pečatit na slovenskoj granici,vratiti se u trgovinu i podignuti novac od povrata poreza (ili putem tax free obrazca,koji je moguće kasnije predati u nekoliko pošta u Hr., ali vrijedi jedno 35% manje nego prilikom direktnog preuzimanja u trgovini) i onda slijedi švercanje preko carine u nadi da te neće uhvatiti. Moram napomenuti da unatoč ne tako dobrim među susjedskim odnosima slovenci redovito obavještavaju našu carinu o izlaznim artiklima. pogotovo ako su fakture veće od 300e.
Sada je pitanje koliko je koga volja riskirati i koliko kome znače ti ušparani euri. (često se zanemare i troškovi goriva, marende i sl.)
Ujedno nije niti za uspoređivati talianske trgovce i naše, obzirom na omjer našeg i njihovog tržišta.
Što se tiče Motoshopa Lavado mislim da ima jako prihvatljive i konkurentne cijene,koliko je to moguče u Hrvatskoj imati.
Isto tako "razvaljeni" je donio zaključak da je "cijena cijena" pa nama svima ostaje da odlučimo dali kupiti u Hrvatskoj, dali u Italiji, možemo kupiti i ukradene stvari i maksimalno uštedit,sve je to stvar inividualnog odabira.Ali mu definitivno nije u redu okarakterizirati Lavada kao "punog sebe", i tvrdit da je njegov stav onaj pravi.Iz ovoga je stava očito tko je pun sebe.
Zaključak: svatko zna najbolje za sebe gdje šta kupiti i koliko potrošiti i ne soliti drugima pamet! :peace:
Svaka čast na postu! Odličan odgovor! :palacgore:
Lavado je prva liga od čovjeka i vrlo ljubazan, koliko ga znam mogu reć sve 5! :palacgore:
Evidentirano
www.nitomoto.com

Kušnje vam ne mogu stati na put, mogu vas samo pokušati odmamiti na svoj..

lavado

« Odgovori #43 : 27. Ožujak 2008, 12:34:57 »

ja se nebim štel mešat :LOL:
Evidentirano

k1d

• **
« Odgovori #44 : 27. Ožujak 2008, 12:35:49 »

Evidentirano

kokic

• **
  • Vozi: FZ1S
« Odgovori #45 : 27. Ožujak 2008, 19:31:11 »

Ja sam isto naručivao neke sitnice za svoj motor taman je imao preseljenje fino sve objasnio da ću malo pričekat i to cijenim a ne kad te lažu pa doće naručeno je pa ovo pa ono po meni je fer igrač i ako budem nešto trebao opet ću naručit kod njega pozdrav sa Raba Lavadu :palacgore:
Evidentirano

Bruno_rv

• **
  • Vozi: trenutno šlape
« Odgovori #46 : 27. Ožujak 2008, 22:29:00 »

ma glej to nema aps nikakve veze sa stvarima koje tip govori :jesus: tip je ok vidim citam neznam tipa nit mi je bitan al nemože tako govorit pun sebe ko da je popio pamet cijelog svijeta :palacdolje: sve ok ali cijena je cijena  :palacgore:

ocito imas problema s cijelim svijetom kad ti smetaju takve stvari. i mene si napao bez veze i to u postu od prije 6 mjeseci,isto u vezi lavada,kad sam mislio da je pijan (jebga,takav sam dojam imao) .
Mislim da bi mogao malo smiriti strasti i ego ,pa komentirati i reci nama obicnim neukim ljudima gdje si nasao kacigu da i mi pohrlimo u ducan u trst po 20% jeftiniju kacigu.
Evidentirano

k1d

• **
« Odgovori #47 : 28. Ožujak 2008, 13:06:01 »

ocito imas problema s cijelim svijetom kad ti smetaju takve stvari. i mene si napao bez veze i to u postu od prije 6 mjeseci,isto u vezi lavada,kad sam mislio da je pijan (jebga,takav sam dojam imao) .
Mislim da bi mogao malo smiriti strasti i ego ,pa komentirati i reci nama obicnim neukim ljudima gdje si nasao kacigu da i mi pohrlimo u ducan u trst po 20% jeftiniju kacigu.
sorry nije prepuicavanje nego sta je istina je istina motosprint i alternativa moto sistiana! :palacgore: :palacgore: nazovi pa pitaj to sto ti sebe davas nema veze sa vezom misljenja i stavovi nemaju veze sa cijenom a gdje je nesto bolje je opet trece jer je kaciga ista a jednostavnije opet je 4ta opcija :misli: svaka cast tebi ali govorimo o pun k...eura :LOL:
bolje? :palacgore:
Evidentirano

razvaljen

• **
« Odgovori #48 : 28. Ožujak 2008, 15:34:30 »

samo sa tobom
nije bez veze pljujes pa se linjaš
Evidentirano
šta te briga,vidi sebe

Bruno_rv

• **
  • Vozi: trenutno šlape
« Odgovori #49 : 28. Ožujak 2008, 23:15:24 »

bolje? :palacgore:

fala fala, procitao sam  :palacgore: :palacgore: :wink:
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3 4 ... 63   Gore

Stranica je generirana za 0.174 sekundi uz 16 upita.