Nije sprdnja niti p.dj.b...nje , no ako si 2T fan 250 gp motor ti je vrhunac pristupačnog izvora adrenalina za sigurno manje od 30.000 funti .
Moj prijedlog ti je bio u najboljoj namjeri .
No ako bi iz Kanade Morao naručivati nosače za agregat,neću komentirati znanje .
I da, znam za RG500 sa ugrađenom zadnjom vilicom od Y. fzr 1000 , kotačima od GSXRa 750 i potpuno drugim plastikama ofarbanim u Movistar boje .
M900 
alo ekipa ajde

ako znate za motor recite ako ne nemoj te ni davati takve komentare.npr za nosace.nosaci kostaju 200eura sta ce me u hr kostati ne znam koliko i jos moras slusati razne filozofije.
i usporedi ramu od gamme 250 i 500.. ja i ne samo ja , misljenja smo da je rama na 250 jaca
danas vam budem tu stavio preradu jednog definitivnog (po meni ludjaka)ali svaka mu cast koji je skinuo cestovni rekord sa brzinom 250 milja
apsolutno svi su mu pomogli cak su i bikeri slali sicu po 10,15 eura jel je cijena prerade bila astronomska
ovo vam samo govorim da mozda promijenite nacin na koji prilazite nekoj prici i da bi ovaj forum trebao biti za skupljanje informacija ili razmjenu iskustva ili za dobru zabavu.ja u zivotu ne bih kupio ducatija ali ne dajem komentare jer postujem ono sto tyi volis.NA KRAJU TVOJI SU NOVCI
trazio sam pomoc i info a ne svadju
a sto se tice da li je motor za po pravcu ,opet si u krivu jel covjek taj motor koristi na stazi
ali normalno takvi smo sve sto nije nase i ne daj boze da uspije treba odmah popljuvati.
jos jedan put