Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2 3 ... 57   Dolje

Autor Tema: RG 500 2 T MANIJA  (Posjeta: 59698 )

twostrokenolimit

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: gamma i rsv 1000
RG 500 2 T MANIJA
« : 04. Listopad 2007, 18:30:09 »

:palacgore:TREBAM NEKOGA DA VOZI RG 500 :palacgore:
By twostrokenolimit at 2007-09-18 :misli:

<embed src="http://img219.imageshack.us/slideshow/smilplayer.swf" width="426" height="320" name="smilplayer" id="smilplayer" bgcolor="FFFFFF" menu="false" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" flashvars="id=img219/6752/11917918262it.smil"/>
<br/><a href="http://imageshack.us/slideshow/index.php">Go to ImageShack&#174; to Create your own Slideshow</a>
« Zadnja izmjena: 05. Veljača 2008, 01:24:32 twostrokenolimit »
Evidentirano

Frane

• Vozi: 625sxc '06
Odg: DA LI NETKO VOZI RG 500
« Odgovori #1 : 04. Listopad 2007, 18:47:30 »

Nisam vozio RG, ali jesam Hondu CR 500 cross...to je strašno kako ide, u 5. jako zatvoriš gas pa otvoris to poleti doslovno... samo moraš drzat zadnju kocnicu da ne odes na leđa. bilo je umjece se s njom popet na skale od koteksa u Splitu, a da ne pogodiš onaj most na vrhu skala. :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano

bmw m 5

• Najbolji forumaš 2009. HONDA HRC TEAM
  • Moderator
  • Vozi: se VTR SP 01
« Odgovori #2 : 04. Listopad 2007, 18:52:52 »

ma sta nije ovo na slici rgv 250 ??? Cini mi se da je....
Evidentirano
O&G Team

poison

• **
  • Vozi: CBF 600N
« Odgovori #3 : 04. Listopad 2007, 18:58:47 »

Znbam ja covika koji ima 2 komada, jedna skroz standardna, restaurirana, savrseno stanje, kao nova, druga se sreduje za utrke.. Normalno o nekoj prodaji ili slicno niti pricati.. :mrgreen: Vjerujem da ima jos dosta ljudi na forumu koji ga znaju..
Evidentirano

twostrokenolimit

• **
« Odgovori #4 : 04. Listopad 2007, 19:58:10 »

AKO saznas nesto molim te javi
mozda covjek zna gdje bi mogao potraziti u italiji ili njemackoj.
da je 250 ali ce biti paket iznenadjenja ja se nadam

M900

• Vozi: VELIKI BRAT VIDI...
« Odgovori #5 : 04. Listopad 2007, 20:15:33 »

Kupi bilo koji gp 250 mlađi od 15 godina .
Ide , leži i koči bolje od gamme 500 .

m900 :mrgreen:
Evidentirano
God must have been an engineer....who else would put a waste disposal unit next to a Reproduction Plant???

gusta

• Gost
« Odgovori #6 : 04. Listopad 2007, 20:58:31 »

Bilo u Superbike, engleskom moto casopisu, bas u takvu gamu 250 uvalili masinu od Transalpa, nije isla brze od standardne, ali su ljudi u cudu gledali malu gamu koja tuce V2! I otkud ti ideja da uvalis gammu 500, to uopce nisu slicne masine, tesko ces to stavit.
Evidentirano

twostrokenolimit

• **
« Odgovori #7 : 05. Listopad 2007, 00:07:11 »

smirite se djecaci
u engleskoj imas za kupiti cak i adaptere da mozes ubaciti masinu od 500 na 250 ramu
jedini je problem sto treba izvuci auspuhe.a kada uvalis mono cilinder  na gammu kompletno promijenis nacin voznje(dolazi ti njemac na grobnik sa takvim motorom,kompletno promijenis performanse motora,teziste itd)dakle ne igra,imas cak i nacionalne kupove koji se voze na takvim preradama
evo ti jedan od najboljih casopisa za tuninge,replike itd I STVARNO DOBRE IDEJE

www.performancebike.uk
« Zadnja izmjena: 05. Listopad 2007, 00:18:27 twostrokenolimit »
Evidentirano

twostrokenolimit

• **
« Odgovori #8 : 05. Listopad 2007, 00:15:48 »

Kupi bilo koji gp 250 mlađi od 15 godina .
Ide , leži i koči bolje od gamme 500 .

m900 :mrgreen:

gamma ima los ovjes ,stari tip kotaca sto se sve da urediti a stvar je u kultu decko.
a po tvome bi si ja mogao naruciti i ktm sa spricom pa kad je bal nek je bal

genijalac

twostrokenolimit

• **
« Odgovori #9 : 05. Listopad 2007, 00:20:49 »

NEMOJTE SE LJUTITI!!!!!!!!

NE TREBAM FILOZOFE NEGO INFORMACIJE ,AKO MOZETE POMOCI ,POMOZITE AKO NE
ONDA NE GNJAVITE :palacgore:

CroKick

• Tudum
  • Vozi: AR
« Odgovori #10 : 05. Listopad 2007, 01:56:09 »

twostrokenolimit upozorenje, pokušaj raspravu svest u neke normalne granice kulture i ne koristi više CAPS LOCK
Evidentirano
MK "Zle Majke"

bmw m 5

• Moderator
Odg: rg500
« Odgovori #11 : 05. Listopad 2007, 07:00:30 »

.....neznam bas tko koga gnjavi..... profesore.....ajde nas malo prosvijetli.....nauci nas kako postati dobar majstor...ili jos bolji vozac..... :LOL:....Svasta...... :palacdolje:
Evidentirano
O&G Team

twostrokenolimit

• **
« Odgovori #12 : 05. Listopad 2007, 17:54:25 »

gle tu sam da bih nasao motor a ne podjebavanje ako mozes pomoci pomozi
ako neces ne moras ali ne trebate ni podjebavati.
ali sta je najbolje svi samo cekaju da ga steraju.
fakat sprdnja
« Zadnja izmjena: 05. Listopad 2007, 18:25:03 twostrokenolimit »
Evidentirano

bmw m 5

• Moderator
« Odgovori #13 : 05. Listopad 2007, 18:06:24 »

mene ne muci nista...nego nesto ocito muci tebe....malo me "brine" tvoje bahato i prepotentno ponasanje...eto sta...Mogao bi pokazati malo vis epostovanja prema ostalim clanovima foruma.....i nemoras mi radi tih tvojih "glasova u glavi" slati pp........ne zamaraj se....sve je u redu.... 8)
Evidentirano
O&G Team

twostrokenolimit

• **
« Odgovori #14 : 05. Listopad 2007, 18:28:10 »

mene ne muci nista...nego nesto ocito muci tebe....malo me "brine" tvoje bahato i prepotentno ponasanje...eto sta...Mogao bi pokazati malo vis epostovanja prema ostalim clanovima foruma.....i nemoras mi radi tih tvojih "glasova u glavi" slati pp........ne zamaraj se....sve je u redu.... 8)

a ustvari imas dobru poslovicu.imas dobre zelje drugima :palacgore:

mac.airbrush

• **
  • Vozi: CBR 954RR
« Odgovori #15 : 05. Listopad 2007, 22:19:47 »

Mislim dečki da ste malo zabrijali čovjek postavi pitanje a vi ga napadate a ako je moguće ugurat makinu od CBR 900 RR u ramu od stare CBR-ke 600 (ja vidio i bio prisutan) i ako je moguče ugurat makinu od RG 500 u ramu od  DR BIG-a onda ne vidim razloga zašto se nebi moglo  i ovo treba imat znanja i volje sve se da napravit samo je pitanje kolko je isplativo.
Evidentirano
nema toga od Trsta do Graza, šta ima kod Maca...
http://www.mac-superpaint.com

AnteK

• Vozi: XTZ 680 Tenere
« Odgovori #16 : 05. Listopad 2007, 22:36:35 »

Mislim dečki da ste malo zabrijali čovjek postavi pitanje a vi ga napadate a ako je moguće ugurat makinu od CBR 900 RR u ramu od stare CBR-ke 600 (ja vidio i bio prisutan) i ako je moguče ugurat makinu od RG 500 u ramu od  DR BIG-a onda ne vidim razloga zašto se nebi moglo  i ovo treba imat znanja i volje sve se da napravit samo je pitanje kolko je isplativo.

I samo je pitanje koliko je improvizacija  :palacgore: Sve se može, naravno.
Evidentirano
Opinions of wear, feel, feedback, grip, life will vary as much as the variables of rider, rider weight, skill, experience, personal preferences, road surface, temperature, weather, bike, suspension settings, power, how hard/fast the rider goes, load and something as simple as tyre pressure...

twostrokenolimit

• **
« Odgovori #17 : 06. Listopad 2007, 00:07:38 »

I samo je pitanje koliko je improvizacija  :palacgore: Sve se može, naravno.

hvala decki na podrsci

By twostrokenolimit at 2007-10-05
to je motor na rgv250 rami

evo o cemu pricam,modifikacija na rami ima ali nisu drasticne.ovaj bike je u egngleskoj i covjek je stukao 30000£ da dodje do ovoga(sto normalno ja ne mogu)
rama je rgv,zadnji amortizer bimota,prednji ducati 916.
masina je postavljena tako da je narucio nosace kod jednog kanadjanina koji je medju prvima to i uglavio(nosaci kostaju 150£)
treci tuning na masini koji je radio mark derent koji ovdje slovi kao rgv guru iz masine je izvukao 120 bhp a moze ju nagurati na 150bhp,
getriba je "nova racing" uz sve ovo covjek kaze da nije zavrsio sa preradom(na spricanje je dao 3800£ :shock:

ako vas zanimaju takvi fanatici mozete ih naci na www.performancebike.uk
mozete naci dobre ideje i dokopati se egzoticnih dijelova za male pare.

jos jedan put hvala vam

ps ako cujete za kakvog rg javite :palacgore:

twostrokenolimit

• **
« Odgovori #18 : 06. Listopad 2007, 00:09:30 »

na toj stranici mozes naci dobre ideje za spricanje :palacgore:

bmw m 5

• Moderator
« Odgovori #19 : 06. Listopad 2007, 05:53:08 »

....skupis jos malo love....i imas ducatti desmosedici rr... :misli:. Sve je to lijepo.....ali taj motor imas samo za drzanje u dnevnom boravku...jer...nemo mi reci da rama od 250 ccm moze izdrzati naprezanja DUPLO jace masine. po meni to je motor za ubrzavanja na ravnom dijelu piste/ceste....a to mi netreba nakon "skurenih" 30.000 eu. Netko si to moze priustiti..izgleda....netko tko se voli "igrati" sa zivotom... :mrgreen:
Evidentirano
O&G Team

M900

« Odgovori #20 : 06. Listopad 2007, 09:44:50 »

hvala decki na podrsci

evo o cemu pricam,modifikacija na rami ima ali nisu drasticne.ovaj bike je u egngleskoj i covjek je stukao 30000£ da dodje do ovoga(sto normalno ja ne mogu)
rama je rgv,zadnji amortizer bimota,prednji ducati 916.
masina je postavljena tako da je narucio nosace kod jednog kanadjanina koji je medju prvima to i uglavio(nosaci kostaju 150£)
treci tuning na masini koji je radio mark derent koji ovdje slovi kao rgv guru iz masine je izvukao 120 bhp a moze ju nagurati na 150bhp,
getriba je "nova racing" uz sve ovo covjek kaze da nije zavrsio sa preradom(na spricanje je dao 3800£ :shock:

ako vas zanimaju takvi fanatici mozete ih naci na www.performancebike.uk
mozete naci dobre ideje i dokopati se egzoticnih dijelova za male pare.

jos jedan put hvala vam

ps ako cujete za kakvog rg javite :palacgore:

Jedini znalački posao ovdje je onaj Marka Derenta i racing mjenjač , a sve ostalo je malo bolja garažna prerada .
Samo panj za to može dati 30.000 funti .

Kada ovo i sam napraviš , onda me možeš zvati DEČKO  :no:

M900  :brush:
« Zadnja izmjena: 06. Listopad 2007, 10:12:30 M900 »
Evidentirano
God must have been an engineer....who else would put a waste disposal unit next to a Reproduction Plant???

M900

« Odgovori #21 : 06. Listopad 2007, 09:54:46 »

U ovim slučajevima nije pitanje isplativosti nego  :misli: , šta dobivaš sa 900 u 600 i gammom u Bigu , sranja na dva kotača .
Puno jeftinije je kupiti tandžaru i odma' se ubiti .
M900  :mrgreen:
Evidentirano

M900

« Odgovori #22 : 06. Listopad 2007, 10:10:06 »

gle tu sam da bih nasao motor a ne podjebavanje ako mozes pomoci pomozi
ako neces ne moras ali ne trebate ni podjebavati.
ali sta je najbolje svi samo cekaju da ga steraju.
fakat sprdnja

Nije sprdnja niti p.dj.b...nje , no ako si 2T fan 250 gp motor ti je vrhunac pristupačnog izvora adrenalina za sigurno manje od 30.000 funti .
Moj prijedlog ti je bio u najboljoj namjeri .
No ako bi iz Kanade Morao naručivati nosače za agregat,neću komentirati znanje .
I da, znam za RG500 sa ugrađenom zadnjom vilicom od Y. fzr 1000 , kotačima od GSXRa 750 i potpuno drugim plastikama ofarbanim u Movistar boje .

M900  :|
Evidentirano

twostrokenolimit

• **
« Odgovori #23 : 06. Listopad 2007, 17:06:03 »

Nije sprdnja niti p.dj.b...nje , no ako si 2T fan 250 gp motor ti je vrhunac pristupačnog izvora adrenalina za sigurno manje od 30.000 funti .
Moj prijedlog ti je bio u najboljoj namjeri .
No ako bi iz Kanade Morao naručivati nosače za agregat,neću komentirati znanje .
I da, znam za RG500 sa ugrađenom zadnjom vilicom od Y. fzr 1000 , kotačima od GSXRa 750 i potpuno drugim plastikama ofarbanim u Movistar boje .

M900  :|

alo ekipa ajde  :peace: ako znate za motor recite ako ne nemoj te ni davati takve komentare.npr  za nosace.nosaci kostaju 200eura sta ce me u hr kostati ne znam koliko i jos moras slusati razne filozofije.

i usporedi ramu od gamme 250 i 500.. ja i ne samo ja , misljenja smo da je rama na 250 jaca

danas vam budem tu stavio preradu jednog definitivnog (po meni ludjaka)ali svaka mu cast koji je skinuo cestovni rekord sa brzinom 250 milja
apsolutno svi su mu pomogli cak su i bikeri slali sicu po 10,15 eura jel je cijena prerade bila astronomska
ovo vam samo govorim da mozda promijenite nacin na koji prilazite nekoj prici i da bi ovaj forum trebao biti za skupljanje informacija ili razmjenu iskustva ili za dobru zabavu.ja u zivotu ne bih kupio ducatija ali ne dajem komentare jer postujem ono sto tyi volis.NA KRAJU TVOJI SU NOVCI
trazio sam pomoc i info a ne svadju
a  sto se tice da li je motor za po pravcu ,opet si u krivu jel covjek taj motor koristi na stazi

ali normalno takvi smo sve sto nije nase i ne daj boze da uspije treba odmah popljuvati.
jos jedan put :peace:

twostrokenolimit

• **
« Odgovori #24 : 06. Listopad 2007, 17:14:31 »

....skupis jos malo love....i imas ducatti desmosedici rr... :misli:. Sve je to lijepo.....ali taj motor imas samo za drzanje u dnevnom boravku...jer...nemo mi reci da rama od 250 ccm moze izdrzati naprezanja DUPLO jace masine. po meni to je motor za ubrzavanja na ravnom dijelu piste/ceste....a to mi netreba nakon "skurenih" 30.000 eu. Netko si to moze priustiti..izgleda....netko tko se voli "igrati" sa zivotom... :mrgreen:

pa prijatelju to opet nije tvoj problem,tko ce sta
po 100 put .ova tema je otvorena da bih ja pronasao rg 500
a ne da mi ti pricas kako tebi ne treba neki bike na koji je skureno 30000 tisuca £ funti ne eura
(jer da zivis u eng onda bi znao koje su cijene kada dodjes u servis i samo kazes dobar  dan i normalno kada bi procitao detaljno ono sta je napisano)
nemam se namjeru svadjati ali malo ste  :palacdolje: neprijateljski raspolozeni(sta se nisam nadao posto svi volimo motore)
 Str: [1] 2 3 ... 57   Gore

Stranica je generirana za 0.157 sekundi uz 15 upita.