pitam jel sam u dvojbi za sljedecu sezonu.... SM ili R motor.... sad voz,n naked i to je ni sim ni tam... vozim se svaki dan na posao po autoputu p ami treba zastita od vjetra, sto na nakedu nemam, dok bi recimo na R-u imao zastitu, a i dobar i jak i pouzdan motor ( kao moj naked ) .. s druge strane bi uzeo sm-a radi voznjica ono za zajebanciju, tako i tako su mu brzine blizu mog nakeda a imam dojam da je puno iskoristiviji od nakeda...
dakle r vs naked...
sto je tebi prevagnulo? stil voznje? cijena? odrzavanje? udobnost ? sigurnost ili iskljucio izgled?
thx
btw:
nije offtopic posto biram izmedu ktm 625 smc ili yamaha r6 
Teško je sad dati valjan savjet pogotovo zato što ja vooooolim sve vrste motora .
No ajmo ovako,veliki sm sam odabrao zato što je jak,ide lijepo po zadnjem,možeš sa njime na put narućio sam ga sa putnim bisagama,touring vizirom,i tako još nekim điđama,990 lc8 je vrlo kvalitetna mašina koja je na motorevijinom testu na 50.000km pokazala uzornu kvalitetu kakvu mnogi mogu samo sanjati.
Mali BMW f 800 ,znaći prićamo o BMW-z+u rođaci se je pokazao kao šrot za razliku recimo a dođe kop sv.Petra kajgana.
Položaj vozaća je super,ne umara,ovjes je WP i dalje nemoramo ni proćati o njemu,zakoooon.
Koćnice brembo velike ko tanjuri za kotlovinu .
Udoban i spreman na najdalje putovanje a opet divljak koji kad želiš prašiš po zadnjaku i to mu je prirodan položaj.
Svestran motocikl i kad negdje dođeš možeš biti siguran da ih nema kao npr gsx ili r1 ili slićne konfekcije kakav je bio i moj kawić.