Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 159 160 [161] 162 163 ... 214   Dolje

Autor Tema: KTM:ROZA EKIPA - HUSABERG FRIENDLY  (Posjeta: 170745 )

Musto Ruda

• ex Killex
  • Spol: Muški
  • Vozi: Wakizashi Sc59
Odg: KTM:ROZA EKIPA - HUSABERG FRIENDLY
« Odgovori #4000 : 31. Srpanj 2010, 09:54:42 »

45.000 Kuna je oko 6200 eurića,mora biti dosta dobar. Daj neku fotku? :mrgreen:

Frišku,a ne kao onaj fazon sa čizmama. :LOL:
Evidentirano

dovla

• **
  • Vozi: Husaberg FS570
« Odgovori #4001 : 31. Srpanj 2010, 10:00:39 »

Mate jesi mi to ti poslao poruku hoću pod račun mercedes sl500 95.god??  :mrgreen:
Zvalo me ljudi za tog smc-a, svi neke kombinacije, yamaha fjr, mercedes, chevrolet spark i štajaznam. Na kraju će izgleda ostati u osijeku kod jednog lege.. A dukea novog nitko ne želi  :(
Evidentirano
www.folding.hr  - prijevoz i usluge, maloprodaja (online shop)

mate

• Administrator
« Odgovori #4002 : 31. Srpanj 2010, 10:03:44 »

45.000 Kuna je oko 6200 eurića,mora biti dosta dobar. Daj neku fotku? :mrgreen:

Frišku,a ne kao onaj fazon sa čizmama. :LOL:

:prsti:
Motor izgleda sasvim pristojno i danas, isto kao i kad je bio nov samo izgreban. Tu se točno vidi tko je imao hard enduro a tko prvi put kupuje. Da budem iskren, zato ne volim ove "nove" iako ih se puno lakše prevari. Za 1000kn kupiš nove plastike i možeš izvadit pola mašine a oni i dalje oduševljeni. Zadnjeg Husaberga je bilo lijepo prodavat, iako je lik bio težak na lovi što Čmeki zna dobro  :mrgreen: , ali kad vidiš da čovjek zna šta treba gledat nema velike filozofije.
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #4003 : 31. Srpanj 2010, 10:07:50 »

Mate jesi mi to ti poslao poruku hoću pod račun mercedes sl500 95.god??  :mrgreen:
Zvalo me ljudi za tog smc-a, svi neke kombinacije, yamaha fjr, mercedes, chevrolet spark i štajaznam. Na kraju će izgleda ostati u osijeku kod jednog lege.. A dukea novog nitko ne želi  :(

Nisam, ne šaljem ali ako hoćeš imam sličnog samo duplo skupljeg. Dam ti ga za oba tvoja. :jesus: Za Duka pitaj samo dečka s foruma, mislim Brunu, taj se prodavao da ne velim godinama a onda više nisam prati oglase pa ne znam detalje. Možda je još uvijek kod njega. :mrgreen:
Evidentirano

dovla

• **
« Odgovori #4004 : 31. Srpanj 2010, 10:10:24 »

Nemoš vjerovat, šta fali dukeu??  :? :mrgreen:
A ništa, ako do zime ne prodam nijedan morat ću špicu kontaktirat za dukea....  :(
 :mrgreen:
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #4005 : 31. Srpanj 2010, 10:15:49 »

Pa Špica ih već sad prodaje 10% ispod tvoje cijene... :mrgreen:
Evidentirano

dovla

• **
« Odgovori #4006 : 31. Srpanj 2010, 10:20:09 »

Da,da kako da ne. Nema nijedan 09 model na lageru  :jesus: Znam ja koliko bi on dao i to mi je zadnja opcija pa ćemo vidjet.
Već kad me jebeš imaš jedan "ko tvoj" samo novi u vinkovcima za 200 eura više  :jesus:
E kako da pošaljem oglas da izađe u moto pulsu. Ima onaj oglasnik na njihovoj str i tamo sam stavio ali htio bi poslati da izađe u tiskanom izdanju  :misli:
Evidentirano

Musto Ruda

• ex Killex
  • Vozi: Wakizashi Sc59
« Odgovori #4007 : 31. Srpanj 2010, 10:26:27 »

A koliko košta tvoj Duke?
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #4008 : 31. Srpanj 2010, 10:38:22 »

Da,da kako da ne. Nema nijedan 09 model na lageru  :jesus: Znam ja koliko bi on dao i to mi je zadnja opcija pa ćemo vidjet.
Već kad me jebeš imaš jedan "ko tvoj" samo novi u vinkovcima za 200 eura više  :jesus:
E kako da pošaljem oglas da izađe u moto pulsu. Ima onaj oglasnik na njihovoj str i tamo sam stavio ali htio bi poslati da izađe u tiskanom izdanju  :misli:

Ima, da, ali taj ne želi SMC u zamjenu. :jesus: :LOL: U biti, i ova moja ponuda, kao i obično, traje par dana a onda se predomislim. Kad već stiže FE450 onda usput uzmem i FS570 a i ovog ostavim. Sve to skupa ne košta ko normalni Dukac. :mrgreen:

Oglas stavi tu na stranici u oglasima i označi da ide i u MotoPuls.

Evidentirano

dovla

• **
« Odgovori #4009 : 31. Srpanj 2010, 10:46:12 »

A koliko košta tvoj Duke?

Novi 09 model, 59999
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #4010 : 31. Srpanj 2010, 11:59:04 »

Ostavi si ovog kad si ga već uredio po svom guštu, uzmi odmah to što ti Špica nudi za Duke-a i bježi. Iako poznavajući "situaciju", bez uvrede ikome, mislim da od toga neće biti ništa jer jedno je deklarativna ponuda ili prodaja iz usluge a drugo keširanje...  8)
Evidentirano

dovla

• **
« Odgovori #4011 : 31. Srpanj 2010, 12:18:50 »

Tako je, sa špicom je bio razgovor o uzimanju pod račun za nešto drugo.. Gle ja sam oba stavio u oglasnik, naravno da bi mi bilo draže da ode duke ali šta bude.. Znam da ako prodam smc a duke ostane da bi trebao dat još bar 1000 eura da od njega napravim nešto tj. da ne bude prelazak s konja na magarca  :?
Najbolja solucija, odu oba po cijeni koju tražim i uzmem superdukea  :mrgreen: Ali teško..  :?
Čak sam nešto načuo da nagodinu dolazi novi SMC pa bi se možda i strpio do onda..
Evidentirano

brunost

• **
  • Vozi: - )
« Odgovori #4012 : 31. Srpanj 2010, 12:24:50 »

Nisi mate ni daleko sto se tice vremena prodaje, trebalo mi je sigurno 5 mj da ga prodam, ma recesija je sve zezla ljudi se tesko odvajaju od kesha, i na kraju sam ga za 6 prodao svjeze registriranog,....jbg ne isplati se prodavat motor strar 1,2 god.... :wink:
Evidentirano

mms

• Gost
« Odgovori #4013 : 31. Srpanj 2010, 12:58:21 »

:prsti:
Motor izgleda sasvim pristojno i danas, isto kao i kad je bio nov samo izgreban. Tu se točno vidi tko je imao hard enduro a tko prvi put kupuje. Da budem iskren, zato ne volim ove "nove" iako ih se puno lakše prevari. Za 1000kn kupiš nove plastike i možeš izvadit pola mašine a oni i dalje oduševljeni. Zadnjeg Husaberga je bilo lijepo prodavat, iako je lik bio težak na lovi što Čmeki zna dobro  :mrgreen: , ali kad vidiš da čovjek zna šta treba gledat nema velike filozofije.
ma nije on težak samo na lovi :mrgreen:

ima ga i na vagi  :LOL: :LOL: :LOL:

zapravo nikako mi nije jasno kako ste vas dvojica trgovali tako zajebani obadva, ti redovno tražiš više kao i ona, ali i redovno dajete najmanje  :misli:
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #4014 : 31. Srpanj 2010, 13:06:01 »

...a duke ostane da bi trebao dat još bar 1000 eura da od njega napravim nešto tj. da ne bude prelazak s konja na magarca  :?

E to je ono što je ponekad teško ljudima objasnit, kad im kažem da više ne mogu kupiti Dukca ako nije R. :mrgreen:

P.S. Znam da se zavaravamo ali valjda tio je jasno da ti tih 1000€ nije dovoljno ni za Akrapa a gdje je još sve ostalo... :mrgreen:
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #4015 : 31. Srpanj 2010, 13:06:37 »

Nisi mate ni daleko sto se tice vremena prodaje, trebalo mi je sigurno 5 mj da ga prodam, ma recesija je sve zezla ljudi se tesko odvajaju od kesha, i na kraju sam ga za 6 prodao svjeze registriranog,....jbg ne isplati se prodavat motor strar 1,2 god.... :wink:

Bilo je to i duže, dosta duže... :wink: :mrgreen:
Evidentirano

dovla

• **
« Odgovori #4016 : 31. Srpanj 2010, 13:10:42 »

E to je ono što je ponekad teško ljudima objasnit, kad im kažem da više ne mogu kupiti Dukca ako nije R. :mrgreen:

P.S. Znam da se zavaravamo ali valjda tio je jasno da ti tih 1000€ nije dovoljno ni za Akrapa a gdje je još sve ostalo... :mrgreen:

Ovaj put ne bi isao na akrapa vec na talijanski sc project. Oko 1000 eura top s granom + elektronika, protocniji filter i airbox mod i to je to. Spica kaze da taj polozaju ispuha na dukeu ga totalno gusi, sc ide gore normalno. Zanimljivo izgleda sve skupa..
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #4017 : 31. Srpanj 2010, 13:11:33 »

zapravo nikako mi nije jasno kako ste vas dvojica trgovali tako zajebani obadva, ti redovno tražiš više kao i ona, ali i redovno dajete najmanje  :misli:

Moraš uzeti u obzir povijesni kontekst u kojem se događaj odvijao, moja ozlijeda koja je psihički udarala kao niti jedna prije. :mrgreen:
Svejedno, mislim da je bilo korektno s obe strane. Danas imam sličnu situaciju, opet par mjeseci star motor u odličnom stanju a cijena gotovo identična. Jedino što ovaj put nije kraljevski motor u pitanju.. :jesus: :LOL:
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #4018 : 31. Srpanj 2010, 13:12:34 »

Ovaj put ne bi isao na akrapa vec na talijanski sc project. Oko 1000 eura top s granom + elektronika, protocniji filter i airbox mod i to je to. Spica kaze da taj polozaju ispuha na dukeu ga totalno gusi, sc ide gore normalno. Zanimljivo izgleda sve skupa..

Sve pet, ali treba to i personalizirati... :mrgreen:
Evidentirano

dovla

• **
« Odgovori #4019 : 31. Srpanj 2010, 13:14:35 »

Ma naravno, sve u svemu ne isplati mi se prodat samo smc hehe
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #4020 : 31. Srpanj 2010, 13:19:18 »

Obzirom na to koji ti je cilj ne isplati se prodavati ništa. :jesus:
Evidentirano

markookram

• Vozi: proizvode jedne austrijske kuće
« Odgovori #4021 : 31. Srpanj 2010, 18:24:58 »

al se isplati kupit   :mrgreen:

mms

• Gost
« Odgovori #4022 : 31. Srpanj 2010, 20:12:18 »

Moraš uzeti u obzir povijesni kontekst u kojem se događaj odvijao, moja ozlijeda koja je psihički udarala kao niti jedna prije. :mrgreen:
Svejedno, mislim da je bilo korektno s obe strane. Danas imam sličnu situaciju, opet par mjeseci star motor u odličnom stanju a cijena gotovo identična. Jedino što ovaj put nije kraljevski motor u pitanju.. :jesus: :LOL:

znam povijesni trenutak  :( , zato sam se i čudio otkud ti na enduru opet... :shock:

znači treba te dooooobro nalupati da se ne možeš voziti par mjeseci i onda kupiti motor od tebe, to proizilazi iz koncepta  :mrgreen: :LOL: :LOL:

a ono kraljevski povuci jer ću da iznesem PORAŽAVAJUŽI statistički podatak o kvarovima kraljevskih motora, i to onih koji zaustavljaju motor na mjestu kvara ( bez obzira gdje bili ) i sve u komaparaciji sa onim  KakvimTakvimMotorom. Naravno u mom djelokrugu  :mrgreen: bez obzira koliko ona malen ili velik bio  :mrgreen:  :jesus:
Tek da ti bude lakše, tvoj bivši kraljevski nije stao.... :palacgore:
još  :mrgreen:

Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #4023 : 31. Srpanj 2010, 22:29:01 »

Tri godine sam u šumi svaki tjedan, sad već i ja ponešto znam... kralj je kralj. :jesus: :mrgreen:
Evidentirano

mms

• Gost
« Odgovori #4024 : 31. Srpanj 2010, 23:15:21 »

Tri godine sam u šumi svaki tjedan, sad već i ja ponešto znam... kralj je kralj. :jesus: :mrgreen:
jebote pa ti posto ko Joke  :LOL:
a i ko da si se zaboravio, pa da te podsjetim na neke reference  :mrgreen:
6 godina sam bio u šumi svaki vikend, tad, daaaaaavno na početku je čak bila i pokoja yamahaha :mrgreen:  :mrgreen: ali jeleni su u nas vremenom i otvaranjem očiju izumrli...
istina ove godine ne idem u šumicu, ali i dalje oću-neću moram, slijedim 22-godišnju tradiciju da sam svaki dan u radioni  :jesus: :jesus: :jesus:
pa ti sad sam procjeni koliko sam mjerodavan u ocjenjivanju pouzdanosti :LOL: :LOL: :LOL: :mrgreen:

lijepo ti sve piše u naslovu teme, FRIENDLY  :wink:
Evidentirano
 Str: 1 ... 159 160 [161] 162 163 ... 214   Gore

Stranica je generirana za 0.164 sekundi uz 15 upita.