Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 3 [4] 5 6 ... 223   Dolje

Autor Tema: KTM:ROZA EKIPA - HUSABERG FRIENDLY  (Posjeta: 179523 )

mars

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: ktm exc525sm exc525factory Yamaha r1
Odg: KTM:EXC,LC4,LC8,RC 1150-tema za naranđaste ovisnike.
« Odgovori #75 : 13. Rujan 2008, 10:50:59 »

Odlična cijena,koliko ima km?
11000km kaze tip. mislis da je cijena ok ? Pa i meni se cini ok posto je novi 100 000 , ovo je skoro pola cijene .
Evidentirano
osnesbanglades

MA-Zvone

• Vozi: Yamaha FZ6 II
« Odgovori #76 : 13. Rujan 2008, 12:37:12 »

Nikakva kilometraža,za te novce da kupujem ne bih se mislio ako je motor ok :palacgore:
Evidentirano
www.crotur.com

Turistički portal specijaliziran za Makarsku rivijeru.

r.cougar

• *
  • Vozi: Superduke
« Odgovori #77 : 13. Rujan 2008, 15:26:46 »

To ti je odlična cijena kupi to !!!!
Ja sam samo ove sezone na svojem napucal 14000 ..... sad malo šparam jer me na 15 čeka servis  :?
Evidentirano
Offerings to the god of speed

Fire Breath

• Vozi: Yamaha FZ6 Fazer S2, plava ko more
« Odgovori #78 : 13. Rujan 2008, 16:53:21 »

kolko je servis za to cudo? i kolki intervali?  :misli:
Evidentirano
Size does matter after all...
¥

r.cougar

• *
« Odgovori #79 : 13. Rujan 2008, 19:35:13 »

intervali su ti 7500 ...... prvi me kostal 2000kn ali su mi slagali i maping za akrapovic, ovaj na 15000 koliko znam bi trebal biti oko 1500kn :misli:
Evidentirano

exfreerider

• Vozi: ex.VXR 200 a ex.Zip 125 4T RR sada Polo TDI RR
« Odgovori #80 : 14. Rujan 2008, 23:17:32 »

Eto odradio sam početničke korake sa skuterima od 50ccm pa sa 200ccm i sljedeće sezone je vrijeme za prvi pravi motor, po svom stilu vožnje sam primjetio da je za mene SM motor i u uži izbor je ušao KTM Duke II,Yamaha 660XT i Aprilia Pegaso. Svjestan sam da je duke klasa iznad i sad me zanima od-do se proizvodio duke 2 i koja godina bi bila proporučljiva za uzeti zbog dječijih bolesti ako ih je bilo,kako se kreču servisni intervali i ostale zanimljivosti vezane za taj model i LC4 mašinu i prednosti i nedostaci samog motora i u odnosu na xt-a i pegasa

Hvala na odgovorima :palacgore:
Evidentirano
gas i slalom...

markookram

• Vozi: soft enduro sa hard motorom
« Odgovori #81 : 15. Rujan 2008, 08:26:27 »

radio se je od 1999-2007 g.
kazu da su bolji oni od 2004 na ovamo :neznam:
servisni mu je interval na 5000 km , ja mjenjam na 2500 km i za to vrijeme se vidi da je ulje "ubijeno"
svakih 5000 kontrola ventila
prednosti nad xt-om i pegasom je nad svim podrucjima (ciklistika , snaga , izgled , ...) jedino sto nemozes napraviti sa tom mašinom toliko km koliko bi napravio sa xt-pegaso mašinom , negdje do pola kilometraze može lc4  :mrgreen:
Evidentirano
potrošač je koproizvođač

svemir u glavi

VOPA

• **
  • Vozi: Duke 3
« Odgovori #82 : 15. Rujan 2008, 08:33:52 »

Marko ti je sve rekao. Možda još samo da Duke ima nešto više vibracija od spomenuta 2 i poprilično je neudobniji, ako misliš pravit duže ture onda je najlošiji i ima najmanji rezervar. Što se tiče same upravljivosti, osječaja vožnje i povratne informacije, tu je puno bolji.
@Marko:jesi siguran da se pravio do 2007, ja sam bio siguran da se ranije prestao proizvoditi? :misli:
Evidentirano

exfreerider

« Odgovori #83 : 15. Rujan 2008, 12:14:52 »

Znaći svakih 5tkm lagano na servis

Koliko bi mašina trebala izdržati bez otvaranja i većih zahvata ako je naravno uredno održavana i šta je onda sve potrebno za zamjeniti(klip,karike,predihtati...)?

Evidentirano
gas i slalom...

VOPA

• **
« Odgovori #84 : 15. Rujan 2008, 12:46:59 »

Čuj, frend je kupio novog mislim 2004 i lani ga je prodao frendu. Motor je prije 2-3 mj kad sam ga zadnji put vidio imao preko 30000 km i do sad je jedini kvar bio čep rashladne tekućine koji je zamijenjen na garanciju i brtva dekla koja košta jedno par kuna. Samo redovni servisi.
Evidentirano

ttboy

• **
  • Vozi: , ma ustvari grmi
« Odgovori #85 : 15. Rujan 2008, 12:50:32 »

uvijek sam se palio na Duketea a ovaj novi III mi je prej38en!!!
Istina je da ima puno bolja vozna svojstva od xt-a i pegasa.
Ja sam se odlučio za pegasa samo zbog love.
Najjeftiniji je od trojce, djeli istu mašinu sa xt-om, i ima duže servisne intervale od ktm-a.
Sa rezervarom napravim cca 200-230km, ima širi(malo udobniji) sic, ali je malo nizak.
Volim se malo i izgubiti van grada pa mi se pegaso pokazao kao dobar odabir što se tiče udobnosti, ali vjerujem da nečeš pogrješiti bilo kojeg odabereš od ove trojce.
Evidentirano

exfreerider

« Odgovori #86 : 15. Rujan 2008, 13:12:50 »

Nažalost duka 2 nisam probao ali sam vozio duke 3 na marofu i motor je bomba iako mi je duke 2 veća legenda 8)

Imam cijelu zimi da prespavam prije odluke iako se već zna da srce govori KTM a razum xt i pegaso

thnx na pomoči
Evidentirano
gas i slalom...

SM rules

• **
  • Vozi: sportcity 250
« Odgovori #87 : 15. Rujan 2008, 13:18:47 »

Nažalost duka 2 nisam probao ali sam vozio duke 3 na marofu i motor je bomba iako mi je duke 2 veća legenda 8)

Imam cijelu zimi da prespavam prije odluke iako se već zna da srce govori KTM a razum xt i pegaso

thnx na pomoči
uzmi ktm jer će ti ovo dvoje brzo dosadit (zbog snage) pa ćeš bit lud što nisi ktma uzeo
Evidentirano
nudim uslugu bagera za auto, motor ili skuter, primorsko goranska i okolica

exfreerider

« Odgovori #88 : 15. Rujan 2008, 13:36:26 »

Znam da je najmanje bitno koliko ide u špici ali me zanima,čitao sam da troši od 5-8 jel točno i koliko dođe rega?
Evidentirano
gas i slalom...

VOPA

• **
« Odgovori #89 : 15. Rujan 2008, 13:57:03 »

Špica 2-ke je oko 180, s tim da je Pegasa lakše voziti na brzinama preko 140 jer je bolja zaštita od vjetra i sjediš više "u" motoru. Potrošnja ti je od 5-9, Pegaso nešto manje troši, pretpostavljam i XT, to Marko bolje zna, on je imao XT-a, sad vozi KTM, ja sam imao Pegasa a prijatelj Duke 2 pa smo se često mijenjali tako da mogu uspoređivati ta dva, XTX sam vozio možda 500-ak km tako da njega ne mogu previše uspoređivati. Registracija ti je ista jer spadaju u istu skupinu, u Osijeku ti je osiguranje oko 1100 kn s 50% tako da sve skupa izađe oko 2000 za prvu registraciju (ako imaš 50%), ako ne onda oko 3000 kn. U ZG je osiguranje nešto skuplje.
Evidentirano

exfreerider

« Odgovori #90 : 15. Rujan 2008, 14:30:48 »

Kakve si još razlike primjetio u vožnji između navedene trojke?
Evidentirano
gas i slalom...

markookram

« Odgovori #91 : 15. Rujan 2008, 16:16:50 »

@Marko:jesi siguran da se pravio do 2007, ja sam bio siguran da se ranije prestao proizvoditi? :misli:
to sam odavde izvukao  :mrgreen: http://www.bikez.com/search/index.php
a radio se je do ovog novog koji je izašao ove godine ,  :? jel tako ?
s time da ktm (i husaberg) rade modele od 9. mjeseca na dalje za sljedecu godinu , znaci modeli prozvedeni poslje 9. mj . 2006 se piše kao prizveden 2007.
Evidentirano
potrošač je koproizvođač

svemir u glavi

markookram

« Odgovori #92 : 15. Rujan 2008, 16:18:25 »

thnx na pomoči
e trojka je druga prica , puno je uglađeniji i manje vibrira , to je bila jedna od mana starog lc4
Evidentirano
potrošač je koproizvođač

svemir u glavi

r.cougar

• *
« Odgovori #93 : 15. Rujan 2008, 20:52:38 »

Ma najbolje da kupis SD990 i to je to :D :D :D
Evidentirano

markookram

« Odgovori #94 : 15. Rujan 2008, 21:01:39 »

Ma najbolje da kupis SD990 i to je to :D :D :D
probo , oduševio me
miran na malim okratajima (ocu reci mirniji naspram singla) a opet leti kad ga digneš u okretaje (V2  :D) , totalno upravljiv i "dobrocudan" , dobre kocnice   :palacgore:
Evidentirano
potrošač je koproizvođač

svemir u glavi

biker4life

• Vozi: '03 180 SP; '06 FZ1 S
« Odgovori #95 : 15. Rujan 2008, 23:09:40 »

Znam da je najmanje bitno koliko ide u špici ali me zanima,čitao sam da troši od 5-8 jel točno i koliko dođe rega?

Neznam za KTM, ali znam da moj XT trosi između 4.9 i 5.5 litara. Ako ciljas na XT-a, ciljaj godista '07. pa nadalje, jer ta godista sigurno ne muci gasenje.

Sto se KTM-a tice, Duke "duja" mi je nekako veca "spica" od novog, iako me iznenadilo da su servisni intervali (preporuceni) tako kratki.  :shock:  BTW, KTM sigurno bolje drzi cijenu.  :misli:

Ako te zanima nesto vise o XT-u, pitaj u XT topicu slobodno. Pegaso nisam vozio, ali navodno ima nesto vecu krajnju a slabiji start od XT-a (drugi set-up). Za ovaj "novi" model, masina je ista kao i na XT-u 660 R/X, te nekom Derbiju i Yamahi MT-03.

Pozz...  :palacgore:

VOPA

• **
« Odgovori #96 : 16. Rujan 2008, 08:13:02 »

Kakve si još razlike primjetio u vožnji između navedene trojke?
Pegaso je odlican za mirniju voznju, prilikom zesce voznje po zavojima sam imao dosta losiji osjecaj za prednji tocak, vjerovatno zbog vise turistickog polozaja sjedenja nego na druga 2. I u dugackim brzim zavojima kad vozis na granici se lako uznemiri, ali nista opasno samo malo neugodno. Na otvorenoj brzoj cesti i za duze ture je po meni najbolja od navedena 3. E, da, ima i najnize sjedalo ak ti to sta znaci. Duke je prilicno razlicit od nje, prava adrenalinska bomba, dosta je eksplozivniji od novog, po uskim zavojima ubija, ravnice i voznja pod konstantnim okretajima mu bas ne pasu kao drugom dvojcu. I u gradu u guzvi kad moras voziti u koloni je losiji od druga dva, malo je prenervozan za takvo kilavljenje. Jos jednom:Duke je cista zabava, uzbudljiviji od novog modela, rekao bih: od navedenog trojca Duke je hard, Pegaso soft, a XTX negdje izmedju ta dva.
Evidentirano

VOPA

• **
« Odgovori #97 : 16. Rujan 2008, 08:20:52 »

Neznam za KTM, ali znam da moj XT trosi između 4.9 i 5.5 litara.
Sto se KTM-a tice, Duke "duja" mi je nekako veca "spica" od novog, iako me iznenadilo da su servisni intervali (preporuceni) tako kratki.  :shock:  BTW, KTM sigurno bolje drzi cijenu.  :misli:

Moj Pegaso (Strada da ne bi bilo zabune) je znao potrošiti i oko 7 l (karting staza), ne znam da li XT toliko manje troši ili ga ti još nisi protjerao kako može.
Ja sam i na Pegasu radio servise na 6000 iako propisuju na 10000 jer sam vidio kako se ulje razbije prilikom žešće vožnje, tako da to dođe na isto kao KTM, jedino su za KTM malo skuplji (rad), materijal je tu negdje.
Evidentirano

biker4life

• Vozi: '03 180 SP; '06 FZ1 S
« Odgovori #98 : 16. Rujan 2008, 14:10:42 »

Moj Pegaso (Strada da ne bi bilo zabune) je znao potrošiti i oko 7 l (karting staza), ne znam da li XT toliko manje troši ili ga ti još nisi protjerao kako može.
Ja sam i na Pegasu radio servise na 6000 iako propisuju na 10000 jer sam vidio kako se ulje razbije prilikom žešće vožnje, tako da to dođe na isto kao KTM, jedino su za KTM malo skuplji (rad), materijal je tu negdje.

Na XT-u je po tvornickim navodima servis svakih 10 000km.
Ja ga radim svakih 5tkm. Motor je kupljen u drugom mjesecu, sada imam oko 8,5-9tkm.
Ne ganjam ga bas cesto, uglavnom laganica otvorenom cestom, ali jednom sam vozio na recimo 90-95% mogucnosti, te mjerio potrosnju (kratki/brzi zavoji, puno ubrzanja pa kocenja), trosio je u vrh glave 5.4 litre. Na nekoj stazi ga nisam nikad vozio, ocekujem da bi tu potrosnja nesto porasla, ali ipak nije on za to namjenjen.
Potrosnja normalnom voznjom otvorenom cestom - 4.9; 5 litara. Sad u nedjelju ide nas nekoliko tu s foruma PU-Ucka-Opatija i nazad, pa ako se sjetim, budem izracunao tocnu potrosnju otvorenom cestom.

Inace, bio je jedan usporedni test s Pegasom Strada, KTM-om LC4 640 (to je masina iz Duke II, jel'da?), XTX-om prije redizajna, te jos po jedna Honda, Suzuki i Husquarna. Link ti je negdje pri pocetku XT topica.

Pozz...  :palacgore:

P.S. Evo: http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,106214.msg1864563.html#msg1864563

VOPA

• **
« Odgovori #99 : 17. Rujan 2008, 14:25:37 »

Imam taj Motopuls kod kuće(kao i još tonu drugh), baš sam ga nekidan listao. Znam da sam negdje vidio link al se nisam mogao sjetiti gdje, dobro si to stavio :palacgore:. Tu su dosta dobro opisani, jedino još neki subjektivni osjećaj koji ovisi od vozača do vozača, kako kome paše koji motor.
Evidentirano
 Str: 1 2 3 [4] 5 6 ... 223   Gore

Stranica je generirana za 0.127 sekundi uz 14 upita.