budući je "oživjela" ova već skoro tri godine stara tema,odlučih i ja nešto napisati u njoj.
iako do sada nisam bio u ovom restoranu(što ne znači da i neću),veseli me da ima ljudi koji uz svoju osobnu promidžbu imaju malo obzira i prema nama šporkim,prašnjavim putnicima bez cilja.
kako je gračac samo nekih 70-ak km udaljen od zadra,zaustavljanje radi obnavljanja zaliha energije bi bilo malo preuranjeno,osim u slučaju kada za to postoi zaista dobar razlog.do sada se "krdo" obično zaustavljalo u caffe-u kraj ine na piću gdje smo se sastajali sa našim članovima iz gračaca,te nastavljali put,a hranili se negdje dalje,nakon odvezenih par-sto km.no,uvijek smo birali lokale gdje smo se uz kvalitetnu hranu,obilate porcije,hladan gemišt i pivo,pristupačne cijene,profesionalnu uslugu,ugodno i osjećali.
stoga,sam podatak
-10% nam ne znači baš puno u životu,jer da smo mislili uštedjeti,nikud ne bi ni niti išli,a i kad se malo preračuna na primjeru ponuđenih cijena,uzevši u okvirno hranu i piće za 4-5 ljudi,ukupan trošak bi bio cca 170-250 kn tako da bi taj popust od 10% iznosio 17-25 kn što bi po čovjeku(oli ženi) bilo 4-6 kn
e sad,recite vi meni koga je briga za tim iznosom,kada krene negdje gdje će za hranu,piće i benzin potrošiti min.1000-1500 kn
osobno,(a znam još dosta drugih)volim dobro pojesti,još bolje popiti,i uz to se dobro i zabaviti,smatram da bi se puno bolji učinak postigao sa kvalitetnom hranom,dobrim porcijama i uljudnim i nasmijanim osobljem-makar i sa punim cijenama,jer,gdje mi je dobro tu sam uvjek rado,a veoma bi me razveselilo kada bi se nakon dobro obroka pojavio netko od osoblja-pa bio to i sam vlasnik,i umjesto tih 10% donio rundicu na račun kuće-rashodovna strana tu negdje,ali efekt mislim puno bolji.
nadam se da ću(će mo) na prvom narednom putovanju kroz gračac(vjerujem u povratku sa nekog moto-susreta) imati mogućnosti zaustaviti se i uvjeriti se da su bikeri (a i oni koji sebe radije nazivaju motociklisti

)
tu dobrodošli !
respect !