Mozes li nam reci malo vise detalja, zasto ne?
Evo, prvo sto mi pada na pamet:
1. Beskrajno dugo kretanje - uvijek netko jos nije upalio motor i navukao opremu dok grupa krece.
2. Neujednaceni stilovi voznje. U grupi smo imali 3 zenske osobe koje su vozile vrlo oprezno - u nekoliko sam navrata u zavojima prakticno morao stati i spustiti nogu.
3. Voznja se prilagodjava najsporijima, sto znaci da je mnogima neugodno spora i ne predstavlja nikakav gust. Stovise, pocinje nervirati...
4. Medjusobna dokazivanja - pad lika na Cagivi Raptor 1000, zajebancija, hitna, slepanje motora, ...
5. Ostal sam bez benzina a pol grupe je nastavilo voznju iako sam im svima rekao da stajemo na prvoj pumpi (spavali smo u hotelu na prijevoju na visini 1600 m gdje nema benzinske)
6. Katastrofalne navike pri preticanju - lik ispred mene pretice i cim je bio ispred vozila otpusta gas - ja na lijevoj strani nemam mjesta za povratak u svoju traku! Tako me zajebavao cijelim putem na povratku natrag a nisam mogao voditi jer nisam znao put.
7. Pri preticanjima, lik ispred mene je bio mlak na gasu, trebala mu je cijela vjecnost da pretekne auto. U nekoliko navrata sam na na pola puta, kad sam bio paralelno s autom morao odustati i natrag u svoju traku da izbjegnem vozilo iz suprotnog smjera...
8. bezvezno provlacenje kroz kolonu od puno vozila i preticanje na zajebanim mjestima, grupa se razbijala, pogubili se ljudi, cekanje, zajebancija...
Bez pretjerivanja, malo toga lijepog pamtim iz te velike grupe.
------------------
Nasuprot tome - voznja s 3 stara zajebanta: Fazer 1000, 2 x BMR R1150 S i ja na Stromu 1000. To je bio uzitak jer su frajeri bili iskusni (20+ godina iskustva na velikim motorima), brzi i pametni. Tad sam zbilja uzivao.
Zato velim - za ture - optimalno 2-3 motora, ujednaceni vozaci. Nista ti vise od toga ne treba. A ako takvih nema, radije sam.
ib