Da li i ti spadas u one koji su dali brdo para za Akrapovica pa sad moraju braniti svoju skupu investiciju? Titanijumske table se kupuju ima ih na svetskom trzistu i ovaj covek iz Ade je hteo raditi sa titanijumom ali u Srbiji to nema ko platiti, bilo bi skupo. Ljudima je skupo dati i 150-200€ za karbonski auspuh, a kamo li vise od toga, jer bi od titanijuma bio skuplji. Covek iz Ade koliko sam video radi sa tri vrste karbona, a jedan od njih koristi i Akrapovic u svojoj proizvodnji, nema tu nikakvih tajni u nabavci materijala, svega ima po svetu, samo plati i nosi. Da li je i gospodin Igor Akrapovic imao hidroforming masinu za savijanje cevi kada je pocinjao da radi auspuhe pod imenom Scorpion?
Ovo dole je deo shupe gde doticni gospodin radi i jos da vam kazem da je bivsi bajker koji je polomio kicmu u saobracajnoj nesreci sa motorom i da radi u kolicima, a pomazu mu radnici. 
Nažalost nespadam, prosječni sam šljaker koji uvijek kupuje polovno, cca 20-ak godina moto svijeta i cca 250-ak tkm na grbači, velikom većinom na R motorima, lomljenja i dr.sranja da ne spominjem

Nitko ovdje nevrijeđa tog tvog majstora nego svi komentiramo iz prve ruke topove koji su stigli iz Ade u HR i koji nevaljaju ni kurca, tko ih je napravio mi neznamo, al tu si ti da nam daš info iz prve ruke, da se i drugi ne zajebu ko pojedinci

.
Iskreno, nevjerujem tebi, al vjerujem čovjeku iz VK nickom Darko_b koji je tu na forumu član i koji tvrdi da može nabavit kvalitetne topove po dobroj cijeni

Ali kažem KVALITETNE, nekažem da su bolji od bilo kojeg renomiranog proizvođača jer nisu, Igora poznam osobno, još iz doba kad je radio pod imenom Škorpion, a to je bilo davno, tad su to bili kao i svi drugi homemade topovi, al danas je to revolucija

Taj Race ili kako već se zove će isto tako ako poživi biti rame uz rame sa legendama al tek onog trena kad izbaci rezultate testa na ljestvice, dotad je kao i svi drugi Dubravčić, Serdarević, Deak i mnogi drugi samo mrtvo slovo na papiru, koje recimo lijepo izgleda

Pajdo NHF i živili i ti i pajdo sto godina