Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 5 6 [7]   Dolje

Autor Tema: Akrapović il Leo Vince  (Posjeta: 8195 )

darko_b

• Spol: Muški
  • Vozi: BMW rodjaci
Odg: Akrapović il Leo Vince
« Odgovori #150 : 05. Svibanj 2010, 18:03:12 »

Ajmo bit realni, uopće spomenuti nekog renomiranog tipa Akrapovič sa ovakvim auspuhom u istoj rečenici je smiješno, a uspoređivati i još reći da je bolji je na granici nečega...
Ali jbg, zato je taj auspuh i jeftiniji 4-5 puta pa svatko izabere šta mu paše.

Nego jel zna netko koliko je taj Race za onog GSR-a ili recimo za FZ6 konkretno?
Znači cijene su rečene, zanima me baš za takve motore za koje idu dva manja lonca, hvala.
konkretno cijena za GSR ili FZ6 ti je 120eura oval(inox) po komadu znaci za 2komada 240eura...
Evidentirano
NE SKUPLJAM BABE PO CESTI
NITI PIJANE KRETENE

www.mk-vinkovci.com

Bandit S

• *
  • Vozi: Honda VFR800
« Odgovori #151 : 05. Svibanj 2010, 19:01:36 »

bas se vidi da nikoga ne reklamiras ma ja..nama se to samo cini..nego kako te nije sramota pisat ovakve gluposti??sta si to to vidio u njemu osim staklene vune i resetkaste cijevi??

poredis velikana poput yoshimure sa ovim??? :LOL: :LOL: :LOL:vec sam napisao da motor tako lose radi da tako sto nisam skoro cuo..uopce nema zvuk niti blizu kakav treba..

Video sam neke stvari koje mozes i ti da vidis ako kupis top pa ga rasklopis. :wink: Tek Yoshimuru da vidis kakvo je djubre iznutra i kako posle izvesnog vremena truli i raspada se, kosu bi cupao. :mrgreen: Ulozeno i dobiveno ume kod "velikana" biti u jako velikoj disproporciji. Koliko ti Yoshimura daje garanciju na svoj top? Btw, podvlacim jos jednom svako za svoj novac neka kupuje ono sto misli da je najbolje i najadekvatnije njegovom mezimcu. Posle 30 i kusur godina na motoru ja sam naucio skolu i znam sta je za mene nabolje. :palacgore:

Bandit S

• *
« Odgovori #152 : 05. Svibanj 2010, 19:23:37 »

Tako je  :palacgore:

Igor Akrapovič krije tajne izrade kao zmija noge, kao i nabavku materijala i sl., tehnika koju koristi za testiranje performansi i svega ostalog vrijednosti je u milionima, dodatna reklama mu netreba jer sama kvaliteta izrade i testovi kažu svoje  :wink:
Kad netko kaže da je neki tamo homemade kvazi majstor napravio u šupi bolji top od njega to nije samo uvreda njemu, nego i svim drugim renomiranim firmama i osobnog sam mišljenja da je nadalje suvišno uopće komentirat bilo što jer jednostavno nema smisla raspravljat :palacdolje:

Da li i ti spadas u one koji su dali brdo para za Akrapovica pa sad moraju braniti svoju skupu investiciju? Titanijumske table se kupuju ima ih na svetskom trzistu i ovaj covek iz Ade je hteo raditi sa titanijumom ali u Srbiji to nema ko platiti, bilo bi skupo. Ljudima je skupo dati i 150-200€ za karbonski auspuh, a kamo li vise od toga, jer bi od titanijuma bio skuplji. Covek iz Ade koliko sam video radi sa tri vrste karbona, a jedan od njih koristi i Akrapovic u svojoj proizvodnji, nema tu nikakvih tajni u nabavci materijala, svega ima po svetu, samo plati i nosi. Da li je i gospodin Igor Akrapovic imao hidroforming masinu za savijanje cevi kada je pocinjao da radi auspuhe pod imenom Scorpion? :wink:
Ovo dole je deo shupe gde doticni gospodin radi i jos da vam kazem da je bivsi bajker koji je polomio kicmu u saobracajnoj nesreci sa motorom i da radi u kolicima, a pomazu mu radnici. :(

darko_b

« Odgovori #153 : 05. Svibanj 2010, 19:36:41 »

u petak smo kod Robija ponovo novi se top nosi...bit ce i otvorena tema da vise nepisemo ovdje
Evidentirano
NITI PIJANE KRETENE

www.mk-vinkovci.com

KING RR

• Vozi: stRReetfighteRR fRRom Akashi
« Odgovori #154 : 05. Svibanj 2010, 20:41:08 »

Da li i ti spadas u one koji su dali brdo para za Akrapovica pa sad moraju braniti svoju skupu investiciju? Titanijumske table se kupuju ima ih na svetskom trzistu i ovaj covek iz Ade je hteo raditi sa titanijumom ali u Srbiji to nema ko platiti, bilo bi skupo. Ljudima je skupo dati i 150-200€ za karbonski auspuh, a kamo li vise od toga, jer bi od titanijuma bio skuplji. Covek iz Ade koliko sam video radi sa tri vrste karbona, a jedan od njih koristi i Akrapovic u svojoj proizvodnji, nema tu nikakvih tajni u nabavci materijala, svega ima po svetu, samo plati i nosi. Da li je i gospodin Igor Akrapovic imao hidroforming masinu za savijanje cevi kada je pocinjao da radi auspuhe pod imenom Scorpion? :wink:
Ovo dole je deo shupe gde doticni gospodin radi i jos da vam kazem da je bivsi bajker koji je polomio kicmu u saobracajnoj nesreci sa motorom i da radi u kolicima, a pomazu mu radnici. :(

Nažalost nespadam, prosječni sam šljaker koji uvijek kupuje polovno, cca 20-ak godina moto svijeta i cca 250-ak  tkm na grbači, velikom većinom na R motorima, lomljenja i dr.sranja da ne spominjem  :wink:
Nitko ovdje nevrijeđa tog tvog majstora nego svi komentiramo iz prve ruke topove koji su stigli iz Ade u HR i koji nevaljaju ni kurca, tko ih je napravio mi neznamo, al tu si ti da nam daš info iz prve ruke, da se i drugi ne zajebu ko pojedinci  :palacgore:.
Iskreno, nevjerujem tebi, al vjerujem čovjeku iz VK nickom Darko_b koji je tu na forumu član i koji tvrdi da može nabavit kvalitetne topove po dobroj cijeni  :palacgore: Ali kažem KVALITETNE, nekažem da su bolji od bilo kojeg renomiranog proizvođača jer nisu, Igora poznam osobno, još iz doba kad je radio pod imenom Škorpion, a to je bilo davno, tad su to bili kao i svi drugi homemade topovi, al danas je to revolucija  :wink:
Taj Race ili kako već se zove će isto tako ako poživi biti rame uz rame sa legendama al tek onog trena kad izbaci rezultate testa na ljestvice, dotad je kao i svi drugi Dubravčić, Serdarević, Deak i mnogi drugi samo mrtvo slovo na papiru, koje recimo lijepo izgleda  :wink:

Pajdo NHF i živili i ti i pajdo sto godina  :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
Kad sam bio mlad mislio sam da je novac najvažnija stvar u životu.. sad kad sam ostario znam da jest !!

darko_b

« Odgovori #155 : 05. Svibanj 2010, 21:07:26 »

da su kvalitetni topovi jesu,da su bolji od Akrapa,Yoshia itd. to ce vrijeme pokazat,mozda trenutno nisu...ovi su uspjesniji na svjetskom trzistu i pokazali su se u moto sportu...
e sad moguce je da veliki igraci vise igraju na ime,proizvode velike serije auspuha pa se mozda stedi na materijalu,a kod Robija svaki auspuh prodje kroz njegove ruke prije nego izadje iz radione pa izgleda bolje i kvalitetnije...
Evidentirano
NITI PIJANE KRETENE

www.mk-vinkovci.com

thule_5689

• **
  • Vozi: CBR 600RR HANNspree, Pegaso 650
« Odgovori #156 : 05. Svibanj 2010, 21:40:45 »

@Bandit-s

imaš kakvu sliku gdje se vide topovi namontirani na VFR-u?

markookram

• Vozi: soft enduro sa hard motorom
« Odgovori #157 : 05. Svibanj 2010, 21:42:36 »

@Bandit-s

ili graf    :eyebrow: :mrhappy:
Evidentirano
potrošač je koproizvođač

svemir u glavi

sonny

• **
  • Vozi: Grdobinu....
« Odgovori #158 : 05. Svibanj 2010, 22:19:05 »

Jooooojjj, ovo kad čitam, isto kao da čitam temu o Lidlu.Nekima iz istoga hlače super neki ne bi htjeli ni za džabe :?.

S jedne strane podržavam renomirane i dokazane proizvođače sa atestima i imenom te nafurenom cijenom, dok s druge se pitam zašto ne bi bilo moguće da netko tko sam radi neserijsku proizvodnju ne bi mogao napraviti isto ili čak i bolje od nekog branda :misli:.....

JBga sve je moguće, pa i drvena peć, osobno mi ne preostaje drugo nego provozati se do Ade i malo pogledati-popričati, recesija je, ne...... :mrgreen:
Evidentirano
MK Racing  Našice
                     najbolji prozori na svijetu : http://www.troha-dil.hr/

markookram

• Vozi: soft enduro sa hard motorom
« Odgovori #159 : 05. Svibanj 2010, 22:31:24 »

pa naravno da bi mogao ,
no razvojni put bi morao biti gotovo jednak

a ne serijska proizvodnja je skuplja ... no cijenu sa neserijskom proizvodnjom je lako dostici akrapa ... zato sto Igica dere više od Jace

smrad   :mrgreen:  (čitaj europski poštenjak)
Evidentirano
potrošač je koproizvođač

svemir u glavi

Bandit S

• *
« Odgovori #160 : 06. Svibanj 2010, 12:39:00 »

@Bandit-s

http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,76332.msg2713082.html#msg2713082

A evo ti i dodatak.

thule_5689

• **
  • Vozi: CBR 600RR HANNspree, Pegaso 650
« Odgovori #161 : 06. Svibanj 2010, 14:53:55 »

Mislio sam da imaš noviju VFR-ku, pa da vidim kako izgledaju pod repom. Svejedno hvala na trudu. :palacgore:

korisna životinja

• *
  • Vozi: kawasaki ninja 250r
« Odgovori #162 : 06. Svibanj 2010, 16:13:27 »

Da race exhaust ima homologaciju sigurno bi ga kupio
izgled je predobar......
Evidentirano

tibor_zg

• Vozi: Hornet 600
« Odgovori #163 : 06. Svibanj 2010, 17:57:22 »

to sto je neko raskopal Akrapovica za K5 ne znaci da bu taj isti lonac bil dobar i za sve ostale modele Suzukija a kamoli nekog drugog proizvodjaca a u 99% slucajeva tih homemade spulja se radi upravo o tome raskopaj nesto do cega se docepas i onda po toj spranci radi za sve motore kaj postoje ... uostalom ako su ti Akrapovici, Yoshimure , Moriwakiji i sl tak precjenjeni i nista posebno zasto svi kopiraju bas njih ? ako su vec takvi majstori i maheri zasto ne krenu od nule svojim putem i za svaki model posebno proracunski dodju do rjesenja koje ce ispeglat krivulju do savrsensta ? ... mozda zato sto to bas i nije tak jednostavno kak se u prvi mah cini :wink:

nitko ne osporava da pojedinac ako ima alata, volje, znanja i jos je k tome picajzla nemre napravit auspuh vrhunskog izgleda i kvalitete na kojem ce zavareni spojevi izgledat perverzno itd ALI ono sto takve proizvode razlikuje od velikana kao sto su Akrapovic, Nojima, Moriwaki bla bla je ta da gospon Igor nije odredio da odredjeni lonac ide na odredjeni motor samo zato jer je prilagodio izlazni i ulazni fi vec je odredio da lonac x ide na motor x zato sto je taj auspuh proracunat i dizajniran bas za taj motor te testiranjem doveden do savrsenstva sto nije bas macji kasalj (a ako nesto nemozes istestirat da dobijes relevantan feedback da li valja ili ne valja kak ces znat jel dobro il nije ... bus pital Štefa koji veli da ruzi ko grom pa bus onda valjda automatski znal da valja :wink:) ... iza tog proracuna i testiranja stoji iskustvo i znanje, a znanje je kolko ja znam uvjek bilo na cjeni :palacgore:

Evidentirano
hockey is like chess but with way more body checking

puskacbr

• **
  • Vozi: Honda cbr 600rr 06., Sintić aerox 0.50....
« Odgovori #164 : 07. Lipanj 2010, 17:06:49 »

Pošto sam naručio auspuh od onog Sandija iz Umaga pred dosta vremena nažalost još nije došao  :( . Prvo mi je bilo rečeno da čekam nekih 10-15 radnih dana i kad je to prošlo ja ga zvao i on se ne javlja, da bi se javio nakon 2 dana i rekao da je bio u Italiji i da se onda ne javlja na mob. te da je došlo do problema i da su talijani poslali auspuh za 1000rr a ne za 600rr. I pitao me dali želim odustati ili da ponovno čekam 10-15 dana da ga digići zamjene, ja rekao da ću čekati. Sad je prošlo nekih 17 radnih dana a ja ga zovem već tjedan dana i šaljem poruke a on ne odgovara. Zanima me dali netko ima neki drugi njegov kontakt broj osim ovog br. 0912062756 ili možda adresu pa da ga pitam jel bude kaj iz toga ili ne?
Evidentirano
puska
 Str: 1 ... 5 6 [7]   Gore

Stranica je generirana za 0.124 sekundi uz 16 upita.