Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1]   Dolje

Autor Tema: APRILIA tj SWM...amortizeri?  (Posjeta: 243 )

Gagi_9a6aag

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: Aprilia,Kawa, Cagiva, CTX...
APRILIA tj SWM...amortizeri?
« : 14. Studeni 2007, 10:04:25 »

Pozdrav...

imam mali, ali veliki problem...

U svim Aprilia diler shopovima su me odkantali na jen-dva-tri...čim spomenem godinu...samo me odzdrave kao da sam pitao držite li burek sa sirom?!

uglavnom...povrh nekih sitnica koje trebam..kojih nema; tipa zadnji blatobran za Apriliu 350ETX...trebao bih i amortizere, kao što na slici vidite; ovo je motor identičan Apriliji 350ETX, ali je zapravo SWM 350XN...i jedina razlika je u 2-3 stvari; ovaj ima dual amortizere na vilici...a prava aprilia ima samo mono, takodjer zbog razlike u amortizerima i auspuh je malo drukčiji, zavija mimo amortizera dok na Apriliji ide normalno ravno...
prednji kotač je takodjer na dobošu...dok je Aprilija serijski isključivo sa diskom dolazila...filter kutija je drukčija...SWM ima okrugli..tj cijevasti filter dok Aprilija ima napu / mapu...nikad ne znam kak se točno kaže...

sve ostalo je na dlaku identično...što se vidi i iz slike jer je sve preseljeno sa Aprilije i pasent je kao da je original...a zapravo gledate SWM 350XN

SWM je u biti i napravio Apriliju350ETX nakon što su se u tom prelaznom periodu spojili sa Aprilijom....Aprilija je iskoristila SWMov potencijal i rebrandirala SWMov model uz sitne preinake...ove razlike koje sam naveo...ali SWM od 1985. ne postoji..a gle čuda...baš je 1985. Aprilija izdala prvi model pod nazivom 350ETX...

uglavnom...problem nastaje tu kada spomenem SWM...em što nitko nema pojma o tome...em nema dijelova...a svi uglavnom traže broj šasije, a ja im nikako ne mogu objasniti da je to Aprilija, a zapravo nije Aprilija...i navodim koje su razlike..šaljem i slike motora, ali kad je netko debil onda je debil...

i sada ja muku mučim sa blatobranom za APRILIJU...filterom ulja, zraka i amortizerima...odnosno najviše sa body partovima...

pitanje je; jel postoji itko u Hr tko može isfurati dijelova za APRILIJU 350ETX?!?
takodjer me zanima kako bih i gdje mogao nabaviti par ovakvih amortizera..makar i sličnih pa se enevtualno dovare neakavi nosači i pripašu...dakle, u originalu je dužina amortizera (od šerafa do šerafa) 420-430mm, promjer tijela je oko 40mm...dakle sve u tim gabaritima bi mi odgovaralo...

fala...
Evidentirano
kupujem KLR600 mašinu (kick+anlaser)
 Str: [1]   Gore

Stranica je generirana za 0.053 sekundi uz 16 upita.