Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1]   Dolje

Autor Tema: MK/MC.. nakon desetak dana prognanstva  (Posjeta: 2477 )

zvonko situm

• bRz,bRRži,Mamojebac
  • Spol: Muški
MK/MC.. nakon desetak dana prognanstva
« : 18. Studeni 2007, 12:33:07 »

....u kojem sam bio odlukom vrhovnog viječa ovog foruma-vratio sam se obnovljenih baterija i vidim da sam puno toga propustio a pogotovo u zaključanoj temi o prvom mc u hrvata....pa sam zato i odlučio ovdje nastaviti svoje "zločinačko djelovanje" !!!
Poštujem odluku vodstva foruma da me banira iz razloga za koje oni smatraju da su povreda pravilnika koji su oni postavili-NARAVNO DA SE PRAVILA MORAJU POŠTIVATI-u protivnom slijede sankcije koje su opet propisane od strane VLASTI !!! Dakle stvar je jasna:poštuj pravila ili češ na neki način najebat...  U nekim uređenim društvenim zajednicama se nepoštivanje tj.kršenje pravila kažnjava na način da počinitelju odsijeku prst,ruku,pimpeka...objese ga ili strijeljaju itd.itd. (....ja sam odlično prošao)

blaž:Po logici stvari prvi mc u hrvata je bio "mc RV Vinkovci" osnovan krajem 70-tih godina u vinkovcima i priznat od svih članova i građana ali naravno ne i od države jer u daljnim tekstovima na ovoj zaključanoj temi Iwa kaže da nije ni bitno dali si priznat od zakonodavca jer ako si dobar sebi i svojim istomišljenicma-TO je TO !!????  !! Dakle mi smo prvi mc u hrvata... MC smo bili zato što nam je u ono vrijeme bilo kakav način negiranja aktualne vlasti imponirao pa tako su i zapadnjački nazivi bili dio tihog protesta i nikakvih daljnih primisli nije bilo !!
Sa našim trodijelnim oznakama smo posječivali svaki "majski moto susret u Osijeku"...jer drugih susreta nije ni bilo (neračunam  preluku za vrijeme gp utrka) a ni večine današnjih tvrdokornih članova raznih"MC"asocijacija nije bilo ni u roditeljskim planovima!!!
Iwa...znači nije motolegija !?
Crveno/bijeli...sa večim dijelom tvog posta se slažem ali naglašavam da smo mi bili ti koji su svoje trodijelne boje nosili još od 79 god.pa sve do rata....negdje čak ima i slika u motorradu iz sredine 93.god-slikali su nas u orašju na susretu- ispod nasipa sa  protuavioncima a neki od nas su imali svoju prsluke sa oznakama iz onih vremena... Vinkovčani su, i u tim najtežim trenutcima za posavce, davali nesebičnu pomoč i podršku "MC Posavac"- kako 91.god. pa i te 93.god.kad smo im bili i jedini koji su došli skelom preko save...tako i dalje iz godine u godinu !! Vratili su nam na najgori moguči način a smatrali smo ih bratskim klubom !!!
Nike...pošto MC netreba biti u skladu sa zakonima države u kojoj živi neznam zašto ti insistiraš na legalitetu registracije!!????
Abercrombi: samo u hrvata se kaže Moto Klub a u zemljama engleskog govornog područja se kaže Moto Club....
Iwa...da te nema trebalo bi te izmislit!!! Potpuno se slažem sa tvojim stavovima o nerelevantnosti registracije udruga  jer mi to samo potvrđuje gore navedeno  !!!
Straško....usklađivanje?????  koga i sa čime???? hahahahaha
Deep...uopče nije u redu postavljat tako konkretna i osjetljiva pitanja u vezi potpisivanja tamo nekih državom propisanih dokumenata i papira .....i to još na hrvatskom jeziku....stvarno si neugodan !!!
Bradonja....nema tu nikakvog miješanja krušaka i jabuka....na dijelu je prodavanje muda pod bubrege i lažno predstavljanje!!!!!! Nije valjda da bi ti sad nekog prijavio zbog toga pa da mora platit kaznu od 1000,00-10000,00 kuna i još k tomu da mu se zabrani rad u hrvatskoj....?????
Zlatko....ma sve si u pravu a pogotovo u dijelu gdje kažeš da mc-ovci prate forum ali šute !!!! naravno da prate a pogotovo se vole raspitivati o nekome -konkretno o meni-svugdje osim na pravom mjestu !!!!
Deep...što se tiče pisanja povijesti-u ovoj državi se u jesen 89.god. počelo zapravo pisati hrvatski i tako če nadam se biti još jako dugo...i pisat če se hrvatski propisi i zakoni i živjeti če se u skladu s tim....ili če se u protivnom početi sječi prsti,ruke..vaditi oči,strijeljati ili vješati....svidjelo se to nama ili ne!!!!
Zorro.... moj motor je već CRNI !!!! :jesus:
Iwa... u hrvatskoj se kaže Moto KKKKKKKlub a M....... CCCCCClub nije u skladu sa našim pravopisom a za "cijeli svijet"bi nas trebalo boliti dupe-baš kao što njih boli zbog nas-nemisliš li tako i ti !!!!???
Blaž....crni motor treba voziti svaki onaj kome se ta boja sviđa-ja na primjer vozim crni motor-crn je poput moje duše i baš mi se takav sviđa a što se tiče boja i dijelova amblema također trebaju biti onakvi kakvi se sviđaju onome tko če ih nositi a poželjno bi bilo da budu na hrvatskom jeziku !!!!

Evo štovani vlasnici i moderatori portala i foruma....nikoga nisam uvrijedio niti isprovocirao za daljnju svađu pa Vas MOLIM da ovaj post ne diskvalificirate !!!
Uz isprike što ste morali dubokoumno dokučivati na koji način sam vrijeđao mog prijatelja -obečavam da ču se s njim pomiriti i čak izljubiti kad mu stavim ruku na rame !
Srdačno Vaš brz,najbrži  .........

« Zadnja izmjena: 18. Studeni 2007, 12:41:48 zvonko situm »
Evidentirano
ŠILE- VINKOVCI ....brži sam i od sebe !!!

dida

• **
  • Vozi: Dragu na more
Odg: nakon desetak dana prognanstva
« Odgovori #1 : 18. Studeni 2007, 12:41:13 »

Sve stalo na jednu stranicu.  :palacgore:
Evidentirano

deep

• **
  • Vozi: lagano
Odg: MK/MC.. nakon desetak dana prognanstva
« Odgovori #2 : 18. Studeni 2007, 20:04:00 »

Šile okvirno se slažem sa tvojim rezimiranjem teme " prvi mc u hrvata " . A posebno me dirnuo ( pozitivno ) dio gdje pokušavaš dočarati istinu o moto događanjima iz nekih starih nama znanim vremena. Drago mi je da si bacio osvrt na godine kada su tradicionalno 1.svibnja  postojali majski susreti motorista u Osijeku u organizaciji Moto kluba Slavonac . Kada film vratim unazad mogu se jasno prisjetiti koliko je buntovništva bilo u nama ( mi bi se okupljali , a sustav nije to dopuštao ) . Unatoć svemu imali smo jedno mjesto odnodno dva  Osije i Varaždin gdje smo se okupljali . Kad si spomenio da ima i zapisa iz tog vremena ja sam to već pokušao drugom forumu evocirati . i zato evo link gdje se nalazi nekoliko izvornih slika iz tog vremena na slavoncu u Osijeku
http://cro-chopper.forum-2007.com/tako-je-dobro-sjetiti-se-opet-f13/istinski-bajkeri-2-izvadak-iz-moje-arhive-t64.htm
Nadalje slažem se s tobom kada kažeš da se pojedinci nisu ni rodili u vrijeme pokretanja Moto scene u hrvata za kuju bi se s pravom moglo reći da je to preteća MC scene koju danas većina doživljava . Pokušavam razumjeti , ali mi ne ide stavove nekih grupacija  , koji bi na mala vrata uvezli u lijepu našu hrvatsku  pravila koja egzistiraju u nekim drugim civilizacijama .  Ne prihvatljivo mi je da u uljuđenom društu podredimo takovim pravilima . I ona moja : gledajmo se u oći , a ne u leđa .

Nadam se kao i ti Šile da me gazde neće obrisati jer smatram da nikoga nisam uvrijedio niti sam prekršio pravila ovoga foruma .

Ovaj post bi mogao biti indikativan i mogao bih potaći nekoga na razmišljanje . 
Evidentirano
Ovdje je nekad bio potpis!

zvonko situm

• bRz,bRRži,Mamojebac
« Odgovori #3 : 18. Studeni 2007, 20:23:47 »

Šile okvirno se slažem sa tvojim rezimiranjem teme " prvi mc u hrvata " . A posebno me dirnuo ( pozitivno ) dio gdje pokušavaš dočarati istinu o moto događanjima iz nekih starih nama znanim vremena. Drago mi je da si bacio osvrt na godine kada su tradicionalno 1.svibnja  postojali majski susreti motorista u Osijeku u organizaciji Moto kluba Slavonac . Kada film vratim unazad mogu se jasno prisjetiti koliko je buntovništva bilo u nama ( mi bi se okupljali , a sustav nije to dopuštao ) . Unatoć svemu imali smo jedno mjesto odnodno dva  Osije i Varaždin gdje smo se okupljali . Kad si spomenio da ima i zapisa iz tog vremena ja sam to već pokušao drugom forumu evocirati . i zato evo link gdje se nalazi nekoliko izvornih slika iz tog vremena na slavoncu u Osijeku
http://cro-chopper.forum-2007.com/tako-je-dobro-sjetiti-se-opet-f13/istinski-bajkeri-2-izvadak-iz-moje-arhive-t64.htm
Nadalje slažem se s tobom kada kažeš da se pojedinci nisu ni rodili u vrijeme pokretanja Moto scene u hrvata za kuju bi se s pravom moglo reći da je to preteća MC scene koju danas većina doživljava . Pokušavam razumjeti , ali mi ne ide stavove nekih grupacija  , koji bi na mala vrata uvezli u lijepu našu hrvatsku  pravila koja egzistiraju u nekim drugim civilizacijama .  Ne prihvatljivo mi je da u uljuđenom društu podredimo takovim pravilima . I ona moja : gledajmo se u oći , a ne u leđa .

Nadam se kao i ti Šile da me gazde neće obrisati jer smatram da nikoga nisam uvrijedio niti sam prekršio pravila ovoga foruma .

Ovaj post bi mogao biti indikativan i mogao bih potaći nekoga na razmišljanje . 

www.mk-veterani.hr/forum/index.php?topic=47.msg301#new
...potražit ču i ja slike iz pradavnina pa ih prikeljit ovdje  :palacgore:
Evidentirano
ŠILE- VINKOVCI ....brži sam i od sebe !!!

slikar

• **
  • Vozi: Varadero 1000
« Odgovori #4 : 18. Studeni 2007, 21:51:31 »

kod nas u dubravi kod Vrbovca postoje  pisani tragovi iz 64 godine kad su organizirane prve budnice na motorima,ja sam nosil prvu trodjelnu oznaku naslikanu luksalom 80 god.meni je bilo 18 iz tog vremena postoji osnovna ekipa motorista koji se vozimo i danas.Prije neke dvije god.osnovali smo klub HORDA kojega još nismo registrirali jer nam papiri za sad netrebaju,i normalno stavili smo trodjelnu oznaku ,onda su nastali problemi sa nekim MC i morali smo oznake skinut i stavit jednodjelne.Meni je to prihvatljivo jer se ne držimo svih MC pravila ,naprimjer imamo žene u klubu,a uostalom i moji nogometaši su NK kao i dinamo ,ali malo je razlika u lovi itd.pa sam tak to prihvatil i u moto svijetu nismo baš svi jednaki ,bitno je da se vozimo
Evidentirano
MK KOCKARI ( Horda u srcu )

deep

• **
« Odgovori #5 : 18. Studeni 2007, 22:39:10 »

kod nas u dubravi kod Vrbovca postoje  pisani tragovi iz 64 godine kad su organizirane prve budnice na motorima,ja sam nosil prvu trodjelnu oznaku naslikanu luksalom 80 god.meni je bilo 18 iz tog vremena postoji osnovna ekipa motorista koji se vozimo i danas.Prije neke dvije god.osnovali smo klub HORDA kojega još nismo registrirali jer nam papiri za sad netrebaju,i normalno stavili smo trodjelnu oznaku ,onda su nastali problemi sa nekim MC i morali smo oznake skinut i stavit jednodjelne.Meni je to prihvatljivo jer se ne držimo svih MC pravila ,naprimjer imamo žene u klubu,a uostalom i moji nogometaši su NK kao i dinamo ,ali malo je razlika u lovi itd.pa sam tak to prihvatil i u moto svijetu nismo baš svi jednaki ,bitno je da se vozimo
Na što se sada to svodi "Kad smo mi bili gdje ste vi bili "
ma mislim da nema smisla tako postavljati stvari . Ali ako si pozorno pročitao gorne postove primjetit ćeš da se kako sam spomenio pokušava uvesti pravila na mala vrata i nekih drugih civilizacija . I ti se s tim slažeš kako si naveo u svom postu (boldirano ) , a usporedba ti je malo jača . Pravila da , ali ne pod svaku cijenu i ne pravila koja nisu jasna i transparentna .
Evidentirano

Zorro

• Vozi: KLV-1000
« Odgovori #6 : 18. Studeni 2007, 22:54:23 »

Šile ,,Deep ,,RESPECT  8)  :palacgore:
 :piva:
Živim u HR ,,hoću neću,,prisiljen sam poštivati NAŠE PISANE zakone !!!
NE PRIZNAM,niti ću ikada "prekobarske" nepisane kvazi zakone !!!  :palacdolje:
Evidentirano
Samo je jedan boško buha
..oteto=prokleto..pa se ti "uzdiži" otetim :finger

jolly the roger

• Vozi: smijesne ljude gore dole po svom njezniku
« Odgovori #7 : 18. Studeni 2007, 22:56:47 »

Na što se sada to svodi "Kad smo mi bili gdje ste vi bili "
ma mislim da nema smisla tako postavljati stvari . Ali ako si pozorno pročitao gorne postove primjetit ćeš da se kako sam spomenio pokušava uvesti pravila na mala vrata i nekih drugih civilizacija . I ti se s tim slažeš kako si naveo u svom postu (boldirano ) , a usporedba ti je malo jača . Pravila da , ali ne pod svaku cijenu i ne pravila koja nisu jasna i transparentna .

pa na to se i svodi ovaj razgovor, ovo trazenje prvog pravog hrvatskog MC-a zvuci ko ono pravdanje "di si ti bio kad sam ja '41..."

i u biti zasto je to bitno tko je bio prvi, bitno je koji se odrzao i kako je jak, sto dijelima sto slavom
Evidentirano
PRODAJEM IZVORNO DOMAĆE ISTARSKO MASLINOVO ULJE

Nike

• NIXON - DALMATI MC
  • Vozi: YAMAHA FZ6N, YN50
« Odgovori #8 : 18. Studeni 2007, 23:21:33 »

Ne inzistiram. Znaš na šta sam mislio a i shvatio sam šta si ti htio reći  :wink:
Evidentirano
D.F.F.D.

deep

• **
« Odgovori #9 : 18. Studeni 2007, 23:26:41 »

pa na to se i svodi ovaj razgovor, ovo trazenje prvog pravog hrvatskog MC-a zvuci ko ono pravdanje "di si ti bio kad sam ja '41..."

i u biti zasto je to bitno tko je bio prvi, bitno je koji se odrzao i kako je jak, sto dijelima sto slavom

mislim da se ova diskusija ipak treba malo temeljitije sagledati pa ćeš vidjeti da se svodi na činjenice tko je udario temelje moto scene u hrvata , a s time i povukao za sobom neka pravila ponašanja. E sad se radi kako kažeš u svom postu ko je jaći i ko ima zasluga neka neka i kroji pravila. Pravila su skrojene negdje drugdje samo ih sada kako sam rekao netko hoće proturiti na mala vrata .  
Evidentirano

Nike

• NIXON - DALMATI MC
  • Vozi: YAMAHA FZ6N, YN50
« Odgovori #10 : 18. Studeni 2007, 23:37:01 »

Evidentirano
D.F.F.D.

deep

• **
« Odgovori #11 : 18. Studeni 2007, 23:45:33 »

Evo šta kaže Wikipedia:

http://en.wikipedia.org/wiki/Motorcycle_club

opet navodi se voda na tuđi mlin pa dajte ljudi nisu samo loši dečki koji nose 1% zašto tražiti idole u tom i poistovjetiti MC sa tim . I još k tome sve nam todolazi  iz neke nam daleke zemlje .
Evidentirano

B.B.S

• *
« Odgovori #12 : 19. Studeni 2007, 00:34:13 »

Pratim je temu onako sve polako, ime Siska nevidim. Kada sam u nedoumici i shrvan senilnošću koja valjda nastaje  godinama, sa veseljem se vratim slikama i video zapisima koje sam radio  tamo neke 1995 i 1996.
Prisjetim se svega i sa nostalgijom utvrdim neke važne činjenice, tada se u mene vrati mir, jer slika ne laže.
« Zadnja izmjena: 19. Studeni 2007, 05:56:06 B.B.S »
Evidentirano

slikar

• **
« Odgovori #13 : 19. Studeni 2007, 13:13:18 »

zanimljivo svi koji ne vole prekobarsko imaju prekobarska imena,i ništ ih ne razmem.Nije mi bila želja komplicirat stvar samo velim da poštujrm MC bez obzira kaj imam strašno puno kilometri iza sebe,poštujem ljude koji daju na moto sceni više od mene,uostalom tak smo mali da su mi slovenci šteli skinut oznake HORDA ZLIH ,a jedini koji su podmetnuli leđa bili su MC HOLISTER,zato molim sve da se ne grizemo između sebe ,ajmo na pivu.
Evidentirano

deep

• **
« Odgovori #14 : 19. Studeni 2007, 13:44:47 »

zanimljivo svi koji ne vole prekobarsko imaju prekobarska imena,i ništ ih ne razmem.Nije mi bila želja komplicirat stvar samo velim da poštujrm MC bez obzira kaj imam strašno puno kilometri iza sebe,poštujem ljude koji daju na moto sceni više od mene,uostalom tak smo mali da su mi slovenci šteli skinut oznake HORDA ZLIH ,a jedini koji su podmetnuli leđa bili su MC HOLISTER,zato molim sve da se ne grizemo između sebe ,ajmo na pivu.

I opet moram primjetiti i zapitati sve : A zašto smo se doveli u situaciju da netko nekome hoće skinuti boje s leđa . Ma zanima me ko je kome dao za pravo da se tako ponaša  ružno je  voditi dijalog argumentom sile ( rukama ) , a ne rijećima . Ne bih želio da netko pomisli kako ja nisam za različite svjetonazore , ali ponavljam nisam zato da me netko uvjerava kako nešto postoji , a ja nisam spreman to prihvatiti .

A što se tiće imena već sam o tome pisao udruga građana nemože se registrirati pod stranim nazivom , a svi klubovi koji su registrirani moraju imati i imaju  naziv na hrvatskom jeziku . Ima i onih klubova koji nisu registrirani e ti mogu se zvati kako hoće i na kojem jeziku hoće i za njih propisana pravila ne vrijede .
Evidentirano

dida

• **
« Odgovori #15 : 19. Studeni 2007, 14:37:50 »

zato molim sve da se ne grizemo između sebe ,ajmo na pivu.
Ma ljudi, svi mi imamo isti cilj, a to je guštati u vožnji i zabaviti se da po mogućnosti bar malo izađemo iz neke svakidašnje kolotečine. Neke razlike među nama samima, kao i u svemu, mora biti pa mi to htjeli prihvatiti ili ne. Da li je to trodjelna ili jednodjelna oznaka ili MC i MK, nije uopće bitno. Činjenica je da momci s trodjelnim oznakama (MC) poštuju i provode neka svoja pravila a ostali (MK) žive i rade po svojim pravilima. Nigdje ne moraju pisati i biti zapisana ta pravila, ali ako ih mi prihvaćamo i živimo i radimo, tj. ponašamo se po njima, onda su ona tu. Ljudi osnivaju svoje udruge i sami pišu pravila po kojima će se ponašati i raditi. Zašto sve nas trpati u isti koš. Ja sam izabrao da budem Free rider da živim i radim po svojim pravilima. Ja osobno poštujem sve one  koji poštuju mene i to bez obzira kakve oznake nose i da li ih uopće nose. Ništa manje nije čast nositi jednodjelne oznake od trodjelnih i obratno. U jednom i drugom slučaju pripadaš jednoj ekipi koja stoji iza tebe i čiji si ti dio. Nitko od nas, bez obzira što nosi na leđima, nema jeftiniji benzin, plaćene troškove puta, nije oslobođen plaćanja cestarine, plaćanja osiguranja cijelu godinu, i ostalih inih stvari. Prema tome, nemojmo se međusonbo prozivati a ne daj bože mrziti, nego ono što lijepo reče Slikar, ajmo svi na pivu.
Evidentirano

deep

• **
« Odgovori #16 : 19. Studeni 2007, 14:47:36 »

Ma ljudi, svi mi imamo isti cilj, a to je guštati u vožnji i zabaviti se da po mogućnosti bar malo izađemo iz neke svakidašnje kolotečine. Neke razlike među nama samima, kao i u svemu, mora biti pa mi to htjeli prihvatiti ili ne. Da li je to trodjelna ili jednodjelna oznaka ili MC i MK, nije uopće bitno. Činjenica je da momci s trodjelnim oznakama (MC) poštuju i provode neka svoja pravila a ostali (MK) žive i rade po svojim pravilima. Nigdje ne moraju pisati i biti zapisana ta pravila, ali ako ih mi prihvaćamo i živimo i radimo, tj. ponašamo se po njima, onda su ona tu. Ljudi osnivaju svoje udruge i sami pišu pravila po kojima će se ponašati i raditi. Zašto sve nas trpati u isti koš. Ja sam izabrao da budem Free rider da živim i radim po svojim pravilima. Ja osobno poštujem sve one  koji poštuju mene i to bez obzira kakve oznake nose i da li ih uopće nose. Ništa manje nije čast nositi jednodjelne oznake od trodjelnih i obratno. U jednom i drugom slučaju pripadaš jednoj ekipi koja stoji iza tebe i čiji si ti dio. Nitko od nas, bez obzira što nosi na leđima, nema jeftiniji benzin, plaćene troškove puta, nije oslobođen plaćanja cestarine, plaćanja osiguranja cijelu godinu, i ostalih inih stvari. Prema tome, nemojmo se međusonbo prozivati a ne daj bože mrziti, nego ono što lijepo reče Slikar, ajmo svi na pivu.

Dida ja te u potpunosti razumijem , ali kako ću ići na piće s nekim nabrijanim pripadnikom koji se želi tući jer imam plave oći kao i on a isti smatra da moraju biti druge boje .

Na pivo da ,ali ne pod svaku cijenu .
Evidentirano

dida

• **
« Odgovori #17 : 19. Studeni 2007, 15:13:02 »

A ti se jednostavno okreni i dođi popit pivo samnom. Toga je oduvijek bilo i biti će. Nikad nečeš naći društvo i ekipu koja ti u svemu odgovara. Drži se svojih načela i uvjerenja, popij pivo ako moraš a s drugim češ pričati i uživati. Ima dosta klubova koje je neizmjerno poštujem ali to ne znači da bih rado bio i pio u njihovom društvu.
Evidentirano

deep

• **
« Odgovori #18 : 19. Studeni 2007, 15:33:10 »

A ti se jednostavno okreni i dođi popit pivo samnom. Toga je oduvijek bilo i biti će. Nikad nečeš naći društvo i ekipu koja ti u svemu odgovara. Drži se svojih načela i uvjerenja, popij pivo ako moraš a s drugim češ pričati i uživati. Ima dosta klubova koje je neizmjerno poštujem ali to ne znači da bih rado bio i pio u njihovom društvu.

dida za tvoju posljednju rećenicu imaš 5+ i sam ću se držati tog načela pa neka si misle oni s kojima ne želim popiti pivu
Evidentirano

slikar

• **
« Odgovori #19 : 19. Studeni 2007, 19:38:51 »

ajmo na pivu
Evidentirano

zeto

• Vozi: Yamaha TZR 125
« Odgovori #20 : 19. Studeni 2007, 19:41:43 »

legendo!!

jako lijepo rečeno.....a i tako je najbolje....jer uvijek nastaju problemi u "skupini" većoj od 5 ljudi......uvijek plovim sam,kada dođem na susret,sretnem nekoga od poznatih.....provozam se i kući,to je meni užitak,a da ja gledam kakve tko ima oznake,to mi ja najmanje bitno.........

pozdrav!!
Evidentirano
- yamaha TZR 125 2RL

rus

• Vozi: Capo di tutti capi-Caponord
« Odgovori #21 : 20. Studeni 2007, 13:48:53 »

E,a ča san va ja reka,ma  govori ka sveto pismo,ma ke?dida van je gospe iz purgatorija. :palacgore:
Evidentirano

Nina-8

• **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: tacke
« Odgovori #22 : 20. Studeni 2007, 19:44:20 »

ja kažem družite se i zezajte a ratujte i pljujte se . slažemj se sa svime što ste gore rekli . nije važno ko je ko važno je da je čovjek . a kome ne paše što si ti ono što jesi nek se okrene i ode . čao-bao .
Evidentirano
ja sam ja......
nemam prirodnih neprijatelja  osim same sebe :))
sad me vidiš sad me nevidiš !!

ZLO

• Spol: Ženski
  • Vozi: kawasaki kle 500;honda gw 11oogl-interstate
« Odgovori #23 : 20. Studeni 2007, 21:08:38 »

Dida ja te u potpunosti razumijem , ali kako ću ići na piće s nekim nabrijanim pripadnikom koji se želi tući jer imam plave oći kao i on a isti smatra da moraju biti druge boje .

Na pivo da ,ali ne pod svaku cijenu .

ma na pivo,al na bikerske party-e...
svih ovih god. nisam dozivila nikakav FIGHT na bikerskim okupljanima...niti sam tamo srila nabrijane pripadnike(koga i cega?)
...pojedinaca kojima smeta nesto na tebi(pa i boja ociju)uvik je bilo i biti ce....takve "popapa" gomila onih dobrih i normalnih,dragih,zajebanata...
na pivu,pod svaku cijenu,sa ljudima... :palacgore: :palacgore: :palacgore:
bez obzira na kolore-trodjelne,ili jednodjelne-boju djiletina...
Evidentirano
http://croatia-residence.com/
http://croatia-property.com/en/ 
Mnogi ljudi su kao brus - oštre druge, a sami su tupi..
 Str: [1]   Gore

Stranica je generirana za 0.205 sekundi uz 16 upita.