....u kojem sam bio odlukom vrhovnog viječa ovog foruma-vratio sam se obnovljenih baterija i vidim da sam puno toga propustio a pogotovo u zaključanoj temi o prvom mc u hrvata....pa sam zato i odlučio ovdje nastaviti svoje "zločinačko djelovanje" !!!
Poštujem odluku vodstva foruma da me banira iz razloga za koje oni smatraju da su povreda pravilnika koji su oni postavili-NARAVNO DA SE PRAVILA MORAJU POŠTIVATI-u protivnom slijede sankcije koje su opet propisane od strane VLASTI !!! Dakle stvar je jasna:poštuj pravila ili češ na neki način najebat... U nekim uređenim društvenim zajednicama se nepoštivanje tj.kršenje pravila kažnjava na način da počinitelju odsijeku prst,ruku,pimpeka...objese ga ili strijeljaju itd.itd. (....ja sam odlično prošao)
blaž:Po logici stvari prvi mc u hrvata je bio "mc RV Vinkovci" osnovan krajem 70-tih godina u vinkovcima i
priznat od svih članova i građana ali naravno ne i od države jer u daljnim tekstovima na ovoj zaključanoj temi Iwa kaže da nije ni bitno dali si priznat od zakonodavca jer ako si dobar sebi i svojim istomišljenicma-TO je TO !!???? !!
Dakle mi smo prvi mc u hrvata... MC smo bili zato što nam je u ono vrijeme bilo kakav način negiranja aktualne vlasti imponirao pa tako su i zapadnjački nazivi bili dio tihog protesta i nikakvih daljnih primisli nije bilo !! Sa našim trodijelnim oznakama smo posječivali svaki "majski moto susret u Osijeku"...jer drugih susreta nije ni bilo (neračunam preluku za vrijeme gp utrka) a ni večine današnjih tvrdokornih članova raznih"MC"asocijacija nije bilo ni u roditeljskim planovima!!!
Iwa...znači nije motolegija !?
Crveno/bijeli...sa večim dijelom tvog posta se slažem ali naglašavam da smo mi bili ti koji su svoje trodijelne boje nosili još od 79 god.pa sve do rata....negdje čak ima i slika u motorradu iz sredine 93.god-slikali su nas u orašju na susretu- ispod nasipa sa protuavioncima a neki od nas su imali svoju prsluke sa oznakama iz onih vremena... Vinkovčani su, i u tim najtežim trenutcima za posavce, davali nesebičnu pomoč i podršku "MC Posavac"- kako 91.god. pa i te 93.god.kad smo im bili i jedini koji su došli skelom preko save...tako i dalje iz godine u godinu !! Vratili su nam na najgori moguči način a smatrali smo ih bratskim klubom !!!
Nike...pošto MC netreba biti u skladu sa zakonima države u kojoj živi neznam zašto ti insistiraš na legalitetu registracije!!????
Abercrombi: samo u hrvata se kaže Moto Klub a u zemljama engleskog govornog područja se kaže Moto Club....
Iwa...da te nema trebalo bi te izmislit!!! Potpuno se slažem sa tvojim stavovima o nerelevantnosti registracije udruga jer mi to samo potvrđuje gore navedeno !!!
Straško....usklađivanje????? koga i sa čime???? hahahahaha
Deep...uopče nije u redu postavljat tako konkretna i osjetljiva pitanja u vezi potpisivanja tamo nekih državom propisanih dokumenata i papira .....i to još na hrvatskom jeziku....stvarno si neugodan !!!
Bradonja....nema tu nikakvog miješanja krušaka i jabuka....na dijelu je prodavanje muda pod bubrege i lažno predstavljanje!!!!!! Nije valjda da bi ti sad nekog prijavio zbog toga pa da mora platit kaznu od 1000,00-10000,00 kuna i još k tomu da mu se zabrani rad u hrvatskoj....?????
Zlatko....ma sve si u pravu a pogotovo u dijelu gdje kažeš da mc-ovci prate forum ali šute !!!! naravno da prate a pogotovo se vole raspitivati o nekome -konkretno o meni-svugdje osim na pravom mjestu !!!!
Deep...što se tiče pisanja povijesti-u ovoj državi se u jesen 89.god. počelo zapravo pisati hrvatski i tako če nadam se biti još jako dugo...i pisat če se hrvatski propisi i zakoni i živjeti če se u skladu s tim....ili če se u protivnom početi sječi prsti,ruke..vaditi oči,strijeljati ili vješati....svidjelo se to nama ili ne!!!!
Zorro.... moj motor je već CRNI !!!!
Iwa... u hrvatskoj se kaže Moto KKKKKKKlub a M....... CCCCCClub nije u skladu sa našim pravopisom a za "cijeli svijet"bi nas trebalo boliti dupe-baš kao što njih boli zbog nas-nemisliš li tako i ti !!!!???
Blaž....crni motor treba voziti svaki onaj kome se ta boja sviđa-ja na primjer vozim crni motor-crn je poput moje duše i baš mi se takav sviđa a što se tiče boja i dijelova amblema također trebaju biti onakvi kakvi se sviđaju onome tko če ih nositi a poželjno bi bilo da budu na hrvatskom jeziku !!!!
Evo štovani vlasnici i moderatori portala i foruma....nikoga nisam uvrijedio niti isprovocirao za daljnju svađu pa Vas MOLIM da ovaj post ne diskvalificirate !!!
Uz isprike što ste morali dubokoumno dokučivati na koji način sam vrijeđao mog prijatelja -obečavam da ču se s njim pomiriti i čak izljubiti kad mu stavim ruku na rame !
Srdačno Vaš brz,najbrži .........