Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 13 14 [15]   Dolje

Autor Tema: ELEFANTENTREFFEN -izazov za prave avanturiste ili...  (Posjeta: 20288 )

Gato

• Spol: Muški
  • Vozi: TuDuMa 850
Odg: ELEFANTENTREFFEN -izazov za prave avanturiste ili...
« Odgovori #350 : 02. Ožujak 2009, 16:35:12 »

Nije me bilo neko vrijeme na forumu, pa malo kasnim sa odgovorom; Koristio sam dobri stari Purol, on je negdje kao i pasta 0 ili 1 po finoći ( ona za poliranje ventila ). To je sasvim dovoljna finoća, a ima i amonijaka unutra ( barem ima takav miris ) tako da bolje skida koje kakve okside i hrđu, i ok je za ove grane koje sam ja imao ( Marving 4 - 1 za Kawca, tzv. frula ). Za neke nove grane na kojima je krom bez ikakvih ogrebotina, preporučam ipak nešto bolje, kao npr. Autosol ili nešto slično tome. Ima ga za kupiti u katalozima tipa Louis i Polo. Vjerojatno ima i negdje kod nas po trgovinama, malo potraži!
Zoki, Zoki, hvala na čestitkama! A što se ulja tiče, da si malo bolje pogledao primjetio bi jednu stvar; motor nema centralni nogar, znači, stoji na bočnom nogaru. Dakle, nema šanse da se vidi ulje u prozorčiću. Kada stoji na štenderu ( zadnjem ), isto se ne vidi ulje u prozorčiću. Ne znam da li bi se vidjelo da ima originalni centralni nogar, ali ja ulje gledam kada motor nije na nogarima. Iskreno rečeno, ne znam kako proizvođač definira, da li se nivo gleda kada je na nogarima ( centralni ) ili kada je na kotačima.. Ja sam uvijek koristio ovu drugu metodu, i nisam nikada imao problema...

Otišli smo u off, ali morao sam Vam odgovoriti!  :mrgreen:
Pozdrav!
Tako se i gleda, inace ga uvijek "fali". :wink:
...rekla sam Zlatku da se za*ebao što me vodio gore    :mrgreen:.... sada više nema da ide bez mene....

...na Elefantenu je savršeno...samo bez dobre opreme nema smisla ići...jer što jest-jest...šljiva je...jakoooo...

...najveći problem mi je bilo penjanje i silaženje sa motora...jer se sa  odjećom, goretexom  i povrh svega debelim kombinezonom osjećaš kao zagipsan...ne možeš si sam normalno niti kacigu zakopčati....

...i kao što naše missice kažu....jedno prelijepo iskustvo... :jesus:...

...već radim plan što sve za slijedeću godinu trebamo nabaviti... :palacgore:
...a i što da komentiram....slike ti sve govore... :palacgore:... kada je ekipa dobra, gdje god da ideš, odlično ćeš se provesti...
Za pocetak flasu-dvije Jegera ili Jacka, (a meni bi stimao i domaci Sljivowhiskey :LOL:)!
« Zadnja izmjena: 03. Studeni 2009, 16:33:04 Gato »
Evidentirano
Ne slusajte narodnjake, umrite prirodnom smrcu!

Free Rider - Mačak - Slavonija

Iwa

• Nemesis
  • Spol: Ženski
  • Vozi: cbr1000f
Odg: ELEFANTENTREFFEN -izazov za prave avanturiste ili...
« Odgovori #351 : 04. Studeni 2009, 10:14:46 »

za 54.elefanten imate temu ovdje : http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,160233.0.html, pa tu nastavite.....
Evidentirano
crna kraljica

In a land of sheep a few wolves still roam....
 Str: 1 ... 13 14 [15]   Gore

Stranica je generirana za 0.101 sekundi uz 15 upita.