Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3]  Sve   Dolje

Autor Tema: Nagrada Križevaca 2008.  (Posjeta: 3424 )

burnout

• Spol: Muški
  • Vozi: apriliu RS (2^7)-3
Odg: Nagrada Križevaca 2008.
« Odgovori #50 : 15. Prosinac 2007, 10:59:32 »

Evo čitam Križevačke novine i piše da kružni tok ne bude u gornjem gradu nego u nekoj ulici Dragutina Lambla  :misli:
Evidentirano

piranello

• Suradnik
  • Vozi: Author Dexter :)
« Odgovori #51 : 15. Prosinac 2007, 11:08:13 »

Ti ko da si od jucer na forumu .. pa kaj zaboravljas onu "nedirajte mi ravnice" ...

ocito su postojale neke tenzije u odredjenim krugovima ljudi pa su neki osjetljivi. Meni se isto digne zivac kada mi netko u savezu kaze nesto protiv utrke u Osijeku. makar necu ulaziti u organizacijske probleme ali u odnosu na utrke u Krizevcima i Bjelovaru, ako uzmemo u obzir faktor da je utrka u Osijeku odrzana prvi puta a u spomenuta dva gradavec tradicionalno godinama za redom, rekao bi da je utrka u Osijeku bila znatno kvalitetnija, bolje organizirana, a o samoj stazi da ne pricam. Nigdje nije bilo rubnjaka, zidova ili nekih cvrstih predmeta gdje bi vozac mogao udariti. Zapravo bilo je na par mjesta ali na ravnici i tamo su bili odlicno zasticeni. Asvalt je znatno bolji, zone izletanja mjerljive samo sa onim na Grobniku, a sirina staze ... mislim da najuzi dio od 6 metara govori sve, a vozilo se i po 4 prometne trake.
.. nikad nisam na forumu ulazil u neke škakljive rasprave, niti koga prozivao, pa se sad valjda zato glupo osjećam! :neznam: .. ja se nikad ne bavim stazama, kod mene je sve po principu kak meni tak i drugima, imam ja puno veći problem i to sa samim sobom i svojom vožnjom! :mrgreen:
Evidentirano

BABA OS

• Vozi: engleski hibrid
« Odgovori #52 : 15. Prosinac 2007, 12:36:57 »

...ne znam zašto si se našao uvrijeđen ali ja nisam govorio ništa loše o utrci u Osijeku, a ovi podaci o širini su onako od oka, jer u vožnji pri većim brzinama se sve ćini usko! ... ne znam zašto apostrofiraš moj nick toliko, al ako hoćeš možeš staviti moje ime i prezime, ako misliš da je to potrebno i da sam nekog povrijedio! ... ispadam neki negativac i lažljivac u cijeloj priči, a ja misli da ja to nisam!
Oprosti molim te na neodmjerenim rečenicama.Nije bilo zle namjere.Niti Mrvicu.Zna se da si sasvim u redu i u boksovima i na stazi i na forumu.Uvijek tih i umjeren nadasve dobronamjeran.
Samo je podatak ispravljen i ništa više.Umjesto tri šest i ništa više ni manje.Odmah sam komentirao i temu a ja nisam nikako bio uvrijeđen.Neznam zašto bi bio.Rekao sam da tema ima puno potencijala.Siguran sam u to.Lijep i prijateljski pozdrav tebi.

111R

• **
  • Vozi: GSXR1000 K5, S1000 RR
« Odgovori #53 : 15. Prosinac 2007, 12:57:41 »

Evo čitam Križevačke novine i piše da kružni tok ne bude u gornjem gradu nego u nekoj ulici Dragutina Lambla  :misli:

Baš nije vezano za temu,ali odgovaram samo iz razloga jer uvijek se netko zakači na neku riječ pa od dobre teme napravi birtiju...iz iskustva...lošeg :mrgreen:
Što se ovog gore tiče,stvar stoji ovako: u ulici D.Lambla je kružni tok gotovo završen.U principu to je vrlo mali rotor,a radi se samo iz razloga tog što niti jedna autoškola od 01.01.08. nemože dobiti licencu za rad,ako u mjestu gdje je registrirana nema prometnica barem s jednim rotorom.za obuku kandidata.Iz tog razloga je to rađeno,a i da se poveća sigurnost prometa u tom naselju.
A ovaj rotor gdje je staza treba se započeti u proljeće i biti gotov do utrke ...(i košta neusporedivo više :mrgreen:)-

Ti vjeruješ svemu što pročitaš u novinama :misli:,....ah ti novinari :LOL:...(ne baš svi :mrgreen:)
Evidentirano
Being second is to be the first of the ones who lose.

piranello

• Suradnik
  • Vozi: Author Dexter :)
« Odgovori #54 : 15. Prosinac 2007, 13:11:54 »

Oprosti molim te na neodmjerenim rečenicama.Nije bilo zle namjere.Niti Mrvicu.Zna se da si sasvim u redu i u boksovima i na stazi i na forumu.Uvijek tih i umjeren nadasve dobronamjeran.
Samo je podatak ispravljen i ništa više.Umjesto tri šest i ništa više ni manje.Odmah sam komentirao i temu a ja nisam nikako bio uvrijeđen.Neznam zašto bi bio.Rekao sam da tema ima puno potencijala.Siguran sam u to.Lijep i prijateljski pozdrav tebi.
.. sve je ok, nema ljutnje kod mene, bitno da je nesporazum razrješen!  .. prijateljski pozdrav i tebi!

Evidentirano

burnout

• Vozi: apriliu RS (2^7)-3
« Odgovori #55 : 15. Prosinac 2007, 13:19:26 »

Baš nije vezano za temu,ali odgovaram samo iz razloga jer uvijek se netko zakači na neku riječ pa od dobre teme napravi birtiju...iz iskustva...lošeg :mrgreen:
Što se ovog gore tiče,stvar stoji ovako: u ulici D.Lambla je kružni tok gotovo završen.U principu to je vrlo mali rotor,a radi se samo iz razloga tog što niti jedna autoškola od 01.01.08. nemože dobiti licencu za rad,ako u mjestu gdje je registrirana nema prometnica barem s jednim rotorom.za obuku kandidata.Iz tog razloga je to rađeno,a i da se poveća sigurnost prometa u tom naselju.
A ovaj rotor gdje je staza treba se započeti u proljeće i biti gotov do utrke ...(i košta neusporedivo više :mrgreen:)-

Ti vjeruješ svemu što pročitaš u novinama :misli:,....ah ti novinari :LOL:...(ne baš svi :mrgreen:)
A kaj ja znam, ono vise sam u Varazdinu neg doma pa ono, nisam u (kružnom) toku  :jesus:  :mrgreen:
Evidentirano

Rahela

• **
  • Spol: Ženski
« Odgovori #56 : 17. Prosinac 2007, 11:13:41 »

:kaono:
Evidentirano

moto man

• **
  • Vozi: miško
« Odgovori #57 : 24. Lipanj 2009, 22:10:11 »

dakle mozemo se veseliti dobroj utrci u krizevcima iduce godine  :palacgore:
Saša samo podsjetnik da si podržao novi asfalt koji ti je danas prebrz ?
Evidentirano
mafija , sused mafija , a meni je dobro , jako dobro i neka mi je tak mi i treba !

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
  • Vozi: Suzuki
« Odgovori #58 : 24. Lipanj 2009, 22:19:19 »

Sad češ zbunit ljude izvlačeći ovo iz naftalina.

Sad vidim na što misliš. Moram priznat da ni sam neznam šta da mislim. Bolji asvalt, bolji grip i veća brzina bi išle na još bolje osiguranu stazu. Neznam ni sam jel bolje ovako kad je zbog asvalta sve sporije no veća mogučnost pada no tu ipak dolazi do izražaja tehnika i znanje, ili grublji asvalt gdje bi pak došlo više do izražaja hrabrost i smjelost, ali bi se brzine povećale pa bi povrde kod pada bile još izraženije. Kako god okreneš, ne valja. No nije to tema, jebo asvalt, vratimo se na temu.
Evidentirano
 Str: 1 2 [3]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.115 sekundi uz 14 upita.