hej linza, pa kud juri tako rano, daj čekaj mene. I ja sam za varijantu po cesti, kako je na početku dogovoreno, a ne autoputu, jer jebe takvu vonju...zalegni na rezervar i oderi, to mi nema smisla, a nije niti nikakav gut. Nego, daj se svi smirite i pričekajte jo dan da vidimo vrijeme, jer evo danas su rekli da neće biti ba tako loe kako su prve najave bile. Nimalo mi se ne dopada jer se sad sve izmjealo i ima puno ideja a to neće ići ako mislimo zajedno...ili pak idemo svaki sam, ali čemu onda sve ovo. Slaem se s Linzom da je puiona ako organizatori ne idu, jer čemu onda sav trud da bi na kraju ba oni odustali. I ja imam obitelj koja me odgovara od ovog, djeca vuku za nogavice, ali ako smo se dogovorili, onda smo se dogovorili, ta već 2 mjeseca se zna kad se ide. U neku ruku onda ovo sve postaje besmisleno, jer oni bi trebali biti vođe puta i na neki način domaćini( ali ne da nas časte jelom i pilom, nego da se zna kud se ide, to je s kime dogovoreno, da nas ekipa iz Dubrovnika ne bi na kraju pitala..."a tko se vi???? Za vas ni čuli nit vas znamo!") Pričekajmo prognozu za sutra i onda se treba dogovoriti i to ne u sto varijanti nego u jednoj, i to se zna tko treba to reći na osnovi glasova većine i zdravog razuma primjenjenog na opću situaciju s vremenom i ostalim sitnicama i to treba napisati tu, na forumu, odnosno na linku-organiziran putovanja, put u dubrovnik, gdje je i slubena lista ljudi koji su se prijavili i idu(valjda). Malo gledam i motore koji idu i mislim da ima hrpetina koji nisu predviđeni za jurnjavu auto putom već za cestu ala plitvice. Ne da kukam jer i sam vozim nakeda, već zastupam ideju koju sam spomenuo već u svojim prvim javljanjima na ovom forumu vezano za ovo putovanje-gdje je uivancija motorom juriti po autoputu, i to nebrojene kilometre. Na kraju krajeva, nismo na trci već trebamo uivati u svakom zavoju. Sumnjam da će ba cesta biti sleđena, jer ako bude, nitko tamo neće proć, bio on iskusan ili neiskusan...ode on u jarak. Tako da ako će ba tako biti onda netreba niti ići. Inače bi iao na skijanje ili sanjkanje. Ajde jo jednom, smiriti strasti, napraviti konačan dogovor i to objaviti tu, gdje se ide, gdje se staje, gdje se jede i ostalo to već treba biti. pozdrav svima koliko vas ima.

Ili jednostavno ne idemo, i to mi je ok, pa stvarno nije propast svijeta! A ni sramota za ikoga.