u međuvremenu sam surfao po netu i našao da je najbitnija razlika između ostalog u bregastoj (manji su bregi),cijene se kreću na ebay od 70e do 230e koliko košta u dućanu,budući da to nije kraj priče cijena te prerade je definitivno neisplativa jer uz bregastu mi treba set brtvi,dizni,usisnih flanđi i ko zna čega još tako da ću tu lovu iskoristiti za dobar servis(disk pločice,lanac i lančanike,nove gume jer "avonke" na njoj su kao nove ali su spucale od stajanja itd)Bio sam u top motu cijene su za nju kao da je CB 900 jer npr. kočione čeljusti imaju po dva klipa tak da set od 4 disk pločice košta 500kn(japan) ali dobro je u svemu tome kaj za sada svega ima pa polako.Motor je fenomenalno očuvan,ima showa ovjes,d.i.d. felge,mala je rega i potrošnja a zbog nekih 25km/h veće brzine ne isplati mi se bacat lova.Inače hondica ide super, ne dimi,malo troši,pali na zub,ima ler, fino se zavrti uglavnom fenomenalan motor za po gradu i lagano krstarenje do grunta na pivu.Ako netko kojim slučajem možda ima bočne kofere starijeg tipa npr. krauser ili nešto slično nek mi se javi jer bi to stavio na nju.Hvala na pomoći!