malo po malo i hondica je potrošila prve kilometre. Doduše, za sada ilegalno, nije regana, ali rezultat je sasvim solidan. Topovi su poprilično glasni, razmišljam da ih stišam, ne znam kako to sad ide na tehničkom, da li gnjave zbog buke? Mašina vuče pristojno, trebat će se još poigrat sa perifernom strujom da se složi štop i pozicija i poštelat stražnji kotač. Nakon stajanja od gotovo godinu dana upalila je na 6. udarac kurble. Vjerujem da bi primila i prije ali zaboravio sam prebacit prekidač na governalu. Lakiranje ću morat ponovit, naime, tamo gdje je zimus stajala bila je u kontaktu sa špricanjem ulja za hidrauliku pa se napravila narančina kora a mjestimice se i vidi stara boja. No za laganu vožnjicu bit će sasvim ok. S obzirom da je ta Hondica kod mene već skoro 10 godina, više stajala nego se vozila bila je poprilično derutna. Uspio sam povoljno nabavit rezervar, plastike i sjedalo u puno boljem stanju nego što je bilo na njoj, pa sam kod istog čovjeka uzeo i ovaj crash bar za sitne novce, nije nešto glamurozno ali fora djeluje. Žmigavce sam morao skarabuđiti zbog slabog kućnog buđeta tako da na hondi sad blinkaju kineskoskuteraški vrlo loše kvalitete ali za sada ostaju gore. S obzirom da je instrument tabla bila katastrofa nabavio sam i ovu koja je sad gore, izguljena je ali u puno boljem stanju nego stara. Sve u svemu, motor je sad kompletan, gume su poprilično loše tako da ću i njih morat promijenit, imam Metza za prednju felgu, novog, sad moram uzet nešto za zadnju. Nadam se da će rega bit prije susreta Banova, volio bih je do tada legalizirat za svakodnevnu upotrebu.