Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 85 86 [87] 88 89 ... 132   Dolje

Autor Tema: VFR/VTR generalni topic  (Posjeta: 180778 )

MOONSHIELD

• Spol: Muški
  • Vozi: s puknutim blokom i greškom na geometriji vilica
Odg: VFR/VTR generalni topic
« Odgovori #2150 : 30. Lipanj 2010, 13:22:59 »

ja vam prodam svoje dok budem mijenjao :palacgore:
Evidentirano
MK 1. POSJETA GROBNIKU

tibor_zg

• Vozi: Hornet 600
« Odgovori #2151 : 30. Lipanj 2010, 15:16:41 »

oooo Ladybird...to su onda za mene spulje :slinavac:

da imam vtr-a ljevi bubreg bi mi vec bio prodan u korist nabavke tih topova :mrgreen:

jer imati nesto ovakvo ;

zavrsna obrada a pogotovo zavari su cista perverzija :slinavac:
Evidentirano
hockey is like chess but with way more body checking

MOONSHIELD

« Odgovori #2152 : 30. Lipanj 2010, 21:50:53 »

ma svi japanski auspusi su teška perverzija, moriwaki, sato, nojima...ovaj nisam ni vidio ni čuo, ali izgleda yebochki :D
u svakom slučaju, naspram tih auspuha za akrapovič nebi dao ni 500 kuna, em je konfekcija, em je slovenska
Evidentirano
MK 1. POSJETA GROBNIKU

oracle

• PROROČICA
  • Spol: Ženski
  • Vozi: intergalaktičku SP 1
« Odgovori #2153 : 01. Srpanj 2010, 09:32:45 »

da imam vtr-a ljevi bubreg bi mi vec bio prodan u korist nabavke tih topova :mrgreen:

jer imati nesto ovakvo ;

zavrsna obrada a pogotovo zavari su cista perverzija :slinavac:

da netko hoće moj bubreg...vjeruj mi...rado :mrgreen:
odoh malo tražiti cijene :wink:
Evidentirano
O&G Team
..." Ali ipak uz mene se može, mada je neobično.
 Sa mnom je opasno ići, ja se nikad ne umaram... "

tibor_zg

• Vozi: Hornet 600
« Odgovori #2154 : 01. Srpanj 2010, 13:18:16 »

da netko hoće moj bubreg...vjeruj mi...rado :mrgreen:
odoh malo tražiti cijene :wink:

cak mozda ni netreba bubreg vadit :wink: nisu neki jeftilen al su jeftiniji od Moriwakija

http://japan.webike.net/products/3208050.html?zenid=506b18641826d782488c3db3345e4239

jedino kaj nisam nist narucivo s te stranice pa nemogu rec dal su dobri il ne, ali drugi sajtovi iz Japana s kojih sam nesto uzimao me nikad nisu zeznuli ... mislim da bi najveci problem u cjeloj prici predstavljala nasa carina :mrgreen:
Evidentirano
hockey is like chess but with way more body checking

TOECUTTER71

• *
  • Vozi: SUZUKI GSF650S K8
« Odgovori #2155 : 02. Srpanj 2010, 20:27:28 »

Da li se znaju neke pojedinosti o fabrichkoj gresci u Enginu novog VFR1200,koliko sam ja shvatio rech je o nekim opilcima koji se nalaze u Enginu josh od samog sklapanja,tj. od mashinske obrade pojedinih sklopova koji su integralno povezani sa Mashinom,na slovenskom Motosvet-u pishe da ce japanci poslati u svaku zemlju gde ima prodanih VFR1200( u Sloveniji 12kom)i lichno ce pregledati motor,ako je istina,bojim se da ce novi VFR biti jedan veliki promashaj(komercijalni) za Hondu,
jer od samog pochetka nije naishao na preveliko odushevljnje kod fan-ova Honde, a ova vest ih samo dodatno moze odbiti od kupnje ovog(bez obzira na sve po meni
odlichnog motora,sa nekoliko mana kada je u pitanju ciljana klasa SportTouring,zadnje sedalo nema Touring kapacitet,kompletan bike nema Touring nosivost,ali zato verujem da se vozi kao po loju,jer sam imao srecu da par dana vozim VFR800(koji je stvarno mercedes na dva tochka)tako da neverujem da novi VFR moze biti loshiji
Starog su neki kritikovali kao dosadan motor,koji je toliko vozljiv i "oprashtajuci" da se ono "sport" gubi kao deo karaktera, sa cim bi donekle mogao da se slozim,ali novi ipak ima 172ks tako da je "sport" faktor zasigurno tu.
Pozdravljam hondashe :wink:
Evidentirano
Not for him Bubba for ME!

Phobocaster

• Vozi: Samo Hondu
« Odgovori #2156 : 02. Srpanj 2010, 21:27:02 »

Da li se znaju neke pojedinosti o fabrichkoj gresci u Enginu novog VFR1200,koliko sam ja shvatio rech je o nekim opilcima koji se nalaze u Enginu josh od samog sklapanja,tj. od mashinske obrade pojedinih sklopova koji su integralno povezani sa Mashinom,na slovenskom Motosvet-u pishe da ce japanci poslati u svaku zemlju gde ima prodanih VFR1200( u Sloveniji 12kom)i lichno ce pregledati motor,ako je istina,bojim se da ce novi VFR biti jedan veliki promashaj(komercijalni) za Hondu,
jer od samog pochetka nije naishao na preveliko odushevljnje kod fan-ova Honde, a ova vest ih samo dodatno moze odbiti od kupnje ovog(bez obzira na sve po meni
odlichnog motora,sa nekoliko mana kada je u pitanju ciljana klasa SportTouring,zadnje sedalo nema Touring kapacitet,kompletan bike nema Touring nosivost,ali zato verujem da se vozi kao po loju,jer sam imao srecu da par dana vozim VFR800(koji je stvarno mercedes na dva tochka)tako da neverujem da novi VFR moze biti loshiji
Starog su neki kritikovali kao dosadan motor,koji je toliko vozljiv i "oprashtajuci" da se ono "sport" gubi kao deo karaktera, sa cim bi donekle mogao da se slozim,ali novi ipak ima 172ks tako da je "sport" faktor zasigurno tu.
Pozdravljam hondashe :wink:

prvi glas, jel imaš neki link o tome?

usput ima tema i tu:

http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,147140.475.html

Evidentirano
I kill people for money... but you are my friend, I'll kill you for nothing! - extra discount for EU citizens!
18:24:45
http://www.youtube.com/watch?v=cXXJfURtQns&context=C3532269ADOEgsToPDskL9evJv0nu7y2Yc5oI8Fvg_

MOONSHIELD

« Odgovori #2157 : 11. Srpanj 2010, 10:29:06 »

evo motor je servisiran, riješeno je sve što zadnji puta nismo mogli jer nismo imali vremena pošto mi se vozilo pa smo sve šlampavo složili, sada radi ko urica, nove šlape su gore (sportsmart), napravio jučer preko 100 milja i oduševljen sam, kao da imam drugi motor, čak mi se i potrošnja smanjila, iako ga i nisam nešto tjerao, ali jučer sam s rezervoarom napravio 110 milja prije nego mi je zasvijetila rezerva što mi je do sada bilo nepojmljivo :mrgreen:
između ostaloga u vilice je stavljeno gušće ulje (15) i napnut je zadnji amortizer do pola (do sada je bio na "najslabijem"), više nema mješenja po zavojima i puno je direktniji
sada još čekam da mi dođe ležaj volana jer me to jebe od početka dok sam ga kupio, to valjda u ponedjeljak ili utorak ide gore, te zadnji žmigavci, a onda možemo i na duže đireve :D
Evidentirano
MK 1. POSJETA GROBNIKU

MOONSHIELD

« Odgovori #2158 : 13. Srpanj 2010, 07:22:10 »

jedno pitanje, molim odgovor čim prije jer u petak planiram na jedan duži put, a nebi htio tak ići pogotovo zato jer valjda nejdem sam
jeli moguće da mi volan steplje zbog lošeg ležaja??
promijene su gume, ulje u vilicama (i semerinzi), flege prekontrolirane još prošle godine i lagano poravnata prednja, sada je ostao još jedino ležaj, volan mi je inače dosta labav, prelabav čak, i na jakom kočenju se čuje lagano pucanje...da li zbog toga steplje?? inače nakon svega steplje još više..

m 5??

btw mislim da se još više osjeti jer je stavljeno gušće ulje u vilice..a i nove gume imaju dosta špicastiji profil..
Evidentirano
MK 1. POSJETA GROBNIKU

bmw m 5

• Najbolji forumaš 2009. HONDA HRC TEAM
  • Moderator
  • Vozi: se VTR SP 01
« Odgovori #2159 : 13. Srpanj 2010, 07:27:26 »

jedno pitanje, molim odgovor čim prije jer u petak planiram na jedan duži put, a nebi htio tak ići pogotovo zato jer valjda nejdem sam
jeli moguće da mi volan steplje zbog lošeg ležaja??
promijene su gume, ulje u vilicama (i semerinzi), flege prekontrolirane još prošle godine i lagano poravnata prednja, sada je ostao još jedino ležaj, volan mi je inače dosta labav, prelabav čak, i na jakom kočenju se čuje lagano pucanje...da li zbog toga steplje?? inače nakon svega steplje još više..

m 5??

btw mislim da se još više osjeti jer je stavljeno gušće ulje u vilice..a i nove gume imaju dosta špicastiji profil..
moguce je itekako......mogao si skinuti trokute i vidjeti u kakvom je stanju lezaj...dobro ga oprati ispuhati i namaziati novom mascu....( naravno...ako nije unisten i ako su svi valjcici na broju..)... :wink:
Evidentirano
O&G Team

MOONSHIELD

« Odgovori #2160 : 13. Srpanj 2010, 09:31:12 »

evo već se radi na tome, samo se nadam da budu mi došli ti ležajevi (mislim da su dva ako se ne varam) do petka jer ne bi rado tako kretao na put..
Evidentirano
MK 1. POSJETA GROBNIKU

Gato

• Vozi: TuDuMa 850
« Odgovori #2161 : 13. Srpanj 2010, 09:58:25 »

evo već se radi na tome, samo se nadam da budu mi došli ti ležajevi (mislim da su dva ako se ne varam) do petka jer ne bi rado tako kretao na put..
I nemoj!
Evidentirano
Ne slusajte narodnjake, umrite prirodnom smrcu!

Free Rider - Mačak - Slavonija

MOONSHIELD

« Odgovori #2162 : 13. Srpanj 2010, 11:01:10 »

ma gle, napravio sam već 6000 km do sada (to je od prvog dana stepalo), prvo smo mislili da je felga, ona je bila malo svinuta na kraku, ali je to poravnano, pa smo mislili da je guma, jer je stvarno bila loša, sada sam sve složio i dalje ista stvar
s time da se sada to još više osjeti dok je nova guma i vilice su "napumpane"..
Evidentirano
MK 1. POSJETA GROBNIKU

MOONSHIELD

« Odgovori #2163 : 13. Srpanj 2010, 13:57:49 »

i eto, na kraju nisu ni lageri, ni vilice, ni guma, nego majmun nije jebenu felgu poravnao kak treba ili ju nije uopće poravnao :x a već je plastificirana, još sam se hvalio kako izgleda ko nova :palacdolje:
Evidentirano
MK 1. POSJETA GROBNIKU

Gato

« Odgovori #2164 : 13. Srpanj 2010, 22:07:24 »

i eto, na kraju nisu ni lageri, ni vilice, ni guma, nego majmun nije jebenu felgu poravnao kak treba ili ju nije uopće poravnao :x a već je plastificirana, još sam se hvalio kako izgleda ko nova :palacdolje:
Ko je to radio? Reklamacija...? :misli:
Evidentirano

MOONSHIELD

« Odgovori #2165 : 13. Srpanj 2010, 22:42:41 »

neki lick blizu ivanca, frend mi je to nosio...
rekao je da ide ovaj tjedan k njemu i da bude ga skurcao
iskreno boli me kok, frend bude to riješio kak zna jer mi je on rješavao sve u paketu
ali na zimu, ovak se mogu voziti bez problema, a nemogu biti bez motora tjedan ili dva usred sezone :)
Evidentirano
MK 1. POSJETA GROBNIKU

bobo RR

• Vozi: Yamaha thunderace 1000
« Odgovori #2166 : 13. Srpanj 2010, 22:55:24 »

iskreno boli me kok, frend bude to riješio kak zna jer mi je on rješavao sve u paketu
ali na zimu, ovak se mogu voziti bez problema, a nemogu biti bez motora tjedan ili dva usred sezone :)
Kupi drugu felgu  8) Vec si rado dost,tak da jedna felga viska ce se taman uklopiti  :mrgreen:
Evidentirano
Bog je velik..ali ti si i dalje glup

Gato

« Odgovori #2167 : 13. Srpanj 2010, 23:00:32 »

Moguce da je onaj sto kupuje, slaze i preprodaje karambolirane...? :misli:
Evidentirano

MOONSHIELD

« Odgovori #2168 : 14. Srpanj 2010, 06:13:12 »

Moguce da je onaj sto kupuje, slaze i preprodaje karambolirane...? :misli:
neznam jel taj, mislim da nije, ovaj se baš bavi felgama i do sada sam čuo od pun kuratz ljudi da je ravnao i svi su bili zadovoljni, al eto, ja nisam :( da ne ispadne sada da je tolko kritično, mogu se bez problema voziti i u ekstremnim uvjetima, ali čovjeka svejedno iritira :(

Kupi drugu felgu  8) Vec si rado dost,tak da jedna felga viska ce se taman uklopiti  :mrgreen:
razmišljao sam i o tome prošle godine, sada mi je žao, odustao sam samo zato jer su rekli da nema smisla kupovati kad ovaj to napravi bez problema

dok prođe sezona ću odlučiti kaj bude s tim
inače na ostatak motora svaka pohvala, ovaj puta je sve odrađeno odlično i kaj se tiče servisa od strane frenda i kaj se tiče mojeg odabira guma, prezadovoljan sam, motor ove sezone definitivno ostaje kod mene :D
Evidentirano
MK 1. POSJETA GROBNIKU

Sync VŽ

• **
  • Vozi: VFR RC36
« Odgovori #2169 : 15. Srpanj 2010, 22:01:03 »

, prezadovoljan sam, motor ove sezone definitivno ostaje kod mene :D

ma to te ja pitam  :palacgore:
Evidentirano
Kupi motor nemoj auto

MOONSHIELD

« Odgovori #2170 : 16. Srpanj 2010, 07:13:36 »

daj makni ove štake iz potpisa, izgleda ko da si s motorom pao :)
kad ćeš ti na cestu??
Evidentirano
MK 1. POSJETA GROBNIKU

MOONSHIELD

« Odgovori #2171 : 19. Srpanj 2010, 15:22:53 »

M5 pitanje
pošto mi se to mota dosta po glavi u zadnje vrijeme, došao sam na ideju da početkom iduće godine preventivno promijenim natezače, da li je onda potrebno mijenjati i lanac, tj da li je preporučivo i na kojoj kilometraži se on obično mijenja ako je sve u redu, jer će mi motor imati oko 36-37 tisuća..
stavio bi manualne natezače i to nekaj ovakvog, oču biti bez brige
http://cbrzone.com/sprockets.html
naravno kod svake promjene ulja bi se prekontroliralo da li su nategnuti dovoljno (ulje mijenjam svakih 4000-5000 km) i po potrebi dotegnulo
Evidentirano
MK 1. POSJETA GROBNIKU

bmw m 5

• Moderator
« Odgovori #2172 : 20. Srpanj 2010, 19:41:57 »

M5 pitanje
pošto mi se to mota dosta po glavi u zadnje vrijeme, došao sam na ideju da početkom iduće godine preventivno promijenim natezače, da li je onda potrebno mijenjati i lanac, tj da li je preporučivo i na kojoj kilometraži se on obično mijenja ako je sve u redu, jer će mi motor imati oko 36-37 tisuća..
stavio bi manualne natezače i to nekaj ovakvog, oču biti bez brige
http://cbrzone.com/sprockets.html
naravno kod svake promjene ulja bi se prekontroliralo da li su nategnuti dovoljno (ulje mijenjam svakih 4000-5000 km) i po potrebi dotegnulo
u svakom slucaju fazne lance bi bilo dobro promijeniti jer oni pocmu na 40-tak tisuca lagano suskati...Za manulane zatezace pak...trebas biti stalno na oprezu....po meni su automatski(njeni origigi) puno komotniji...Mislim da su izasli modificirani natezaci...nakon dosta problema koje su prourokovali na vtr-ima i na varadero-ima... :wink:
Evidentirano
O&G Team

MOONSHIELD

« Odgovori #2173 : 21. Srpanj 2010, 07:10:00 »

Mislim da su izasli modificirani natezaci...nakon dosta problema koje su prourokovali na vtr-ima i na varadero-ima... :wink:
budem probao to zguglati svakako :)
znam da je komotnije, malo me to i muči :misli: a onda nebudi lijen i škrt pa ću vjerojatno dati i 100 eura za lanac, vidjet ću još :misli:
Evidentirano
MK 1. POSJETA GROBNIKU

bmw m 5

• Moderator
« Odgovori #2174 : 21. Srpanj 2010, 21:01:52 »

budem probao to zguglati svakako :)
znam da je komotnije, malo me to i muči :misli: a onda nebudi lijen i škrt pa ću vjerojatno dati i 100 eura za lanac, vidjet ću još :misli:
htio si reci...za lance....nije valjda da bi samo jedan promijenio.... :mrgreen:

To je znaci 2x100 eura.... :?
Evidentirano
O&G Team
 Str: 1 ... 85 86 [87] 88 89 ... 132   Gore

Stranica je generirana za 0.156 sekundi uz 15 upita.