Da li se znaju neke pojedinosti o fabrichkoj gresci u Enginu novog VFR1200,koliko sam ja shvatio rech je o nekim opilcima koji se nalaze u Enginu josh od samog sklapanja,tj. od mashinske obrade pojedinih sklopova koji su integralno povezani sa Mashinom,na slovenskom Motosvet-u pishe da ce japanci poslati u svaku zemlju gde ima prodanih VFR1200( u Sloveniji 12kom)i lichno ce pregledati motor,ako je istina,bojim se da ce novi VFR biti jedan veliki promashaj(komercijalni) za Hondu,
jer od samog pochetka nije naishao na preveliko odushevljnje kod fan-ova Honde, a ova vest ih samo dodatno moze odbiti od kupnje ovog(bez obzira na sve po meni
odlichnog motora,sa nekoliko mana kada je u pitanju ciljana klasa SportTouring,zadnje sedalo nema Touring kapacitet,kompletan bike nema Touring nosivost,ali zato verujem da se vozi kao po loju,jer sam imao srecu da par dana vozim VFR800(koji je stvarno mercedes na dva tochka)tako da neverujem da novi VFR moze biti loshiji
Starog su neki kritikovali kao dosadan motor,koji je toliko vozljiv i "oprashtajuci" da se ono "sport" gubi kao deo karaktera, sa cim bi donekle mogao da se slozim,ali novi ipak ima 172ks tako da je "sport" faktor zasigurno tu.
Pozdravljam hondashe