Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1]   Dolje

Autor Tema: MC "CONDOR" - Zenica, BiH 27.-29.06.2008.  (Posjeta: 3054 )

ZZR1100

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: -II-
MC "CONDOR" - Zenica, BiH 27.-29.06.2008.
« : 15. Prosinac 2007, 20:11:51 »

MC CONDOR ZENICA
3. moto susret

Datum održavanja:
27.06. – 29.06. 2008.

Kontakt:
mc.condor @ gmail.com  ; www.mcondor-oldtimer.com

ilegalac

• **
  • Vozi: ulješura 1100, xt600
Odg: MC "CONDOR" - Zenica, BiH 27.-29.06.2008.
« Odgovori #1 : 24. Lipanj 2008, 07:54:54 »

Ima ko kakve informacije o susretu, lokaciji, itd. Na službenoj stranici nema ništa o najavi susreta, samo par slika sa susreta 06 gdje se vidi da je lokacija na polju blizu naselja.
Evidentirano
U vremenu prometnog fašizma, prolazak kroz crveno postaje revolucionarni akt!

RiomaBiker

• *
  • Vozi: TA 650, liberty 150, runner SP50
« Odgovori #2 : 26. Lipanj 2008, 23:23:30 »

da,zbilja,kakva je situacija s tim susretom,zna li tko.

ako ću za sarajevo u petak na susret,mogao bih ostati preko noći u zenici,usput mi je...

meni je bas pala na pamet ista takva ideja, htio bi vidjeti Trebević, ali me malo zeza spavanje
biti ću u Zenici petak kasno navecer (crni transalp ZG) pa se mozemo dogovoriti za Sarajevo

pozz
Evidentirano
Ne vozite brže nego što vaš andjeo može letjeti
http://picasaweb.google.com/riomabiker3/

ilegalac

• **
  • Vozi: ulješura 1100, xt600
« Odgovori #3 : 30. Lipanj 2008, 13:03:35 »

Bili Rioma sa ženom i ja i susret mi je bio prva liga  :palacgore: Preporučujem svakome za posjetiti, makar ne vjerujem da će dobit istu lokaciju zbog blizine kuća koje su bile s druge strane ceste jer bi se stanari mogli grozit. Ono što mi je bilo najbolje je upravo lokacija. Susret je bio smješten u produžetku bazena u samom gradu tako da je bio na raspolaganju i tuš i WC, a mjesto za kampiranje je bilo fenomenalno-u hladu i malo dalje od pozornice. Bend je dobro odradio posao, posebno žestoka pjevačica, dok im se  lokalna dječurlija  penjala na pozornicu za vrijeme nastupa i čagala što je još više doprinjelo urnebesnoj atmosferi. Posebno se istakao mali cigić koji je izveo i par stage-diving vratolomija. :rofl: Što se organizacije tiče jedino su zeznuli strip-tiz koji je bio najavljen a nije ga bilo, no i onako nismo došli zbog stripa. Iznenadilo nas je malo hrvatskih bikera (ukupno 5 motora, pozdrav Petru iz Jaske) dok je Slovenaca bilo čudo. Što se hrane tiće, kako nisam neki ljubitelj ni čevapa ni janjetine, nisam jeo na samom susretu već u gradu gdje se može jeftino jesti. Što se tiće noćnog divljanja i turiranja, bilo ga je puno manje nego u Orašju, gotovo da možete mirno spavati što me je iznenadilo, jedino raja galami čitavu noć. Kacige se tamo uglavnom ne nose, ćemu sam se brzo prilagodio jer je bilo vruće (hajde kvazimoralisti, imate sad materijala za pljuvanje  :B:)
 Dakle sve mi je bilo super, i raja i susret i grad i krajolik. Za preporučiti iduće godine, makar ne vjerujem da će opet dobiti istu lokaciju. Ak bude kod bazena, ne možete pogriješiti. Možda bacim par slika kad zamijenim bateriju na fotiću.  :mrgreen:
Evidentirano
U vremenu prometnog fašizma, prolazak kroz crveno postaje revolucionarni akt!

RiomaBiker

• *
  • Vozi: TA 650, liberty 150, runner SP50
« Odgovori #4 : 03. Srpanj 2008, 10:08:17 »

Potpisujem, s tim da moram naglasiti da sam jos jednom lijepo iznenadjen ljepotom Bosne, srdacnim ljudima, i odlicnim cijenama klope i cuge. Cijena janjetine na nekim marginalnijim mjestima je 18km (70-tak kn) po kili  :palacgore:.
Evidentirano
Ne vozite brže nego što vaš andjeo može letjeti
http://picasaweb.google.com/riomabiker3/
 Str: [1]   Gore

Stranica je generirana za 0.057 sekundi uz 15 upita.