Bili Rioma sa ženom i ja i susret mi je bio prva liga

Preporučujem svakome za posjetiti, makar ne vjerujem da će dobit istu lokaciju zbog blizine kuća koje su bile s druge strane ceste jer bi se stanari mogli grozit. Ono što mi je bilo najbolje je upravo lokacija. Susret je bio smješten u produžetku bazena u samom gradu tako da je bio na raspolaganju i tuš i WC, a mjesto za kampiranje je bilo fenomenalno-u hladu i malo dalje od pozornice. Bend je dobro odradio posao, posebno žestoka pjevačica, dok im se lokalna dječurlija penjala na pozornicu za vrijeme nastupa i čagala što je još više doprinjelo urnebesnoj atmosferi. Posebno se istakao mali cigić koji je izveo i par stage-diving vratolomija.

Što se organizacije tiče jedino su zeznuli strip-tiz koji je bio najavljen a nije ga bilo, no i onako nismo došli zbog stripa. Iznenadilo nas je malo hrvatskih bikera (ukupno 5 motora, pozdrav Petru iz Jaske) dok je Slovenaca bilo čudo. Što se hrane tiće, kako nisam neki ljubitelj ni čevapa ni janjetine, nisam jeo na samom susretu već u gradu gdje se može jeftino jesti. Što se tiće noćnog divljanja i turiranja, bilo ga je puno manje nego u Orašju, gotovo da možete mirno spavati što me je iznenadilo, jedino raja galami čitavu noć. Kacige se tamo uglavnom ne nose, ćemu sam se brzo prilagodio jer je bilo vruće (hajde kvazimoralisti, imate sad materijala za pljuvanje

)
Dakle sve mi je bilo super, i raja i susret i grad i krajolik. Za preporučiti iduće godine, makar ne vjerujem da će opet dobiti istu lokaciju. Ak bude kod bazena, ne možete pogriješiti. Možda bacim par slika kad zamijenim bateriju na fotiću.