otprilike je ovako kako ti je govorio barabones, ako stvarno paziš na taj motor, ni slučajno ga nevoziš na hladno i to sve, onda je motor odličan, zna se zaletit koja greška, npr. meni je prestao radit "termostat", al je bio pod garancijom i to se lako riješilo!motor ne troši baš malo, i uvijek valja gledat koliko ti je ostalo ulja, jer ni na tome ne štedi previše!i ima rupetinu u snazi na oko 6 tisuća, zbog otvaranja ventila, al to svaki malo pametniji mehaničar zna riješit!
Možda misliš na onu između 5-6,ta je elektronička i riješi se micanjem jednog mosta,kao što sam opisao i prilložio slike par stranica prije.
Ventil ti se inaće ne otvara do 7100,7400,8200,8400 ovisno od elektronike.
Inače nemoj kupovat onu sa piaggio elektronikom,to ti je ugrubo drugi dio '07 pa na dalje.
One ti imaju samo 24ks,a neke mislim čak i 21 te EFI na karbu koji je stvarno katastrofalan.
Najbolji način da otkriješ je da pitač čovjeka da ti skine sic,zadnji,to je stvarno 2 imbusa i 5 min posla,pogledaj.
Treba imat Nippon-Denso CDI,ovakav kao što je na slikama koje sam stavio par str prije,a tamo ti je i opisano kako skinuti blokadu.
U suštini zakon mali motor kojeg stvarno trebaš paziti ali bit će ti zahvalan.
Ako imaš kakvih daljnjih pitanja slobodno mi se obrati ovdje ili na PM,uvijek mi je drago pomoći kolegi