Dario....ZG...-jaska...

Spol: 
Vozi: Yamaha R6 Lokacija: Jastrebarsko (Zagreb)
|
 |
« Odgovor #2950 : 25. Lipanj 2010, 19:56:15 » |
|
e dali netko ima za prodati onaj puž (dolje za km mjerit) ....za rs 125 2001. ?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dario....ZG...-jaska...

Spol: 
Vozi: Yamaha R6 Lokacija: Jastrebarsko (Zagreb)
|
 |
« Odgovor #2951 : 03. Srpanj 2010, 17:48:44 » |
|
e dali netko ima za prodati onaj puž (dolje za km mjerit) ....za rs 125 2001. ?
kaj ovdje niko nema jezika... -.-
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Angie

Spol: 
Vozi: Aprilia RS125 '06 i Tomos A3S '89 Lokacija: Osijek
|
 |
« Odgovor #2952 : 04. Srpanj 2010, 03:13:35 » |
|
kaj ovdje niko nema jezika... -.-
I da nemam ne tipkam jezikom  Gle,Koki_3 ti ima pun k dijelova za future itd,al ja neznam jer ti taj puž odgovara,čak mislim da i ne. A on ti je inaće budno oko foruma pa bi ti javio da ima,ali vrijedi pitat.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Indubitably!Although we call it blue-blue-shiny-ball.
|
|
|
TheNazgul
Vozi: Cagiva Mito 125 Evolution Lokacija: Nova Gradiška
|
 |
« Odgovor #2953 : 05. Srpanj 2010, 19:58:43 » |
|
Bok! Kupujem Apriliu RS125, pa ako ima tko da bi prodao, javite se... Sorry, malo upadam na "krivo mjesto", ali...  Pozzd
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Angie

Spol: 
|
 |
« Odgovor #2954 : 06. Srpanj 2010, 06:24:45 » |
|
Bok! Kupujem Apriliu RS125, pa ako ima tko da bi prodao, javite se... Sorry, malo upadam na "krivo mjesto", ali...  Pozzd www.auti.hrwww.njuskalo.hrwww.oglasnik.hrwww.4kotaca.netEto,tu ti ja većinom tražim,bude dobrih stvari. Ako te šta zanima o RS-kama sam javi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
burnout

Spol: 
Vozi: apriliu TRANSFORMER =) Lokacija: Kž/Vž
|
 |
« Odgovor #2956 : 12. Srpanj 2010, 01:50:16 » |
|
Ajmo ekipa, ko ima gdje je nabavio i po kojoj cijeni, čelične lajtunge za RSicu 125
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
TARRGET RacingTeam
|
|
|
Angie

Spol: 
|
 |
« Odgovor #2957 : 13. Srpanj 2010, 02:07:41 » |
|
Ajmo ekipa, ko ima gdje je nabavio i po kojoj cijeni, čelične lajtunge za RSicu 125
E sad sinko ja baš nisam upoznat sa žargonizmima auto/moto svijeta  Ali pretpostavljam da misliš na pletena kočiona crijeva.  '06 pa nadalje ti to imaju u originalu,pa možeš sa neke skršene uzet,ili kod bilo kojeg ovlaštenog Aprilia dobavljača/servisera. Eventualno možeš neki kit od aftermarket proizvođača,tipa Goodrich(ako se ne varam) nabavit,ali onda moraš pazit na dužinu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mv_agusta

Spol: 
Vozi: nexus500 Lokacija: Pula
|
 |
« Odgovor #2958 : 31. Srpanj 2010, 22:56:25 » |
|
malo mi je dosadno pa sam razmišljao... dali sa skoro 22god u guzici uzeti rs125  prvi razlog je što oduvjek mi se sviđa a sa 16/17 godina nisam imao para za rs, drugi je taj što htjeo bi nešto za na grobnik a da me ne košta cijelo bogatsvo npr uzmem rs ganjam ga 6-7 mjeseci i prodam dalje  ciljam na '06 ili novije mislim to sve hipotetski ko zna o ćemu ću razmišljati prekosutra 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ride Hard, Ride Free
Volim Ducati, makar i pokvaren u garaži
|
|
|
Angie

Spol: 
|
 |
« Odgovor #2959 : 31. Srpanj 2010, 23:09:03 » |
|
malo mi je dosadno pa sam razmišljao... dali sa skoro 22god u guzici uzeti rs125  prvi razlog je što oduvjek mi se sviđa a sa 16/17 godina nisam imao para za rs, drugi je taj što htjeo bi nešto za na grobnik a da me ne košta cijelo bogatsvo npr uzmem rs ganjam ga 6-7 mjeseci i prodam dalje  ciljam na '06 ili novije mislim to sve hipotetski ko zna o ćemu ću razmišljati prekosutra  Zavisi šta si vozio. To su motori zabavni bez obzira na konjažu,zbog odlične ciklistike i veoma male težine. Tako da mislim da te neće razočarat. Što se tiče staze,125ice su najbolje za ganjanje po stazi,mislim kao ulazni motor jel. Mislim da bi ti po ubrzanju mogao parirati čak i nexusu,ali neću pričati naslijepo premda nikad nisam testirao. Samo pazi se,jako se pazi,ja bi ti preporučio da poneseš ključ 11 i skineš cilindar pa pregledaš,bilo koji pametniji vlasnik motora će te shvatit i dat da otvoriš(pod uvjetom da mu daš siću za dihtung ako je slijepljen pa ode),a onaj koji neće,ili nešto sakriva ili je pre zelen da bi znao da je to relativno mali pothvat. OBAVEZNO reci da ti skine stražnji sic,ako je bilo koja elektronika osim Nippondenso,nemoj uzimati...piaggio elektronika je puno slabija i motor je...ne zadovoljavajuć jednostavno(vozio sam '08 piaggio verziju,a naravno posjedujem '06 nippondenso,pa ti govorim iz iskustva). defakto piaggio elektroniku imaju novije '07 i def '08 pa nadalje verzije. SVe ostalo,ako i kad kupiš ti objasnim. Usput,ovako ti optilike idu servisi 8tkm karike,12 tkm klip.20-25 cyl ali sve zavisi od održavanja,neki cylovi su po 32 tkm izdržali
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mv_agusta

Spol: 
|
 |
« Odgovor #2960 : 31. Srpanj 2010, 23:15:19 » |
|
tvoj odgvor sam i čekao  vozio sam svoje skutere(samo na nexusu 30+tkm) a probao sam exc450, hypermotard796, xtx i rs125 '06 što se tiče ubrzanja nexus je bolji na uzbrdici logično jel ali ako je dobar vozač na rsu onda smo tu negdje po ravnom, ja se i sa nexusom manijački vozim po zavojima pa baš zbog toga i ciljam na rs jer znam da on može brzo po krivinama
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ride Hard, Ride Free
|
|
|
Angie

Spol: 
|
 |
« Odgovor #2961 : 31. Srpanj 2010, 23:54:47 » |
|
tvoj odgvor sam i čekao  vozio sam svoje skutere(samo na nexusu 30+tkm) a probao sam exc450, hypermotard796, xtx i rs125 '06 što se tiče ubrzanja nexus je bolji na uzbrdici logično jel ali ako je dobar vozač na rsu onda smo tu negdje po ravnom, ja se i sa nexusom manijački vozim po zavojima pa baš zbog toga i ciljam na rs jer znam da on može brzo po krivinama Onda mislim da pucaš na rs zbog pravog razloga,ali kad smo već uveli supermoto u priču,razmisli malo i o tako nečemu. Vidim da te najviše zanima najbolji dio motociklizma,zavoji...a to je prirodna podloga za supermotarde. U suštini,sa tvojim iskustvom RS te neće nešto fascinirati svojom brzinom,ali te hoće zadovoljiti svojom agilnosti,što opet kako sam i rekao vidim da najviše ciljaš na...tako da mislim da si dobro izabrao
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Sportfighter

Spol: 
Vozi: kramasaki ZX-6R 2009 Lokacija: Pula
|
 |
« Odgovor #2962 : 01. Kolovoz 2010, 00:33:14 » |
|
Kao bivsi ponosni vlasnik rs-a 125 napisao bih par rijeci kolegi mv_agusti. RS 125 ce mi uvijek ostati u dragom sjecanju kao prvi motor i uvijek ce zauzimati posebno mjesto u mojem srcu ali sad cu pokusati govoriti razumom. Uzet cu plominku kako bih te probao prisjetiti nekih stvari. Sjeti se plominke kad sam vozio rs-a, nisi me ni vidio na retrovizoru, a mislim da nisam bio bas toliko los vozac i napravio sam 20.000km na tom motoru  ne kazem da sam ga ja doveo do maksimuma ali cinjenica je da nisam uspjevao ni izbliza tako brzo i voziti po zavojima kao danas sa 600 9. mjeseci kasnije. Mozda sam se ja jednostavno puno bolje nasao na ovom motoru i potpuno se opustio te napredovao ali definitivno mislim da ima nesto i u samom motoru. Nije samo stvar u snazi i momentu koji uzasno nedostaje takvom motoru i zbog kojeg si prisiljen saltati napola zavoja vec i u samoj ciklistici i osjecaju vozila na nekom drugom nivou. Motor je vjerojatno najbolji izbor za uvod u sportsku voznju ali definitivno nije nesto na sto treba prijeci NAKON nexusa 500  ono sto vidis na stazi je druga prica potpuno, na stazi se rs da ljepse vozit jer je stalno na okretajima (u blokadi  ) ali za ugodnu i brzu cestovnu voznju je moment neophodan. Uglavnom, ako gledas sportivu nakon nexusa 500, nemoj gledat ispod 600  (NHF ostali rs-ovci koji ce me mrzit  )
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mv_agusta

Spol: 
|
 |
« Odgovor #2963 : 01. Kolovoz 2010, 12:25:25 » |
|
zbog plominke i imam najviše nedoumica jer sa rs jednostavno nemožeš prestizati kao sa jačim motorom a i sad nakon prospavane noći nekako sumnjam da bi rs ostao u serijskom izdanju sigurno bi išao jollymoto i protočniji filter zraka gore a možda i zub manje naprijed ovisi kako bi se pokazao na plominci ma neznam imam dojam sada hladne glave da bi to bila moguća rupa bez dna  ali taj jebozovni zvuk kad se otvori ventil je fantastičan uvjek će mi ostat u sjećanju kad sam bio iza sportfightera na krku i onih par zavoja odma pored mora a on ga razvuče ko mutavog a ja iza svršavam  600 mi je financijski previše, rega gume(koje se i brže troše nego na rsu) da imam para za 4/5 godina stari 600r onda bi ipak ciljao monstera jer to je moja prva ljubav 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ride Hard, Ride Free
|
|
|
koki_3

Spol: 
Vozi: Honda CBR 600 RR ˝06 Lokacija: Međimurje (Peklenica)
|
 |
« Odgovor #2964 : 01. Kolovoz 2010, 18:05:43 » |
|
zbog plominke i imam najviše nedoumica jer sa rs jednostavno nemožeš prestizati kao sa jačim motorom a i sad nakon prospavane noći nekako sumnjam da bi rs ostao u serijskom izdanju sigurno bi išao jollymoto i protočniji filter zraka gore a možda i zub manje naprijed ovisi kako bi se pokazao na plominci ma neznam imam dojam sada hladne glave da bi to bila moguća rupa bez dna  ali taj jebozovni zvuk kad se otvori ventil je fantastičan uvjek će mi ostat u sjećanju kad sam bio iza sportfightera na krku i onih par zavoja odma pored mora a on ga razvuče ko mutavog a ja iza svršavam 600 mi je financijski previše, rega gume(koje se i brže troše nego na rsu) da imam para za 4/5 godina stari 600r onda bi ipak ciljao monstera jer to je moja prva ljubav  mislim da nisi u pravu...600cc je lakše i jerftinje odrzavanje od nekog 125cc 2t motora...znam po sebi  samo mjenjas ulje i voziš..dok na 125 2t stalno treba nesto raditi,generalke,vise trosi nego 600...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
BIKER FOR LIFE,AND AFTER LIFE...
*PRODAJEM DJELOVE ZA APRILIU AF1/RS *
|
|
|
Angie

Spol: 
|
 |
« Odgovor #2965 : 01. Kolovoz 2010, 19:22:34 » |
|
mislim da nisi u pravu...600cc je lakše i jerftinje odrzavanje od nekog 125cc 2t motora...znam po sebi  samo mjenjas ulje i voziš..dok na 125 2t stalno treba nesto raditi,generalke,vise trosi nego 600... Tu ti koki ima pravo...al to sve zavisi. Ja sam izvuko generalku za 6 tkn,a u nju se uključuje Nikasil cilindra Asso werke kovani klip,grafitna presvlaka,ravno čelo,jedna karika Prox klipnjača Koyo ležajevi full set,znači svega mogućeg,ne samo radilice i brzina. Athena dihtunzi full set Evotech nosač auspuha umijesto dva fuzera Pro bolt 60% lakši šarafi svih plastika VHM racing glava za klip ravnog čela Novi selektor brzina(bivši ošo kaput) 10% tvrđe EBC obpruge kvačila Prednji i zadnji rhental lančanici Aluminijski čepovi dekla umijesto plastičnih To bi otprilike bilo to... A nije da tak šta radiš svaki dan  jedino ulja cucla... ali se svejedno slažem da je skuplji neg većina motora,vjerojatno i 6ica.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mv_agusta

Spol: 
|
 |
« Odgovor #2966 : 02. Kolovoz 2010, 11:03:19 » |
|
mislim da nisi u pravu...600cc je lakše i jerftinje odrzavanje od nekog 125cc 2t motora...znam po sebi  samo mjenjas ulje i voziš..dok na 125 2t stalno treba nesto raditi,generalke,vise trosi nego 600... rega i porez i eto već pola generalke, ako se radi puno km onda 6ica možda i ispadne jeftinije ali ja ni nebi radio puno km sa dvotaktom kako god vidit ću poslije ljeta kako će se situaciji razvijati pa odlučiti a možda ne uzmem ništa i budem štedio 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ride Hard, Ride Free
|
|
|
don_carlos_007
Spol: 
Vozi: Honda Hornet Lokacija: Slavonski Brod
|
 |
« Odgovor #2967 : 03. Kolovoz 2010, 00:15:39 » |
|
Od 250 ccm 4t do 750 ccm 4t je definitivno jeftinije i isplativije voziti ( i pruži više zadovoljstva ) od 125 ccm 2t.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ne brže od života!
|
|
|
ive_xxx

Spol: 
Vozi: tomos & mito 125 & mito super mono u nastanku Lokacija: zagorje
|
 |
« Odgovor #2968 : 03. Kolovoz 2010, 13:41:46 » |
|
250 4t. nemoze apsolutno nista 125 2t.
cak i 125 2t cross naspram 250 4t crosa je vecinom bolji i vozniji od 450.
da bi 125 imao konkurenciju moras imat min. 40 ks..
jer budimo realni, neka dobra 125 sa dobim spuhom, karbom, strujom ak je fino ustelana i dobar cilindar malo je slabija na ravnici od gs 500 koj ima 50 ks.
jer cvaja ima 110-120 kg. dok ovi svi imaju po 20-30 kg. gore minimalno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
2t u srcu 4t = ekonomija mito 650 super mono u nastanku..
|
|
|
X3Mer89
Spol: 
Vozi: Aprilia RS 125 99' Lokacija: Banja Luka
|
 |
« Odgovor #2969 : 05. Kolovoz 2010, 15:04:03 » |
|
Mozda je vec bilo ali da ne listam sad temu hitno mi je, jedno pitanje. Da li na RS 125 moze da se stavi naprijed guma 120/60 a nazad 160/70? Hvala unaprijed.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ne plasite se da ce vam se zivot zavrsiti, vec da nikada nece ni poceti...
|
|
|
Angie

Spol: 
|
 |
« Odgovor #2970 : 05. Kolovoz 2010, 17:19:18 » |
|
Mozda je vec bilo ali da ne listam sad temu hitno mi je, jedno pitanje. Da li na RS 125 moze da se stavi naprijed guma 120/60 a nazad 160/70? Hvala unaprijed.
I ako može,nemoj nepotrebno je. Nećeš dobiti ništa s tim,štoviše izgubit ćeš zbog veće kontakt površine i s time većeg otpora. A da ne pričamo da se nekad prevelika guma u manjoj felgi zna konturirat i motor se ponaša očajno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
rudakc

Spol: 
Vozi: Aprilia RS125 Chesterfield Lokacija: Koprivnica
|
 |
« Odgovor #2971 : 06. Kolovoz 2010, 17:33:11 » |
|
nema apsolutno nikakve potrebe, kak je i Angie spomenul  čak ima pojedinaca koji su uvjereni da je 150 previše i da se neda ispeglat do kraja, da se, samo treba znati, imat prakse i dobru cestu pod gumama 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Aprilia RS125 Chesterfield
|
|
|
X3Mer89
Spol: 
Vozi: Aprilia RS 125 99' Lokacija: Banja Luka
|
 |
« Odgovor #2972 : 06. Kolovoz 2010, 17:54:59 » |
|
Znam da gubim sa tim vec mogu dobiti neke gume besplatno pa sam mislio trenirati 2 vikenda na stazi sa njima, cisto da ne derem svoje. I 150 je presiroko, voze ljudi trke sa 130 zadnjom. Samo me interesuje da nije neko mozda stavljao vec, moze li fizicki stati nazad 160 a naprijed 120.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ne plasite se da ce vam se zivot zavrsiti, vec da nikada nece ni poceti...
|
|
|
Veki051

Spol: 
Vozi: honda hornet 600 2007 aprilia rs 125 2002 Lokacija: Rijeka
|
 |
« Odgovor #2973 : 07. Kolovoz 2010, 13:44:52 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
biRRa moto tim
|
|
|
Angie

Spol: 
|
 |
« Odgovor #2974 : 07. Kolovoz 2010, 19:59:23 » |
|
Hitno:Dečki treba mi zacvikani cilindar,ali obavezno BEZ pikse tako da ga mogu nikasilirat. Mora bit 220H cilindar ili eventualno 220L,cijenu šaljite na PP. Usput veki 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|