malo mi je dosadno pa sam razmišljao...
dali sa skoro 22god u guzici uzeti rs125
prvi razlog je što oduvjek mi se sviđa a sa 16/17 godina nisam imao para za rs, drugi je taj što htjeo bi nešto za na grobnik a da me ne košta cijelo bogatsvo
npr uzmem rs ganjam ga 6-7 mjeseci i prodam dalje
ciljam na '06 ili novije mislim to sve hipotetski ko zna o ćemu ću razmišljati prekosutra 
Zavisi šta si vozio.
To su motori zabavni bez obzira na konjažu,zbog odlične ciklistike i veoma male težine.
Tako da mislim da te neće razočarat.
Što se tiče staze,125ice su najbolje za ganjanje po stazi,mislim kao ulazni motor jel.
Mislim da bi ti po ubrzanju mogao parirati čak i nexusu,ali neću pričati naslijepo premda nikad nisam testirao.
Samo pazi se,jako se pazi,ja bi ti preporučio da poneseš ključ 11 i skineš cilindar pa pregledaš,bilo koji pametniji vlasnik motora će te shvatit i dat da otvoriš(pod uvjetom da mu daš siću za dihtung ako je slijepljen pa ode),a onaj koji neće,ili nešto sakriva ili je pre zelen da bi znao da je to relativno mali pothvat.
OBAVEZNO reci da ti skine stražnji sic,ako je bilo koja elektronika osim Nippondenso,nemoj uzimati...piaggio elektronika je puno slabija i motor je...ne zadovoljavajuć jednostavno(vozio sam '08 piaggio verziju,a naravno posjedujem '06 nippondenso,pa ti govorim iz iskustva).
defakto piaggio elektroniku imaju novije '07 i def '08 pa nadalje verzije.
SVe ostalo,ako i kad kupiš ti objasnim.
Usput,ovako ti optilike idu servisi
8tkm karike,12 tkm klip.20-25 cyl
ali sve zavisi od održavanja,neki cylovi su po 32 tkm izdržali