Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 128 129 [130] 131 132 ... 136   Dolje

Autor Tema: RS topic...  (Posjeta: 114583 )

Brutall

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: kam se po birtijama
Odg: RS topic...
« Odgovori #3225 : 05. Veljača 2012, 17:24:18 »

ja volim i vozim cvaje i živim za to, brijem eršestice, šestrišestice, cberke, gikserove .... hoćeš se utrkivat ?  :jesus:

mislim općenito govorim, svi današnji klinci znaju za apriliju rs, a oni malo ''školovaniji'' znaju za nsr i mito.Pa ljudi moji nisu to jedine cvaje na svijetu.  :jesus:

čime briješ šestice?  :mrgreen:
Evidentirano
-- .. ... .-.. .. ... / -.. .- / ... .. / .--. .- -- . - .- -. / .--- . .-. / ... .. / ... -.- ..- --.. .. --- / ... - .- / .--. .. ... .?

Palija

• **
  • Vozi: TZR 250
« Odgovori #3226 : 05. Veljača 2012, 18:23:17 »

Apriliom RS 250  :misli:
Evidentirano
Građevinska tvrtka nudi svoje usluge u zamjenu za motocikle iznad 500ccm(pod račun) zainteresirani na PM.

Brutall

• **
« Odgovori #3227 : 05. Veljača 2012, 18:23:48 »

Evidentirano
-- .. ... .-.. .. ... / -.. .- / ... .. / .--. .- -- . - .- -. / .--- . .-. / ... .. / ... -.- ..- --.. .. --- / ... - .- / .--. .. ... .?

Palija

• **
« Odgovori #3228 : 05. Veljača 2012, 18:28:16 »

Kad smo već kod te teme, aprilia rs 250 nije brža od klase 600 nit u zavojim niti na ravnom, osima ako je naprdita na 90ks  :grin:
Evidentirano
Građevinska tvrtka nudi svoje usluge u zamjenu za motocikle iznad 500ccm(pod račun) zainteresirani na PM.

Brutall

• **
« Odgovori #3229 : 05. Veljača 2012, 19:05:15 »

Kad smo već kod te teme, aprilia rs 250 nije brža od klase 600 nit u zavojim niti na ravnom, osima ako je naprdita na 90ks  :grin:

zato i pitam  :mrgreen:
Evidentirano

Angie

• Vozi: Aprilia RS125 '06 i Tomos A3S '89
« Odgovori #3230 : 06. Veljača 2012, 00:43:02 »

ja volim i vozim cvaje i živim za to, brijem eršestice, šestrišestice, cberke, gikserove .... hoćeš se utrkivat ?  :jesus:

mislim općenito govorim, svi današnji klinci znaju za apriliju rs, a oni malo ''školovaniji'' znaju za nsr i mito.Pa ljudi moji nisu to jedine cvaje na svijetu.  :jesus:

Otkud sad ovo?  :misli:

Možda je to napisao zato što je Aprilia najzastupljenija u klasi 125?
Što bi trebali nabrajat cvaje sve,pa i DKW-ove dvotaktne aute isto?

Na uskoj zavojitoj stazi je itekako brža 250ica po zavojima,samo treba na sebi imati dobrog vozača...

ZX-10R chase Aprilia RS250

Evo  primjer jedne takve,pozornost na komentar dolje

"@J1Y45N I used to race a TL1000R at track days. The RS250 would run rings around it in the corners all day long - there is just no beating the weight and handling advantage of the RS250.

cubg1 2 months ago"

Naravno da ne će 250ica biti brža po Sepangu,ili Losailu,ali na stazama poput Marofa itekako hoće.
Možda čak i na nekim manjim pravim automoto stazama...

Naravno da "svi" voze aprilije kad je najlakše nabaviti dijelove za njih  :wink:
Pogledaj koliko je patnje oko nabavke dijelova za mita,za nsr-a nešto sitno manje,srećom tzr dijeli dosta dijelova sa ostalom yamahinom 2t ergelom,a ako se ne varam dt i tdr imaju iste mašine..
A nije ni za bacit argument da je Rotax122 sposobna mašina koju se da itekako iskoristiti...

I naravno da će mlađi klinci znati više za RS-a i Mitača kad su naduže izdržali za razliku od ostalih cvaja koje su davno izašle po poslijednji put sa sastavne trake...

Jebiga,neko nije uhvatio Jenningsa,Bella i povijest motocikala u ruke,nekom se jednostavno ne da čitat,ne znači da svi misle ovo što si ti napisao...
« Zadnja izmjena: 06. Veljača 2012, 01:49:24 Angie »
Evidentirano
Prodajem:većinu dijelova mašine za Apriliu RS125 Rotax 122,nešto estetike.

Yo dude he just called you "Aprilijaš"...Oh hell no,hold my zacvikani cilindar while i pokušam reparirat donji igličasti and my selektor brzina!

Palija

• **
« Odgovori #3231 : 06. Veljača 2012, 09:26:37 »

ma zeka peka  :palacgore:

vozili samo RGV 250 koji ima istu mašinu kao RS 250, i od kolege srada600 i fajrblejd 900 smo se trkali 2-3 puta na ravnom...radi usporedbe rgv se vrti ko lud ali nema toliko snage da ubrzava kao 600ccm, ali prati ih bez problema.Ljudi kažu kad je dvotaktni pomnoži konjažu s dva i briješ 4t tolike snage.Recimo rs 125 bi prema toj teoriji skidao GS 500, Kawu er-5 ali nije tako, probali smo i to, onaj stari GS 500 ide ko zmaj, premda ima 20ks više od aprilije  :LOL:
Evidentirano

Brutall

• **
« Odgovori #3232 : 06. Veljača 2012, 18:02:57 »

:LOL:

ne slažeš se da će vozač bit brži na 600ccm nego na rs 250?

mislim da je totalno krivo mislit drukčije, naravno ima iznimki di je staza uska ko poligon za bicikle pa je lakše baratat sa 250icom, al ni šestice nisu daleko danas po kilaži od starih rsova, gotovo iste kilaže su danas...
Evidentirano

DaRRth Vader

• Vozi: YAMAHA STRIKES BACK
« Odgovori #3233 : 06. Veljača 2012, 18:19:18 »

ne slažeš se da će vozač bit brži na 600ccm nego na rs 250?

mislim da je totalno krivo mislit drukčije, naravno ima iznimki di je staza uska ko poligon za bicikle pa je lakše baratat sa 250icom, al ni šestice nisu daleko danas po kilaži od starih rsova, gotovo iste kilaže su danas...
ne slažem se...
i nemam namjeru sad o tome polemizirati...da si probao voziti znao bi o čemu pričam, pogotovo na stazi, čak i Grobniku koji je jako brza staza... 40-tak kg je ipak primjetna razlika...
Evidentirano
Ten steps towards happiness !!!!!!!! Steps One to Nine have been done. Step Ten has begun. :) :P

Palija

• **
« Odgovori #3234 : 06. Veljača 2012, 18:31:18 »

bilo je milja priča o tome, na kraju se da zaključit da 2T 250tice nemogu parirat s klasom 600 i amen.AKo je loš vozač na 600ccm onda mogu  :jesus:

Evidentirano

DaRRth Vader

« Odgovori #3235 : 06. Veljača 2012, 18:35:59 »

bilo je milja priča o tome, na kraju se da zaključit da 2T 250tice nemogu parirat s klasom 600 i amen.AKo je loš vozač na 600ccm onda mogu  :jesus:
dokazi, ne obećanja kaže jedna reklama... :LOL:
probati, probati, probati, pa onda pisati, pisati, pisati...  :mrgreen: 
Evidentirano
Ten steps towards happiness !!!!!!!! Steps One to Nine have been done. Step Ten has begun. :) :P

Brutall

• **
« Odgovori #3236 : 06. Veljača 2012, 18:43:30 »

pa probao sam vozit rs 250, je da je bilo relativno davno, al jako jako, jaaaaaaaako sumnjam, gotovo sam siguran da ću bilo gdje bit brži na šestici neg na 250 cvaji, a i razlika više i nije 40kg...
Evidentirano

DaRRth Vader

« Odgovori #3237 : 06. Veljača 2012, 18:53:17 »

pa probao sam vozit rs 250, je da je bilo relativno davno, al jako jako, jaaaaaaaako sumnjam, gotovo sam siguran da ću bilo gdje bit brži na šestici neg na 250 cvaji, a i razlika više i nije 40kg...
šestice su brže u konačnoj brzini, naravno, no na zatvorenijoj cesti isti vozač je brži sa RSom 
čiji si RS 250 vozio...  :misli:
ima ih jako malo u HR pa odmah znam da li je full power ili 60 ks... koliko je kg razlika; recimo honda je 183 a rs 140 po meni to je i više od 40 kg

no meni tak svejedno... ionako mi manje od soma sve slabo.  :mrgreen:   poradi težine  :LOL:
Evidentirano

Palija

• **
« Odgovori #3238 : 06. Veljača 2012, 19:16:56 »

sve je probano i rs-a i rgv i sve žive 2T čak i 125tice, jedan rs 250 je kao recimo GS 500 ili xj 600 po ubrzanjima  :palacgore:

a mali rs je kao ninja 250, ili kle 500 premda kle malo bježi

naravno govorim o ubrzanjima, a na stazi, od ovih navedenih motora cvaje definitivno pobjeđuju
Evidentirano

alenRI

• **
  • Vozi: zelenu neman
« Odgovori #3239 : 06. Veljača 2012, 22:01:57 »

šestice su brže u konačnoj brzini, naravno, no na zatvorenijoj cesti isti vozač je brži sa RSom 
čiji si RS 250 vozio...  :misli:
ima ih jako malo u HR pa odmah znam da li je full power ili 60 ks... koliko je kg razlika; recimo honda je 183 a rs 140 po meni to je i više od 40 kg

no meni tak svejedno... ionako mi manje od soma sve slabo.  :mrgreen:   poradi težine  :LOL:
daj mi reci kakva od kud ti podatak da cbr600rr ima 183kg suh? recimo ja sam našao podatak od hondinih 156kg i aprilijinih 140kg suhe težine...isparilo je tih 40kg ha?
Evidentirano
Prodajem Arlen Ness odjelo vrhunsko,klokanova koža,titan protektori,vel. 50,nošeno dva put,9000kn

DaRRth Vader

« Odgovori #3240 : 06. Veljača 2012, 22:14:02 »

daj mi reci kakva od kud ti podatak da cbr600rr ima 183kg suh? recimo ja sam našao podatak od hondinih 156kg i aprilijinih 140kg suhe težine...isparilo je tih 40kg ha?

prodavah nekada davno Kawce i za ZX 6 R iz 2004 je pisalo da ima 163 kg, a za 2008 skoro 191 ... naglo se udebjao 30 kg ili   :misli:

http://www.motorbikespecs.net/index.dyn?flag=2&model_id=5836558&make=Honda

ha ?
tek za usporedbu Aprilia Sportcity 250 ima preko 160 kg....
Evidentirano

alenRI

• **
« Odgovori #3241 : 06. Veljača 2012, 22:33:06 »

prodavah nekada davno Kawce i za ZX 6 R iz 2004 je pisalo da ima 163 kg, a za 2008 skoro 191 ... naglo se udebjao 30 kg ili   :misli:

http://www.motorbikespecs.net/index.dyn?flag=2&model_id=5836558&make=Honda

ha ?
tek za usporedbu Aprilia Sportcity 250 ima preko 160 kg....

http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_CBR600RR
sve crno na bijelom.zna se šta je suha težina...btw moj 636 iz 05-e ima 164kg s :wink:uh
Evidentirano
Prodajem Arlen Ness odjelo vrhunsko,klokanova koža,titan protektori,vel. 50,nošeno dva put,9000kn

Angie

« Odgovori #3242 : 07. Veljača 2012, 00:36:58 »

ma zeka peka  :palacgore:

vozili samo RGV 250 koji ima istu mašinu kao RS 250, i od kolege srada600 i fajrblejd 900 smo se trkali 2-3 puta na ravnom...radi usporedbe rgv se vrti ko lud ali nema toliko snage da ubrzava kao 600ccm, ali prati ih bez problema.Ljudi kažu kad je dvotaktni pomnoži konjažu s dva i briješ 4t tolike snage.Recimo rs 125 bi prema toj teoriji skidao GS 500, Kawu er-5 ali nije tako, probali smo i to, onaj stari GS 500 ide ko zmaj, premda ima 20ks više od aprilije  :LOL:

Ja mislim da si se ti ovdje grdo zabunio
1.) VJ22 (RGV250 mašina) kod aprilije ima drukčije cilindre,elektroniku,ventile i ekspanzijske komore,daleko je to od iste mašine,samo je podloga ista.
2)Ne,krivo,kaže se pomnoži kubikažu s dva  :wink:
Što opet je jako grubo rečeno,jer dvotaktni npr ne moraju pogonit ventile,i s time se gubio dio trošaka snage,no opet s druge strane gube kompresiju pri niskim okretajima zbog predugog trajanja otvorenog ispušog porta (vremenski,ne po visini porta) itd,itd.
Drugo,čak i kad bi RS125 je monocilindar,ni u kojems slučaju nemožeš monocilindrik uspoređivati sa bicilindrikom,što je otprilike jasno po pravilima u WSB po kojima ducati ima pravo na 1199cc zato što je L2 mašina.
3.) ovo što si spomenuo u postu poslije,da je možda na stazi druga priča,pročtaj moj originalni post,od početka sam pričao o stazu,uspoređivanje motora na ravnici i "po  gradu" osim ako su buse ili zipići nema smisla...
Ovo su motori napravljeni za stazu...

Što se tiče 250 2tvs600 4t dilem,moj stav na tome je da ovisi o stazama,da bi na zatvorenijim stazama 250ice izvukle pobjedničko postolje,a na otvorenijim 600,ali u svakom slučaju brzina u zavoju na 250ici je brža

U suštini 250GP je na dosta staza bio brži od 600 SSP,ali opet to su drukčija pravila,tj razina dorađivanja mašina.

evo za završni argument,jedan video iz starih mixed racing dana u GP-u

Two stroke power

Alex Barros je na 2t stroju(west) a Rossi i Biaggi na 4t (repsol honda i mislim barem Marlborlo Yamaha)
Evidentirano

Yo dude he just called you "Aprilijaš"...Oh hell no,hold my zacvikani cilindar while i pokušam reparirat donji igličasti and my selektor brzina!

DaRRth Vader

« Odgovori #3243 : 07. Veljača 2012, 05:03:58 »

http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_CBR600RR
sve crno na bijelom.zna se šta je suha težina...btw moj 636 iz 05-e ima 164kg s :wink:uh

stavi ga na vagu... ako pokaže toliko, kupim ti novi... :mrgreen:
i ovo ti je crno na bijelo... i piše na internetu  :LOL: a mogu i u vikipediju upisat nešto ako želiš :LOL:
« Zadnja izmjena: 07. Veljača 2012, 05:18:45 DaRRth Vader »
Evidentirano

alenRI

• **
« Odgovori #3244 : 07. Veljača 2012, 14:37:28 »

stavi ga na vagu... ako pokaže toliko, kupim ti novi... :mrgreen:
i ovo ti je crno na bijelo... i piše na internetu  :LOL: a mogu i u vikipediju upisat nešto ako želiš :LOL:
službeni hondini podaci...book 8)
Evidentirano

Angie

« Odgovori #3245 : 07. Veljača 2012, 18:35:28 »

službeni hondini podaci...book 8)

U hondine podatke se ne ću mješat,ali ću samo reči da Aprilia za RS-a kroz sve generacije deklarira 117 kg.
Moš mislit 117 kg,udebljala se posljednja verzija malo više  :mrgreen:
Evidentirano

boRRis929

• PIC-PIC majstor
  • Vozi: SUZANU K5
« Odgovori #3246 : 07. Veljača 2012, 21:00:09 »

U hondine podatke se ne ću mješat,ali ću samo reči da Aprilia za RS-a kroz sve generacije deklarira 117 kg.
Moš mislit 117 kg,udebljala se posljednja verzija malo više  :mrgreen:

Ja mislim da ima i manje  :LOL:
Evidentirano
PIC PIC Servis ! ! !

SIP je moj idol !!!!

rudakc

• **
  • Vozi: Aprilia RS125 Chesterfield
« Odgovori #3247 : 09. Veljača 2012, 18:47:01 »

moja deklarirana 115  :palacgore:
Evidentirano
Aprilia RS125 Chesterfield

Angie

« Odgovori #3248 : 09. Veljača 2012, 20:58:05 »

moja deklarirana 115  :palacgore:

Sad je i moj motor debel zajedno samnom  :undecided:
Evidentirano

rudakc

• **
  • Vozi: Aprilia RS125 Chesterfield
« Odgovori #3249 : 10. Veljača 2012, 12:43:12 »

još i laganiji oklopi sad  :mrgreen:
Evidentirano
Aprilia RS125 Chesterfield
 Str: 1 ... 128 129 [130] 131 132 ... 136   Gore

Stranica je generirana za 0.166 sekundi uz 15 upita.