evo pošto se žalite da niko nikaj ne piše u ovoj temi, budem ja stavil jedan mali projektić svoj

Pa da krenemo od nekud.. Negdje sredinom ljeta odjebo mi je cilindar, tj. majstor koji je radil piksu napravil je katastrofa fuš pa je s vremenom piksa propala ( dobro ste pročitali xD ) u cilindru i meni je stalno bacalo vodu i nikak otkrit kaj se točno dešava, i glavu sam potokarit dal i samo nije bilo ok sve dok nismo otkrili pravi problem, velikooo hvala mom kumu mehaničaru koji se uopće toga i sjetil

aprilia je dosta vremena stajala, ja sam nakon tolko muka i svega živoga jednostavno odustal a i djelomično je bil problem u parama, no zaposlil sam se i polako skupljal pare sastrane. Negdje u 10 mj je krenulo naručivanje svega i svačega pa idemo redom

Aprilia RS 125 [Marof]
1.Termogrupa
Pošto je moj stari cilindar bil praktički za baciti zbog fuša majstora, od kolege s foruma sam uzel novi klip, novi cilindar, radilicu s novom klipnjačom uprešanom za stvarno male pare i sad je RS natrag na serijali

stara termogrupa bi još vozila bez problema ali eto, ode u kurky.. moguće da se to da zakrpat pa da bude neki back-up cilindar i klip al to za neki drugi projektić možda..
slikice

2.Plastike
Ipak je to staza i to mi bude prvi izlazak na stazu ikad, rs-u bude drugi od kak je u mojem vlasništvu pa sam se ja odlučil uzet kompletne plastike zamjenske da nema neke velike štete dok opadnem i pogulim sve moguće i nemoguće, a originalne plastike mi je šteta oštetit jer su u prilično dobrom stanju, pogotovo jer je gore prva boja xD Malo slikica od plastika da vidite kakve su kupljenje, neke tokom šmirlglanja i polakirane od strane moje ruke

Uz plastike i novu termogrupu, kupil sam i kombinezon također preko jednog dobrog forumaša koji je apsolutno sve naručio i riješio za mene, preko louisa, nabavil sam dizne za VHSB 34 i jednu malu lijepu gljivicu jer je cilindar malo uređen ( nisam ja radio bez brige

), u planu je bil i auspuh Arrow koji je bio na motoru za probu i motor se preporodil, makar je onda još bila polini termogrupa gore
postupkom lakiranja vas nebudem davil, evo slikica, boja nije ispala kakvu sam ja htel, al ok, definitivno budem najveća atrakcija a i najuočljiviji

još hello titty naljepnice stavim i glavni faker