Gvozdeni

Spol: 
Vozi: Hornet 600 DPMrace, Yamaha Aerox R i KTM Team XCA2 Lokacija: Vukovar
|
 |
« Odgovor #25 : 07. Siječanj 2008, 03:53:09 » |
|
Evo i mene  Imam ER-6N, žute boje, godište 2006. s kojim sam prešao tek 3.500 km (drugi vlasnik, prvi je bio forumaš Asq), a ukupno je prešao 16.500 km. Za sada nemam nekih problema, a pošto sam početnik u vožnji teško mi je i dati neku procijenu motora, osim da mi je jako teško pravilno dozirati prednju kočnicu. Eh da, sjedalo mi je prilično neudobno za duži put, možda je stvar navike ali nakon 150 km sav utrnem, no zato mi je zvuk motora odličan.  Promijenio sam osvijetljenje displeja u plavo a uskoro ću i montirati Puigov vizir pa će i borba s vjetrom biti valjda lakša.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Bobo1

Spol: 
Vozi: Er-6n Lokacija: Čakovec
|
 |
« Odgovor #26 : 07. Siječanj 2008, 19:07:08 » |
|
Evo i mene  Imam ER-6N, žute boje, godište 2006. s kojim sam prešao tek 3.500 km (drugi vlasnik, prvi je bio forumaš Asq), a ukupno je prešao 16.500 km. Za sada nemam nekih problema, a pošto sam početnik u vožnji teško mi je i dati neku procijenu motora, osim da mi je jako teško pravilno dozirati prednju kočnicu. Eh da, sjedalo mi je prilično neudobno za duži put, možda je stvar navike ali nakon 150 km sav utrnem, no zato mi je zvuk motora odličan.  Promijenio sam osvijetljenje displeja u plavo a uskoro ću i montirati Puigov vizir pa će i borba s vjetrom biti valjda lakša. Evo i mene. Kako si promjenio osvjetljenje displaya?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Bob Rock

Spol: 
Vozi: Kawa er6n,Vespa lx 50 Lokacija: Spalato , Dalmazia
|
 |
« Odgovor #27 : 07. Siječanj 2008, 19:32:40 » |
|
Evo i mene. Kako si promjenio osvjetljenje displaya?
Ekipa,imate puno korisnih stvari na er6italia i ninja 650(usa) forumu  .Bacite oko.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jahač magle...Prodaja KIA Motors vozila, SUZUKI automobila i TATA Motors pick up terenskih vozila.
|
|
|
Fanatic

Spol: 
Vozi: Kawasaki er6-n Lokacija: Zagreb
|
 |
« Odgovor #28 : 07. Siječanj 2008, 19:55:46 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Bekspejs

Spol: 
Vozi: ....više ne... :( Lokacija: Sisak, KajZ(G)erica
|
 |
« Odgovor #30 : 07. Siječanj 2008, 22:26:37 » |
|
Meni nikak nije jasno zašto serijski ne stave ovaj mali blatobrančić na zadnji kotač...  Di to ima najbliže meni za kupit i koliko para će me to veselje stajat?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zec13

Spol: 
Vozi: Kavacaki ER6-N! Lokacija: Rijeka
|
 |
« Odgovor #31 : 07. Siječanj 2008, 22:28:31 » |
|
Oooo, samo naprijed, doci ces ti u nasu metRRo ekipu, dobro napredujes  Vidim i sephia efekt se koristi na slikama, to je to, malo arta u sliku unjeti  Koliko kilometara imas na motoru, bas me zanima, cini mi se da od kad sam otisao sa krka, a taman ti je tad dosao motor, da ste vas dvoje dosta natukli. P.S. reci stakiju da se malo pojavi ovdje  Eto, danas sam bas malo upalio Kawu cisto da se ulje ne zgusne  i kaze mi da imam 7450, ali uzmi u obzir da se od 11 mjeseca slabo vozim, a od 1.9. do 1.11. napravio 6500 km  - sta cu, puno slobodnog vremena, đir do zadra, do zegea par puta, istra. Nista strasne ture uglavnom. Pocinjem se zato nabrijavat na ovu turu do makedonije u petom mjesecu http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,78299.0.html A štakica ce valjda ovih dana skinut gips pa cemo u neku đir, iako je vrijeme pizdarija - magla i kisa. Inace, u metRRo idem ako se odreknem dr.Martens i ubacim neke tetka-espadrile koje ti i štaki furate  Već nas ima dovoljno za pristojan meeting.  Bar će vožnja bit duža.  Nemamo se šta podjebavat na ovu temu, čim malo zagrije, uskladimo neki datum, povucemo centar na karti tako da se u prosjeku svi malo provozamo, šator (ili ne) i malo se kurchimo po cesti  , izmjenjujemo iskustva, bla bla... Why the f*** not?? Evo i mene  Imam ER-6N, žute boje, godište 2006. s kojim sam prešao tek 3.500 km (drugi vlasnik, prvi je bio forumaš Asq), a ukupno je prešao 16.500 km. Za sada nemam nekih problema, a pošto sam početnik u vožnji teško mi je i dati neku procijenu motora, osim da mi je jako teško pravilno dozirati prednju kočnicu. Eh da, sjedalo mi je prilično neudobno za duži put, možda je stvar navike ali nakon 150 km sav utrnem, no zato mi je zvuk motora odličan.  Promijenio sam osvijetljenje displeja u plavo a uskoro ću i montirati Puigov vizir pa će i borba s vjetrom biti valjda lakša. Daj ti provjeri tu kočnicu, jer sam i ja rookie na motoru i nisam imao problema s kočenjem i doziranjem (novi motor). Istina je, poslušao sam savjete iskusnijih i otisao na ravnu praznu cestu (suhu, pa mokru) i testirao kočnice i uvjete proklizavanja kotača, i prednjeg i zadnjeg. Čak sam i stražnji kraj uspio dignut na kratko. Isto tako probaj na cesti s pjeskom, ali jaaaaako oprezno. Ne pricam nista novo, samo prenosim... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Kupujem polovni original vjetrobran za Kawasaki ER6-NmetRRo Geleksi Freš
|
|
|
zec13

Spol: 
|
 |
« Odgovor #32 : 07. Siječanj 2008, 22:33:29 » |
|
Meni nikak nije jasno zašto serijski ne stave ovaj mali blatobrančić na zadnji kotač...  Di to ima najbliže meni za kupit i koliko para će me to veselje stajat? A ti si mislio da kada si kupio motor da ces davat pare samo za benzu i servise  Pretpostavljam da ces u KMS najblize naci, nazovi prvo i pitaj da li imaju i koliko para. Ako ne, ima masa talijana sta rade neke svoje. Kada nađem, postam.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Gvozdeni

Spol: 
|
 |
« Odgovor #33 : 07. Siječanj 2008, 22:44:52 » |
|
Daj ti provjeri tu kočnicu, jer sam i ja rookie na motoru i nisam imao problema s kočenjem i doziranjem (novi motor). Istina je, poslušao sam savjete iskusnijih i otisao na ravnu praznu cestu (suhu, pa mokru) i testirao kočnice i uvjete proklizavanja kotača, i prednjeg i zadnjeg. Čak sam i stražnji kraj uspio dignut na kratko. Isto tako probaj na cesti s pjeskom, ali jaaaaako oprezno. Ne pricam nista novo, samo prenosim...  Probao sam sve to, ali i dalje mi se čini da nije kako bi trebalo biti.  Probaću vidjeti i sa servisom ali već sam čuo da se ljudi žale na prednju kočnicu na ER-u, navodno opletena crijeva pomažu ali to još nije došlo na red.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Bekspejs

Spol: 
|
 |
« Odgovor #34 : 07. Siječanj 2008, 22:50:54 » |
|
Probao sam sve to, ali i dalje mi se čini da nije kako bi trebalo biti.  Probaću vidjeti i sa servisom ali već sam čuo da se ljudi žale na prednju kočnicu na ER-u, navodno opletena crijeva pomažu ali to još nije došlo na red. Moj je s ABSom i radi ajn-ca. Jednom mi se i upalio i mogu reći  Al, ok, ja sam više sa suvozačicom nego sam pa možda utječe i to da dosta kočim i zadnjom, a često i mašinom... Uglavnom, kad zatreba, kočim i čizmama. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Gvozdeni

Spol: 
|
 |
« Odgovor #35 : 07. Siječanj 2008, 22:54:42 » |
|
Moj je s ABSom i radi ajn-ca. Jednom mi se i upalio i mogu reći  Al, ok, ja sam više sa suvozačicom nego sam pa možda utječe i to da dosta kočim i zadnjom, a često i mašinom... Uglavnom, kad zatreba, kočim i čizmama.  Eh da je s ABS-om vjerujem da ne bi bilo problema.  Ma biće to sve u redu dok se malo srodim s motorom, ako nije neka tehnička greška u pitanju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
shakazulu

Spol: 
Vozi: brzo i udobno - Versys Lokacija: Makarska
|
 |
« Odgovor #36 : 07. Siječanj 2008, 23:31:43 » |
|
napravio sam 5500 km na Versysu ABS ( crni - najbrzi  ), ukljucio bi se u raspravu pa mozda i u kakvu voznju, masina je skoro ista ko kod er6 pa cu rado podijelit iskustva... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zec13

Spol: 
|
 |
« Odgovor #37 : 08. Siječanj 2008, 00:13:47 » |
|
napravio sam 5500 km na Versysu ABS ( crni - najbrzi  ), ukljucio bi se u raspravu pa mozda i u kakvu voznju, masina je skoro ista ko kod er6 pa cu rado podijelit iskustva...  Braćo, udružimo se!!!  Naravno da nam se mozes pridružit u raspravi  Svidio mi se koncept Versysa od samog starta kada je izasao, pogotovo sta mi je u dugorocnom planu uzeti nesto takvo ali otom potom... Skoro ista masina, to si dobro rekao - jedino su malo postelali makinu da na Versysu daje manje momenta i snage - zna li itko zasto? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
derba

Spol: 
Vozi: ZX6R 636 Lokacija: Baranja
|
 |
« Odgovor #38 : 08. Siječanj 2008, 01:07:13 » |
|
Evo i mene, imam er6 bio ne tako davno f 2007. ima 1.700km crni je sa crnom ramom ali sive felge i nažalost nije u voznom stanju,vile, točak,grane. Još uvijek imam ZZR-a 600 pa nisam jako žalostan. Odgovor Bekspejs-u ja sam akumulator izvukao tako što sam one vijke što drže kleme malo žašarafio i povezao sa komadićem špage. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
amanita

Spol: 
|
 |
« Odgovor #39 : 08. Siječanj 2008, 13:49:17 » |
|
Pozdrav svima. Ja svoj žuti n imam cca godinu dana, napravila cca 10 000 km. Početnik sam, ali mi je drago da postoji ovaj topic da ne moram više tražit slomljene nožice u tehničkim pitanjima  Zadnji kraj promjenio mi je jedan dečko tu iz Ri koji ima istog crnog, skinuo je nekakvu crnu plastiku pa sada tablica drugačije stoji, a žmigavce sam skinula mužu sa cbr-ke. Evo ga pod punom ratnom spremom, kofer i bisage (koje mu sasvim solidno stoje) i možeš sa njime na kraj svijeta.
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Bekspejs

Spol: 
|
 |
« Odgovor #40 : 08. Siječanj 2008, 14:47:38 » |
|
Eo popisa: KSK / Krk Zec13 / Krk Nevia / Rijeka BobRock / Split Fanatic / Zagreb Gvozdeni / Vukovar Bobo1 / Čakovec amanita / Rijeka Kawabunga / Zagreb Bekspejs / Sisak Ispada da sam ja nekak u sredini pa se svi možemo nać kod mene na meetingu.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 09. Siječanj 2008, 08:45:36 Bekspejs »
|
Evidentirano
|
|
|
|
zec13

Spol: 
|
 |
« Odgovor #41 : 08. Siječanj 2008, 18:30:57 » |
|
Eo popisa: Zec13 / Krk Nevia / Rijeka BobRock / Split Fanatic / Zagreb Gvozdeni / Vukovar Bobo1 / Čakovec amanita / Rijeka Bekspejs / Sisak Ispada da sam ja nekak u sredini pa se svi možemo nać kod mene na meetingu. Jos jedan ima - ksk / Krk (javit ce se ovih dana) Nema problema sta se mene tice, jedino sta je u ovom gorskom kotru malo hladno. Ne znam kako su drugi opremljeni, ja sam prosao a full opremom i podstavama kada je u delnicama bilo 2 stupnja dragog nam gospodina Celziusa, i sve je bilo ok osim sta su mi se ruke smrzle za popizdit. Ne znam kako je drugima  . Slobodno se izjasnite. Dakle, ili cemo napraviti sada neki dogovor, s gornje strane planina jedni - kontinentalci, s donje drugi - primorci, boduli itd., ili cemo se malo strpiti sta se tice temperatura. Inace, danas je bilo prekrasno za se vozat, pa makar i po krku, iako cim je palo sunce, tako je i temperatura u pogledu onog "feels like" za nekih 15 stupnjeva.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
KSK
Spol: 
Vozi: Kawasaki ER-6N Lokacija: Krk
|
 |
« Odgovor #42 : 08. Siječanj 2008, 22:05:51 » |
|
Oooo, samo naprijed, doci ces ti u nasu metRRo ekipu, dobro napredujes  Vidim i sephia efekt se koristi na slikama, to je to, malo arta u sliku unjeti  Koliko kilometara imas na motoru, bas me zanima, cini mi se da od kad sam otisao sa krka, a taman ti je tad dosao motor, da ste vas dvoje dosta natukli. P.S. reci stakiju da se malo pojavi ovdje  Evo i "štaki" se javlja na dužnost  Danas, svečano objavljujem dana 8.1.2008 u 15:20 imao sam privilegiju da si sam skinem longetu!!! Ajde vidim da je zec to jako lijepo pokrenuo, jest da je ideja bila moja (nije da se hvalim, al hvalim se  ) al po meni ne bi se to nikada ni pokreulo tako da BRAVO za zeca! Eto ja sam za taj meeting uvijek, samo šta taj "uvijek" traje do 15.1 a onda me nema do 3 mjeseca... tako da... idemo ovaj vikend? naravno polazak bi bio u 6 ujutro  pošto nas sunčeko ne služi dugo ovih dana. Predugo sam na ovim štakama bio ljudi idemo sad u warp speed  P.S. zujat ću ovih dana oko motora pa možda i ja napišem neš korisnog o njemu i poučno 
|
|
|
|
Evidentirano
|
12. i 13.7.2008. Druženje vozača Kawe ER6N, ER6F i Versysa
|
|
|
zec13

Spol: 
|
 |
« Odgovor #43 : 08. Siječanj 2008, 22:25:18 » |
|
Evo i "štaki" se javlja na dužnost  Danas, svečano objavljujem dana 8.1.2008 u 15:20 imao sam privilegiju da si sam skinem longetu!!! Ajde vidim da je zec to jako lijepo pokrenuo, jest da je ideja bila moja (nije da se hvalim, al hvalim se  ) al po meni ne bi se to nikada ni pokreulo tako da BRAVO za zeca! Eto ja sam za taj meeting uvijek, samo šta taj "uvijek" traje do 15.1 a onda me nema do 3 mjeseca... tako da... idemo ovaj vikend? naravno polazak bi bio u 6 ujutro  pošto nas sunčeko ne služi dugo ovih dana. Predugo sam na ovim štakama bio ljudi idemo sad u warp speed  P.S. zujat ću ovih dana oko motora pa možda i ja napišem neš korisnog o njemu i poučno  Je, priznajem, ksk je začeo ideju, a ja je rodio - fuck, that makes me the bitch, and he is the butch  Koje gluposti ja pricam, đizs!! Uglavnom, on se sjetio a ja napisao, tako da on zasluzuje 1. mjesto na onoj listi sta je bekspejs napisao. Inace, bed njuz. Prognoza katastrofa sljedecih tjedan dana  Tako da ne znam, kako cemo i sta, ali ajde, barem neka visi u zraku. Inace, probao sam danas onu foru sa duzim drzanjem spojke prije nego se ubaci u brzinu da ne cukne onako, i moram priznat da nije bas neko rijesenje. Cisto neka se zna
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Kawabunga
Spol: 
Vozi: Kawasaki ER6-n Lokacija: Zagreb
|
 |
« Odgovor #44 : 08. Siječanj 2008, 22:49:32 » |
|
Evo i mene  .Vozim crni ER6n i napravio 10 tisuća kilometara dosad.Motor je toči i vozi osim što zna past ler gas kad je hladno,pa se znao u gasit u vožnji(na semaforu) dok nisam to sa servisom riješio.Budem uskoro neke slikice metnuo. I ideja za meet je odlična.Ali dajte pričekajte barem ožujak  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Rokavela non stop
|
|
|
zec13

Spol: 
|
 |
« Odgovor #45 : 08. Siječanj 2008, 22:55:28 » |
|
Evo i mene  .Vozim crni ER6n i napravio 10 tisuća kilometara dosad.Motor je toči i vozi osim što zna past ler gas kad je hladno,pa se znao u gasit u vožnji(na semaforu) dok nisam to sa servisom riješio.Budem uskoro neke slikice metnuo. I ideja za meet je odlična.Ali dajte pričekajte barem ožujak  . Dobro je, puni se ekipa!  Dobrodosao  Fascinantno mi je ovo da ti se ugasi motor kada je hladno, pa jel ga pustis da se ugrije kada ga upalis nakon hladne noci, ono 3-4 minute, i prethodno dat kontakt dva ili tri puta da se napumpa gorivo?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zec13

Spol: 
|
 |
« Odgovor #46 : 09. Siječanj 2008, 08:55:11 » |
|
Ma nema problema za taj meeting, kao sta sam napisao prije - glavno da nam to visi u zraku. I nije bed ako se vi kontinentalci dogovorite samo za cugu ili tako nes, isto ako i mi ovdje primorci tako udelamo. A kada vrijeme zgrije, prva prilika i na neki djir idem ales cuzamn. Bas me zanima na sta ce liciti ova makina na 50soma  Poslovno idem u zg pocetkom treceg mjeseca i biti cu tamo nekih mjesec i pol, tako da cu valjda stici pogledat i te gorske krajeve koje "vi odozgo" toliko hvalite. Naravno, sa Klapasakijem 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zec13

Spol: 
|
 |
« Odgovor #47 : 09. Siječanj 2008, 18:12:41 » |
|
A zasto to radis, sta ti ne upali normalno nakon sto das kontakt? I da , pozdrav STAKI  Sta si blisnuo  Dobio sam taj savjet iz servisa. To radim kada ne vozim nekih tjedan dana, ili sada kada je hladno, i ne vozim par dana. Nisam siguran, ali u pocetku mi se znalo desiti ako bi ga odmah upalio a da ga nisam vozio neki tjedan dana, onda bi mi pao ispod soma okretaja i ugasio bi se. Ovo sa okretanjem kontakta par puta je rijesilo stvar. Da ti istinu kazem, uslo mi je u naviku i sada kada je masina vec razrađena, ne znam kako bi se ponasao, tj. da li bi se ugasio.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Hugo Grotius
Vozi: BMW R 1200 GS Lokacija: ZSE
|
 |
« Odgovor #48 : 09. Siječanj 2008, 19:55:14 » |
|
žuti, 06. godište,  , problemi sa satovima, ogledalom i čepom tanka. unatoč tomu  doduše prodajem ga  , ali ako se stvar organizira eto i mene. sumnjam da ću ga prodati u međuvremenu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups
|
|
|
zec13

Spol: 
|
 |
« Odgovor #49 : 09. Siječanj 2008, 20:26:29 » |
|
Dakle popis se prosiruje polako i izgleda ovako nesto 1. ksk / Krk 2. zec13 / Krk 3. Nevia / Rijeka 4. BobRock / Split 5. Fanatic / Zagreb 6. Gvozdeni / Vukovar 7. Bobo1 / Čakovec 8. amanita / Rijeka 9. Bekspejs / Sisak 10. Kawabunga / Zagreb 11. Hugo Grotius / ZSE (i to bi značilo šta?) Idemo dalje...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|