Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 183 184 [185] 186 187 ... 305   Dolje

Autor Tema: Kawasaki ER6N/F - gen. topic  (Posjeta: 272950 )

REVersyst

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: versys
Odg: Kawasaki ER6N/F - gen. topic
« Odgovori #4600 : 26. Srpanj 2010, 12:34:27 »

Ajmo sad jedno teorijsko pitanje  :wink:
Kako napraviti naše motore više za touring u dvoje. Naime
moja se žena buni da joj je sjedalo dosta neudobno te da ju brzo
počnu boljeti koljena od položaja u kojem sjedi. Da li bi trebalo
primjeniti sic ili bi bilo dovoljno nekako spustiti fuziće suvozača. Da li je netko radio nešto u vezi udobnosti suvozača ili da ju pošaljem kvragu  :mrgreen: :mrgreen:
Versys !!! a ima i gel sic samo je skup,koljena u vožnji po ravnom istegnut.
Evidentirano
rev.

Cortez

• Vozi: Kymco Downtown 300i ABS & Agility 125
« Odgovori #4601 : 26. Srpanj 2010, 13:26:09 »

primjeniti sic ili bi bilo dovoljno nekako spustiti fuziće suvozača. Da li je netko radio nešto u vezi udobnosti suvozača ili da ju pošaljem kvragu  :mrgreen: :mrgreen:

Treba realno napraviti obje modifikacije koje spominjes, ali budem spomenuo i da od svih
motora sto sam vozio, jedino je ZX6R bio neudobniji od ER6ice  :mrgreen:

Vec i Versys je bolja ideja, Honda CBF i Suzuki Bandit su udobniji, cak i stari Hornet, na
kratkoj voznji mi je i Dorsoduro sa onim banana sicom bio udobniji, a vozio sam se na njemu
kratko i iza, bez bolova.

Ne znam koliko si spreman investirati jer aftermarket sicevi kostaju vise tisuca kuna
(npr. Corbin), ali izguglaj i dodatke poput 'Airhawk'-a kojega jedan vloger sa YT-a koristi
upravo na ER6ici i zadovoljan je.

Pomicanje fuzica je jeftinije, ali nisam jos imao prituzbi na bolove u koljenima, a vozio
sam iza suvozace od 160 do 200cm visine, i blizu i daleko.
Evidentirano
Prodajem Kymco Agility 125 (prva reg. 2008) - http://tinyurl.com/7f8w9o5

Prethodni strojevi: 2007 Kawasaki ER6F ABS, 2003 Peugeot Speedfight2 50 LC

Bobo1

• **
  • Vozi: Er-6n
« Odgovori #4602 : 26. Srpanj 2010, 20:40:06 »

Duže vrijeme nisam otvarao stranicu Motori.hr pa me nemojte odmah napasti ako ste već negdje prožvakali ovo pitanje. Naime stavio bih na ER-6n (2006 g.) Remus auspuh - dali ga ko ima, kak je zadovoljan i naravno koliko to zadovoljstvo i kod koga košta? Hvala.  :)
Evidentirano

Tananda

• Ana brum brum
  • **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: Njofru
« Odgovori #4603 : 26. Srpanj 2010, 22:00:52 »

posalji ju kvragu   :LOL:
salim se, samo se ne sjecam da su mene koljena boljela kad sam bila suvozac na er-6  :misli: najvjerojatnije ovisi i koliko je visoka, mene pocnu boliti ledja, pogotovo ako vozac ne vozi turisticki nego kao manijak pa se moram drzati za njega ili tank i onda sam sva skvrcena. A i sic me vise zulja kad sama vozim nego kad sam suvozac.  :mrgreen:
Evidentirano
... vezite se, polijecemo....
God is a DJ!
Don't take yourself so seriously. No one else does.

live-for-ride

• Vozi: Nikolinu
« Odgovori #4604 : 26. Srpanj 2010, 22:22:17 »

http://www.motori.hr/forum/index.php?action=dlattach;topic=58299.0;attach=339436;image
eto...Vlado iz Dubrave, potraži broj na forumu.

Romaner6

• **
  • Vozi: kawasaki er-6
« Odgovori #4605 : 27. Srpanj 2010, 09:42:53 »

Posedni ju na neki R ko suvozacicu, pa 200 km u komadu po lokalnim cestama...vrijedi i za ostale kaj prigovarau udobnosti er-6
Evidentirano
http://www.neandertal-bikers.hr/
JA mogu ispod 2 sec do 100 i mogu to dokazati, samo kaj to kosta!

Cortez

« Odgovori #4606 : 27. Srpanj 2010, 14:03:34 »

Posedni ju na neki R ko suvozacicu, pa 200 km u komadu po lokalnim cestama...vrijedi i za ostale kaj prigovarau udobnosti er-6

Ima nas koji smo vozili i druge motore u klasi ER6-ice.
Prakticki svi su udobniji.

Nitko nece usporedjivati ZX6R sa Burgmanom po pitanju komfora.
Evidentirano

Law

• **
  • Vozi: 06' crna ER6 n
« Odgovori #4607 : 27. Srpanj 2010, 21:42:34 »

http://www.motori.hr/forum/index.php?action=dlattach;topic=58299.0;attach=339436;image
eto...Vlado iz Dubrave, potraži broj na forumu.

Ovo mi se čini kao dobra ideja, probat ćemo.
Evidentirano

Bob Rock

• Vozi: Kawa er6n,Vespa lx 50
« Odgovori #4608 : 28. Srpanj 2010, 08:06:48 »

Nešto mi padne na pamet...Prošlo je 180 stranica teme, a još nisam vidio da je netko imao problem sa er6n/f-om...Gledam teme o nekim modelima drugih marki, često se spominju problemi...
Evidentirano
Jahač magle...

BeLa-Vg

• Vozi: uredno - K1300R u srcu!
« Odgovori #4609 : 28. Srpanj 2010, 11:54:17 »

Kakav problem?

Jedini problem što sam imao/odnosno još uvijek imam ali ću riješit je to da mi je iskočio onaj gumb za sat,trip a, trip b....bla bla pa ne prima.
Ono što me više muči je gulejnje onih držača nogu... Mamu im j...  :x

Mislim da cu ih skinut pa plastificirat i prefarbat. Ali to je svima...  :wink:

Evidentirano
Kovintiskačka Metalna Galanterija ˝Tehniko˝ - Obrada i Proizvodnja proizvoda od svih vrsta metala. Novo Čiče. Kontakt na PM

MK - WINNERS - CROATIA

Cortez

« Odgovori #4610 : 28. Srpanj 2010, 12:31:49 »

Nešto mi padne na pamet...Prošlo je 180 stranica teme, a još nisam vidio da je netko imao problem sa er6n/f-om...Gledam teme o nekim modelima drugih marki, često se spominju problemi...

Pisalo se o rondanju plastika  :mrgreen: .. i mene povremeno pati zatrzavanje (surging), ali
to je to u skoro 30.000km.
Evidentirano

bad_ri

• **
« Odgovori #4611 : 28. Srpanj 2010, 12:35:11 »

hehe, idi do teme od versulje, tamo je bilo problema (znam iz osobnog iskustva  :mrgreen:) evo sad mi je problem s vilicama, na isteku garancije procurila desna i lijepu količinu ulja je već izbacila van, ako je suditi po količini masnoće na samom štapu vilice. za tjedan dana mi to rješavaju, iako sam malo razočaran maržom koju servis ima na rezervni dio... naime, vidio sam da komplet semeringa košta cca 60kn (stoji na deklaraciji), a stranki ga on prodaje za 130kn. velika marža, al s obzirom da sam već u startu bio upoznat da je cijena zamjenskog kompleta 130kn, nije me briga. kažu da su originalni semerinzi 100kn komad.
Evidentirano

Joy Rider

• **
  • Vozi: ER6f ABS,Ninja ZX6-R, ZZR 250-složen :-)
« Odgovori #4612 : 28. Srpanj 2010, 15:51:06 »

hehe, idi do teme od versulje, tamo je bilo problema (znam iz osobnog iskustva  :mrgreen:) evo sad mi je problem s vilicama, na isteku garancije procurila desna i lijepu količinu ulja je već izbacila van, ako je suditi po količini masnoće na samom štapu vilice. za tjedan dana mi to rješavaju, iako sam malo razočaran maržom koju servis ima na rezervni dio... naime, vidio sam da komplet semeringa košta cca 60kn (stoji na deklaraciji), a stranki ga on prodaje za 130kn. velika marža, al s obzirom da sam već u startu bio upoznat da je cijena zamjenskog kompleta 130kn, nije me briga. kažu da su originalni semerinzi 100kn komad.

kupi u motormaniji semeninge ali traži od marke NOK. to ti je kawasaki (i drugi) prva ugradnja. dakle original.... :wink:
Evidentirano
Once the throttle is cracked open, it is rolled on evenly,
smoothly, and constantly throughout the remainder of the turn!

http://www.youtube.com/watch?v=OHzq2dfFkAU&feature=related

live-for-ride

• Vozi: Nikolinu
« Odgovori #4613 : 28. Srpanj 2010, 16:02:27 »

da li možda pereš s miniwashem po vilicama :misli:

Bob Rock

« Odgovori #4614 : 28. Srpanj 2010, 18:15:06 »

To je bolest up side down vilica...Klasika fantastika :jesus:...Na koji god motor sam imao takve vilice -propišale su...
Evidentirano
Jahač magle...

Romaner6

• **
  • Vozi: kawasaki er-6
« Odgovori #4615 : 28. Srpanj 2010, 19:04:04 »

Ima nas koji smo vozili i druge motore u klasi ER6-ice.
Prakticki svi su udobniji.

Nitko nece usporedjivati ZX6R sa Burgmanom po pitanju komfora.

Ima nas!  :wink:
Evidentirano
http://www.neandertal-bikers.hr/
JA mogu ispod 2 sec do 100 i mogu to dokazati, samo kaj to kosta!

bad_ri

• **
« Odgovori #4616 : 28. Srpanj 2010, 20:47:41 »

da li možda pereš s miniwashem po vilicama :misli:

kad perem, wash odradi samo godnji dio motora, dakle sic, kofer, rezervoar i bočnu plastiku.

a za prijedlog drugih semeringa, već su stigli neki zamjenski, nisu NOK, ali kaže meštar da će bit dobri.

a evo i fotke kako mi izgleda zadnja guma nakon 9500km
Evidentirano

lawyer

• **
  • Vozi: kawasaki er6n
« Odgovori #4617 : 29. Srpanj 2010, 01:28:15 »

Kako nema problema s Kawom?  A svinuti predji kotac? Dva tjedna sam obilazio vulkanizere dok sam to uradio kako treba  :LOL: Pa curenje ulja na stopni dole (kamen je posle prednjeg kotaca, udario u stopnu, pa savinuo i lonac). Zar to nisu problemi ?  Da ne pricam o plastikama, zamislite pade motor i plastika se slomi. Dobro, ne uvek, ako padne bas iz mesta ima sanse i da se ne slomi, al vec kod brzina iznad 30 km obavezno puca plastika !  A kod pada na desno, savije se i pedala nozne kocnice. Sve fabricka mane  :jesus:
Evidentirano

Bob Rock

« Odgovori #4618 : 29. Srpanj 2010, 07:36:09 »

Kako nema problema s Kawom?  A svinuti predji kotac? Dva tjedna sam obilazio vulkanizere dok sam to uradio kako treba  :LOL: Pa curenje ulja na stopni dole (kamen je posle prednjeg kotaca, udario u stopnu, pa savinuo i lonac). Zar to nisu problemi ?  Da ne pricam o plastikama, zamislite pade motor i plastika se slomi. Dobro, ne uvek, ako padne bas iz mesta ima sanse i da se ne slomi, al vec kod brzina iznad 30 km obavezno puca plastika !  A kod pada na desno, savije se i pedala nozne kocnice. Sve fabricka mane  :jesus:

Je, dobro si rekao :palacgore:...Posebno ovo za savijanje pedale nožne kočnice...Kad sam se prosuo po pločicama garaže, svinula se pedala i kad sam ponovo krenuo zamalo sam se razbio jer je nije bilo pod desnom nogom :shock:...POšto je bio vruč motor kao i alu pedala vrlo lako sam je ispravio nazad.....Prokleta tvornica :mrgreen:...
Evidentirano
Jahač magle...

Bob Rock

« Odgovori #4619 : 29. Srpanj 2010, 07:37:10 »

bad_ri....je li ti ovo konstantno oštro kočiš sa zadnjom :shock:...Kakva je ovo guma?
Evidentirano
Jahač magle...

bad_ri

• **
« Odgovori #4620 : 29. Srpanj 2010, 07:43:14 »

bad_ri....je li ti ovo konstantno oštro kočiš sa zadnjom :shock:...Kakva je ovo guma?

ne kočim oštro zadnjom, zadnju samo dodajem po kiši (ili kad mi neka budala izleti oduzimajući mi prednost). a guma je metzeler z6 roadtec interact. imao je i legajuana istu, ali je on još više popeglao i zaokružio. moja je došla više ćoškasta  :mrgreen:

inače mi kaže čovjek jučer u moto shopu da je to kilometraža nakon koje guma odradi svoje i zrela je za mijenjat. jedino si mislim onda da bi prednja komotno mogla imat još mekšu mješavinu da se troši bar približno kao zadnja, a sigurno bi u tom slučaju i bolje držala (ako ljudi imaju namjeru mijenjat gume u setu).

inače, imam susjeda koji se bavio brzinskim biciklističkim utrkama i nakon jednog gadnog pada uzrokovanog kočenjem prednjom kočnicom, on si je razvio tehniku u kojoj koristi više zadnju kočnicu, a onda je tu naviku prebacio i na motocikl. njemu se dešava da potroši dvije zadnje gume za jednu prednju, ali zadnja mu nije bila ovako neravnomjerno istrošena i iskidana. rekao mi je da mu se jedino metzeler trošio jako brzo, ali da su držale do zadnjeg dana ko lude. s bridgestonom je kadnije bio najzadovoljniji, ali je zbog cijene prešao na dunlop (qualifier) i za sad je i s njima prilično zadovoljan. motor koji vozi je bandit 650.

inače, primijetio sam da se ova moja guma u zadnjih tjedan dana rapidno i očigledno troši, kao da se komadići lagano kidaju. jučer se pojavio i onaj naizgled porozni sloj na sredini gazne površine.
Evidentirano

igopola

• **
« Odgovori #4621 : 29. Srpanj 2010, 11:20:58 »

mjenjaj to odmah mislim da tvoj susjed vozi qvalifer 2 a ne obican velika razlika,mozda bi ti neka druga guma bolje legla od qvalifera 8)
Evidentirano

bad_ri

• **
« Odgovori #4622 : 29. Srpanj 2010, 11:52:06 »

mjenjaj to odmah mislim da tvoj susjed vozi qvalifer 2 a ne obican velika razlika,mozda bi ti neka druga guma bolje legla od qvalifera 8)

susjed vozi qualifier oriđiđi, pouzdano znam, jer je platio smiješnu lovu za njih.
Evidentirano

Cortez

« Odgovori #4623 : 29. Srpanj 2010, 15:11:57 »

Gadno potrosena  :mrgreen:

I meni tu smrdi na supermoto stil voznje i cesto bacanje guzice, ali nije mu
samo sredina potrosena..

Meni nije zadnja tako izgledala ni nakon 25.000km  :mrgreen:
Evidentirano

Cortez

« Odgovori #4624 : 29. Srpanj 2010, 15:14:02 »

ne kočim oštro zadnjom, zadnju samo dodajem po kiši (ili kad mi neka budala izleti oduzimajući mi prednost). a guma je metzeler z6 roadtec interact. imao je i legajuana istu, ali je on još više popeglao i zaokružio. moja je došla više ćoškasta  :mrgreen:

inače mi kaže čovjek jučer u moto shopu da je to kilometraža nakon koje guma odradi svoje i zrela je za mijenjat. jedino si mislim onda da bi prednja komotno mogla imat još mekšu mješavinu da se troši bar približno kao zadnja, a sigurno bi u tom slučaju i bolje držala (ako ljudi imaju namjeru mijenjat gume u setu).

Ne znam koliko si za ili protiv mjesanja razlicitih modela, ali ovo sa meksom prednjom se i meni motalo
i dalje isto mota po glavi. Metzelerke M3 su bolesne, mozes komotno staviti nju naprijed a ostaviti Z6 iza
(p.s. Neki pricaju da je stara Z6 bolja od interacta, si probao mozda obje?)

Ako ti nije do igranja sa mixanjem, stavi nesto sa 2 smjese, vecina njih ima samo meksu komponentu
naprijed, a zadnja je 2 razlicite smjese pa se nekima potrose u isto vrijeme obje (Roadsmart npr)
Evidentirano

Str: 1 ... 183 184 [185] 186 187 ... 305   Gore

Stranica je generirana za 0.225 sekundi uz 16 upita.