Evo da se malo pohvalim ovdje..

Ovaj vikend sam napravio prvi mali tour sa svojim "spachekom" (odmilja) i mogu reći da mi je baš prirastao srcu.
S dva frenda i ženom smo napravili tour od Krka do Zadra i nazad. Krenuli smo u petak i imao sam odmah krštenje po kiši. Išli smo magistralom do Prizne, tamo prešli na Pag i na paški most. Nakon paškog mosta se nebo spojilo sa zemljom i do Zadra nije prestalo pljuštati. Na ulazu u Zadar jedna budala iz kontra smjera nije ni usporila nego je svu vodu na cesti digla u zrak i zalila mene i ženu na motoru. To je bio strašno 10 sekundi sam bio slijep, ali u zen modu sam vozio kroz vodu

. Subota malo vožnje po Zadarskoj okolici, te u nedjelju nazad na Krk preko Maslenice i onda po Jadranskoj magistrali. Motor je išao sjajno i super se držao. Ja kao početnik nisam baš jurcao cestom, tj. vozio sam strogo oprezno. Na povratku sam već malo ubrzao jer sam osjetio da mogu malo malo brže. Super iskustvo i nadam se da će se uskoro ponoviti. Zaradio sam lagani muskul fiber odnosno ruke me bole za popizdit

.
U svakom slučaju ja turbo zadovoljan sa svojim "spachekom"