Za N.Raču mi je najavljeno 15-ak vozača za super moto, elja mi je i da apn vozi ali vjerojatno neće ići zbog satnice, i ovo je problematično. Skutere smo primili radi organizatora koji se potrudio pribaviti motocikle i normalno osigurati po 2 kom. za oragizatore utrka. alosno je to to se deava u HMS-u, sve dok bude nekih bezveznjakovića stvari će ići loe. Nas male organizatore koji se mučimo i troimo vie nego to dobijemo za sponzorstvo utrke ikaniraju a lova od velikih se dijeli međusobno. Ne spominjem imena ali je svima sve jasno. Osobno mislim da bi klasu 50 trebalo pokrenuti u sklopu brzinaca i voziti ju bar u Poegi,Bjelovaru, Krievcima a moglo bi se izvesti i usklopu oldtimera u N.Rači i Oroslavju. Uglavnom netko bi se trebao zauzeti, razgovarati sa Kecom...puno posla kao i ovo to mi radimo a para niotkuda 
Ako su stvari stvarno takve i izbacuju se apni, ja ću prićat sa kim god treba da se vrate apni!!!
Po mojem je uvođenje skutera korak unazad!!!
Romel daj mi imena, brojeve(kako da stupim u kontakt sa njima ) koji igraju ulogu u organizaciji!!!
Meni nije do para i ne znam ćega, dovoljno je kupit tri pehara za svaku utrku od 50 ccm i to je to to se mene tiće!!!
Samo nek nam dadu da vozimo!!!