Eto okrenulo se 6 mjeseci, a ja još nažalost nisam kupio skuter.

Nije bilo vremena za tak nešto, a činilo se da je stvar riješena. Sad sam konačno krenuo s testiranjem tak da sam konačno sjeo i probao 250ku. Moram priznat da sam se malo razočarao s brzinom i ubrzanjem. Nisam znao da se cijela klasa vrti oko 13, 14 sekundi do stotke. Mislio sam da je to ipak negdje oko 10s. Očekivao sam izgleda previše.

U međuvremenu sam pročitao sve moguće na svim živim forumima i pronašao moguću alternativu za Cruisera, a to je Yamaha Sportcity. Cijenom su tu negdje, a ova se čini brža i kvalitetnija i ima više mjesta ispod sica. Jedino ju još nisam uspio testirati pa ne znam kak je vozit i da li čovjek od svojih 190cm ima dosta mjesta. Na Cruiseru nema problema.
Što se tiče cijene, Cruiser bi išao za 34.500kn za gotovinu s koferom iza i lokotom za disk. Čini mi se kao jako poštena ponuda. Da li znate kakve dobre ponude za Yamahu?
Kakva su iskustva s ova dva skutera? Koji bi bio bolji za svakodnevnu vožnju po Zagrebu? Svako razmišljanje je više nego dobrodošlo.
Za kraj, ono što bi me možda najviše veselilo je Suzuki Burgman 400. Znam da skačem iz klase u klasu, ali valjda je to normalno za početnika. Gdje je najbolje pogledat taj skuter i postići najbolju cijenu?
Pozdrav!