Moviemaker, vidim ti furaš jednu 400tku. Daj mi molim te napiši kolika košta registracija i kakvi su troškovi održavanja; servisi i potrošnja u gradu.
Jel tvoj motor isti onaj koji ide u X evo 400 i u ovaj novi Tourer 400? Jel ima možda neka tvoja stara tema gdje pišeš o svemu ovome pa da tamo pročitam?
Registarcija ? Hmm da vidimo, osiguranje s 15% je 1335kn, plus rega oko 330 bez tehnickog jer je godina dana.
Servisi ? Pa to varira ovisno o tome sto se mijenja ali od 350kn samo promjena ulja i filtera pa do 1904kn na 12000 gdje se mijenja puno toga. Sve u svemu nesto skuplje odrzavanje nego kod 250 ali meni je gust ipak veci

Potrosnja na otvorenoj cesti 3,6l, a u gradu od 3,8 pa do 4,5 ovisno koliko ga frljim.
Da li je to isti motor koji ide u Tourer ? Pa ne vjerujem da ih Piaggio ima bas toliko, pa brijem da je isti motor.
Iz moga iskustva ti mogu reci da ti je pametnije da krenes odmah s vecom kubikazom , jer sam ja krenuo sa 150ccm Piaggio FLY, pa nakon nepunih 2mj presao na Beverly 250, pa nakon godinu dana i predjenih preko 20000km na Beverly 400 i s njim u 2mjeseca odvalio skoro 10000km. A da ne pricam koliko sam novaca popusio pri prodaji onih prethodnika, tako da ti je moj savjet da si pristedis gubitke i odmah ubodes 400ccm

I ja sam mislio kako cu se malo vozikati da se ne nerviram oko parkinga, ali mi se onda jako dopalo vozikanje i ubrzo sam shvatio da za puno vozikanja treba imati i vise snage, jer je to proporcionalno uzitku