Za pocetak, svaka cast Adventureru, Super Juri i Loli. Decki nisu previse filozofirali, obukli se i dosli na more
No na temelju uputstava prethodno navedenih i osobnom voljom, dobio sam

nalog da popljujem sve koji su pokazali inicijativu ali se nisu udostojili pojaviti se danas na ovom điru

. Dosao sam do Meje, vrijeme sugavo ali bez kise (slika 1), pricekao 10 minuta ali nema zive duse i pomalo do delnica. Na domak Gornjeg Jelenja sam imao sta vidjet (slika 2). Cesta polusuha, a od G. Jelenja ves suha nego polusuha. Cekao sam u delnicama nekih 10 min i eto njih, popili kavu (slika 3 i 4) i u boj. Odrediste Novi Vinodolski. Deckima iz zegea je bilo uglavnom laganini koliko cujem do delnica, a i do Novog nije bilo nekog natjeravanja. Onako, poluturisticki ali naravno uvijek par banki iznad ogranicenja. I oni su se nadivili prizoru na G. Jelenju

(slika 5). Preko krizisca pa do Novog i tamo sjeli na klopu (slika 6). Pizza je bilo okej, ali velicina je malo pekla na oci. Tako da na standardni konobarev upit: "Jel bilo sve u redu", je pao komentar od strane Lole: "Sve ok, osim promjera"... Muk, tisina

Onda se malo stislo do senja (slika 7) gdje sam otpratio decke te sam lagano do doma na Krk. Sve u svemu, solidan đir

, bilo bi mi draze da sam osobno napravio koji km vise, ali sta ces. Zao mi je jedino da nisam nista od rijecke ekipe upoznao, ako nista da odemo dalje negdje kada su kontinentalci krenuli u brda. Idem sada prat motor

, valjda se makina ohladila.