Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Anketa

Jesu li T-max i Gilera GP800 ista klasa???

NE
- 19 (70.4%)
DA
- 8 (29.6%)

Ukupno Glasova: 26

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: T-max vs Gilera GP800 koja su klasa...???  (Posjeta: 1297 )

kufner

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: Scarabeo 500ie
Odg: T-max vs Gilera GP800 koja su klasa...???
« Odgovori #25 : 21. Siječanj 2008, 21:53:41 »

mislim da yamaha kao puno veći i konkretniji proizvođać motocikala a da ne nabrajam dalje čega još, naspram gilere ima sigurno bolje razrađenu strategiju segmenata vrste vozila odnosno oni jih ujedno i kreiraju. Tako logički proizlazi da 800ccm za max scooter je malo pretjerano makar danas ni nebo nije granica.

Tehnološki gledano Yamahi takav scooter nije problem napraviti ali očito da ne vide smisao tog budućeg daj bože prihvačenog trenda.

Pustimo vremenu da odluči. Trenutno se radi o popriličnoj razlici jel snaga povlači pitanje upravljivosti, težine, gabariti, nosivost ma znate više od mene.
Evidentirano
volim motore ali F1 je zakon

aprilliaaa

• BLASTER
  • Vozi: ccc
« Odgovori #26 : 22. Siječanj 2008, 08:23:31 »

Daj bolje ti je šuti nego da valjaš gluposti.
Znamo i ti i ja da ti je dosadno i da se samo zajebaješ po forumu a pola foruma to ne zna nego misle da si ozbiljan lik koji se razumije u motore.
Pa postoje i Silverwingovi kao tvoj pa se i dalje svi voze i na Nexusima i na T-maxovima i oboje peglaju SW-ove i Burgmane

je i dosadno mi je ponekad, ali me prvenstveno u temama zadržite ti i joke. ne dopuštate da netko drukčije misli.
pa u motore tj. skutere se razumin onoliko koliko mi je potrebno da se vratin živ doma...bar za sada :mrgreen:
a bumo živi i zdravi pa čemo viditi hoće li se voziti zajedno svi ovi spomenuti uključujući i GP. i bumo vidili jeli znaći nešto 350 kubika više i 30 koonja više (u originalnoj postavi).
Evidentirano

joke

• Vozi: Šta stigne
« Odgovori #27 : 22. Siječanj 2008, 09:41:19 »

Evo nakon dugog vremena dočekali smo tvoj smireni, nepretenciozni i realni post. U ovakvom tonu možemo raspravljati koliko hočeš. Ono glede mene i Nike ti ne stoji jer nas ti znaš iz rl-a pa onda spajaš dnevna saznanja o nama s ovim na netu. Tu smo izgradili svoj identitet ozbiljno, i to nema veze sa našim za*ebancijama iz kafića. Tu moraš poštovati pravila, ne naša, nego forumska
Evidentirano
Ponuda rabljenih motocikala i skutera iz programa "Staro Za Novo" http://www.njuskalo.hr/trgovina/yamahapb

www.facebook.com/yamaha.pribudic.borcic

aprilliaaa

• BLASTER
  • Vozi: ccc
« Odgovori #28 : 22. Siječanj 2008, 10:56:35 »

pa eto dobija smo odgovor na postavljeno pitanje, a uz to dobro san još i proša...da me ovaj dvojac nije još proglasija i ludim :mrgreen:
zaklučavam!!!
Evidentirano

Nike

• NIXON - DALMATI MC
  • Vozi: YAMAHA FZ6N, YN50
« Odgovori #29 : 22. Siječanj 2008, 15:50:46 »

pa eto dobija smo odgovor na postavljeno pitanje, a uz to dobro san još i proša...da me ovaj dvojac nije još proglasija i ludim :mrgreen:
zaklučavam!!!
Proglasili smo te, ne brini!
Evidentirano
D.F.F.D.
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.06 sekundi uz 19 upita.