Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2 3 ... 16   Dolje

Autor Tema: HRC DUDO-ZAGREB  (Posjeta: 23842 )

gsxrk6

• Banirani idiot prve klase
  • *
  • Spol: Muški
HRC DUDO-ZAGREB
« : 21. Siječanj 2008, 14:11:02 »

Nakon dugo vremena razmisljanja odlucio sam se javit svima vama koji vozite i nadasve volite ono sto vozite te cijenite svaku kunu ulozenu u svog ljubimca.
Kupivsi svoj prvi pravi motor o kojem sam godinama sanjao nisam ni u snu mogao zamisliti sto ce mi se dogoditi.Mozda tema vise lezi nekom novinaru da je lijepo napise ali cu se ja evo potrudit iz razloga sto cu mozda sprijecit nekoga da mu se dogodi sto i meni.Kupio sam motor preko AK u DBK kod DUDA u ZG.Novi GSXR1000K6-106,900kn koji je dosao nakon nekih mjesec dana uz obecanih 7dana.Nakon razrade motora 1000km sam pitao u AK gdje sam ga kupio dali je ovlasten za servis na sto sam dobio potvrdan odg.sto je 90%Dubrovcana potvrdivala i javno na nekim forumima i govorila(nije ovlasten)Nakon uredno napravljena 4servisa sa pecetom(naravno)jednog dana pri vecoj brzini motor je poceo udarat-prolupao)Zaustavio sam se nasred puta i zvao doticnog Gosp da mi dođe pokupit motor.Dosli sa motorom u garazu-sumlja bila na Lanac razvoda.Navodni "SERVISER"rastavio,pogledao i poslao DUDU u ZG.Pazite sada prvu IZJAVU HRC DUDA:Citiram!
Tijekom dijagnosticiranja kvara utvrdeno je da uz prerastegnuti lanac razvoda cudan zvuk tj.lupanje dolazi i sa spoja klipnjace i radilice.Daljnjim pregledom utvrdeno je ostecenje treceg leteceg lezaja na klipnjaci.Obzirom na starost vozila i prijedenu kilometrazu pokrenuli smo proceduru popravka u MSC-MAGYAR SUZUKI CORP.Koja je nadlezna u RH.I tako posao moj motor kod Duda i vratio se nakon 36teskih :x dana.Prvo sto sam htio cuti kako motor pali????Slom zivaca sam dobio.Unistio mi je motor totalno :twisted: :cry:Navodno!!! izmjenuto: lanac razvoda1,osigurac osovine klipa2,karike(set)4,klip1,osovina klipa1,klipnjaca,radilica,dihtung glave1,natezac lanca razvoda1,leteci lezaj,lezaj glavni,antifriz,ulje,filter ulja.(Vozilo dovedeno u potpuno ispravno stanje te je potrebno opet napravit razradu motora kao da je nov :palacdolje:napravim razredu i izmjenim ulje te ga podem testirat-motor nije isao preko 250km i "putio"je.Javim se Dudu-Kaze dudo sve je to ok,mozda bi trebalo malo prestelovat ventile i to je to. :xTada sam poceo primjecivati da mi pusta ulje na lij.deklu,sam ispustim ulje i dignem deklo kad imam sto vidit kreten nije uopce stavio dihtung na deklo nego smjesu gumiranu(mazu-opet zivcani slom)Napravio jos jedan zesci dir kad eto ti opet cuda!Vruce pod nogama-stanem kad imas sto vidit uzario se auspuh i stopio se.Drama!Neznam bili to jos jednom mogao izdrzatiPoslao sam motor u Split(eurorent)kod Stipe Brekala.Dosao covjeku na vrata salona,te su mi uskoro promjenuli sve novo skidajuci sa nove K6 iz izloga.(uz auspuh stradala mi je i lamela-ona gdje Dudo nije stavio dihtung)To sam platio is svog dzepa(lamelu) prespavao u Splitu,da bi sutra isao za DBK.Posto je g.Picilo bio na putu(odsutan) nisu ga mogli testirati na t.stolu (jer ga navodno on u St. jedini posjeduje) pa sam preuzeo odgovornost pokusnog kunica.Nakon par mjeseci prodao sam motor te imam namjeru kupit novog.Ovaj put znam tko je ovlasten za servis i tko nece raditi na mom motoru.Pozdrav svim vozacima uz savjet "sto dalje od HRC DUDO" :palacgore:

Evidentirano

ZZR1100

• **
  • Vozi: -II-
Odg: HRC DUDO-ZAGREB
« Odgovori #1 : 21. Siječanj 2008, 14:18:38 »

:neznam: ja ovdje vidim samo pohvale na racun dude, mozda sta nije stavio dihtung, ali i taj silikon drži jednako dobro.
Možeš pojasniti kako ti se to istopio auspuh i zbog čega su ti stradale lamele, si možda bez ulja ostao?

gsxrk6

• *
« Odgovori #2 : 21. Siječanj 2008, 14:32:30 »

Novo ulje motul-polusintetsko i filter.Odgovor je bio da mu motoric na auspuhu nije bio nastelovan koji regulira ispusne plinove kao ex-up ventil te je doslo do zarenja auspuha koji je otporan mislim na 1200stupnjeva.
Evidentirano

FZ1

• **
  • Vozi: GSXR
« Odgovori #3 : 21. Siječanj 2008, 15:27:41 »

Novo ulje motul-polusintetsko i filter.Odgovor je bio da mu motoric na auspuhu nije bio nastelovan koji regulira ispusne plinove kao ex-up ventil te je doslo do zarenja auspuha koji je otporan mislim na 1200stupnjeva.

U HRC-DUDI stavljaju Valvoline ulje a ne Motul. Ja sam kod njih u 06.mj.07. kupio GSXR1000k7 rekli su mi da je isporuka 10-15 dana i tako je bilo, dobio sam ga za desetak dana i 3000kn popusta za cekanje jer nisam htio plavo-bijeli kojeg su imali u salonu nego crnog. Napravio sam prvi servis kod njih, i sve ok. Na sva pitanja su mi ljubazno odgovorili, sve sto me zanimalo detaljno objasnili i koliko sam primjetio vlasnik servisira motore a ne neki klinac koji je na praksi.  :palacgore:  E sad sto se dogodilo sa tvojim motorom to bi trebao detaljno ispitati i sve provjeriti prije javnog obracanja jer nije bas lijepo nekome tko se trudi oko svog posla otjerati musterije i buduce kupce a da to nemas crno na bijelo.

gsxrk6

• *
« Odgovori #4 : 21. Siječanj 2008, 15:51:34 »

Svaki papir crno na bijelo je kod mene.S punim pravom se javno obracam.Dobro procitaj sto sam napisao pa komentiraj,Ja sam kupovao za svoj motul ulje kao sto sam i napisao.Slusaj,sto bi sada ti da ti se nedaj Boze dogodi motoru sto se dogodilo mom i da ga ne vidis i ne cujes mjesec ipo dana,i da ti ga netko raskopa "sastavi" i isporuci totalo sje.....motor za koji on govori da je vracen u stanje kao da je nov a probao ga 100m vozit po blatu umjesto testnog stola?Pa ti se rastale oba 2 auspuha i usput ti kapi ulje po putu-sto bi ti?Motor star 6mj.Tko je kriv?Pogreska vozaca mozda,ma daj evo ti poljubac Dudovog servisa,samo ti imas srecu sto imas 2 auspuha na K7 bas zato sam imao namjeru kupit K7 jer ih ima 2,ako se jedan rastopi ima drugi :palacgore:Bez uvrede
Evidentirano

gsxrk6

• *
« Odgovori #5 : 21. Siječanj 2008, 16:08:57 »

evo ga
Evidentirano

urarmili

• **
  • Vozi: HONDA vtr 1000F
« Odgovori #6 : 21. Siječanj 2008, 17:40:12 »

evo ga

to isto se desilo mom frendu na k6 al od pucanja :mrgreen: da se nisi malo zaigro
Evidentirano
BANIJA RACING TEAM

POWERD BY RRAKIJA

NIKAD SINE NEVJERUJ ŽENI KOJA LAŽE
http://www.youtube.com/watch?v=Do_UTFHJc5E&feature=related

gsxrk6

• *
« Odgovori #7 : 21. Siječanj 2008, 17:54:54 »

Nikad ti ja nisam to radio na mom motoru na nijednom.Na apn-cima se to nije moglo radit vrijeme 8)treba postovat motor jebemu :palacgore:
Evidentirano

urarmili

• **
  • Vozi: HONDA vtr 1000F
« Odgovori #8 : 21. Siječanj 2008, 18:32:48 »

Nikad ti ja nisam to radio na mom motoru na nijednom.Na apn-cima se to nije moglo radit vrijeme 8)treba postovat motor jebemu :palacgore:

Dečko se malo napijucno u kaštelima isto mu je auspuh izgledo pa je nekom šipkom radio rupu ,i na povratku u Sk mu je na oduzimanju gasa počeo lupat(španer)otišo
Evidentirano
BANIJA RACING TEAM

POWERD BY RRAKIJA

NIKAD SINE NEVJERUJ ŽENI KOJA LAŽE
http://www.youtube.com/watch?v=Do_UTFHJc5E&feature=related

gsxrk6

• *
« Odgovori #9 : 21. Siječanj 2008, 19:52:37 »

Da samo sto je meni prvo prolupao motor,pa mi se onda dogodio problem sa auspuhom,pa sam G.FZ1 na kraju-Sam promjenio Ulje-motul.A sto sam trebao,opet odvest motor kod covjeka koji nije ovlasten nakon tih 1000km ponovne razrade od Duda ili da ga vodim u ST. IONAKO SU MI JEDVA PRIZNALI GARANCIJU VADECI SE NA TO STO JE UDARAN PECET DUDOVOG KOOPERANTA KOJI JE "NAVODNI" OVLASTENI SERVISER.Procitaj malo bolje o cemu sam pisao.Prikrili su MSC-servisnu knjizicu da "SUZUKI" ne jede Dudova g.... pred korporaciom.G.Dudo zatrazio da mu potpisem laznu izjavu u kojoj svijedocim da mi je prolupao motor vracajuci se sa grobnika,te da sam kupio polovni motor od njegovog kooperanta u Dbk(a meni dosao motor u paketu)Sama takva izjava i djetetu je jasna o kakvom je covjeku rijec(bez obzira sto sam mu je potpisao)nije imao hrabrosti da me odbije u garancijskom roku jer bi mu nanio tada vise stete nego koristi.Ovako ga je pokrio suzukijev ured i zastitio svog servisera naravno a mene izj.....ko malog majmuna.Blazen je dan kada sam ga prodao.Opet cu ga kupit,ali necu presutat ovo nikome.Hocu da svi znaju s kime i cime mogu imati posla.FZ1 prika sve sto pisem imam kako ti rece crno na bijelo.
Evidentirano

Bump

• Vozi: zadnju Ninju 636
« Odgovori #10 : 21. Siječanj 2008, 20:20:44 »

ja samo žalim onoga ko je kupio to groblje od motora  :?
Evidentirano
Ako ne padaš, ne trudiš se dovoljno !

gsxrk6

• *
« Odgovori #11 : 23. Siječanj 2008, 13:11:00 »

Mora se na nekome prelomit jebiga!U ovom slucaju to sam bio Ja.Stvarno ovakvo lose
iskustvo nebi pozelio najvecem neprijatelju!Trudim se da to zaboravim ali ocito nemogu dok ne ispucam barem ovako-javno sto imam,i tek sada mi je lakse :palacgore:
Evidentirano

ugly kid denis

• **
  • Vozi: ko lud
« Odgovori #12 : 23. Siječanj 2008, 13:36:10 »

teske rijeci su pale,al u tvom slucaju opravdano svako bi ispizdio na tvom mijestu,a kako Bump kaze najvise je nahebao onaj sto ga je kupio od tebe (jer sumljam da si mu ista spomenuo)a osim sto si cekao i placene lamele(za koju nije ni meni jasno kako je nastradala)dobro si prosao
Evidentirano
FREE RIDER                 
 666 i 999
 ZLO i NAOPAKO

marko88

• ex. bikerboy
  • Vozi: Yamahu R6 2007
« Odgovori #13 : 23. Siječanj 2008, 13:39:00 »

ja samo žalim onoga ko je kupio to groblje od motora  :?
da :x :x
Evidentirano

gsxrk6

• *
« Odgovori #14 : 23. Siječanj 2008, 15:46:11 »

Ljudi ga voze i slusa do sada odlicno.Jedino sto nije dobro-promjenio je 3vlasnika u kratkom vremenu.A sto se tice njegove proslosti to pripisujemo "suzukiju"i naravno ljudima koji su ga servisirali.Cak je jos pod garancijom tako da me ne boli glava.Moj obraz je cist pred svima njima kao i pred vama ovdje.Doveo sam ga koliko sam mogao u najbolje stanje i prodao momku koji inace vozi brze motore.Culi smo se nedavno,i drago mi je da nije imao nikakav problem,kao i ovaj sadasnji vlasnik koji ga trenutno vozi :wink:
Evidentirano

frulex

• **
  • Vozi: napokon!! al sad malo off-road
« Odgovori #15 : 23. Siječanj 2008, 18:23:03 »

Postovani gospodine Vukas,

Kako je u pravilu svaka reklama dobra reklama, ovim putem Vam se zahvaljujemo od sveg srca!! :palacgore:

U pobijanje svega sto ste ovdje napisali ne pada nam na pamet ulaziti jer nakon svih (ocito uzalud)  potrosenih rijeci .... raspravljati sa Vama vise stvarno nema smisla!!

Ako Vam je sada lakse, onda nam je drago da smo bar na taj nacin ucinili nesto pozitivno za Vas.

Vrlo je zanimljiva cinjenica da ste Vi gospodine Vukas prije 10-tak dana od nas kao i od ureda predstavnistva Suzukija u RH trazili da Vam napisemo laznu izjavu kojom bi izbjegli sankcije za koje Vas terteti policija. A mi smo istu kategoricki odbili napisati.

Samim time vjerujemo da je svima jasno cime je ovaj Vas gnjev potaknut.

Ovo nije demant Vaseg slucaja, jer iza svega sto smo napravili odgovorno stojimo. Vec iskuljucivo prikaz Vas kao osobe.

Pozdrav,
HRC-DUDO
Evidentirano

vzblade

• **
  • Vozi: ZZR 1400
« Odgovori #16 : 23. Siječanj 2008, 18:54:42 »

Kako je u pravilu svaka reklama dobra reklama, ovim putem Vam se zahvaljujemo od sveg srca!! :palacgore:

U pobijanje svega sto ste ovdje napisali ne pada nam na pamet ulaziti jer nakon svih (ocito uzalud)  potrosenih rijeci .... raspravljati sa Vama vise stvarno nema smisla!!

Ako Vam je sada lakse, onda nam je drago da smo bar na taj nacin ucinili nesto pozitivno za Vas.

Vrlo je zanimljiva cinjenica da ste Vi gospodine Vukas prije 10-tak dana od nas kao i od ureda predstavnistva Suzukija u RH trazili da Vam napisemo laznu izjavu kojom bi izbjegli sankcije za koje Vas terteti policija. A mi smo istu kategoricki odbili napisati.

Ovo nije demant Vaseg slucaja, jer iza svega sto smo napravili odgovorno stojimo. Vec iskuljucivo prikaz Vas kao osobe.

Pozdrav,
HRC-DUDO

Kakve sad to ima veze s tim o cemu je on govorio???Kakve ima veze dal njega trazi policija ili ne pa nije polocija proizvela njegov Suzuki!!!Ja mislim da nas vecinu na forumu zanima ko je sjebo motor,japanci,HRC-Dudo ili gospodin Vukas.
Evidentirano

vzblade

• **
« Odgovori #17 : 23. Siječanj 2008, 18:57:10 »

Uostalom zasto Vi Dudo nebi isli u pobijanje necega za sta niste krivi jer bez uvrede ali ovo po mojem za nekoga s vasim iskustvom nije nikakva reklama.
Evidentirano

ZZR1100

• **
  • Vozi: -II-
« Odgovori #18 : 23. Siječanj 2008, 19:08:19 »

Uostalom zasto Vi Dudo nebi isli u pobijanje necega za sta niste krivi jer bez uvrede ali ovo po mojem za nekoga s vasim iskustvom nije nikakva reklama.
Vjerojatno si novi na forumu - ovakvih slucajeva je bilo masu i prije i pokazalo se da pobijanje nema nikakvog smisla, svak ce i dalje trubiti svoje, a promatraci i bez toga mogu zakljuciti o cemu se radi.
I da, svaka reklama je dobra reklama - to je dokazano ;)

vzblade

• **
« Odgovori #19 : 23. Siječanj 2008, 19:15:18 »

Ne nisam novi nego me jednostavno zanima sta je bilo s motorom a forum sluzi na neki nacin i za rjesavanje nekih problema a ne samo za blacenje.
Za mene ovo nije reklama nikakva ako je istina sta se tu pisalo.Uostalom motor je  kostao 106,000kn.
Evidentirano

markookram

• Vozi: soft enduro sa hard motorom
« Odgovori #20 : 23. Siječanj 2008, 19:23:37 »

a na koliko km je pukao razvodni lanac ?
Evidentirano
potrošač je koproizvođač

svemir u glavi

Hrvoje

• Najbolji forumaš 2008. Offtopic master 2006.&2007.
  • Vozi: CBR 1000RR- do jaja!
« Odgovori #21 : 23. Siječanj 2008, 19:41:03 »

Pozdrav,
HRC-DUDO
Opa!
Ovdje već ima elemenata za postupanje po službenoj dužnosti! Ako je ovo sa lažnom prijavom istina onda po jednoj, a ako nije onda po drugoj zakonskoj osnovi. :giggle:

A kada pustimo to na stranu, ovaj odgovor je prilično neuvjerljivo objašnjenje i demantij... govorim kao polunezainteresirani promatrač sa strane.   :mrgreen:
Evidentirano
SMRT RIŠPEKTU, SLOBODA NARODU! Live free or diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie

Svi lažu

gsxrk6

• *
« Odgovori #22 : 23. Siječanj 2008, 19:55:47 »

Izrazito mi je drago sto se javio G.Dudo!Drago mi je sto ste iznijeli svoju smijesnu "obranu"ali to sto vi pisete je tako smijesno da se evo ne prestajem smijat vec 15min.Najprije cu komentirat zasto mi je trebala potvrda koju ste mi "morali" izdat jer je moj motor spavao kod vas(nisam trazio da mi date potvrdu za nesto sto je neistina)I ZA TO VRIJEME STE MI BILI DUZNI IZDAT POTVRDU.MOJ MOTOR je BIO KOD VAS TE STE MI HTJELI NAPLATIT CUVANJE I OSIGURANJE MOTORA 200KN(to sam zaboravio navest)PO DANU,STO STE I POTPISALI I OVJERILI-JELI TAKO?
Istina je da sam zvao(u vezi potvrde)i uvjerio se po tko zna koji put da ste upravo ono sto jeste.Ali mi to nije toliko bitno jer sam to rijesio sa suzukievim uredom a ne vama.Vama preostaje da sjednete Za komp.i pojasnite ljudima o cemu prica G.Vukas ovdje.Znate da sve sto pricam imam na papiru te cu ukoliko bude potreba objavit pa neka ljudi razmotre tko ovdje prica istinu a tko s......)G.Dudo ovo je Moto Forum  a ja nisam falio temu,ovo je moja tema iza koje stojim svojim Imenom a ja neznam ni vase ime kao ni prezime.Stoga vas molim kada ste se vec javili da ovdje javno progovorite sto Ja lazem???Ajde da te vidimo :palacdolje:
Evidentirano

ugly kid denis

• **
« Odgovori #23 : 23. Siječanj 2008, 20:02:07 »

daj pukni gore koju sliku tih izjava ili citata  ili neceg slicnog
Evidentirano
FREE RIDER                 
 666 i 999
 ZLO i NAOPAKO

ugly kid denis

• **
« Odgovori #24 : 23. Siječanj 2008, 21:42:13 »

sad ga znaj cija prica drzi vodu :misli:
Evidentirano
FREE RIDER                 
 666 i 999
 ZLO i NAOPAKO
 Str: [1] 2 3 ... 16   Gore

Stranica je generirana za 0.135 sekundi uz 15 upita.