Nakon dugo vremena razmisljanja odlucio sam se javit svima vama koji vozite i nadasve volite ono sto vozite te cijenite svaku kunu ulozenu u svog ljubimca.
Kupivsi svoj prvi pravi motor o kojem sam godinama sanjao nisam ni u snu mogao zamisliti sto ce mi se dogoditi.Mozda tema vise lezi nekom novinaru da je lijepo napise ali cu se ja evo potrudit iz razloga sto cu mozda sprijecit nekoga da mu se dogodi sto i meni.Kupio sam motor preko AK u DBK kod DUDA u ZG.Novi GSXR1000K6-106,900kn koji je dosao nakon nekih mjesec dana uz obecanih 7dana.Nakon razrade motora 1000km sam pitao u AK gdje sam ga kupio dali je ovlasten za servis na sto sam dobio potvrdan odg.sto je 90%Dubrovcana potvrdivala i javno na nekim forumima i govorila(nije ovlasten)Nakon uredno napravljena 4servisa sa pecetom(naravno)jednog dana pri vecoj brzini motor je poceo udarat-prolupao)Zaustavio sam se nasred puta i zvao doticnog Gosp da mi dođe pokupit motor.Dosli sa motorom u garazu-sumlja bila na Lanac razvoda.Navodni "SERVISER"rastavio,pogledao i poslao DUDU u ZG.Pazite sada prvu IZJAVU HRC DUDA:Citiram!
Tijekom dijagnosticiranja kvara utvrdeno je da uz prerastegnuti lanac razvoda cudan zvuk tj.lupanje dolazi i sa spoja klipnjace i radilice.Daljnjim pregledom utvrdeno je ostecenje treceg leteceg lezaja na klipnjaci.Obzirom na starost vozila i prijedenu kilometrazu pokrenuli smo proceduru popravka u MSC-MAGYAR SUZUKI CORP.Koja je nadlezna u RH.I tako posao moj motor kod Duda i vratio se nakon 36teskih

dana.Prvo sto sam htio cuti kako motor pali????Slom zivaca sam dobio.Unistio mi je motor totalno

:cry:Navodno!!! izmjenuto: lanac razvoda1,osigurac osovine klipa2,karike(set)4,klip1,osovina klipa1,klipnjaca,radilica,dihtung glave1,natezac lanca razvoda1,leteci lezaj,lezaj glavni,antifriz,ulje,filter ulja.(Vozilo dovedeno u potpuno ispravno stanje te je potrebno opet napravit razradu motora kao da je nov :palacdolje:napravim razredu i izmjenim ulje te ga podem testirat-motor nije isao preko 250km i "putio"je.Javim se Dudu-Kaze dudo sve je to ok,mozda bi trebalo malo prestelovat ventile i to je to. :xTada sam poceo primjecivati da mi pusta ulje na lij.deklu,sam ispustim ulje i dignem deklo kad imam sto vidit kreten nije uopce stavio dihtung na deklo nego smjesu gumiranu(mazu-opet zivcani slom)Napravio jos jedan zesci dir kad eto ti opet cuda!Vruce pod nogama-stanem kad imas sto vidit uzario se auspuh i stopio se.Drama!Neznam bili to jos jednom mogao izdrzatiPoslao sam motor u Split(eurorent)kod Stipe Brekala.Dosao covjeku na vrata salona,te su mi uskoro promjenuli sve novo skidajuci sa nove K6 iz izloga.(uz auspuh stradala mi je i lamela-ona gdje Dudo nije stavio dihtung)To sam platio is svog dzepa(lamelu) prespavao u Splitu,da bi sutra isao za DBK.Posto je g.Picilo bio na putu(odsutan) nisu ga mogli testirati na t.stolu (jer ga navodno on u St. jedini posjeduje) pa sam preuzeo odgovornost pokusnog kunica.Nakon par mjeseci prodao sam motor te imam namjeru kupit novog.Ovaj put znam tko je ovlasten za servis i tko nece raditi na mom motoru.Pozdrav svim vozacima uz savjet "sto dalje od HRC DUDO"