Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2] 3 4 ... 16   Dolje

Autor Tema: HRC DUDO-ZAGREB  (Posjeta: 23842 )

vzblade

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: ZZR 1400
Odg: HRC DUDO-ZAGREB
« Odgovori #25 : 23. Siječanj 2008, 21:46:38 »

Ocito je negdje zapelo i sa jedne i sa druge strane!!!!!!
Evidentirano

gsxrk6

• Banirani idiot prve klase
  • *
« Odgovori #26 : 23. Siječanj 2008, 22:04:29 »

a na koliko km je pukao razvodni lanac ?

NISAM TOCNO SIGURAN MISLIM NA NEKIH 16-17 TISUCA(pise u servisnoj)

Citiram:
Objasnjenje koje smo dobili od vas je pojava cudnog zvuka sa desne strane agregata.Iz toga smo zakljucili da taj zvuk proizvodi lanac razvoda,koji se rastegnuo vise nego tolerance dozvoljavaju.Tijekom dijagnosticiranja kvara utvrdeno je da uz prerastegnuti lanac razvoda,cudan zvuk tj.lupanje dolazi i sa spoja klipnjace i radilice.Daljnjim pregledom utvrdeno je ostecenje leteceg lezaja na klipnjaci. :misli:

Evidentirano

DamirK

• Vozi: o
« Odgovori #27 : 23. Siječanj 2008, 22:43:57 »

Vjerojatno si novi na forumu - ovakvih slucajeva je bilo masu i prije i pokazalo se da pobijanje nema nikakvog smisla, svak ce i dalje trubiti svoje, a promatraci i bez toga mogu zakljuciti o cemu se radi.

Da netko uz rekla kazala i objavi koji dokument mogli bi i shvatiti tko je u pravu, sama priča nije vjerodostojna, a pobijanje je još neuvjerljivije. Dakle crno na bijelo, bez toga je samo trač

Citat:
I da, svaka reklama je dobra reklama - to je dokazano ;)

To je relativno, rupa može biti dobra i loša reklama, ovisno da li se reklamira Seve ili Durex  :mrgreen:

Evidentirano
bR-1 :smoke:

mate

• Administrator
« Odgovori #28 : 23. Siječanj 2008, 22:56:50 »

Ne kužim kaj će vam ikakvi dokumenti kad je sve manje više jasno na prvi pogled: liku je vrisnuo Đikser i odfurao ga je kod Dudinog subdilera u Dubrovniku. Ovaj to nije znao riješit pa ga je vratio u Zagreb kod Dude koji javlja Gvozdiću i Mađarima, koji reagiraju i šalju nove dijelove u garanciji. Motor se složi ali nije to više to i tu kulminira svađa. Jedino što mi nije jasno je ta lažirana potvrda za drotove, od kud se to stvorilo? Ostali dio priče je manje više jasan, uz upitnosti razine zahtjevane pedantnosti vlasnika i uz moje mišljenje da u HR, osim možda mamojebača i strarog gunđala, nitko ne zna složiti mašinu kad se radi o ovako velikim kvarovima.  :mrgreen:
No, ostaje i činjenica da motor i danas radi normalno tak da se opet vraćamo na početak... 8)
Evidentirano

dr.chala

• dr. DOIN WHAT dr. DOES
  • Vozi: beRRg i gaRRo
« Odgovori #29 : 23. Siječanj 2008, 23:17:49 »

Ne kužim kaj će vam ikakvi dokumenti kad je sve manje više jasno na prvi pogled: liku je vrisnuo Đikser i odfurao ga je kod Dudinog subdilera u Dubrovniku. Ovaj to nije znao riješit pa ga je vratio u Zagreb kod Dude koji javlja Gvozdiću i Mađarima, koji reagiraju i šalju nove dijelove u garanciji. Motor se složi ali nije to više to i tu kulminira svađa. Jedino što mi nije jasno je ta lažirana potvrda za drotove, od kud se to stvorilo? Ostali dio priče je manje više jasan, uz upitnosti razine zahtjevane pedantnosti vlasnika i uz moje mišljenje da u HR, osim možda mamojebača i strarog gunđala, nitko ne zna složiti mašinu kad se radi o ovako velikim kvarovima.  :mrgreen:
No, ostaje i činjenica da motor i danas radi normalno tak da se opet vraćamo na početak... 8)

Dosta detaljno skraćen problem,ali nije detaljizirano i pokušaj naplate  200 kn po danu za ležarinu i osiguranje.Taj je dio posebno zanimljiv.Nisam upućen,pa me prosvjetlite da li je to uobičajena praksa ili ...  :misli:

mate

• Administrator
« Odgovori #30 : 23. Siječanj 2008, 23:21:50 »

Nije, to krene kad počne svađa i najbolji je znak da nešto nije u redu. Valjda je Dubrovčan bio naporan i radio sranja a Dudo mu htio tako vratit.  8)
Mene kad nervira neka kanta kod Tončija samo proglasim da od sutra naplaćujem ležarinu. :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano

ugly kid denis

• **
  • Vozi: ko lud
« Odgovori #31 : 23. Siječanj 2008, 23:56:06 »

i tu nastaje kletva dabogda placao lezarinu,a mislim da je mate dobro sve povezao i da je to istina
Evidentirano
FREE RIDER                 
 666 i 999
 ZLO i NAOPAKO

marko88

• ex. bikerboy
  • Vozi: Yamahu R6 2007
« Odgovori #32 : 24. Siječanj 2008, 00:11:13 »

Dosta detaljno skraćen problem,ali nije detaljizirano i pokušaj naplate  200 kn po danu za ležarinu i osiguranje.Taj je dio posebno zanimljiv.Nisam upućen,pa me prosvjetlite da li je to uobičajena praksa ili ...  :misli:

to i mene zanima jer prvi put čujem za tak nekaj :shock: :shock:

pa ak se motor slaže pod garancijom onda ne kužim zazakj bi neko plačao ležarinu tog motora kad ga je kupio novog i pod garancijom je i nije on kriv kaj otišlo nekaj tak da nebi trebao snosit nikakve troškove  :wink:
još treba uvest da ti dobivaš neku dnevnicu dok ti je motor na servisu pod garancijom ili bar zamjenski kak se to s autima radi :mrgreen:
Evidentirano

gsxrk6

• *
« Odgovori #33 : 24. Siječanj 2008, 00:27:38 »

Nisam u mogucnosti ali cu se poslat sutra pa cemo prokomentirat

1)Sto se tice potvrde koju sam zatrazio o G.Duda,zelio bi to pojasnit.Naime,on ocito nece da prizna sam sebi kao ni vama svima ovdje da Laze.Kao sto rekoh istina je da sam ga zvao da mi izda potvrdu na motor koji je bio kod njega ali nije bila tablica sa kompletnim oklopima kod njega (zbog transporta)G.Dudo mi nije htio dati potvrdu na reg.oznaku vec na broj sasije.OK!Pa jebote nisam ja stavio tablicu na guzicu pa proletio kraj caja.Hocu rec da sam dobio poziv za prekrsaj a ocito su krivo upisali tablicu i ja sam ulozio zalbu i imao namjeru prilozit potvrdu da je moj motor bio kod duda kao sto i jest.Radi se o prekrsaju zbog kacige a ne o tko zna cemu.Posto nemam iskustva sa takvim stvarima covjek koji sjedi upravo u suzukiu govori mi pa nema veze sto ti on nece izdat-Ti prilozi kao dokaz potvrdu od Duda sa brojem sasije a prilozi i kopiju prometne dozvole iz koje se vidi broj sasije I TABLICE.Rekoh-Imas pravo,tako i napravio a ovog vise nisam ni zvao.Nemoj lagat Dudo imam kod sebe prekrsajni nalog iz kojeg je vidljivo da Ja nisam imao potrebu od tebe trazit nesto sto nije istina-U prednosti sam samo zato sto ne lazem sto cu ti i dokazat.To smo rijesili.

2)Kada sam cekao motor od dana kvara je proslo sveukupno 50dana a ti si produzio 36garanciju.Posao sam na brod-radit te napustio kompaniju upravo zbog motora da ne recem zbog tebe na sto bi imao potpuno pravo.Nisi dao motor bez nekakve punomoci i vratio sam se doma jer si trazio da ti platim lezarinu 200kn po danu i pdv.Kada sam doveo Motor pokusao sam ga upaliti i nakon 10 pokusaja mi je sastavio-no coment-to nije bitno jeli????Pravio si toliki zahvat na motoru a nisi ga testirao na stolu-to ti idem dokazat i to ti je dovoljno razumijes bez obzira na sve optuzbe sto sam ih ovdje iznio protiv tebe.Motor je "putio" i nije isao preko 250km/h.Nakon kratkog vremena zavrsio je u Splitu u Eurorentu(kada se rastalio auspuh) kod Gos.Brekala.Promjenut je auspuh,lamele,svijecice,filter prestelovani su ventili te mi ga nisu htijeli predat dok ne prode testni stol.Na izricito moju odgovornost(jedva)sam preuzeo motor jer bi trebao prespavat jos jedan dan u Splitu cekajuci covjeka za testni stol.Sjeo sam na motor u 8h navecer i sprasio za Dbk.

Tvoja komunikacija kao Covjeka i servisera je ravna nistici.Ti moj motor neces smijet pogledat a kamoli dirnut.Eto ljudi to je to sto sam imao za rec na ovu temu :palacgore:nadam se da je dovoljno reklamiranja :palacgore:

Možeš pisati ali nema vrijeđanja.

« Zadnja izmjena: 24. Siječanj 2008, 10:30:37 mate »
Evidentirano

gsxrk6

• *
« Odgovori #34 : 24. Siječanj 2008, 00:51:16 »

Nije, to krene kad počne svađa i najbolji je znak da nešto nije u redu. Valjda je Dubrovčan bio naporan i radio sranja a Dudo mu htio tako vratit.  8)
Mene kad nervira neka kanta kod Tončija samo proglasim da od sutra naplaćujem ležarinu. :mrgreen: :mrgreen:
Koji to mestar servisira kante :palacgore:
Evidentirano

gigi

• Macan
  • Vozi: Z 750
« Odgovori #35 : 24. Siječanj 2008, 01:22:11 »

Jedan i jedini - Tonči  :LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano
faster and faster until the thrill of speed overcomes the fear of death

Hrvoje

• Najbolji forumaš 2008. Offtopic master 2006.&2007.
  • Vozi: CBR 1000RR- do jaja!
« Odgovori #36 : 24. Siječanj 2008, 08:36:02 »

Skoro RIP :shock:

Ovo je taman za emisiju Potrošački kod na hateveju!
:vatrica:
Evidentirano
SMRT RIŠPEKTU, SLOBODA NARODU! Live free or diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie

Svi lažu

gsxrk6

• *
« Odgovori #37 : 24. Siječanj 2008, 08:54:41 »

j
Mate,neznam kakva bi ti "sranja"bio spreman meni napravit da si na Dudovom mjestu???Ako si i ti neki serviser ove izjave su ti jako losa reklama za nas Potrosace kojih bogu hvala ima vise od Vas.Imas pricu-vidim,ali nemoj meni prodavat maglu "o upitnosti moje pedantnosti"nisam Ja Slagao motor nego Dudo,izmedu ostalog ne bjezi od teme o kojoj se ovdje prica.Svoju realnost pokazi iz mog aspekta a ne samo Dudovog-nebi mi bilo cudno po izjavama da si mu sin ili netko sto s njim pije trenutno kavu,ili ce je piti sutra. :jesus:
Evidentirano

gsxrk6

• *
« Odgovori #38 : 24. Siječanj 2008, 09:17:36 »

OSIM CINJENICE DA SE TU I TAMO ZNALA PODIC TEMP.NA 115 STUPNJEVA :palacdolje:
Evidentirano

gsxrk6

• *
« Odgovori #39 : 24. Siječanj 2008, 09:21:25 »

Istina je jedna:

1)Suzuki se raspao!
2)Dudo ga je za 50 dana slozio(KAO NOV) da se uskoro POCEO TOPIT CIJELI!

Nadam se da nisam bio kratak U svim odgovorima kao u ovom sada,a da sam samo ovo napisao bilo bi premalo za  jednu "DIVNU REKLAMU" kao sto je ova :palacgore:
ZIVIO TI MENI DUDO 100 GODINA :palacgore:
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #40 : 24. Siječanj 2008, 10:45:48 »

jMate,neznam kakva bi ti "sranja"bio spreman meni napravit da si na Dudovom mjestu???Ako si i ti neki serviser ove izjave su ti jako losa reklama za nas Potrosace kojih bogu hvala ima vise od Vas.Imas pricu-vidim,ali nemoj meni prodavat maglu "o upitnosti moje pedantnosti"nisam Ja Slagao motor nego Dudo,izmedu ostalog ne bjezi od teme o kojoj se ovdje prica.Svoju realnost pokazi iz mog aspekta a ne samo Dudovog-nebi mi bilo cudno po izjavama da si mu sin ili netko sto s njim pije trenutno kavu,ili ce je piti sutra. :jesus:

Vrlo otvoreno, dosta dugo sam u motorima i isto tako znam Dudu dugo godina kao i većinu servisera u HR. Imali smo jednu situaciju u kojoj smo se razišli i nemam ga razloga niti napadati niti braniti. I dalje mislim da kvalitetno slaganje Suzukijeve mašine nije baš jača strana niti jednog ovlaštenog Suzuki servisa u HR. S druge strane činjenica je i to da taj motor i danas normalno ide pa je pitanje i znaš li ti voziti kad tebi tako skače temperatura a novom vlasniku ne, jer da nešto nije u redu s motorom već bi se razletio.

Pod pojmom tvoje pedantnosti u negativnom kontekstu mislio sam na tvoje moguće picajzlaste ispade, vjerojatno neopravdano i vođen svojim osobnim predrasudama prema dubrovčanima.  8)
Evidentirano

gsxrk6

• *
« Odgovori #41 : 24. Siječanj 2008, 11:05:07 »

Da neznam vjerovatno nebi s njim za par mjeseci presao 22tisuce km,nego bi vozio suzuki livadama gospodnjim 8)A inace nisam nikada na mjestu drzao upaljen motor nego kada bi ga ujutro upalio cekajuci radnu temp,ili kada bi cekao zeleno svijetlo na semaforu.Vidis Mate,Ja mislim da dobar serviser nemoze biti i dobar vozac jer se to nema kad sve naucit :mrgreen:A,moze covjek dosta toga da pobrka u glavi pa se umisli da je Bog.Nebitno,Ja ne mislim da si ti takav ali predrasude ostavimo sastrane jer ja ovdje pricam iskljucivo o cinjenicama :shock:
Evidentirano

FZ1

• **
  • Vozi: GSXR
« Odgovori #42 : 24. Siječanj 2008, 11:09:12 »

Iskreno zao mi je kaj ti se to dogodilo, ali mi tu nesto nije jasno  :misli:  U prvom postu si napisao; "Nakon uredno napravljena 4servisa sa pecetom(naravno)jednog dana pri vecoj brzini motor je poceo udarat-prolupao" , a u desetom kad te je markookram pitao na koliko km se to dogodilo; "MISLIM NA NEKIH 16-17 TISUCA(pise u servisnoj)" e sad koji su to servisni intervali? neznam zasto bi bio serviser kriv za to kad se dobro zna da na redovitom 4. servisu, na novom motoru nitko ne otvara masinu nego samo promjene ulje,filtere,disk plocice,svijecice i napravi se vizualna provjera a to nije nikakva nauka. Malo sam gledao po stranim Gixxer forumima i nisam pronasao nesto slicno tvom slucaju.

mate

• Administrator
« Odgovori #43 : 24. Siječanj 2008, 11:11:15 »

Da neznam vjerovatno nebi s njim za par mjeseci presao 22tisuce km,nego bi vozio suzuki livadama gospodnjim 8)A inace nisam nikada na mjestu drzao upaljen motor nego kada bi ga ujutro upalio cekajuci radnu temp,ili kada bi cekao zeleno svijetlo na semaforu.Vidis Mate,Ja mislim da dobar serviser nemoze biti i dobar vozac jer se to nema kad sve naucit :mrgreen:A,moze covjek dosta toga da pobrka u glavi pa se umisli da je Bog.Nebitno,Ja ne mislim da si ti takav ali predrasude ostavimo sastrane jer ja ovdje pricam iskljucivo o cinjenicama :shock:

Čitaj samo prvi dio posta, ozbiljniji. Ovo drugo je zeka. :mrgreen:
Evidentirano

vzblade

• **
« Odgovori #44 : 24. Siječanj 2008, 11:20:23 »

Svaka cast na ovih 22-tisuce za par mjeseci.
Evidentirano

gsxrk6

• *
« Odgovori #45 : 24. Siječanj 2008, 11:25:58 »

Iskreno zao mi je kaj ti se to dogodilo, ali mi tu nesto nije jasno  :misli:  U prvom postu si napisao; "Nakon uredno napravljena 4servisa sa pecetom(naravno)jednog dana pri vecoj brzini motor je poceo udarat-prolupao" , a u desetom kad te je markookram pitao na koliko km se to dogodilo; "MISLIM NA NEKIH 16-17 TISUCA(pise u servisnoj)" e sad koji su to servisni intervali? neznam zasto bi bio serviser kriv za to kad se dobro zna da na redovitom 4. servisu, na novom motoru nitko ne otvara masinu nego samo promjene ulje,filtere,disk plocice,svijecice i napravi se vizualna provjera a to nije nikakva nauka. Malo sam gledao po stranim Gixxer forumima i nisam pronasao nesto slicno tvom slucaju.
Intervali su na 1000,6000,12000,18000 pa je na 24 koliko me pamet sluzi,Neznam sto mi goces sa time pripisat :misli:FZ1 ja sam redovno radio servise na motoru e sada dali je dudov bio treci ili 4 servis mislim da je nebitno-bitno je da je bio redovan servis napravljen.Pise u ser.knjizici koja nije kod mene pa ti nemogu tocno rec.Ti  kao da si umirovljeni Drot a ne Biker :mrgreen:Imas popust kod Duda na Valvoline10% dozivotno :shock:Kopiraj cijelu temu pa daj nekom da uoci pravne pogreske ako postoje.Nemoj tako jebemu :palacgore:
Evidentirano

vzblade

• **
« Odgovori #46 : 24. Siječanj 2008, 11:35:17 »

Svi su jaki kad treba nesto prodat,onda sve samo najbolje a kad se desi sranje kao tebi ko sto mate kaze nemas dva prava mehanicara u cijeloj Hrvatskoj da ti pomognu.Nema veze i ako ce sta kostat samo da se razjasni zasto se sve to desilo.
Evidentirano

FZ1

• **
  • Vozi: GSXR
« Odgovori #47 : 24. Siječanj 2008, 11:40:53 »

..da nisam racunao ovaj prvi  :palacgore: moja greska. Ma nisam ti ja ni blizu drotova a kamoli umirovljeni  :mrgreen:  a popuste nemam nikakve,dodem,platim,odem  :wink: Samo pokusavam dokuciti sto je uzrok svemu,mozda je neka tvornicka greska? opet nije Suzuki neki huozfrhong kinez da bi radili nekvalitetne i netestirane motore. 

volim_se_voziti

• Zabranjen pristup forumu 14 dana
  • **
  • Vozi: gsr
« Odgovori #48 : 24. Siječanj 2008, 11:52:11 »

Nije mi jasno u čemu je problem ako motor ide nakon servisa :misli:. Nema veze...ja ću i dalje kod njega. Ah DUDO, težak je rad s ljudima. Teško je bilo što zaključiti iz ovoga jer samo su njima dvojici poznate prave priče i stvarne istine, a jako rijetko netko želi prihvatiti pravu istinu. Koliko sam ja upoznat sa dotičnim servisom, sve ide po nekoj proceduri od koje se baš ne odstupa pa mi je jasan gnjev i ljutnja dotičnog gospodina ako je tražio nešto što je odstupalo od  pravila (vidim da je riječ o nekoj potvrdi). S druge stran...Dubrovčani...sjetite se Tanjinih izjava iz Big brother showa.....Samim time sam puno rekao i o sebi kad gledam ta sranja :mrgreen:Činjenica je da motor ide i piči a to što temp poraste 115 i nije toliko čudno jer je na dosta mašina radna temperatura iznad 100 stupnjeva. Pri tome ne može doći do tzv zakuhavanja motora jer je rashladna tekućina pod tlakom i temperatura vrelišta se bitno povečava. A i upitno je da li je to bilo 115. mora da je termoprekidač u k...cu :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano
POTPIS

gsxrk6

• *
« Odgovori #49 : 24. Siječanj 2008, 12:15:01 »

..da nisam racunao ovaj prvi  :palacgore: moja greska. Ma nisam ti ja ni blizu drotova a kamoli umirovljeni  :mrgreen:  a popuste nemam nikakve,dodem,platim,odem  :wink: Samo pokusavam dokuciti sto je uzrok svemu,mozda je neka tvornicka greska? opet nije Suzuki neki huozfrhong kinez da bi radili nekvalitetne i netestirane motore. 
Da znam ja kakav je motor bio a kakav se vratio jeli tako Dudek?Dobro si ga smlatio a?Nemrem vjerovat a hahaha)
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3 4 ... 16   Gore

Stranica je generirana za 0.178 sekundi uz 15 upita.