Nisam u mogucnosti ali cu se poslat sutra pa cemo prokomentirat
1)Sto se tice potvrde koju sam zatrazio o G.Duda,zelio bi to pojasnit.Naime,on ocito nece da prizna sam sebi kao ni vama svima ovdje da Laze.Kao sto rekoh istina je da sam ga zvao da mi izda potvrdu na motor koji je bio kod njega ali nije bila tablica sa kompletnim oklopima kod njega (zbog transporta)G.Dudo mi nije htio dati potvrdu na reg.oznaku vec na broj sasije.OK!Pa jebote nisam ja stavio tablicu na guzicu pa proletio kraj caja.Hocu rec da sam dobio poziv za prekrsaj a ocito su krivo upisali tablicu i ja sam ulozio zalbu i imao namjeru prilozit potvrdu da je moj motor bio kod duda kao sto i jest.Radi se o prekrsaju zbog kacige a ne o tko zna cemu.Posto nemam iskustva sa takvim stvarima covjek koji sjedi upravo u suzukiu govori mi pa nema veze sto ti on nece izdat-Ti prilozi kao dokaz potvrdu od Duda sa brojem sasije a prilozi i kopiju prometne dozvole iz koje se vidi broj sasije I TABLICE.Rekoh-Imas pravo,tako i napravio a ovog vise nisam ni zvao.Nemoj lagat Dudo imam kod sebe prekrsajni nalog iz kojeg je vidljivo da Ja nisam imao potrebu od tebe trazit nesto sto nije istina-U prednosti sam samo zato sto ne lazem sto cu ti i dokazat.To smo rijesili.
2)Kada sam cekao motor od dana kvara je proslo sveukupno 50dana a ti si produzio 36garanciju.Posao sam na brod-radit te napustio kompaniju upravo zbog motora da ne recem zbog tebe na sto bi imao potpuno pravo.Nisi dao motor bez nekakve punomoci i vratio sam se doma jer si trazio da ti platim lezarinu 200kn po danu i pdv.Kada sam doveo Motor pokusao sam ga upaliti i nakon 10 pokusaja mi je sastavio-no coment-to nije bitno jeli????Pravio si toliki zahvat na motoru a nisi ga testirao na stolu-to ti idem dokazat i to ti je dovoljno razumijes bez obzira na sve optuzbe sto sam ih ovdje iznio protiv tebe.Motor je "putio" i nije isao preko 250km/h.Nakon kratkog vremena zavrsio je u Splitu u Eurorentu(kada se rastalio auspuh) kod Gos.Brekala.Promjenut je auspuh,lamele,svijecice,filter prestelovani su ventili te mi ga nisu htijeli predat dok ne prode testni stol.Na izricito moju odgovornost(jedva)sam preuzeo motor jer bi trebao prespavat jos jedan dan u Splitu cekajuci covjeka za testni stol.Sjeo sam na motor u 8h navecer i sprasio za Dbk.
Tvoja komunikacija kao Covjeka i servisera je ravna nistici.Ti moj motor neces smijet pogledat a kamoli dirnut.Eto ljudi to je to sto sam imao za rec na ovu temu :palacgore:nadam se da je dovoljno reklamiranja
Možeš pisati ali nema vrijeđanja.