Svatko ima pravo na svoje misljenje, svatko ima neko svoje iskustvo, no medutim kada je spometuni mladi gospodin trebao ostati duze da dobije kaparu onda je tamo. Dogovorimo se za datum isporuke motora, motora nema, mislis si ok javit ce se covjek za koji dan... nista.. zoves, on nema pojima sto je s motorom (jedan trgovac se ne moze ponasati tako da ne zna gdje je njegova roba), prode mjesec dana on i dalje ne zna gdje je motor uz komentar evo idem ih sad nazvati da vidim sto je - dakle potrebno je da prode mjesec dana i da se njega zivka svako malo da se provjeri gdje je motor a on po tom pitanju nije napravio aposlutno nista ni nakon mjesec dana??????????? Svakom se moze dogoditi, mozda je isporuka kasnila, mozda je nesto bilo sa madarima, mozda se original faktura zagubila, uopce ne ulazim u to, ali ako mi obecas nesto i vidis da to tako ne ide, pa onda nemoj raditi od mene budalu vec budi toliko fer i reci stvari su takve i takve.... pa ljudi smo, sve se mozemo dogovoriti... i kad motor napokon dode onda opet drama sa carinskim papirima... (radila sam u peugeotu i jako dobro znam proceduru i cijela sranja oko toga) dakle kad ce doci papiri... pa ne znam, pa doci ce sutra, pa onda sutra opet sutra i tako tjedan dana... dok ne nazoves, ne napravis dramu njima, u karlovcu, u glavnoj konecesiji u logistiki i gle papiri su se odjednom za tri minute stvorili.. a o slaganju motra i potrebnom vremenu necu uopce pricati.. i dobro motor napokon dode, dogorimo se podici motor, na policji za probe guzva, zovem u salon... cuj kasnit cemo jel to problem - nije ma pricekat cemo mi... dodem pred salon po motor i sta nadem... kljuc u bravi... zovem kad ono dobivam odgovore pa ja sam bio tamo do 4 vas nije bilo, ja sam imao dogovreno???????????????????? ne, uopce mi nece para na usi izaci van, nakon 20 minuta svadanja ne dolazi on (koji je usput koliko ja znam odogovoran) vec kolegica... isporucuje motor, ali zanimljivo - nesto nedostaje, sitnica - 3 velika kofera i naslonjac.... kad ce doci.. pa ne znamo.. drugi dan opet zovem dobijem odg moram provjeriti sto je s opremom - 2 mjeseca nakon sto je motor zajedno sa opremom narucen i 1 mjesec nakon sto sve kasni... nakon sto je provjerio i sto ja opet zovem dobijem odg pa oni nemaju te kofere oni imaju manje kofere pa ako ocete te (iako je leasing vec platio sve u cijelosti).... i da ne kazem da dodatnu opremu i dalje nemamo...
sad ja vas sve pitam da li se tako posluje? Dakle nije problem sto je motor kasnio problem je sto smo mi budale koje su 2 mjeseca cekale nesto sto smo na kraju jedva dobili.. to sto on zatvara firmu nije nacin da ga se ne moze dobiti, da nema potrebne inofrmacije, da se ponasa kao da ga nije briga nakon sto je dobio novac.... ne zelim nikoga vrijedati, ali ovo je bilo prevrsilo svaku mjeru i ne zalim ni za jednom rijeci izgovorenom na telefon jer sam sve od prve do zadnje rijeci mislia sto sam rekla.... odnos mu je totalno ne profesionalan, i sve i da nastavi raditi moju lovu vise nece sigruno vidjeti..
a sve ovo nije zato da serem po nekom vec ako netko odluci jednom nesto kupiti od njega da zna da je i ovo situacija u kojoj se moze naci...
hvala Vam na trenutku paznje,
lijep pozdrav