Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3] 4 5 ... 16   Dolje

Autor Tema: HRC DUDO-ZAGREB  (Posjeta: 23842 )

FZ1

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: GSXR
Odg: HRC DUDO-ZAGREB
« Odgovori #50 : 24. Siječanj 2008, 12:18:07 »

nije mi jasno kako se to dogodilo sa auspuhom? 

marko88

• ex. bikerboy
  • Vozi: Yamahu R6 2007
« Odgovori #51 : 24. Siječanj 2008, 12:28:56 »

ostao exup zatvoren i pregrijavao se auspuh onda kolko sam ja shvatio
Evidentirano

gsxrk6

• Banirani idiot prve klase
  • *
« Odgovori #52 : 24. Siječanj 2008, 12:30:41 »

Ja jos manje vjeruj mi,mozda Dudo zna.On je napisao da je pogreska vozaca i bez toga nisam mogao predic motor.Jos mu je bilo malo sto sam se iskrcao sa broda zbog toga pa je trazio DA MU TO OVJERIM KOD BILJEZNIKA!Nije mi htio vratit motor-jeli tako Dudo,i jos sam trebao potpisati da se odricem svih eventualnih tuzbi i prituzbi po tome predmetu.Sve dokumentirano sto izjavljivam :jesus:
Evidentirano

dr.chala

• dr. DOIN WHAT dr. DOES
  • Vozi: beRRg i gaRRo
« Odgovori #53 : 24. Siječanj 2008, 12:37:53 »

PA daj više okači te izjave,dokumente...   :wink:

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #54 : 24. Siječanj 2008, 12:43:32 »

potpuno se slažem sa izjavom purgera...  8)
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

CH4

• OTOMAN
  • **
  • Vozi: motor sa unutrasnjin sagorjevanjem
« Odgovori #55 : 24. Siječanj 2008, 12:45:22 »

nema taj nista jer su u dogovoru nji dva i samo pice reklamu ovde. :mrgreen:
Evidentirano

vzblade

• **
  • Vozi: ZZR 1400
« Odgovori #56 : 24. Siječanj 2008, 12:48:35 »

Svi ste mu podrska za popizdit jos ce na kraju on ispast sve kriv!!!
Evidentirano

gsxrk6

• *
« Odgovori #57 : 24. Siječanj 2008, 12:52:24 »

nema taj nista jer su u dogovoru nji dva i samo pice reklamu ovde. :mrgreen:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:a da nisi ti prikriveni Dudo mozda :shock:saljem za pola ure,a sto vas zanima da pripremim :mrgreen:
Evidentirano

volim_se_voziti

• Zabranjen pristup forumu 14 dana
  • **
  • Vozi: gsr
« Odgovori #58 : 24. Siječanj 2008, 12:54:30 »

Svi ste mu podrska za popizdit jos ce na kraju on ispast sve kriv!!!
A ti k´o znaš kao i svi mi drugi pravu istinu pa si već osudio i podijelio na prave i krive. Još ni jedan dokument nismo vidjeli a tako se srčano žali. Kak meni dudo niš nije zajebo. dapače, kad je trebalo je složio i dan danas ide....Lako je osudit, a jel to pravedno toje već druga tema. U ovom trenutku se netko i vozi na tom motoru, a mi pričamo da je sranje...a on i dalje vozi i vozi i vozi.... :wink:
Evidentirano
POTPIS

volim_se_voziti

• **
« Odgovori #59 : 24. Siječanj 2008, 12:56:45 »

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:a da nisi ti prikriveni Dudo mozda :shock:saljem za pola ure,a sto vas zanima da pripremim :mrgreen:
..izjava koju te tražio da potpišeš, izjava koju si ti tražio da on potpiše...za početak, izjava bez koje ti nije dao motor, dopis koji je slao u mađarsku i odgovor mađara. Po mogućnosti i neki račun ili opis kvara i što je rađeno.Uf što smo znatiželjni...
Evidentirano
POTPIS

vzblade

• **
« Odgovori #60 : 24. Siječanj 2008, 12:57:58 »

A ti k´o znaš kao i svi mi drugi pravu istinu pa si već osudio i podijelio na prave i krive. Još ni jedan dokument nismo vidjeli a tako se srčano žali. Kak meni dudo niš nije zajebo. dapače, kad je trebalo je složio i dan danas ide....Lako je osudit, a jel to pravedno toje već druga tema. U ovom trenutku se netko i vozi na tom motoru, a mi pričamo da je sranje...a on i dalje vozi i vozi i vozi.... :wink:

Zavisi sta ti je slozio!!!!Mozda je mjenjao zarulje u zmigavcima pa je sad sve ok.
Evidentirano

vzblade

• **
« Odgovori #61 : 24. Siječanj 2008, 12:59:25 »

Najbolje da pripremis sve sta imas jer inace ces stvarno ti ispast na kraju sve kriv.
Evidentirano

volim_se_voziti

• **
« Odgovori #62 : 24. Siječanj 2008, 13:35:18 »

Zavisi sta ti je slozio!!!!Mozda je mjenjao zarulje u zmigavcima pa je sad sve ok.
To radim sam, ja samo kažem da nemam neka loša iskustva, tj nemam razloga biti prezadovoljan jer je odnos skroz korektan, pa sukladno s time nemam ni razloga biti nezadovoljan. Nit je na njemu da mi radi besplatno, nit je na meni da pizdim ako nije tako. Ako imam problem, on ga riješi, ja platim, lijepo se pozdravimo i to je to. To su moja iskustva. Ja nisam rekao (za razliku od tebe) da je DUDO kriv ili da je ovaj drugi kriv. Samo kažem da smo svi premao upučeni da bi sudili i tražili krivca. Činjenica je da gdje ima dima ima i vatre, samo kod koga gori to je druga priča. Kad je već htio da svi o tome znaju i da svi o tome raspravljaju, neka priloži što ima pa da ljudi sami dokuče istinu i odluće žele li se naći u sličnoj situaciji. Isto tako su se o DUDI pisale kojekakve stvari za koje sigurno znam da nemaju veze s vezom....ali eto. Kad Dudo prestane raditi, kupit ću Kawasaki i voziti ga u KA. Do tada suzuki. :palacgore:
Evidentirano
POTPIS

FZ1

• **
  • Vozi: GSXR
« Odgovori #63 : 24. Siječanj 2008, 13:41:32 »

ostao exup zatvoren i pregrijavao se auspuh onda kolko sam ja shvatio

ok,ali pogledaj gdje se nalazi exup ventil,ako je ostao zatvoren morao bi ga gusiti.

sssss

• MISS BABINJAKA
  • Spol: Ženski
  • Vozi: GSXR1100
« Odgovori #64 : 24. Siječanj 2008, 13:47:41 »

uz moje mišljenje da u HR, osim možda mamojebača i strarog gunđala, nitko ne zna složiti mašinu kad se radi o ovako velikim kvarovima.  :mrgreen:

misliš na matoru oj...nu - mamojebca..??   e pa možda nam se i posreći, pa on ponovno otvori servis.... :mrgreen:
« Zadnja izmjena: 24. Siječanj 2008, 14:08:11 sssss »
Evidentirano

zvonko situm

• bRz,bRRži,Mamojebac
« Odgovori #65 : 24. Siječanj 2008, 13:50:05 »

Nisam u mogucnosti ali cu se poslat sutra pa cemo prokomentirat

1)Sto se tice potvrde koju sam zatrazio o G.Duda,zelio bi to pojasnit.Naime,on ocito nece da prizna sam sebi kao ni vama svima ovdje da Laze.Kao sto rekoh istina je da sam ga zvao da mi izda potvrdu na motor koji je bio kod njega ali nije bila tablica sa kompletnim oklopima kod njega (zbog transporta)G.Dudo mi nije htio dati potvrdu na reg.oznaku vec na broj sasije.OK!Pa jebote nisam ja stavio tablicu na guzicu pa proletio kraj caja.Hocu rec da sam dobio poziv za prekrsaj a ocito su krivo upisali tablicu i ja sam ulozio zalbu i imao namjeru prilozit potvrdu da je moj motor bio kod duda kao sto i jest.Radi se o prekrsaju zbog kacige a ne o tko zna cemu.Posto nemam iskustva sa takvim stvarima covjek koji sjedi upravo u suzukiu govori mi pa nema veze sto ti on nece izdat-Ti prilozi kao dokaz potvrdu od Duda sa brojem sasije a prilozi i kopiju prometne dozvole iz koje se vidi broj sasije I TABLICE.Rekoh-Imas pravo,tako i napravio a ovog vise nisam ni zvao.Nemoj lagat Dudo imam kod sebe prekrsajni nalog iz kojeg je vidljivo da Ja nisam imao potrebu od tebe trazit nesto sto nije istina-U prednosti sam samo zato sto ne lazem sto cu ti i dokazat.To smo rijesili.

2)Kada sam cekao motor od dana kvara je proslo sveukupno 50dana a ti si produzio 36garanciju.Posao sam na brod-radit te napustio kompaniju upravo zbog motora da ne recem zbog tebe na sto bi imao potpuno pravo.Nisi dao motor bez nekakve punomoci i vratio sam se doma jer si trazio da ti platim lezarinu 200kn po danu i pdv.Kada sam doveo Motor pokusao sam ga upaliti i nakon 10 pokusaja mi je sastavio-no coment-to nije bitno jeli????Pravio si toliki zahvat na motoru a nisi ga testirao na stolu-to ti idem dokazat i to ti je dovoljno razumijes bez obzira na sve optuzbe sto sam ih ovdje iznio protiv tebe.Motor je "putio" i nije isao preko 250km/h.Nakon kratkog vremena zavrsio je u Splitu u Eurorentu(kada se rastalio auspuh) kod Gos.Brekala.Promjenut je auspuh,lamele,svijecice,filter prestelovani su ventili te mi ga nisu htijeli predat dok ne prode testni stol.Na izricito moju odgovornost(jedva)sam preuzeo motor jer bi trebao prespavat jos jedan dan u Splitu cekajuci covjeka za testni stol.Sjeo sam na motor u 8h navecer i sprasio za Dbk.

Tvoja komunikacija kao Covjeka i servisera je ravna nistici.Ti moj motor neces smijet pogledat a kamoli dirnut.Eto ljudi to je to sto sam imao za rec na ovu temu :palacgore:nadam se da je dovoljno reklamiranja :palacgore:

Možeš pisati ali nema vrijeđanja.

sve to je napravljeno u jednom danu??
Evidentirano
ŠILE- VINKOVCI ....brži sam i od sebe !!!

vzblade

• **
« Odgovori #66 : 24. Siječanj 2008, 14:03:03 »

To radim sam, ja samo kažem da nemam neka loša iskustva, tj nemam razloga biti prezadovoljan jer je odnos skroz korektan, pa sukladno s time nemam ni razloga biti nezadovoljan. Nit je na njemu da mi radi besplatno, nit je na meni da pizdim ako nije tako. Ako imam problem, on ga riješi, ja platim, lijepo se pozdravimo i to je to. To su moja iskustva. Ja nisam rekao (za razliku od tebe) da je DUDO kriv ili da je ovaj drugi kriv. Samo kažem da smo svi premao upučeni da bi sudili i tražili krivca. Činjenica je da gdje ima dima ima i vatre, samo kod koga gori to je druga priča. Kad je već htio da svi o tome znaju i da svi o tome raspravljaju, neka priloži što ima pa da ljudi sami dokuče istinu i odluće žele li se naći u sličnoj situaciji. Isto tako su se o DUDI pisale kojekakve stvari za koje sigurno znam da nemaju veze s vezom....ali eto. Kad Dudo prestane raditi, kupit ću Kawasaki i voziti ga u KA. Do tada suzuki. :palacgore:

Ja se najvise slazem sa izjavom od mate kad dode do ovakvih problema nema ti ko pomoci.Ovo sta ti kazes gdje ima dima ima i vatre isto stoji ali da je dudo poznat po bisernim izjavama je iza toga stojim jer sam u par navrata bio prisutan kad je servis bio jos tamo na Crnomercu kod okretista.
Evidentirano

volim_se_voziti

• **
« Odgovori #67 : 24. Siječanj 2008, 14:12:49 »

Ja se najvise slazem sa izjavom od mate kad dode do ovakvih problema nema ti ko pomoci.Ovo sta ti kazes gdje ima dima ima i vatre isto stoji ali da je dudo poznat po bisernim izjavama je iza toga stojim jer sam u par navrata bio prisutan kad je servis bio jos tamo na Crnomercu kod okretista.
......sto je bilo prije milion godina....brate mili koliko se toga promjeni u jednom danu, a di neće od tada. Čovjek raste, uči i svakim se danom sve više mjenja. Možda je povjest zabilježila neke stvari, ali ako je pametan, a mislim da je, učio je na svojim pograškama, a koliko sam ja skužio i naučio. :wink:
Evidentirano
POTPIS

gsxrk6

• *
« Odgovori #68 : 24. Siječanj 2008, 14:21:55 »

Dudo nezna slozit Suzuki i gotova pricaNeki se vidim sprdaju stoga se necu ni trudit jer ovo nije sud nego Moto-Forum.Neka svatko presudi kako hoce,Ja sam se ispuco!Posto sam obeco bar da donekle ispunim zelju nekih,evo slicica :palacgore:
Evidentirano

sssss

• MISS BABINJAKA
  • Spol: Ženski
  • Vozi: GSXR1100
« Odgovori #69 : 24. Siječanj 2008, 14:27:20 »

Dudo nezna slozit Suzuki i gotova pricaNeki se vidim sprdaju stoga se necu ni trudit jer ovo nije sud nego Moto-Forum.Neka svatko presudi kako hoce,Ja sam se ispuco!Posto sam obeco bar da donekle ispunim zelju nekih,evo slicica :palacgore:

trebao si malo veći sličicu staviti jer se ovako ništa i ne vidi....
Evidentirano

vzblade

• **
« Odgovori #70 : 24. Siječanj 2008, 14:31:11 »

Ja se necu s tobom prepucavat ja samo tvrdim da se velicina i kvaliteta servisa i zastupnika vide kad dode do pravih problema dali je to isporuka motora,problemi s motorom pod garancijom i takve ozbiljne stvari.Ako je gsxrk6 sve to izmislio ili neke vazne detalje presutio onda nek stvarno sve ide u onu stvar.To je sve sto ja tvrdim a da je vecina nas svjedok svakakvih problema i dogadaja to je isto istina.Kad dode do problema s motorom
onda najcesce pocinje "znate ovo vam ne spada u garanciju","ovo vam je ovako ovo onako".Jedno vrijeme sam radio u toj bransi pa znam jako dobro sta govorim a upravo iz tih razloga danas vise ne radim jer mi je bilo muka ljude uvjeravat u nesto sta nije istina i prodavat im maglu samo zato jer tvoj sef tako hoce.
Evidentirano

weisslucky

• Gost
« Odgovori #71 : 24. Siječanj 2008, 14:36:46 »

pa dobro ljudi kakvi ste vi bajkeri. napadte covijeka i to tako ispada da je taj vas "DUDO" neki Bog a covijek koji je dao preko 100 tkn za motor kreten. pa nije vozio tako ludo i neiskusno da mu se rastopio motor pod g.....com.

Sama cinjenica da je taj profesionalni mehanicar umijesto dihtunge stavio silikon vec sve veli za njegovu kvalifikaciju. ako je bila dihtunga onda se i stavlja dihtunga. ali to je kod nas hrvata mentalitet, tamo di se ne vidi zaj.....bi.

covijek se izjasnil na forumu sta mu se dogodilo i mislim da ne izmislja hladnu vodu. on ima losa iskustva sa tim dudom i ima i pravo reci. mozda taj dudo zna promijenit ulje itd. ali nije sposoban raskopat motor itd. itd. i mislim da je nebitno stavljat nekakve dokumente tu na forum.

ja samo znam i slazem se sa izjavom od mate da ako ti zatreba pravi mehanicar kod nas u hrvatskoj da ga neces naci. kod nas fali ta profesionalnost, a nije ni za zamjeriti jer di bi to ljudi i naucili.

mene bi zanimalo di je taj dudo nauctio svoju mehaniku za suzuki motore. dali je to vjezbao u doma u garazi ili je isao na specijalicacije kod suzukija.

problem je u nasoj drzavi da ti kao potrosac nemas nikakve sanse se nekome obratit, zato to ti zastupnici, mehanicari itd. itd. rade sa musterijom sta hoceju
Evidentirano

volim_se_voziti

• **
« Odgovori #72 : 24. Siječanj 2008, 14:40:46 »

Ja se necu s tobom prepucavat ja samo tvrdim da se velicina i kvaliteta servisa i zastupnika vide kad dode do pravih problema dali je to isporuka motora,problemi s motorom pod garancijom i takve ozbiljne stvari.Ako je gsxrk6 sve to izmislio ili neke vazne detalje presutio onda nek stvarno sve ide u onu stvar.To je sve sto ja tvrdim a da je vecina nas svjedok svakakvih problema i dogadaja to je isto istina.Kad dode do problema s motorom
onda najcesce pocinje "znate ovo vam ne spada u garanciju","ovo vam je ovako ovo onako".Jedno vrijeme sam radio u toj bransi pa znam jako dobro sta govorim a upravo iz tih razloga danas vise ne radim jer mi je bilo muka ljude uvjeravat u nesto sta nije istina i prodavat im maglu samo zato jer tvoj sef tako hoce.
...ne kažem da je lagao, ali isto tako postoji mogućnost da je iskrivljeno,možda nerealno...Ma sve pet... Nitko njegane krivi samo......dajte budite realni.A što je realno?
Evidentirano
POTPIS

vzblade

• **
« Odgovori #73 : 24. Siječanj 2008, 14:45:09 »

...ne kažem da je lagao, ali isto tako postoji mogućnost da je iskrivljeno,možda nerealno...Ma sve pet... Nitko njegane krivi samo......dajte budite realni.A što je realno?

Realno je prijatelju moj da te za tvoje novce koje si tesko zaradio niko ne jebe to je realno.
Evidentirano

weisslucky

• Gost
« Odgovori #74 : 24. Siječanj 2008, 14:47:54 »

dobro si rekao vzblade..pozdrav iz minhena. dali bi se tako nesta dogodilo u frankfurtu  :misli:
Evidentirano
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 16   Gore

Stranica je generirana za 0.175 sekundi uz 15 upita.