pa dobro ljudi kakvi ste vi bajkeri. napadte covijeka i to tako ispada da je taj vas "DUDO" neki Bog a covijek koji je dao preko 100 tkn za motor kreten. pa nije vozio tako ludo i neiskusno da mu se rastopio motor pod g.....com.
Sama cinjenica da je taj profesionalni mehanicar umijesto dihtunge stavio silikon vec sve veli za njegovu kvalifikaciju. ako je bila dihtunga onda se i stavlja dihtunga. ali to je kod nas hrvata mentalitet, tamo di se ne vidi zaj.....bi.
covijek se izjasnil na forumu sta mu se dogodilo i mislim da ne izmislja hladnu vodu. on ima losa iskustva sa tim dudom i ima i pravo reci. mozda taj dudo zna promijenit ulje itd. ali nije sposoban raskopat motor itd. itd. i mislim da je nebitno stavljat nekakve dokumente tu na forum.
ja samo znam i slazem se sa izjavom od mate da ako ti zatreba pravi mehanicar kod nas u hrvatskoj da ga neces naci. kod nas fali ta profesionalnost, a nije ni za zamjeriti jer di bi to ljudi i naucili.
mene bi zanimalo di je taj dudo nauctio svoju mehaniku za suzuki motore. dali je to vjezbao u doma u garazi ili je isao na specijalicacije kod suzukija.
problem je u nasoj drzavi da ti kao potrosac nemas nikakve sanse se nekome obratit, zato to ti zastupnici, mehanicari itd. itd. rade sa musterijom sta hoceju