Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: čula sam nekaj  (Posjeta: 2115 )

zt

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: Suzuki DL-1000K2
čula sam nekaj
« Odgovori #25 : 28. Travanj 2005, 13:15:24 »

Maloprije sam otisao promijeniti vozacku. Prvo mi je zena rekla da je uopce ne moram mijenjati jer je HR u Europi. :) Kad sam rekao da moram onda smo krenuli dalje. Na zalost, kao je IB rekao, ne mogu mi je zamijeniti jer sam preko 3 godine tu. :-(
Nismo ni stigli do onog dijela da sam polagao prije 91-e, ni po tome mi ne bi smjeli dati vozacku Jedini nacin sad je polaganje, ili 5 mjeseci odjava boravka i onda ponovna prijava pa tih 3 godine tece od tog datuma.
Ufff... Idem pogledati koliko kosta polaganje. Treba mi za A i B kategoriju. :(
Evidentirano
"Most motorcycle problems are caused by the nut that connects the handlebars to the saddle." - Nomen Necis

ib

• Gost
čula sam nekaj
« Odgovori #26 : 28. Travanj 2005, 13:40:41 »

Citat: zt
Maloprije sam otisao promijeniti vozacku. Prvo mi je zena rekla da je uopce ne moram mijenjati jer je HR u Europi. :) Kad sam rekao da moram onda smo krenuli dalje. Na zalost, kao je IB rekao, ne mogu mi je zamijeniti jer sam preko 3 godine tu. :-(:(

Zao mi je da to pitanje nismo prije dotaknuli. Vozim auto sa svapskim regama od pocetka pa sam u sve dobro upucen. Sranje...  :|

ib
Evidentirano

zt

• **
čula sam nekaj
« Odgovori #27 : 28. Travanj 2005, 13:47:42 »

Citat: ib

Zao mi je da to pitanje nismo prije dotaknuli. Vozim auto sa svapskim regama od pocetka pa sam u sve dobro upucen. Sranje...  :|

ib

Cuo sam i da ne smijem biti s HR tablicama duze od 6 mjeseci tu, istina?
Evidentirano
"Most motorcycle problems are caused by the nut that connects the handlebars to the saddle." - Nomen Necis

maki

• *
  • Vozi: CBR 1000 RR
čula sam nekaj
« Odgovori #28 : 28. Travanj 2005, 17:17:02 »

Mozes biti koliko 'oces, ali moras platiti porez na auto!
Evidentirano
CBR 1000 RR

Gasho

• Ministar turizma Crne Gore Oderator
  • Vozi: GS Adv
čula sam nekaj
« Odgovori #29 : 28. Travanj 2005, 21:18:52 »

Mogao si da ne pokreces ovu temu... :mrgreen:  Sada bi se lijepo vozio bez glavobolje i bez dodatnih troskova... :mrgreen:

GussRadWixer

• Gost
čula sam nekaj
« Odgovori #30 : 28. Travanj 2005, 23:46:22 »

ib

Istina. Osim za put u HR i povratak u gastarbajt.
Evidentirano

zweky

• Jedna mala, pjegava, plava
  • Spol: Ženski
  • Vozi: kle,lila pila,zeko
čula sam nekaj
« Odgovori #31 : 28. Travanj 2005, 23:47:08 »

dobro ok kužim....ak si tam dulje vrijeme...al mene točno zanima dal treba i za proputovanje kroz zemlje kaj dodatno radit ili samo za to je dovoljna hr vozačka :?:
svi odgovori su mi nekak li la....a još nisam stigla nikog od službenih osoba nazvat(s tim da moram napomenut kak sa šalterkama skoro uvijek nemrem nač isti jezik :mrgreen: )
Evidentirano
mila,mirna,tiha i povučena
conscientia mille testes

GussRadWixer

• Gost
čula sam nekaj
« Odgovori #32 : 28. Travanj 2005, 23:50:46 »

Netreba ti nis. Samo vozi.
Evidentirano

tomee

• BANMAHER
  • Vozi: Kredenc koji vleče frižider
čula sam nekaj
« Odgovori #33 : 29. Travanj 2005, 07:35:37 »

jebote zweknuta  kak si komplicirana lepo sam rezimiral

N I Š   T I   N E   T R E B A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evidentirano

ib

• Gost
čula sam nekaj
« Odgovori #34 : 29. Travanj 2005, 08:33:36 »

To sam isto cuo, ali kak me nije zanimalo, nisam zapamtio. Vjerojatno je rijec o istom principu. Dobro se raspitaj jer ces u slucaju nezgode, a uvijek mozes nekog ocesat, imag gadnih zajebancija ako ti nadju nepravilnosti ovog tipa.

ib
Evidentirano

Chimpa

• Kontra-Admiral
  • Vozi: Baby Strom i KHS Comp
Re: čula sam nekaj
« Odgovori #35 : 29. Travanj 2005, 08:40:40 »

Citat: zweky
al ne znam da li je to istina.
ako se ide u neke zemlje tipa njemačka,da ti je potrebna ova internacionalna vozačaka tj ova naša ne vredi.kao izdaje se tu kod nas i vrijedi 10 dana-jel to istina i kakva je sve procedura?
i za koje zemlje to treba?

Za zemlje tipa njemacka ti ne treba. vadio sam je 99 kad sam isao Finska, Swedska i Danska. da me netko pitao za nju, ne. postupak je da odes u Draskovicevu u HAK, zemes 2 slike, nesto novaca i svoju vozacku. Sve to das teti na salteru i zavisno od njene brzine, za 5 min ides dalje svojim poslom  :mrgreen:

Dodicuss

• **
  • Vozi: Pegperego pliko P3
čula sam nekaj
« Odgovori #36 : 29. Travanj 2005, 09:49:44 »

Maloprije sam otisao promijeniti vozacku. Prvo mi je zena rekla da je uopce ne moram mijenjati jer je HR u Europi. :) Kad sam rekao da moram onda smo krenuli dalje. Na zalost, kao je IB rekao, ne mogu mi je zamijeniti jer sam preko 3 godine tu. :-(
Nismo ni stigli do onog dijela da sam polagao prije 91-e, ni po tome mi ne bi smjeli dati vozacku Jedini nacin sad je polaganje, ili 5 mjeseci odjava boravka i onda ponovna prijava pa tih 3 godine tece od tog datuma.
Ufff... Idem pogledati koliko kosta polaganje. Treba mi za A i B kategoriju. :(

A da u hr izvadis medjunarodnu pa se s njom vozis po njemackoj :)
Evidentirano
-=dux pessimus=-

zt

• **
čula sam nekaj
« Odgovori #37 : 29. Travanj 2005, 13:18:15 »

Citat: Dodicuss

A da u hr izvadis medjunarodnu pa se s njom vozis po njemackoj :)

Mislim da to ne pali. Nazalost. :(
Jucer sam se raspitivao za cijene polaganja... od 1500-2000 eura!
Moram voziti najmanje 12 sati s instruktorom, polagati prvu pomoc, testove i voznju. I jos neki porezi cudni, gradu i sl.
Evidentirano

Anonymous

• Gost
Re: čula sam nekaj
« Odgovori #38 : 29. Travanj 2005, 13:25:47 »

Citat: Chimpa
Citat: zweky
al ne znam da li je to istina.
ako se ide u neke zemlje tipa njemačka,da ti je potrebna ova internacionalna vozačaka tj ova naša ne vredi.kao izdaje se tu kod nas i vrijedi 10 dana-jel to istina i kakva je sve procedura?
i za koje zemlje to treba?

Za zemlje tipa njemacka ti ne treba. vadio sam je 99 kad sam isao Finska, Swedska i Danska. da me netko pitao za nju, ne. postupak je da odes u Draskovicevu u HAK, zemes 2 slike, nesto novaca i svoju vozacku. Sve to das teti na salteru i zavisno od njene brzine, za 5 min ides dalje svojim poslom  :mrgreen:

99.-e su vrijedili drugačiji zakoni.
Evidentirano

ib

• Gost
čula sam nekaj
« Odgovori #39 : 29. Travanj 2005, 13:32:47 »

Moram voziti najmanje 12 sati s instruktorom, polagati prvu pomoc, testove i voznju. I jos neki porezi cudni, gradu i sl.

Na zalost, ostvarilo se sve sto sam ti napisao :(

Ja sam prosao sve to prije dvije godine ali kako sam na vrijeme mijenjao dozvolu, sve me kostalo manje od 50 E. Zacudilo me da to ne znas a aktivno vozis auto i motor sa svapskim regama...

ib
Evidentirano

zt

• **
čula sam nekaj
« Odgovori #40 : 29. Travanj 2005, 13:55:50 »

Na zalost, ostvarilo se sve sto sam ti napisao :(

Ja sam prosao sve to prije dvije godine ali kako sam na vrijeme mijenjao dozvolu, sve me kostalo manje od 50 E. Zacudilo me da to ne znas a aktivno vozis auto i motor sa svapskim regama...

ib

Auto mi je sa HR regama. Nisam znao za tih 3 godine, i dalje mi je nelogicno. Pogotovo sto ako odem na 5 mjeseci van iz D i vratim se nazad dozvola opet vrijedi i opet imam pravo promijeniti je?! Svi papiri koje sam skupio su prilicno stari, planirao sam dozvolu promijeniti puno prije. Ali, malo lijenost, malo zanemarivanje toga i stavljanje na low priority i istekne vrijeme.

Ajde mi napisi da cu dobiti jackpot na lotu pa da pocnem igrati. Mozda se ostvari. ;)

Prebacujem se na bicikl! Ionako sam izasao iz kondicije dosta...
Evidentirano

Zrile

• gospodicna arhitektica
  • Spol: Ženski
  • Vozi: valjčić po ormaru
čula sam nekaj
« Odgovori #41 : 04. Svibanj 2005, 07:19:16 »

Citat: Sledgehammer
Vidim ja da ću se morati okrenuti prema Zrile...

Zrile skuha kavicu da ju nikako ne možeš zaboraviti...

pazi da ti se ja ne preobučem u mileka pa da ne bi bilo  :pandur: ...hehehe... :wink:  :mrgreen:
Evidentirano
Zrülle m.i.a.u. :maca: 
Padi OWD   :mornar:
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.096 sekundi uz 15 upita.