Znaš kak se veli, koliko para - toliko muzike 
čuj, ja sam pije 2 tjedna tamo za jako malo novaca prodala rukavice koje su bile nenošene. tak da je nekome za malo para bilo puno muzike

a što se tiče krame - nisam vidjela ni jednu koja bi odgovarala opisu i svrstavanju u tu kategoriju.

sad ozbiljno..... ljudi se čudno ponašaju kad im kažeš za ovaj sajam - ili ne razumiju ili ne žele shvatiti da nije sve rabljeno nužno i nošeno, ako je već nekome to jako bitno.
ljudima se ponudila mogućnost da dođu i probaju se rješit stvari na puno ugodniji način od prodaje po oglasniku, ali naišla sam na zanimljive teze o sajmu kod nekih ljudi koje sam zvala da dođu

jedni su to izjedančili sa jakuševcem

drugi misle da je u sesvete nemoguće doć bez karte za prekooceansku plovidbu, a treći su rekli da im je neugodno

doć tamo nešto prodavat jer bi neko mogao neznamšta mislit

nekak sam si razmišljala dal da ovo napišem, ali nek se zna....

za one koji nisu bili prvi put : dođete tamo, bez obzira koliko i kakvih stvari viška imate, naljepite cijenu, okačite to gdje god vam je volja - cijela birtija je na raspolaganju i uživate u druženju sa ljudima..... vrlo vjerojatno ćete tu lovu od "zarade" ostavit na šanku (ja jesam), al bar je veselo

poanta svega je da se ništa ne treba i ništa ne mora da bi sudjelovali, bilo da prodajete ili kupujete.
uglavnom, nadam se da se vidimo u subotu