Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3] 4 5 ... 42   Dolje

Autor Tema: Da li kupiti Harley?  (Posjeta: 45384 )

flugo

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: ZzR600
Odg: Da li kupiti Harley?
« Odgovori #50 : 08. Veljača 2008, 11:01:55 »

Pa ako imas mogucnosti kupit kaj zelis,i ako zelis HD-a..kupi ga.
moje misljenje
Evidentirano

weisslucky

• Gost
« Odgovori #51 : 08. Veljača 2008, 11:03:45 »

Pa ako imas mogucnosti kupit kaj zelis,i ako zelis HD-a..kupi ga.
moje misljenje

naravno :palacgore: :palacgore:
Evidentirano

weisslucky

• Gost
« Odgovori #52 : 08. Veljača 2008, 11:08:33 »

Ako imaš novaca, kupi !

A te fore što ludi seru da se kvare motori, ne uzimaj puno u obzir, jer većina njih nema pojma o mehanici i ne održava motore kako treba !!! Isto što svi seruckaju protiv Dukca, a meni je to osobno 999 5 puta bolji od bilo koje R1  i sličnih motora !

:palacgore: :palacgore:
Evidentirano

hus

• **
  • Vozi: cbr xx
« Odgovori #53 : 08. Veljača 2008, 12:24:35 »

lo ima mogućnosti  :palacgore: da mogu (LOVE RADI) NEBI RAZMIŠLJO :mrgreen:
Evidentirano
u paklu je ekipa

Tapir

• *
  • Vozi: se
« Odgovori #54 : 08. Veljača 2008, 12:51:47 »

cuj ja ne zelim nikoga vrijedat tu kuzis. ja sam biker i postujem svakoga bajkera bilo sta vozi. dali je to kanta ili je to top sredeni motor. idem po susretima u Hrvatskoj i izvan Hrvatske i sa svakim sam si dobar. mene ne zanima ko sta vozi, svako vozi to kaj mu financijska situacija dopusta..sad mozemo tu tjerat politiku, ima ljudi koji rade ali nemaju love..ja to znam..imas u Njemackoj ljudi koji rade 35 godina i nisu u stanju napravit kucu u Hrvatskoj di bi se vratili. A imas ljudi koji su napravili 3 i isto su radili. Ali ti prvsi su radili 8 sati i privatno fantazirali, dok su ovi drugi radili po 16 sati na dan. Tako i u Hrvatskoj. Ima ljudi koji rade i imaju, ima koji rade i nemaju. Zasto je to tako to mora svako sa sobom rijesit. A budi iskren ajmo sada na korzo koliko ljudi sjedi u ovo doba u kaficima. To nisam nigdje vidio osim u Hrvatskoj. Ali to mora svako sam znam. I ima u toj prici nekaj.

Ali to nema veze sad sa ovom temom. Pitanje je bilo dali da si kupim HD.

I mislim da ako neko moze da bi si kupio HD. Smetaju me sam ti ljudi koji nemaju nikakva iskustva s tim motorom, i daju onda negativne komentare o tome, cula rekla kazala.

nemoj tako generalizirati, mi krumpiraši (međimurci) smo vrlo radišan narod

samo, koliko sebe poznajem - glupo mi je pitati ljude za mišljenje tipa "da li kupiti harley" ?

"da li oženiti đurđu"  ?

"da li popiti pivu" ?

pa to su pitanja koja čovjek mora sam odlučiti s obzirom da ovise samo o osobnim afinitetima i mogućnostima
Evidentirano
Waynder : "
a ad se makni i odi si pusti tomsona, zamotaj se zastavom, poljubi kriz i razbij flasu na glavi..."

hus

• **
  • Vozi: cbr xx
« Odgovori #55 : 08. Veljača 2008, 13:21:09 »

KUPITI  :palacgore:
Evidentirano
u paklu je ekipa

trust

• **
  • Vozi: CB600F Hornet
« Odgovori #56 : 08. Veljača 2008, 14:31:35 »

Ma kakvi jebeni japanci... Vidim lika u 40-tim ili 50-tim kad ga ulovi kriza srednjih godina i preko noći se preobrazi u bikera, i koliko god se vidi iz aviona da je "od jučer" svejedno mi ih je brija vidjeti ga na Harleyu. Kad istog tog lika vidim na japancu onda mi je prva asocijacija, gle šupka, htio bi nešto što nemre pa improvizira ko ljakse. :mrgreen:
a kaj bi lik od 40-50.g. trebao po tebi voziti...ili misliš da treba prestati voziti motor u ranim tridesetima...
Evidentirano
moje isprike forumskom Krleži na mogućim gramatićkim greškama...

DamirK

• Vozi: o
« Odgovori #57 : 08. Veljača 2008, 14:39:42 »

a kaj bi lik od 40-50.g. trebao po tebi voziti...ili misliš da treba prestati voziti motor u ranim tridesetima...

50.te su već kriza treće dobi  :mrgreen:
Evidentirano
bR-1 :smoke:

urarmili

• **
  • Vozi: HONDA vtr 1000F
« Odgovori #58 : 08. Veljača 2008, 14:57:47 »

nemoj tako generalizirati, mi krumpiraši (međimurci) smo vrlo radišan narod

samo, koliko sebe poznajem - glupo mi je pitati ljude za mišljenje tipa "da li kupiti harley" ?

"da li oženiti đurđu"  ?

"da li popiti pivu" ?

pa to su pitanja koja čovjek mora sam odlučiti s obzirom da ovise samo o osobnim afinitetima i mogućnostima

To se nepita to se podrazumjeva :mrgreen:

a dali kupit harlya ako imaš novaca da :palacgore:
Evidentirano
BANIJA RACING TEAM

POWERD BY RRAKIJA

NIKAD SINE NEVJERUJ ŽENI KOJA LAŽE
http://www.youtube.com/watch?v=Do_UTFHJc5E&feature=related

sid

• Vozi: Kawasaki ZR 7
« Odgovori #59 : 08. Veljača 2008, 15:01:14 »

50.te su već kriza treće dobi  :mrgreen:

serres  :mrgreen:
 :palacgore:
Evidentirano
VISE RADITE A MANJE PROSVJEDUJTE Z. A
Prodajem stan u Zgb. na Sv. Duhu
KOJI QURATZ VRIJEDI PENZICIMA IC' STRAJKAT ?

mate

• Administrator
« Odgovori #60 : 08. Veljača 2008, 15:01:41 »

Nisam baš siguran da shvaćam što pjesnik hoće reći...
Evidentirano

trust

• **
  • Vozi: CB600F Hornet
« Odgovori #61 : 08. Veljača 2008, 15:33:33 »

Nisam baš siguran da shvaćam što pjesnik hoće reći...
Hoču reči da ima dosta motorista starijih od 40-50.g koji još uvijek znaju uživati u vožnji.Dali bi sad takvi koji su cijeli život proveli na dva kotača zbog nekakvih predrasuda o krizi srednjih godina trebali prestati voziti ili nositi na leđima natpis"nemam krizu srednjih godina nego vozim motor od 15.godine i vozil bum dok bum mogel"
Evidentirano
moje isprike forumskom Krleži na mogućim gramatićkim greškama...

zokx

• Vozi: BMW K1200R Sport
« Odgovori #62 : 08. Veljača 2008, 15:37:14 »

Hoču reči da ima dosta motorista starijih od 40-50.g koji još uvijek znaju uživati u vožnji.Dali bi sad takvi koji su cijeli život proveli na dva kotača zbog nekakvih predrasuda o krizi srednjih godina trebali prestati voziti ili nositi na leđima natpis"nemam krizu srednjih godina nego vozim motor od 15.godine i vozil bum dok bum mogel"

Jebote pa ja od 42 sam po vama za otpis. Stari starac  :mrgreen: Ovaj natpis ću si dati našiti na jaknu  :palacgore:
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #63 : 08. Veljača 2008, 15:49:36 »

Ma neee, krivo si shvatio post. Oni koji se voze se voze i dalje, naravno. Pa gledaj samo baRRakaše, ja imam 36 i jedan sam od mlađih, a svi na R-ovima.  :mrgreen:
Mislio sam na likove koji tek u krizi srednjih godina prvi puta prepoznaju motore, svide im se i upravo ih taj Harley đir privlači. Ne bi vjerovao ali susreo sam ih dosta u zadnji par godina. Upoznali bi se kroz posao, na raznim sastancima i tako, i kad čuju da imam veze s motorima, svi ulete sa tom istom spikom da bi si baš kupili nekog Harleya i lagano se vozikali vikendom.
Evidentirano

liberty

• Vozi: vozio 2 sada 4 kotača
« Odgovori #64 : 08. Veljača 2008, 16:15:29 »

tako nešto upravo tih godina je i meni jedan moj kolega istaknuo zadnji put kad smo se vidjeli.
kao skuter (250) mu je super, ali baš bi za vikende i malo duže relacije upravo harley
mislim da se tu radi i o statusnom simbolu.

mate

• Administrator
« Odgovori #65 : 08. Veljača 2008, 16:18:46 »

tako nešto upravo tih godina je i meni jedan moj kolega istaknuo zadnji put kad smo se vidjeli.
kao skuter (250) mu je super, ali baš bi za vikende i malo duže relacije upravo harley
mislim da se tu radi i o statusnom simbolu.

Definitivno, mada u tome ne vidim ništa loše.
Evidentirano

exfreerider

• Vozi: ex.VXR 200 a ex.Zip 125 4T RR sada Polo TDI RR
« Odgovori #66 : 08. Veljača 2008, 16:22:31 »

Znam samo da kad te netko bude pitao šta voziš da je drugaćije kad kaže HD ili neki chooper,to je ono neprocijenjivo a za sve ostalo je :misli:... :mrgreen:
Evidentirano
gas i slalom...

liberty

« Odgovori #67 : 08. Veljača 2008, 16:24:21 »

ma i nije, dapaće.
ali radi se o čovjeku koji je prvi put prije 1 g sjeo na kredenc poput mog i upravo je
kao iduću investiciju na 2 kotača izabrao harley. bez razmišljanja o eventualnim opcijama.
jer smatra da je to to i da iako Istra ima uzduž 100 km a poprijeko valjda oko 70 km najviše, harley je to što treba biti za cruising.

to me podsjeća na izjave vozača golfova (ne svih, nego onih općepoznatih) o golfovima

majle

• **
  • Vozi: Stroma tu i tamo...
« Odgovori #68 : 08. Veljača 2008, 16:30:20 »

Ma neee, krivo si shvatio post. Oni koji se voze se voze i dalje, naravno. Pa gledaj samo baRRakaše, ja imam 36 i jedan sam od mlađih, a svi na R-ovima.  :mrgreen:
Mislio sam na likove koji tek u krizi srednjih godina prvi puta prepoznaju motore, svide im se i upravo ih taj Harley đir privlači. Ne bi vjerovao ali susreo sam ih dosta u zadnji par godina. Upoznali bi se kroz posao, na raznim sastancima i tako, i kad čuju da imam veze s motorima, svi ulete sa tom istom spikom da bi si baš kupili nekog Harleya i lagano se vozikali vikendom.

http://www.imdb.com/title/tt0486946/

:mrgreen:
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #69 : 08. Veljača 2008, 16:37:12 »

Da, otprilike tako nešto. Ali nije to bezveze. Zamisli lika koji cijeli dan sjedi u uredu za compom, zarađuje dobro, djeca već velika, povremeno bavljenje sportom, sa ženom je ok ali su više "prijatelji"... i onda se zapali za motore. Nakon tjedan dana sjedi na pili u koži, ono, pripadanje skupini, kožna obleka, ekipa, zeka.. to mora biti super. :mrgreen:
Evidentirano

okla

• Vozi: Štani 450
« Odgovori #70 : 08. Veljača 2008, 16:42:22 »

Prije nekih 5-6 godina imao sam HD-a 1200 sportstera kod sebe nekih mjesec dana.Na motoru sam cijeli život,R najviše,enduro, Strom uglavnom svašta.Glupo mi je opisivati koko me je oduševio taj motor iako znam da sportsteri nisu  baš kao pravi harleyi.Motor pršti od okretnog momenta, imaš osječaj da strahovito ubrzava,neznam uglavnom osječaj je dobar....
Nakon toga probao sam pravi Harley,neznam točan naziv ali misli da je bio 1400 ili 1500 softail,uglavnom probao sam napravit đir i vratio sam se nakon 500 m.Otpale su mi ruke i noge od vibracija i imao sam osječaj da mi se klimaju svi zubi.Tolko od mojih iskustava o Harleyu.E da,prošle godine sam sreo lika koji je vozio neki japanski čoper a sada ima V-roda.Čovjek priča sve u superlativima,osim opet da pravi harlijaši priznaju samo softail. 8)
Evidentirano

liberty

« Odgovori #71 : 08. Veljača 2008, 16:44:38 »

da, istina, ima šarma taj harley.

ali, ja koji istina neiskusan i tek 3 godine na 2 kotača, ali bar pratim sve o motorima/skuterima, nikad ne pomišljam samo na 1 vrstu motora, uvijek mi postoje neke opcije i pomislim si zašto ne ovaj ili onaj model.

pa mislim da kod njih harley nekad ostaje samo želja ili san, ne zato što si ga ne mogu priuštiti, nego možda jer predstavlja ono što si ti pretpostavljam rekao - odmor, zabavu, druženje, bijeg od svakodnevnice + sve je to lakše doživjetiupravo na takvo jednoj poznatoj/cijenjenoj/egzotičnoj marki motocikla,

jer je time san potpuniji......možda je to neki nedostižan ideal
(možda nije stvar motora, njegove cijene, prestiža, nego razmišljanja i bezbrižnosti, blagostanja)

mate

• Administrator
« Odgovori #72 : 08. Veljača 2008, 16:45:55 »

Prije nekih 5-6 godina imao sam HD-a 1200 sportstera kod sebe nekih mjesec dana.Na motoru sam cijeli život,R najviše,enduro, Strom uglavnom svašta.Glupo mi je opisivati koko me je oduševio taj motor iako znam da sportsteri nisu  baš kao pravi harleyi.Motor pršti od okretnog momenta, imaš osječaj da strahovito ubrzava,neznam uglavnom osječaj je dobar....
Nakon toga probao sam pravi Harley,neznam točan naziv ali misli da je bio 1400 ili 1500 softail,uglavnom probao sam napravit đir i vratio sam se nakon 500 m.Otpale su mi ruke i noge od vibracija i imao sam osječaj da mi se klimaju svi zubi.Tolko od mojih iskustava o Harleyu.E da,prošle godine sam sreo lika koji je vozio neki japanski čoper a sada ima V-roda.Čovjek priča sve u superlativima,osim opet da pravi harlijaši priznaju samo softail. 8)

Jel to bilo ono kad ste skoro kumića Venteka ubili? 8)
Evidentirano

liberty

« Odgovori #73 : 08. Veljača 2008, 16:46:08 »

+ ovaj njihov novi naked XR 1200 koji u Italiji valjda dođe 12-13.000 EUR izgleda sasvim pristojno,
onako - više je motocikl za široke mase, više ljudi se može njemu prilagoditi

mv_agusta

• Vozi: nexus500
« Odgovori #74 : 08. Veljača 2008, 16:48:32 »

Da li kupiti Harley ?

DA !!!    :palacgore: :palacgore: ako se ima para kupuj, to su gušti nema se tu niš više za reći, eto ja sam kupio nexus500 i ako sam čitao i tu i na drugim forumima da se mašina osjetljiva i da zajebava jbg meni je taj skuter odličan i zaljubio sam se u njega i uopče mi nije bilo bitno šta drugi kažu meni se sviđa skupio sam novaca i kupio jer motor/skuter se kupuje srcem, imam ga mjesec dana i nikakvih problema dosad
Evidentirano
Ride Hard, Ride Free
Volim Ducati, makar i pokvaren u garaži
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 42   Gore

Stranica je generirana za 0.15 sekundi uz 15 upita.