Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 42   Dolje

Autor Tema: Da li kupiti Harley?  (Posjeta: 45384 )

poco loco

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: Aprilia Pegaso Trail
Odg: Da li kupiti Harley?
« Odgovori #900 : 03. Veljača 2012, 18:16:39 »

HD je zbilja "krampast i nespretan"    :shock:

................ ili je ipak do vozača :misli:

Donnie Williams - 2nd run http://www.NTMSC.com
Evidentirano

merlin68

« Odgovori #901 : 03. Veljača 2012, 19:25:52 »

Evo mojeg bivšeg mališana. Dobro je služio dok sam bio solo ali u dvoje ovijes više nije držao a i ovo komfornije sjedalo je na tom motoru ko prst u oko.

Harley Davidson
Taj tvoj mališan je super za naše ceste ,malo sam ga provozao dok je bio na testu i moram priznat da je sasvim solidan za te novce ,  :palacgore:
Evidentirano
UBER

merlin68

« Odgovori #902 : 03. Veljača 2012, 19:32:26 »

Harley je jos sa pojavom serije Evolution znatno podigao pouzdanost svojih motocikala.
A cinjenica je da je tokom prosle decenije na Motorrad-ovim testovima  od 50.000km (znaci renomirani nemacki casopis) Road King pokazao najbolji rezultat bas sto se tice kvarova i pouzdanosti. Za vecinu motocikala test je trajao izmedju 15 i 20 meseci, znaci prelazilo se oko 30.000km godisnje.

Kolona 4.  Tokom tih 50.000km testa, za svaki neplanirani odlazak u radionicu oduzimao se po jedan bod, a za svaki kvar kada motocikl nije mogao svojim pogonom doci do radionice - oduzimalo se po 5 bodova, od pocetnih 20 maksimalnih. HD Road King je imao samo 3 negativna boda. Znatno manje od mnogih japanskih i ostalih konkurenata.

kolona 5.  Posle 50.000km voznje na testu motor i ostali sklopovi se rastavljaju i poeni se oduzimaju (po 1) za delove koji nisu u tolerancijama novih tj. koji su usled pohabanosti izisli van specifikacije proizvodjaca. I tu je Road King bio u vrhu, ispred mnogih motora koje poslovicno smatramo pouzdanim.

kolona 1.  Troskovi za servis i odrzavanje ukljucujuci delove i potrosne delove kao sto su gume, lanci i slicno. Bez troskova goriva cije cene variraju tokom vremena, a testovi nisu vrseni istovremeno. Potrosnja goriva na 100 km je posebno ocenjena u koloni 2.

kolona 3.  Nemci su ocenjivali prosecnu trzisnu cenu polovnog, u odnosu na cenu novog. Tu je broj poena bio maksimalan, za razliku od svih ostalih.

Interesantno je da je klasicni vazdusni v-twin pokazao vecu pouzdanost i izdrzljivost od vodenog v-rod-a, a manji pad cene kao polovan.

Uostalom evo te tebele sa konacnim podacima, gde je i sam Motorrad tim, kako je pisalo, bio blago zacudjen:

Road King je top model koji košta preko 200.ooo kuna pa bi bilo i nekako logično da nešto i vrijedi,velim nagledao sam se u servisu svačega pa bi ipak dobro odvagao prilikom kupnje ,kućni prijatelj mi je radio u servisu i toplo mi je preporučio da se klonim te mašinerije ali velim ne mora biti to pravilo ,
Evidentirano
UBER

potrosnja-goriva.net

• *
  • Vozi: Tomos 15 SLC, Suzuki SV 650S
« Odgovori #903 : 04. Veljača 2012, 22:44:11 »

Ovo sa držanjem vrijednosti je stvarno argument za nabaviti HD. A kako i nebi kad se kod npr. japanskih zujalica svake godine mijenja dizajn i 5 godina stari R motor izgubi 50% vrijednosti i tehnološki gledano je zastario prema novom modelu. A HD, 20-30 godina isti izgled, ista tehnologija, iste cijene. Nevolim ni ja amere, ali da dobro drže cijenu je neupitno. Razlog mora da postoji!
Evidentirano

GSX 1402

• Mister foruma 2009.
  • Vozi: BusaBuster
« Odgovori #904 : 05. Veljača 2012, 11:02:06 »

Ovo sa držanjem vrijednosti je stvarno argument za nabaviti HD. A kako i nebi kad se kod npr. japanskih zujalica svake godine mijenja dizajn i 5 godina stari R motor izgubi 50% vrijednosti i tehnološki gledano je zastario prema novom modelu. A HD, 20-30 godina isti izgled, ista tehnologija, iste cijene. Nevolim ni ja amere, ali da dobro drže cijenu je neupitno. Razlog mora da postoji!
sam si sebi napisao odgovor...
a iz tog je razloga veča potražnja za polovnim pa samim tim bolje drži cjenu
a napomenimo i da je novi HD gol ko puška dok na polovnom vjerojatno ima i dodatna opreme koja košta podosta... i eto matematike...

merlin68

« Odgovori #905 : 06. Veljača 2012, 17:40:44 »

HM opće je poznato da svi motori u toj klasi drže cijenu ,razloga je više,obično su svi u jako dobrom stanju sa jako puno opreme ,primjer honde iz 1997 god redovito drže cijenu oko 5000 eura ,amerikanac košta nov 20.000 eura pa je normalno da se polovan nemože dobiti za malo para
Evidentirano
UBER

James1100

• Vozi: rolling Stone
« Odgovori #906 : 07. Veljača 2012, 09:13:43 »

stanje nema puno veze. istina da isti model u dobrom stanju ima veču cijenu, ali ni onaj lošiji nije istog godišta nije jeftin. a i jedini motor gdje se prerade dobro prodaju, pa i one garažne
Evidentirano

potrosnja-goriva.net

• *
  • Vozi: Tomos 15 SLC, Suzuki SV 650S
« Odgovori #907 : 13. Veljača 2012, 10:11:39 »

Nebi kupio HD iz sljedećih razloga:

Harley u HR je prava stvar za "uspješne i rado viđene poduzetnike" koji do sada nikad nisu imali, a nisu ni sjedili na nikakvom drugom motoru, ali sad u  40-tima ili 50-tima kupuju svoj motorin kako bi nadoknadili ranije izgubljeno vrijeme i konačno osjetili taj "vjetar u kosi" kao što su to jednom vidli u nekom dobrom starom američkom filmu.

Da, onda se kupi Harley, jer to je američki san, nakupi se brdo opreme da se što bolje sjaji, razni odjevni predmeti, od cvikera do gaća sa HD-symbolom, te se u tren oka postaje "old skul bajker".

Naravno, takvi "bajkeri" puni ponosa, svakim pređenim centimetrom dobivaju ogromnu dozu američkog načina života, i počinju tvrditi , kako je samo Harley pravi motor, i jednom Harley, uvijek Harley, live to ride, ride to live....

Skoro zaboravih bisere estrade, Sandy&Toni te ostale nedobudne zvijezde , koji isto furaju taj stil života... ali ih ja nikako nemogu dovesi u vezu sa onim što je Harley značio u 60-tim ili 70-tim godinama u USA...   Štoviše, to mi je još jedan razlog više, da ne kupim HD...

Svaka čast starijim bajkerima, motoristima (nemislim na godine, nego iskustvo i pređene km) , kojima je to sve nevažno, te su iz nekih svojih pobuda ili razloga, izabrali nakon x motora i y mopeda, upravo Harley... To je neka druga priča i takvima mogu samo da se naklonim i zaželim puno sretnih km.
Evidentirano

jota

• Vozi: Machine Agricole
« Odgovori #908 : 13. Veljača 2012, 10:41:51 »

Prijatelj iz Novalje kupio u ZG novog Road Kinga , nakon prvog servisa uđe u crnu kožu i krene iz novalje prema rjeci , prje senja poispadali šerafi iz mjenjača i iscurilo ulje .
Uglaom kud god pošo kući pješke došo .
Dopizdilo mu pa je kupio još i novu CB1300 s kojom putuje , bez ikakvih kvarova .
Kaže da bi rado prodao Road Kinga kad bi mogao dobiti makar približno relanu vrjednost za taj motor (koliko već vrjedi par godina star ) , ovak mu služi za napred - nazad po novalji i da turisti imaju što slikavat .
Evidentirano

OldBoy

• Vozi: yamaha FZR1000
« Odgovori #909 : 13. Veljača 2012, 10:47:34 »

2 potrošnja-goriva.net:

...u pravu si za dosta toga što kažeš, ali probaj razmisliti: neko je puno delal do 45. godine, i uredu je da si priušti ono što je uvijek želio. Jel to HD, ili dvadeset godina mlađa sisata ženska, il nešto treće, njegova je stvar (jer je novac njegov). Možda ćeš, kad (i ako!) jednom dobaciš do njega (+45, i krcat ko brod) i ti prditi na sicu HD. Mojne unapred odricati tu mogućnost. Nije uvek grdo imati puno godina i sjesti na motor prvi put  :palacgore:
Evidentirano
Some people call me the space cowboy,
Some other call me the gangster of love...

mate

• Administrator
« Odgovori #910 : 13. Veljača 2012, 10:54:04 »

Harley u HR je prava stvar za "uspješne i rado viđene poduzetnike" koji do sada nikad nisu imali, a nisu ni sjedili na nikakvom drugom motoru, ali sad u  40-tima ili 50-tima kupuju svoj motorin kako bi nadoknadili ranije izgubljeno vrijeme i konačno osjetili taj "vjetar u kosi" kao što su to jednom vidli u nekom dobrom starom američkom filmu.

Ne vidim nikakvih bitnih razlika u odnosu na početnike sa ER5 ili FZ6, velike "putnike" sa GS-om, "trkače" sa R-ovima... Događa se u svim segmentima, ovaj sa HD-om mi se čini još i najnormalniji.

Da, onda se kupi Harley, jer to je američki san, nakupi se brdo opreme da se što bolje sjaji, razni odjevni predmeti, od cvikera do gaća sa HD-symbolom, te se u tren oka postaje "old skul bajker".

Oni bar imaju što kupiti i s čim. Ljudi to vole. Nabaviti privjesak sa recimo Suzukijevim logom a da nije tursko smeće je mission impossible.

Naravno, takvi "bajkeri" puni ponosa, svakim pređenim centimetrom dobivaju ogromnu dozu američkog načina života, i počinju tvrditi , kako je samo Harley pravi motor, i jednom Harley, uvijek Harley, live to ride, ride to live....

Ovaj zadnji segment je prisutan na cijelom forumu a nema veze ni s Harlijem ni s Amerikancima. Oni isti početnici s početka se kunu u svoj motor i proglašavaju ga najboljim. Jedino ne spominju da im je u pravilu prvi.

Skoro zaboravih bisere estrade, Sandy&Toni te ostale nedobudne zvijezde , koji isto furaju taj stil života... ali ih ja nikako nemogu dovesi u vezu sa onim što je Harley značio u 60-tim ili 70-tim godinama u USA...   Štoviše, to mi je još jedan razlog više, da ne kupim HD...

Sandiju svi mogu biti zavidni jer stvarno uživa u tome. Možda bi to radio i 60-tih da se tad još nije ljuljao u jajima. Cetinskog ne znam.
Evidentirano

OldBoy

• Vozi: yamaha FZR1000
« Odgovori #911 : 13. Veljača 2012, 11:01:22 »

...Prijatelj iz Novalje kupio u ZG novog Road Kinga...

...joso cocomo? Luis Vuiton na sicu?  :mrgreen:
Evidentirano
Some people call me the space cowboy,
Some other call me the gangster of love...

suza do groba

• *
  • Vozi: banditosa
« Odgovori #912 : 13. Veljača 2012, 11:17:00 »

nemam 45 god i nisam pun ko brod al cu si kupit harlyja!mislim da grijesite u tome sto HD i novonastale tajkune stavljate u isti kos!nemojte brkati pojmove..svaka cast japancima(i sam ih vozim,i voziti cu ih dok budem obilazio susrete i pravio kilometre),ali harley mi je san i planiram ga ostvariti kad-tad.ima mane,imaju ih svi motori..ali i te mane imaju svoje cari!o cemu bi svi ti bajkeri pricali kad se sastanu za sankom nego kako im je slavni harley riknuo na 1000 m nadmorske visine i da su 16 km gurali njegovih 300 kg uzbrdo  :mrgreen: meni osobno je zelja to dozivjeti  :jesus: volim mit o harleyju,pricu o hells angelsima,vestern filmove i rock n roll i zato sam spreman podnositi njegove vibracije,popravljati kvarove i bacati pare na opremu(para nemam al cu prositi ako treba  :mrgreen: ) zato je moj odgovor DA za harley ali samo onome ko to ima u sebi  :palacgore: a svi ostali mogu se  :skriven: pred mrcinom!
Evidentirano
MK Sibinj

DADO+

« Odgovori #913 : 13. Veljača 2012, 11:20:42 »

nemam 45 god i nisam pun ko brod al cu si kupit harlyja!mislim da grijesite u tome sto HD i novonastale tajkune stavljate u isti kos!nemojte brkati pojmove..svaka cast japancima(i sam ih vozim,i voziti cu ih dok budem obilazio susrete i pravio kilometre),ali harley mi je san i planiram ga ostvariti kad-tad.ima mane,imaju ih svi motori..ali i te mane imaju svoje cari!o cemu bi svi ti bajkeri pricali kad se sastanu za sankom nego kako im je slavni harley riknuo na 1000 m nadmorske visine i da su 16 km gurali njegovih 300 kg uzbrdo  :mrgreen: meni osobno je zelja to dozivjeti  :jesus: volim mit o harleyju,pricu o hells angelsima,vestern filmove i rock n roll i zato sam spreman podnositi njegove vibracije,popravljati kvarove i bacati pare na opremu(para nemam al cu prositi ako treba  :mrgreen: ) zato je moj odgovor DA za harley ali samo onome ko to ima u sebi  :palacgore: a svi ostali mogu se  :skriven: pred mrcinom!

- da li to znači, kako ćeš i nick onda morati promijeniti?  :misli:
Evidentirano

BIKERZZR1400

• Vozi: KAWASAKI ZZR 1400
« Odgovori #914 : 13. Veljača 2012, 11:24:13 »

Čudne sve neke priče. :misli:
Evidentirano

suza do groba

• *
  • Vozi: banditosa
« Odgovori #915 : 13. Veljača 2012, 11:36:53 »

- da li to znači, kako ćeš i nick onda morati promijeniti?  :misli:

pa promijenit cu samo prvu rijec  :mrgreen:

Čudne sve neke priče. :misli:

a sta mislis kako je tek cudno nekom ko uopce ne voli motore opcenito..taj da ovo vidi krstio bi se  :mrgreen:
Evidentirano
MK Sibinj

okla

• Vozi: Štani 450
« Odgovori #916 : 13. Veljača 2012, 16:32:11 »

Ne vidim nikakvih bitnih razlika u odnosu na početnike sa ER5 ili FZ6, velike "putnike" sa GS-om, "trkače" sa R-ovima... Događa se u svim segmentima, ovaj sa HD-om mi se čini još i najnormalniji.

Oni bar imaju što kupiti i s čim. Ljudi to vole. Nabaviti privjesak sa recimo Suzukijevim logom a da nije tursko smeće je mission impossible.

Ovaj zadnji segment je prisutan na cijelom forumu a nema veze ni s Harlijem ni s Amerikancima. Oni isti početnici s početka se kunu u svoj motor i proglašavaju ga najboljim. Jedino ne spominju da im je u pravilu prvi.

Sandiju svi mogu biti zavidni jer stvarno uživa u tome. Možda bi to radio i 60-tih da se tad još nije ljuljao u jajima. Cetinskog ne znam.

Svakim danom te volim sve više :palacgore: :LOL: :LOL:
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #917 : 13. Veljača 2012, 16:33:04 »

Ja tebe najviše od prvog dana. :jesus: :mrgreen:
Evidentirano

skuco

• Vozi: yamaha
« Odgovori #918 : 13. Veljača 2012, 16:42:58 »

Road King je top model koji košta preko 200.ooo kuna pa bi bilo i nekako logično da nešto i vrijedi,velim nagledao sam se u servisu svačega pa bi ipak dobro odvagao prilikom kupnje ,kućni prijatelj mi je radio u servisu i toplo mi je preporučio da se klonim te mašinerije ali velim ne mora biti to pravilo ,
serem im se na ovo ispitivanje.
zato toliko švaba vidiš na harliu.
da imam neznam koliko love nebi ga kupio jer kad vidiš motor uz cestu u kvaru 99% da je harly.
vjeruj prijatelju.  :palacgore:
Evidentirano
Znam da alkohol škodi al u vodi utjehe nema!

bocojaki

• **
« Odgovori #919 : 13. Veljača 2012, 16:54:54 »

serem im se na ovo ispitivanje.
zato toliko švaba vidiš na harliu.
da imam neznam koliko love nebi ga kupio jer kad vidiš motor uz cestu u kvaru 99% da je harly.
vjeruj prijatelju.  :palacgore:

Ja nevjerujem u te kvarove...
I kupit ću harley ponovo jednog dana...
Evidentirano
Louis kataloške cijene
Katalozi 2012 stigli

skuco

« Odgovori #920 : 13. Veljača 2012, 17:04:11 »

Ja nevjerujem u te kvarove...
I kupit ću harley ponovo jednog dana...
možda se do tad poprave..  :mrgreen:

:palacgore:
Evidentirano

bocojaki

• **
« Odgovori #921 : 13. Veljača 2012, 17:10:42 »

Teško... ako se nisu popravili u zadnjih 50 godina neće ni u narednih 10 a možda će ići na struju  :mrgreen:
Evidentirano
Louis kataloške cijene
Katalozi 2012 stigli

skuco

« Odgovori #922 : 13. Veljača 2012, 17:13:34 »

Teško... ako se nisu popravili u zadnjih 50 godina neće ni u narednih 10 a možda će ići na struju  :mrgreen:
a moža i tvornica propadne..  :wink:
Evidentirano

lory

• **
  • Vozi: YAMAHA FZ1 FAZER
« Odgovori #923 : 13. Veljača 2012, 17:18:17 »

Nitko na svijetu ne zna od svoga proizvoda učiniti svjetski brand kao Ameri. Naravno da veliku ulogu u tome ima filmska industrija u kojoj domaći (američki) brandovi i te kako sudjeluju.
   Uvijek pijanac na filmu nosi "Jack Daniels", pale cigare (i ne samo njih) sa "Zippo" upaljačem i naravno dobri momci većinom voze Harley.
  Kvarili se oni ili ne karizma je neupitna.

Evidentirano

bocojaki

• **
« Odgovori #924 : 13. Veljača 2012, 17:20:23 »

Ma ko je na vagi izmedju Harley-a ili japanca nek kupi japanca, bolje koče, bolje idu, komforniji su i jeftiniji...
Ko si želi Harley-a i ima za njega novaca nek ga kupi, neće mu biti žao...
A možda su u šumi  :mrgreen:
Evidentirano
Louis kataloške cijene
Katalozi 2012 stigli
 Str: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 42   Gore

Stranica je generirana za 0.157 sekundi uz 15 upita.