Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1]   Dolje

Autor Tema: Tko je ovaj put za 'MK Dvije Rote - susret 27 - 29.05 ...'  (Posjeta: 390 )

cigo

• *
  • Vozi: Suzuki bandit 1200

Postovani svi,

Nesto sto je moja osobna zelja, i mog kluba, a nikad ostvarena, to je da  ljudi iz sjevernih krajeva dodju dolje, u malo vecem broju. Ovo nije nikakav test ni organizirano putovanje, ja iskreno volim voziti sam i vazno se skupiti na cilju. Kad ce netko krenuti i kuda ce ici to prepustam svakom pojedinacno. Organizacija za Uskrs je sa Vase strane bila odlicna, ali vrijeme je bilo varljivo i bolje da se to ostavilo za neko drugo vrijeme. Dodjite, okupajte se malo, u zg-u je pocelo toplo gusenje i fatamorgana od ugrijanog asfalta. Svi kontakti vrijede kao i zadnji put...

Evo linka: http://www.dvijerote.com/moto2005.htm

Lijep pozdrav
Evidentirano

Nike

• NIXON - DALMATI MC
  • Spol: Muški
  • Vozi: YAMAHA FZ6N, YN50
Tko je ovaj put za 'MK Dvije Rote - susret 27 - 29.05 ...'
« Odgovori #1 : 03. Svibanj 2005, 23:36:23 »

Mi iz Splita smo do pretprošle godine išli u vašem terminu na Grobnik ili u Vodice  :mrgreen: pošto uvik se poklope neki termini, pa bismo na kraju došli samo na susret MK "Libertas" u Zaton (3. tjedan u 6. mjesecu). Kako smo se prošle godine zajebali i nismo znali da MK Libertas ne organizira susret, Dubrovnik smo propustili, ove godine sigurno idemo na Vaš susret. Polazak iz Splita u subotu u 12.30.
Evidentirano
D.F.F.D.

cigo

• *
« Odgovori #2 : 04. Svibanj 2005, 16:20:29 »

naravno da se nitko nece ljutiti ako vecina ekipe ode istih dana u Novi Sad, blize je, autocesta je cijelo vrijeme... mislim na ekipu iz zg-a. Gore ce ipak biti veci dogadjaj, ali ... nemaju more jadransko  :)
Evidentirano

cigo

• *
« Odgovori #3 : 05. Svibanj 2005, 17:19:41 »

pozivnica ...

kliknite na sliku gore ...

Ugodne prerije zelim!!!
Evidentirano
 Str: [1]   Gore

Stranica je generirana za 0.07 sekundi uz 15 upita.