Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2] 3 4 ... 14   Dolje

Autor Tema: HMS  (Posjeta: 13658 )

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
  • Spol: Muški
  • Vozi: Suzuki
Odg: HMS
« Odgovori #25 : 19. Veljača 2008, 23:32:56 »

Pa kako da argumentiram kada jos nista nisam vidio napravljeno. u jednom danu to je neizvedivo, ali sma vidio sto je napravljeno prije 3 mjeseca, to sam dovoljno argumentirao.
Niti sam u upravi, niti sam u nekom odboru niti imam bilo kakvu funkciju, samo sam glasan i glasan cu nastavit biti jer mislim da je prvi i osnovni cilj da se u sazevu radi sve transparentno.
Nego, kada vec pisemo, da li netko ima informaciju tko su bili celni ljudi u savezu protekle 3 godine. Ko je bio urpavni odbr, tko nadzorni a tko sportski odbor. Znamo ko je bio predsjednik, ali ostali ?!?
Evidentirano

moto man

• **
  • Vozi: miško
« Odgovori #26 : 20. Veljača 2008, 07:46:05 »

Vodstvo u prošlom mandatu: Predsjednik Mijatović , Upravni odbor: Eškinja , Pavlic , Peršin , Kadrnka , Mihaljević , Brajdić Nadzorni odbor: Grgetić ( iz članstva što je protuzakonito) ,. Balog , Šamec.
Evidentirano
mafija , sused mafija , a meni je dobro , jako dobro i neka mi je tak mi i treba !

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #27 : 20. Veljača 2008, 08:16:00 »

I dobro, uz trojac koji ima iskustva, doci ce cetverac koji ce donjeti malo svjezeg vjetra i mozda se stvari promijene.
Ali, imam jos jedno pitanje, tko je bio na vlasti prije njih ? Dakle prije tri godine.
Evidentirano

moto man

• **
« Odgovori #28 : 20. Veljača 2008, 21:08:49 »

Ista grupa  uz dodatak Ivice Šameca koji na ime toga uređuje stranice saveza do sada pa pod aktualno u 2005 nalazimo izvješće sa sastanka 2002 godine.Dobro bez ironije vraćam se na subotu.Danas sam dobio izvješće sa takozvane skupštine i moj osvrt na tu svetu regularnost.Gajić zastupa M.K.Ferićance ,a klub  koji zastupa netko treći.Naizgled u redu mada nije moralno ali ne samo nemoralno nego i protustatutarno pošto članicu može zastupati iskljućivo imenovani član uprave kluba  što u slučaju Feričanaca nije u što se možete uvjeriti ako pročitate klupski zapisnik o osnivanju. Još za šestoricu odgovorno tvrdim da po istom članku statuta nisu imali, pravo zastupati članicu pa matematika koja je egzaktna kaže sljedeće: Prisutno 26 članica koje imaju valjane punomoći.Za kvorum je potrebno 32.Govorimo o mrtvim dušama pa da se osvrnem i na taj dio.Devet članica niti kroz vozače niti kao organizatori ne ućestvuju u radu saveza ali služe kao glasačka mašinerija.Već sam na proteklim sjednicama naglašavao da je jadan savez kojeg da bih im to dokazao mogu osnovati (što me ništa ne košta) 30 klubova , još 8 moto županijskih zajednica i uz desetak prijatelja koji drže vodstvo usvojim klubovima sa investicijom od točno120000 kuna preuzeti savez i pretvoriti ga u privatnu prćiju. upravo na nivo seljačke radne zadruge se pretvorila ova lakrdija.I danas dobivam dopis od člana NO-a Grabušića koji je legitimno izabran kako je on potpisao samo skupštinu 23.02.Ne trebam Vas ni podsječati kako Ivica Šamec vjerojatno ni nezna gdje je EK Varaždin kojeg je zastupao , a znakovita je i slika gdje dvije mlade dame drže zelene kartone za glasovanje što pretpostavlja da su opunomoćene zastupnice skupštine što iz zapisnika nikako ne stoji pošto je jedina dama Sandra Percać (o kojoj imam pozitivno mišljenje) upisana kao zastupnik.Ove dvije znaju o motociklizmu kao i Marica o .....ne želim biti nepristojan.Toliko o regularnosti i zakonitosti okupljanja koje ću ako treba i prihvatiti ako mi druga strana ne pokaže više . Sorry Saša ali morao sam reagirati kada sam vidio izvješče mada nisam imao namjeru više postati.
Evidentirano
mafija , sused mafija , a meni je dobro , jako dobro i neka mi je tak mi i treba !

moto man

• **
« Odgovori #29 : 20. Veljača 2008, 21:31:30 »

Molim administratora da poradi istine stavi popis zastupnika na skupštini od 16.02 koji smo dobili u zapisniku iz saveza uz sliku sa one dvije dame sa zelenim kartonima u zraku kojih u zapisniku nigdje nema. Valjda taj odvjetnik koji je navodno bio tamo zna šta je ili će potpisati. I još opaska o brojnosti.Iz Supermota koji broji preko 40 vozača bili su predstavnici klubova koji imaju 7 vozača , iz motocrossa koji broji preko 120 vozača (uvjerljivo najbrojnija disciplina ) zajedno sa Supercrossom predstavnici klubova koji imaju 24 vozača iz Quada samo za 3 vozača od preko 50 , iz skutera sa 36 vozača predstavnici njih 4.Ovo iznosim samo i iz jedinog razloga da ljudi sami procjene što je istina u cijeloj prići a ne da im nitko zajedno samnom toći u mozak odgovore.Sve argumente  koje sam iznosio spreman sam podastrijeti na uvid kroz dokumentaciju koju posjedujem pa neka skenirana ide na ove stranice samo recite što koga zanima.
Evidentirano

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #30 : 20. Veljača 2008, 22:13:22 »

Za sve ovo treba veca ekipa odvjetnika i kriminalista nego za ciscenje kompletnog kriminala iz Hr-a  :mrgreen:
Iskreno mislim da je sve ovo velika sramota i za HMS i za sve ljubitelje motosporta jer smo ocito toliko zatupljeni, sebicni i jalni da ocito mozemo funkcionirati samo sa dva saveza. Kad bi Olimpijski odbor to dozvolio, vjerujem kako bi to cak bilo i najbolje.
Sada trenutno je sreca jedino sto Gradski ured mora ovjeriti i verificirati jednu upravu i kad to napravi, ovoj drugoj preostaje jedino galamit medju sobom ili prihvatit, prilagodit se i prikljucit se radu za dobrobit motosporta.

Ponovit cu ovdje vec 1000 puta receno i napisano. Vozaci su najvazniji, pogotovo oni najmladji i sve bi trebalo biti orjentirano prema njima i radit za njih, ja u ovom slucaju to ne vidim.

Sto se tice dizanja zelenih kartona, ja mogu samo reci da su svi nadzocni imali valjane punomoci.

Sto se tice imena zastupnika, taj podatak ima jedino ured HMS-a.

Uz najbolju mogucu volju, i ja je polako gubim jer se sve ovo pretvara u nesto sto ne dolikuje jednom savezu.

U ovih par dana sam se naslusao toliko pricica o lopovluku unutar saveza da mi vec glava puca i da vise uopce nisam zainteresiran za sudjelovanje u ovoj diskusiji. Kao vozaca me zanima kada ce sve ovo vise prestat, kada ce se konacno nesto prihvatiti i kada cemo konacno dobiti pravilnike, kalendare i plan rada za 2008. godinu.
Rogulica smo cekali mjesecima i sve je radio iza ledja, dok je ako nista drugo, ova urpava izabrana u subotu, sve rekal raditi transparentno i bez skrivanja i muljanja. Mozda sam naivan, ali ja im nekako vjerujem.
Evidentirano

moto man

• **
« Odgovori #31 : 20. Veljača 2008, 22:30:35 »

Sve 5.Za svaki problem ću te moliti pomoć pošto im ti vjeruješ , a ja im ne vjerujem ni ono što im u rukama vidim.
Budi fer pa stavi sliku uz zapisnik sa skupštine pošto ga imaš kao i ja da se vidi spisak ljudi na kojima ove dame služe samo kao cvijeće na stolu.Ćista dekoracija.Znam da ti je pun .....svega i da te zanima kada i po kojim pravilima ćeš voziti a to sve je pripremljeno i trebalo je davno biti na znanje svima samo ovi "subotnji " su mislili drugaćije.To je jedina istina barem ona za koju ja znam a vjeruj mi da dosta znam...................................................................Ajmo schlagvorth na cijelu priću: sve je samo strah glavne tajnice da ne ostane bez posla jer s novom garniturom njoj i njezinom naćinu rada nema mjesta i to je kraj cijeloj prići.Prošla garnitura je pala radi 1 HMK i Kotarskog , nije im bilo dovoljno pa su ušli u falsifikate sa subotnje skupštine  , znaju da po zakonu brojki prije ili kasnije istina izlazi van.Biti će još uspona i padova  samo što će radi pojedinaca od subote jedna generacija ostati uskraćena pravog sportskog doživljaja i napretka u moto sportu.
Evidentirano

Darija

• **
  • Spol: Ženski
« Odgovori #32 : 20. Veljača 2008, 22:30:56 »

znakovita je i slika gdje dvije mlade dame drže zelene kartone za glasovanje što pretpostavlja da su opunomoćene zastupnice skupštine što iz zapisnika nikako ne stoji pošto je jedina dama Sandra Percać (o kojoj imam pozitivno mišljenje) upisana kao zastupnik.Ove dvije znaju o motociklizmu kao i Marica o .....ne želim biti nepristojan.Toliko o regularnosti i zakonitosti okupljanja koje ću ako treba i prihvatiti ako mi druga strana ne pokaže više . Sorry Saša ali morao sam reagirati kada sam vidio izvješče mada nisam imao namjeru više postati.

Poštovani gospodine Skendroviću!

Da ste bili prisutni, vidjeli biste da samo jedna dama drži zeleni karton, a to sam bila ja u ime Speedway kluba Unia (Sandra je bila opunomoćena, ja sam samo podigla karton, ionako imamo isto mišljenje o ovome svemu).
Itekako imam pojma o motociklizmu, možda i više od vas, pošto imam Međunarodnu FIM licencu za suca utrka na kružnim stazama (Speedway, Icespeedway, Grass&Long track...) i već godinama zajedno sa vodstvom kluba "UNIA" organiziram Svjetska i Europska prvenstva u speedwayu, a također ćemo imati organizaciju Speedway Grand Prixa 2010. godine. Iako imam samo 20 godina, ne možete reći da imam pojma o motociklizmu kao i Marica o....!

Zašto niste došli na tu sjednicu pa lijepo se izjasnili? Možda biste mogli biti predstavnik za supermoto pa lijepo naglas govoriti svoje mišljenje, a ne se skrivati iza nekog nadimka i maltretirati Sašu koji sigurno ne želi ništa loše hrvatskom motociklizmu. Već radimo na novim projektima koji će promovirati motociklizam i dignuti na višu razinu, što je svima nama, a i Upravnom odboru skupa s predsjednikom, cilj.

A koji je vaš cilj sa ovim napadanjima i uvredama, ne znam.

Lijep pozdrav!

Evidentirano
24.09.2011. Croatian Speedway Grand Prix
www.speedway-unia.hr

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #33 : 20. Veljača 2008, 22:39:41 »

Ja mogu potvrditi da je ovaj zeleni karton iznad Sandrine glave, zapravo u mojoj ruci, ali sam se sakrio iza dvije dame  :D

G. Skendrovicu, ja bi vas molio samo nesto. posto mene kao medij g. Rogulic nije nikad kontaktirao, a to mu je bila greska, pitajte ga u moje ime sto ima protiv brzinaca, sto ima protiv nekih ljudi osobno ( a znamo da ima) i zasto je u svojem planu i programu zakinuo kompletnu cestu ?
Eto, dajte ga to pitajte onako meni za dusu. Ipak su brzinci broj 1. pa me zanima zasto smo u ovoj prici debelo iza recimo njegovih skutera.

Darija, nije da me g. Skendrovic previse maltretira, ja to vise gledam kao jednu raspravu iz koje prije ili kasnije mora izaci nesto dobro. Sto to bilo, tko bio u zabludi nije bitno, bitno je da na kraju istina i legitimna strana mora pobjediti, a to je u cilju vjerujem i g. Skendrovicu , vjerujem tebi, a pogotovo meni.
Evidentirano

daniel-zu

• **
  • Vozi: vfr-a
« Odgovori #34 : 21. Veljača 2008, 10:59:05 »

Zabok, 19. veljače 2008.

DOPIS SVIM KLUBOVIMA

Predmet: IZJAVA ČLANA NADZORNOG ODBORA
GLEDE ODRŽAVANJA 5. IZVANREDNE IZBORNE SKUPŠTINE HRVATSKOG MOTOCIKLISTIČKOG SAVEZA

Ponukan raznim glasinama oko održavanja 5. Izvanredne Izborne skupštine, zakazane za 23. veljače 2008. dužan sam kazati slijedeće:

1.   Skupština koju je Nadzorni odbor zakazao za 16. veljače, a Radno predsjedništvo otkazalo za 23. veljače, nije ona koja se održala 16.veljače na saziv 1/3 članica Saveza.
2.   Zbog toga što Radno predsjedništvo nije dobilo nikakvu potrebnu uslugu od ureda Saveza, kasnilo se sa prikupljanjem podataka o članicama, te posebice zbog temeljitog rada na usklađivanju Statuta sa Zakonom o športu, došlo je do odluke o pomicanju dana održavanja Skupštine.
3.   Nadzorni odbor kojega sam ja član nije donosio odluku o promjeni datuma, jer je to bilo u isključivu pravu Radnog predsjedništva, koji je vodio sve pripremne radnje, te je o tijeku priprema samo obavještavalo članove Nadzornog odbora, prvenstveno radi praćenja zakonitosti.

Stoga još jednom MOLIM SVE ČLANICE Saveza, pogotovo Predsjednike klubova, da prisustvuju sjednici Skupštine koja se održava:

23. veljače 2008. u sobi 48 HOO-a sa početkom u 10 sati.

Član Nadzornog odbora:

CVETKO GRABUŠIĆ

Cvetko Grabušić

______________________________________________________________________________________________

JEL TO IPAK ZNAČI DA JE PRAVOVALJANA SAMO OVA SKUPŠTINA KOJA ĆE SE ODRŽATI 23.02.2008., POŠTO JE PO DOPISU VEOMA JASNO OBJAŠNJENO ZAŠTO JE PROMIJENJEN DATUM???
Evidentirano

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #35 : 21. Veljača 2008, 11:12:52 »

Nije. Po pravilima i po statutu HMS-a, skupština održana 16.02. je pravovaljana, na nju su izašle 33 članice, sto je vecina, i sve su imale punomoći sa potpisom i pečatom člana uprave članice što je po pravilima statuta HMS-a. Skupštinu je za 16.02. sazvala tajnica saveza koja je za to bila ovlaštena od gradskog ureda i nju je odobrio nadzorni odbor. To što se taj datum promjenio to nije odobreno od kompletnog nadzornog odbora nikakvim pismenim putem osim ovog što sada piše g. Grabusic. No dopis koji dolazi 19.02. dakle cak 3 dana nakon održane skupstine mi nikako niej jasan.

Situacija je vrlo jednostavna, broj klubova koji se mogu odazvat na ovu skupštinu sa punomocima ovjerenim od strane HMS-a ne moze preci brojku 30 jer je preostalih 33 clanica legitimno dalo svoj glas g. Pavlicu i njegovom urpavnom odboru.
Koliko god g. Rogulic i ekipa kopali po pravilnicima nece pronaci nista i uzaludno ce potrositi dragocjeno vrijeme i usporit rad saveza. Kako sam napisao, ova izabrana skupstina se moze osporit jedino pred gradskim uredom, a da bi se osporila mora biti neke neregularnosti, a koliko sam ja osobno vidio i provjerio, regularnosti nije bilo, pa cak niti ovih koje g. Skendrovic spominje kao neregularnost. Taj detalj ejprovjeren sa gradskim uredom.

Da ne pricam ukrug. Posto sam se sada malo vise uputio u cijelu materiju, jedini pravi i regularni nacin za sazivanje skupstine je da 1/3 clanica podnese zahtjev za sazivanje izvanredne skupstine predsjedniku saveza. Predsjednik se u roku 30 dana mora odazvat tom zahtjevu i sazvat skupstinu. Ako to ne napravi, onda je clanice mogu sazvat same. Ponovit cu se, posto je skupstina 16.02. odrzana po svim pravilima statuta HMS-a, nikakva druga igra se ne moze odigrat a da bude regularna.

Ono sto se moze desiti je nekakvo petljanje sa punomocima, no bas me zanima tko ce za to imat muda i kad bi netko uspio to spetljat, tko ec imat muda te papire odnest u gradski ured.

A sad mi je stvarno dosta ove teme i mislim da vise nista nema smisla govoriti do 23.02. kada ce netko ili prekrsiti zakon ili rpavilnik HMS-a ili ce priznat poraz i krenut regularnim putem.
Evidentirano

Bandit

• ADMIN PIZDEK
  • Administrator
  • Vozi: Suzuki SV 1000 S
« Odgovori #36 : 21. Veljača 2008, 12:48:01 »

Gdje ti živiš?

Sve se može. Pa čak i kada se sve preda u registar udruga, kada grad to prihvati...opet ima šanse da se to u roku odmah promijeni. Uvijek ima načina. Htjeli vi to ili ne.

Znam, doživio sam to. :mrgreen:
Evidentirano
Procjene vrijednosti motocikala (i drugih vrsta vozila i plovila) pri kupoprodaji, a za potrebe plaćanja poreza. Javiti se na pp, ili na procjena.plovila@gmail.com

moto man

• **
« Odgovori #37 : 21. Veljača 2008, 13:22:15 »

Statut kaže:opunomoćeni članovi zastupnici u skupštini mogu biti osobe koje su upisane kao članovi upravnih tijela članice a ne oni koji od iste dobiju potpisanu punomoć.Vrlo jasno.Svi koji su bili u subotu imaju apsolutno pravo biti i ove subote pošto je njihovo legitimno pravo da izaberu manje od dva zla.Inaće poziv je došao i na Motore na adresu Sokolgradska gdje je upisan Pristošek.Na posljednjoj redovnoj skupštini iz zapisnika je vidljivo da su kao kompromisno rješenje u PUNOPRAVNO članstvo primljeni svi novi klubovi tako da su isti stekli pravo glasa koje im je osporeno od strane glavne tajnice.Skupštinu 23.02.potpisalasu oba člana NO-a dok jedan od njih nije opovrgao isto u pisanom obliku već se jasno priklonio grupaciji koja je također legitimno preko jedne trećine članica sazvala istu. Kažu u gradskom uredu ... priznati ćemo onu upravu koja će predoćiti čvršći legitimitet.
Evidentirano

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #38 : 21. Veljača 2008, 18:54:26 »

G.Skendrovicu, ne bi se bas slozio sa vama u tvrdnje oko zastupanja clanica pred skupstinom. Upravo iz tog razloga savez i ima punomoci koje su prihvacane kao legitimni dokument sve ove godine te nikad nisu bile osporene od niti jednog drzavnog ili gradskog tijela.

Danas sam dobio dopis iz ureda saveza sa izvjestajem skupstine te jednom nadopunom koja je u savez dosla od gospodina Leljaka. Makar nije potpisana, stigla je sa njegovog maila.

Kaze,
prosljediti svim clanicama.

Obavijest.

Nadzorni odbor nije donio odluku o promjeni datuma odrzavanja 5. izvanredne skupstine HMS-a zakazane za 16. veljace kako stoji u odluci radnog predsjednistva koje nema ovlasti sazvati i odredjivati datum skupstine.
Izvanredna skupstina sazvana od 1/3 clanica saveza temeljno je pravo clanica shodno čl.26 statuta HMS-a.

Zagreb 14.02.2008.
Nadzorni odbor
1. Zdravko Leljak
2. Cvetko Grubisic

Makar nema potpisa posto je elektronski dokument, ali ja vidim oba clana nadzornog navedena.

E sada, ili vi g. Skendrovicu tvrdite da g. Leljak laze, ili netko krivo tumaci navedeni dopis. Dakle, dva dana prije organiziranja skupstine zakazane 16.02. clanice su obavjestene o tome da nema promjene termina i to navodom oba clana nadzornog odbora. Onda, kada se urpava odabrala, kao da g. Grubisicu nesto nije pasalo pa je sa 3 dana zakasnjenja, napisao kako on nista nije potvrdio. Pitam se samo sto je cekao od 14.02. do 19.02. kada je dobio ovo na mail.

Da ne bi bilo da pricam bez nekih dokaza, evo i skenirana dokumentacija.

Sada vi meni recite tko laze, ko je lud, a ko glup. Ja nekako mislim da mnogi misle kako su clanice ovo trece.
Evidentirano

Zlatko

• **
  • Vozi: GSX 750 EF 1984.
« Odgovori #39 : 21. Veljača 2008, 19:43:32 »

I u ovoj skeniranoj ( službenoj ) dokumentaciji ima grešaka! U popisu prisutnih predstavnika članica piše " Damir Tomašić - OTK  Koprivnica ", a čovjek je u OTK Karlovac, itd....
Evidentirano
Zlatko, Secretary, Muddy Zagreb
Remember the time when sex was safe and motorcycles where dangerous..

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #40 : 21. Veljača 2008, 19:57:55 »

I da je greska, provjerio sam i iznad svakog zakona postoji onaj najvazniji a to je zakon RH a on kaze da svaka osoba moze izdati punomoc nekome da je predstavlja. To je vazece pred zakonom RH, pred sudstvom, pa tako i pred udrugom poput HMS-a. Ono sto je bitno, sto bi bilo upitno i moglo bi se osporit, to je da tu punomoc nije dala osoba koja ispunjava uvjete navedene u statutu HMS-a. Dakle, da to mora biti clan uprave kluba. Tako da ova konstatacija koju izvlaci gospodin Skendrovic : opunomoćeni članovi zastupnici u skupštini mogu biti osobe koje su upisane kao članovi upravnih tijela članice a ne oni koji od iste dobiju potpisanu punomoć nema bas nikakve logike. Nesto slicno je po meni i ona odluka da aktivni vozaci ne mogu sjediti u urpavi saveza koja nije upisana u statut ali je odluka viseg ranga i kao takva je morala biti prihvacena od HMS-a. No da ne duljimo previse, tu se spominju nekakvi kompromisni upisi clanica koje za to jos nemaju pravo, spominju se potpisi clanova nadzornog odbora za obje skupstine, spominje se svasta i kada se odrzi ovaj sastanak u subotu, ako se nadje dovoljan broj ljudi da je odrzi (sto se po meni ne moze desiti ako se govori o postupanju prema pravilniku) onda ce kako je g. Skendrovic rekao, gradski ured biti taj koji ce donjet odluku. Sva ova nasa naklapanja vise nece biti bitna.

Ja samo znam da sam se nacuo sa obje strane o toliko lopovskih situacija da je to strasno. U nekoliko navrata se napadao recimo direktor nase discipline Djuro, kojemo disciplina brzinci moze skinut kapu koliko je dao za nas, a i bio je ukljucen u osnivanje discipline SuperMoto, vodio nas je na svjetsko prvenstvo itd. itd. Optuzbe protiv g. Pavlica, legalno odabranog predsjednika, koji je dao za ovaj sport kao mozda nitko od clanova uprave dok HMS postoji. Spominje se G.Eskinja koji najkvalificiraniji covijek HMS-a. Cudi me samo da se ne spominju Grijesi g. Rogulica, poput uzimanja po 100 kuna svim vozacima za mjerenje snage na njegovim uredjajima nakon svake utrke, pa do razno raznih drugih pricica koje sam cuo. A i g.Skendrovic koliko sam cuo niej bez putra na glavi. Ne zelim nikoga vredjati, ali prica se da je bilo svega i svacega na utrci u Pozegi 2007. godine. U povijesti cijelog saveza ima toliko sranja (oprostitem mi svi na izrazu) da bi se mogla knjiga napisati. Ja znam za sebe da mi je u prosloj godini bila ponudjena dnevnica kad sam isao verificirat stazu, i to neka minimalna cifra koju sam odbio. Ili recimo u slucaju Kec-a kojije za 3 godine svojeg boravka u upravi, dobio puno manju cifru nego Rogulic u ovih mjesec dana mandata. Price o Lafteru su punile usi mnogima, neki klubovi su imali prilike vidjeti izvjestaj od revizora za jednu od godina (ne sjecam se na zalost o kojoj je godini rijec) Ma bilo je toliko toga da je to strasno.
Ja se iskreno nadam da ce izabran predsjednik g.Pavlic i njegova urpava dobiti mandat od gradskog ureda jer vjerujem da ce se primit posla i da ce raditi za sport, a mandat im istice kroz godinu dana kada je redovna skupstina na kojoj ce se ponovo birati predsjednik i urpava. Nadam se da ce se u tih godinu dana dokazat a ako ne uspiju, onda mozemo neke ljude mijenjat i zamijenit ih sa novim, sa friskim snagama.
« Zadnja izmjena: 21. Veljača 2008, 20:40:55 Saša 69 »
Evidentirano

moto man

• **
« Odgovori #41 : 21. Veljača 2008, 20:04:07 »

Odgovor je vrlo jednostavan, Barem si ti računalno obrazovan da znaš kako bilo tko od nas može poslati poruke ovakova tipa i potpisati šest članova UO-a i onda bi oni to trebali demantirati.Smješno.Pa Ljeljak ima pravo iznositi i to legitimno svoje stavove ali nema pravo to raditi za Grabušića pošto su u istom rangu važnosti samo što ova grupacija smatra Ljeljaka važnijim poradi bližih stajališta ,a i njih je lako proćitati kroz dva sponzorska motora koje će njegov vozać ove godine voziti.Ali to je po meni za pohvalu jer će bez obzira na moral jedan vozač imato koristi.Da bogda svi imali ovakvu sreću.Za pohvalu.Što se tiće zastupnika statut je jasan svi ga mogu pročitati i nedvosmislen je u svakom pogledu. Možda će uprava od 16 biti proglašena legitimnom i ja ću je kao legalist prihvatiti i priznati , naravno i predati im sve na raspolaganje barem što se tiće Supermota.A koliko imam informaciju u takovom stanju sedam disciplina će krenuti svojim putem pod upravljanjem ove uprave.za mjesec dana je redovna skupština  itd...itd Možda nakon nekoliko mjeseci stvari krenu bolje u što osobno ne vjerujem , a možda i ne . Vrijeme i pravnici neka kažu svoje.
Evidentirano

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #42 : 21. Veljača 2008, 20:09:46 »

A koliko imam informaciju u takovom stanju sedam disciplina će krenuti svojim putem pod upravljanjem ove uprave.za mjesec dana je redovna skupština  itd...itd Možda nakon nekoliko mjeseci stvari krenu bolje u što osobno ne vjerujem , a možda i ne . Vrijeme i pravnici neka kažu svoje.

Imam dva pitanja. Prvo kako mislite to 7 disciplina ce ici svojim putem. Ima nas 11 i ima samo jedan moguci i legalni put, a to je preko HMS-a. Zapravo postoji drugi ako ce se neki vozaci voziti pod recimo Slovenskom licencom ili bosanskom ili tako nekom. No to je po meni notorna glupost jer tek od tog saveza ne moze nitko ocekivati nista.
No mislim da smo stvarno pretjerali. Na nekoliko mojih direktnih pitanja nisam dobio odgovor, vjerojatno jer nekima ne pase da se sve kaze u javnosti, pa cmeo onda ostavit to za neke druge rasprave, a ovu ce tako i onako okoncat gradski ured.
Evidentirano

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #43 : 21. Veljača 2008, 20:10:42 »

Odgovor je vrlo jednostavan, Barem si ti računalno obrazovan da znaš kako bilo tko od nas može poslati poruke ovakova tipa i potpisati šest članova UO-a i onda bi oni to trebali demantirati.

to sto spominjete znate da je ilegalno i da se vrlo vjerojatno moze progonit zakonom ? Mislite da itko ima muda tako nesto napraviti ?
Evidentirano

moto man

• **
« Odgovori #44 : 21. Veljača 2008, 20:17:26 »

Nema putra Saša moj.Ja ću ti iznjeti sve iz Požege.Prije sezone kada nije postojao broj ljudi da se odradi sezona pristao sam na sve samo da odradimo dovoljan broj utrka kako bi bilo prvenstva , tako da sam i sam organizirao svojom lovom dvije utrke kao primjer.(OPP odradi ti isto dvije pa me onda popljuj).Na dogovoru prije sezone dogovoreno je da se iz sredstava startnina pokrije mjerna služba , na ime čega je Adriatic timingu pred Jarošem isplačeno na papir 4000,00 kn , kupljeni su pehari od 40 cm a ne one šalice koje Vam Eškinja djeli na Grobniku . plačeni su tehnički delegat , verifikacija i jedino što sam na svoju ruku odlučio je da se fotografu isplati 300,00 kn puta i rađenja stranice supermoto jer je čovjek čitavo vrijeme volontirao.Možda je krađa što godinama badava odrađujem  posao startera i finišera i li posao spikera i slično.Kada pljuješ moraš imati jak dokazni materijal da se ne opećeš ili si me očito potcjenio.Ali ti imaš na to pravo kao i ja da te kad još jednom spomeneš bez argumenata ovako nešto preko pravnih struktura tražim za odštetu zbog javnog blaćenja i nanošenja moralne i materijalne štete.Pucaj i dalje.
Evidentirano

moto man

• **
« Odgovori #45 : 21. Veljača 2008, 20:20:25 »

Za discipline sam rekao kako će krenuti svojim putem pod okriljem saveza pošto direktori koji ih sada vode iznose kako pod ovim vodstvom ne žele dalje raditi.Nadam se da se to neće dogoditi , ali mogu tvrditi samo za sebe odrasli su ljudi i sami moraju odlučiti
Evidentirano

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #46 : 21. Veljača 2008, 20:26:44 »

Ja nigdje nisam vas pljuvao, iznjeo sam da svi imaju putra na glavi i da nitko nije bezgrijesan. Za vas sam cuo sve pozitivno od ljudi koje osobno poznajem i kojima vjerujem poput recimo Tome Marica, ali ima ljudi koji pricaju i negativno, potpuno isto kao i vi o drugima. No iskreno mislim da bi svi vi bivsi, predbivsi, sadasnji i slicno, trebali sjest za jedan okrugli stol okruzen zastitarima i da bi trebali dobro oprat jedan drugoga da se to sve ne bi slamalo preko nasih ledja. Toliko marznje jednih prema drugima, toliko uvreda, toliko svega je meni zalosno uopce gledati.
No jedna stvar mi nije jasna, tu ste javno optuzili sve i svakog za lopovluk a kad se spomene, bez ikakve direktne uvrede i konkretnog primjera, vec samo da se prica okolo, vi odmah tuzba. No valjda se moram naviknut malo, u zadnjih par dana sam nekoliko puta dobio na mail, prema zakonu bla bla, prekrsili ste ovo i ono pa vas molimo da napravite ovo i ono. Sva sreca takve stvari onda procita moj odvjetnik, pa mogu malo mirnije spavat.

A u ostalom, posto sma upravo prodao motor od milijon kuna, sad me mozete i tuzit, nekaj je ostalo od te cifre  :mrgreen:
Evidentirano

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #47 : 21. Veljača 2008, 20:27:59 »

Za discipline sam rekao kako će krenuti svojim putem pod okriljem saveza pošto direktori koji ih sada vode iznose kako pod ovim vodstvom ne žele dalje raditi.Nadam se da se to neće dogoditi , ali mogu tvrditi samo za sebe odrasli su ljudi i sami moraju odlučiti

Ne vidim razloga zasto bi vi to trebali napraviti, pogotovo vi koji imate toliku podrsku svojih vozaca.
Evidentirano

moto man

• **
« Odgovori #48 : 21. Veljača 2008, 20:42:47 »

Pljujem i za svako pljuvanje imam materijalne dokaze i kao što sam u ranijim postovima rekao samo recite što Vas zanima od onog što sam optužio.To je bitna razlika  od sistema ...prića se .... čuo sam. Malo radosti u svemu.Nadam se da će nakon prodanog doći i novi motor kojeg ćeš znati odvesti u pravom vremenu na grobniku jer nadam se da će nakon par desetljeća nekome uspjeti spustiti se ispod Lawsona. A što se tiće discipline jasno se precizira da novi upravni odbor sastavlja svoj sportski odbor i zar ne misliš kakav bi ja to licemjer bio sjediti za istim stolom sa ljudima koji bi me rađe vidjeli da visim nego na utrci.A vozači i oni koji me podržavaju moraju znati kome su njihovi klubovi dali čast voditi jedan nacionalni savez.ČAST to je riječ koju još uvijek jako dobro poznajem za razliku od mnogih.Nitko nije nenadomjestiv pa se ne treba brinuti jer siguran sam da već postoje ljudi ko zapete puške koje če preuzeti discipline ,i ja ću im sve predati pripremljeno i neka se služe.Ne smijemo biti zločesti nego znati granicu ispod koje se neide , a sada je upravo tako.Organiziraj bilo gdje i bilo kad sučeljavanje mene i koga god od ove garniture želiš i neka to bude javno biti će jako zanimljivo a tebi će mnogo stvari otvoriti oći jer uz sve što si postigao fali još malo iskustva još malo.
Evidentirano

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #49 : 21. Veljača 2008, 20:49:51 »

Organiziraj bilo gdje i bilo kad sučeljavanje mene i koga god od ove garniture želiš i neka to bude javno biti će jako zanimljivo a tebi će mnogo stvari otvoriti oći jer uz sve što si postigao fali još malo iskustva još malo.
Vrlo interesantan prijedlog i nadam se da koja god uprava vodila savez da ce podrzati moj projekt jer bi se ovakve price mogle odvijati upravo tamo.
Za ovo neiskustvo, siguran sam u to, dok dodjem do godina nekih starih prdnja u savezu, imat cu vremena nabacit i pokoji putreni sesir pa cu znati samo gledat, sutit i kenjat. Mislim na neke koji su sutili na skupstini u 12. mjesecu a imali su toliko toga za reci.

I veliko hvala na zeljenim uspjesima, ali ja u motociklizmu ipak znam gdje mi je mjesto. Sretan sam sa postifgnutim u kratkom roku i nakon samo 2 godine utrka, brzi sam od nekih koji voze preko jednog desetljeca. A po pitanju motora, pa nadam se da ce uskoro doci nove pile, ali se isto tako nadam da cu uskoro dobiti novi pravilnik prema kojem cu moci slozit te nove pile, a ne bi bilo lose kad bi imao i nekakav radni program da svojim sponzorima prezentiram tocan kalendar, jer kak se situacija razvija, dok dobijem tu informaciju od saveza, sponzori ce vec potrosit svoje novece negdje drugdje. A to je najzalosnije u trenutnoj situaciji.
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3 4 ... 14   Gore

Stranica je generirana za 0.166 sekundi uz 15 upita.