I da je greska, provjerio sam i iznad svakog zakona postoji onaj najvazniji a to je zakon RH a on kaze da svaka osoba moze izdati punomoc nekome da je predstavlja. To je vazece pred zakonom RH, pred sudstvom, pa tako i pred udrugom poput HMS-a. Ono sto je bitno, sto bi bilo upitno i moglo bi se osporit, to je da tu punomoc nije dala osoba koja ispunjava uvjete navedene u statutu HMS-a. Dakle, da to mora biti clan uprave kluba. Tako da ova konstatacija koju izvlaci gospodin Skendrovic : opunomoćeni članovi zastupnici u skupštini mogu biti osobe koje su upisane kao članovi upravnih tijela članice a ne oni koji od iste dobiju potpisanu punomoć nema bas nikakve logike. Nesto slicno je po meni i ona odluka da aktivni vozaci ne mogu sjediti u urpavi saveza koja nije upisana u statut ali je odluka viseg ranga i kao takva je morala biti prihvacena od HMS-a. No da ne duljimo previse, tu se spominju nekakvi kompromisni upisi clanica koje za to jos nemaju pravo, spominju se potpisi clanova nadzornog odbora za obje skupstine, spominje se svasta i kada se odrzi ovaj sastanak u subotu, ako se nadje dovoljan broj ljudi da je odrzi (sto se po meni ne moze desiti ako se govori o postupanju prema pravilniku) onda ce kako je g. Skendrovic rekao, gradski ured biti taj koji ce donjet odluku. Sva ova nasa naklapanja vise nece biti bitna.
Ja samo znam da sam se nacuo sa obje strane o toliko lopovskih situacija da je to strasno. U nekoliko navrata se napadao recimo direktor nase discipline Djuro, kojemo disciplina brzinci moze skinut kapu koliko je dao za nas, a i bio je ukljucen u osnivanje discipline SuperMoto, vodio nas je na svjetsko prvenstvo itd. itd. Optuzbe protiv g. Pavlica, legalno odabranog predsjednika, koji je dao za ovaj sport kao mozda nitko od clanova uprave dok HMS postoji. Spominje se G.Eskinja koji najkvalificiraniji covijek HMS-a. Cudi me samo da se ne spominju Grijesi g. Rogulica, poput uzimanja po 100 kuna svim vozacima za mjerenje snage na njegovim uredjajima nakon svake utrke, pa do razno raznih drugih pricica koje sam cuo. A i g.Skendrovic koliko sam cuo niej bez putra na glavi. Ne zelim nikoga vredjati, ali prica se da je bilo svega i svacega na utrci u Pozegi 2007. godine. U povijesti cijelog saveza ima toliko sranja (oprostitem mi svi na izrazu) da bi se mogla knjiga napisati. Ja znam za sebe da mi je u prosloj godini bila ponudjena dnevnica kad sam isao verificirat stazu, i to neka minimalna cifra koju sam odbio. Ili recimo u slucaju Kec-a kojije za 3 godine svojeg boravka u upravi, dobio puno manju cifru nego Rogulic u ovih mjesec dana mandata. Price o Lafteru su punile usi mnogima, neki klubovi su imali prilike vidjeti izvjestaj od revizora za jednu od godina (ne sjecam se na zalost o kojoj je godini rijec) Ma bilo je toliko toga da je to strasno.
Ja se iskreno nadam da ce izabran predsjednik g.Pavlic i njegova urpava dobiti mandat od gradskog ureda jer vjerujem da ce se primit posla i da ce raditi za sport, a mandat im istice kroz godinu dana kada je redovna skupstina na kojoj ce se ponovo birati predsjednik i urpava. Nadam se da ce se u tih godinu dana dokazat a ako ne uspiju, onda mozemo neke ljude mijenjat i zamijenit ih sa novim, sa friskim snagama.