Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3] 4 5 ... 14   Dolje

Autor Tema: HMS  (Posjeta: 13658 )

Fireblade2

• Spol: Muški
  • Vozi: Honda CBR 954 RR
Odg: HMS
« Odgovori #50 : 21. Veljača 2008, 21:05:39 »

"posto mene kao medij g. Rogulic nije nikad kontaktirao, a to mu je bila greska,..."

Zašto mu je bila greška? Nije kontaktirao ni HTV a ni mene, nego sam ja njega nazvao jer me interesiralo kako gleda na stvari. Mislim da si ti, ako te interesiralo mišljenje svih strana (budući da si medij - trebao bi biti nepristan...ili možda ne :misli: ), trebao nazvati njega.

Kao šta sam ja nazvao i Đuru.

Čitajući ovo sve što se u HMS-u događa, pomalo me hvata smjeh...ako je ovo put unapređenja moto sporta onda ajme ti moto sportu. Jedna strana napada drugu, a druga napada, naravno, onu prvu. I dok se svi bore za pozicije,svi, moto sport ide uprdec.

Šta fali promjeni?Tko se boji promjene? Nek se vidi šta mogu drugi pa nek se onda sudi.Ovo prepucavanje glavnih i odgovornih dovodi do prepucavanja svih.

Šta vozači žele? Bolje uvjete utrka, bolju promociju, više sponzora i bolje rezultate. Hoće li im ova trenutna situacija to omogućiti?

Lijepi je napredak moto sporta. Manje vozača, pa će ponovo lako biti prvak Hrvatske...s možda 1,38...kao nekada.

Malo jesam možda žestok u ovom postu ali mislim da je ova zadnja dva mjeseca sve ispred onog što je najvažnije - sporta!
Evidentirano
www.CRO-MOTO.com

Online magazin

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
  • Vozi: Suzuki
« Odgovori #51 : 21. Veljača 2008, 21:13:02 »

Alene, bit cu vrlo kratak, mozda i ja pomalo grub. Nisi bio nazocan niti na jednom sastanku, niti u savezu niti na jednoj skupstini  :wink:
O cemu ti pricas ? Ja sam bio nazocan na dvije skupstine, na dva sastanka unutar saveza i na dva sastanka vozaca, dakle ukupno 6 sastanaka u proteklih 3 mjeseca, malo sam informiraniji od tebe.

G.Rogulic nije radio transparentno nego je radio se kako se njemu prohtjelo. Ja znam glavni razlog zasto je odjebo brzince, a napravio je upravo to. Da li znas taj razlog ti ?
« Zadnja izmjena: 21. Veljača 2008, 21:15:34 mate »
Evidentirano

Nitro

• **
  • Vozi: SUZUKI GSX-R 1000 K6 :-)
« Odgovori #52 : 21. Veljača 2008, 22:05:30 »

Poznavajuči rad i entuzijazam g.Pavlica mislim da možemo puno očekivati od njega... :palacgore:
Evidentirano
Burn rubber, not your soul

MK REN BAN       www.mkrenban.hr

I prodajem HARLEY DAVIDSON LOGO, 62x75cm..prehebeno izgleda..inf na pp

Fireblade2

« Odgovori #53 : 21. Veljača 2008, 22:22:46 »

Alene, bit cu vrlo kratak, mozda i ja pomalo grub. Nisi bio nazocan niti na jednom sastanku, niti u savezu niti na jednoj skupstini  :wink:
O cemu ti pricas ? Ja sam bio nazocan na dvije skupstine, na dva sastanka unutar saveza i na dva sastanka vozaca, dakle ukupno 6 sastanaka u proteklih 3 mjeseca, malo sam informiraniji od tebe.

G.Rogulic nije radio transparentno nego je radio se kako se njemu prohtjelo. Ja znam glavni razlog zasto je odjebo brzince, a napravio je upravo to. Da li znas taj razlog ti ?
Nisi grub. Ne znam, a kao što sam ja tebi prvi puta na pp objasnio učini isto. Nisam bio na sastanku, a o razlozima stvarno ne bi, što neznači da ništa neznam. Rekao sam ti da sam kontaktirao sve i mislim da dosta i znam.To šta si bio nazočan ne znači da znaš sve. A možemo ja i ti ovako u nedogled :wink: .

Nisam ti postao na nešto, nego na ono da te nije kontaktirao...Moj post se nije odnosio na tebe specijalno nego upravo na činjenicu da je u ovome svemu sport na zadnjem mjestu.
Mora biti da imaš neku opasnu informaciju, jer budući da toliko pušeš na novu upravu, a znajući kakve smo "dobre" uvjete imali do sada, ne vidim drugi razlog da si toliko kontra "novih".

Ulazim u temu jer me tema interesira, ali u ovoj 2008 još nije bilo riječi o vozačima i timovima po medijima nego samo o ovom ili onom upravnom odboru.To je problem, koji je več mogao i trebao biti rješen.

Nemogu se oteti dojmu da si vezan za jednu od tih strana previše da bi bio objektivan. Možda i griješim, možda i ne znam sve. Sve je moguće, ali ništa mi dosad nije pokazalo drukčije.

Možda budem ovog vikenda u Zg pa ćemo malo o tome.
Ajde, spremaj ti sebe za sezonu. O kome ću ja ove godine pisati?

Ovo nije napad na tebe, samo rasprava. Bila bi puno lakša da smo negdje zajedno pa da izmjenimo podatke.
Evidentirano
www.CRO-MOTO.com

Online magazin

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #54 : 21. Veljača 2008, 22:32:27 »

Istina je ovo zadnje sto si rekao.

Imam dva pitanja.
1. Zasto prozivas novu upravu starom ? Prvo vise na celu ne sjedi covjek iz ine koja se godinama ponasala kao vlast u savezu. Ljudi koji su sjedili u upravi po meni su bili uvuceni preduboko i morali su sutiti. ja sam se osobno naslusao i prici o osobnim pretnjama nekih ljudi da se suti inace ...
U ostalom, u upravi je sjedio i Kec, jel imas nesto protiv njega, jel znas sta je on napravio za nas. Sada su tu ljudi i iz motocrosa i iz Endura svi zajedno bi trebali sve posloziti.
2. Zasto mislis da ova urapva izabrana 16.02. nije upravo ta koja ce RADITI i zalagati se za svaku disciplinu. Po cemu to zakljucujes. Da bi ti ja odma odgovorio kontru, ja zakljucujem da Rogulic ne radi za dobrobit ceste. Zasto je to tako, nazovi redom slijedece ljude i sve ce ti biti jasno. prvo okreni broj od Luigija, pa onda nazovi Keca, pa se onda javi Perkusicu, a imas i dobrog frenda Arnautovica koji ti i nije tako daleko. zaleti se do njega pa ga pitaj neke stvari. Ja sam sa tim ljudima sjedio na sastancima i makar sam na skupstini glasao za G. Eskinju i njegov team, nije mi bilo toliko krivo za pobjedu Gavrilovica no odma su mi neki rekli, pazi sad sta ce se desiti da bi se u manje od mjesec dana upravo to i desavalo.

Za ovu sam stranu zbog jednog razloga, makar sam malo u ovome sportu, ono sto sam osobno rekao na nazovimo ga radnom sastanku, svi su prihvatili i jako slicno tome su se postavili. Posto znam da mi je osobno najbitniji napredak sporta i da nemam osobno nikakvih iskvarenih ciljeva u cijeloj prici, znam da je ova urpava prava za to. Kada bi smao discipline koje sada misle da su zakinute dale mogucnost ovoj upravi da se dokaze (a ne kako Rogulic nije dao nekim nasim deisciplinama da disu), vjerujem da bi kroz godinu dana na novoj skupstini imali odabrano pravo vodstvo. Ova godinaje vec jako unakazena, i osobno ne vjerujem da ce biti bilo kakvih novaca od nikoga osim od HOO-a, barem da sad pokazemo pa da za iducu godinu osiguramo, bez obzira sa kime na celu.
Evidentirano

Fireblade2

« Odgovori #55 : 21. Veljača 2008, 23:00:13 »

Istina je ovo zadnje sto si rekao.

Imam dva pitanja.
1. Zasto prozivas novu upravu starom ? Prvo vise na celu ne sjedi covjek iz ine koja se godinama ponasala kao vlast u savezu. Ljudi koji su sjedili u upravi po meni su bili uvuceni preduboko i morali su sutiti. ja sam se osobno naslusao i prici o osobnim pretnjama nekih ljudi da se suti inace ...
U ostalom, u upravi je sjedio i Kec, jel imas nesto protiv njega, jel znas sta je on napravio za nas. Sada su tu ljudi i iz motocrosa i iz Endura svi zajedno bi trebali sve posloziti.
2. Zasto mislis da ova urapva izabrana 16.02. nije upravo ta koja ce RADITI i zalagati se za svaku disciplinu. Po cemu to zakljucujes. Da bi ti ja odma odgovorio kontru, ja zakljucujem da Rogulic ne radi za dobrobit ceste. Zasto je to tako, nazovi redom slijedece ljude i sve ce ti biti jasno. prvo okreni broj od Luigija, pa onda nazovi Keca, pa se onda javi Perkusicu, a imas i dobrog frenda Arnautovica koji ti i nije tako daleko. zaleti se do njega pa ga pitaj neke stvari. Ja sam sa tim ljudima sjedio na sastancima i makar sam na skupstini glasao za G. Eskinju i njegov team, nije mi bilo toliko krivo za pobjedu Gavrilovica no odma su mi neki rekli, pazi sad sta ce se desiti da bi se u manje od mjesec dana upravo to i desavalo.

Za ovu sam stranu zbog jednog razloga, makar sam malo u ovome sportu, ono sto sam osobno rekao na nazovimo ga radnom sastanku, svi su prihvatili i jako slicno tome su se postavili. Posto znam da mi je osobno najbitniji napredak sporta i da nemam osobno nikakvih iskvarenih ciljeva u cijeloj prici, znam da je ova urpava prava za to. Kada bi smao discipline koje sada misle da su zakinute dale mogucnost ovoj upravi da se dokaze (a ne kako Rogulic nije dao nekim nasim deisciplinama da disu), vjerujem da bi kroz godinu dana na novoj skupstini imali odabrano pravo vodstvo. Ova godinaje vec jako unakazena, i osobno ne vjerujem da ce biti bilo kakvih novaca od nikoga osim od HOO-a, barem da sad pokazemo pa da za iducu godinu osiguramo, bez obzira sa kime na celu.
Ovo o novoj staroj si u pravu. Možda zato što volim i mlađe i starije  :mrgreen: .
Aj, baš ću nazvati Arnautovića iako on nije neko mjerilo normalnosti :mrgreen: :mrgreen: :jesus: .
Evidentirano
www.CRO-MOTO.com

Online magazin

Eck

• *
  • Vozi: Aprilia caponord
« Odgovori #56 : 21. Veljača 2008, 23:08:27 »

S obzirom da se u vašim postovima spominju samo brzinci  ja vas pitam kakva je budućnost ostalih sportova (motocros, moto rally..)? :misli:
Evidentirano

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #57 : 21. Veljača 2008, 23:10:42 »

Zovi, to ce ti biti dovoljno. Zapravo da si bio na sastanku discipline odrzanom prije dva-tri tjedna, onda bi ti bilo i previse  :mrgreen:

No dobro, da vise ne laprdamo, ocito svi imamo isti cilj ali drugacija sredstva ili bolje reci put. Svima nam je najbitniji boljitak motosporta, samo neki zagovaraju jedne, a neki druge. Ja bi vjerujem podrzao bilo koju upravu ali bez Rogulica na bilo kojoj poziciji. Uprava ne moze imati nikakve osobne sukobe sa bilo kojom disciplinom, a on je pokazao da ima i to odmah sa najjacom.
Evidentirano

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #58 : 21. Veljača 2008, 23:11:48 »

S obzirom da se u vašim postovima spominju samo brzinci  ja vas pitam kakva je budućnost ostalih sportova (motocros, moto rally..)? :misli:

Spominju se najvise jer smo mi u glavnom brzinci, ali ako se vratis malo na temu, bolje je procitas, onda ces vidjeti da ti decidirano pise kako ce se uprava brinuti za sve discipline posebno, a direktore disciplina ce birati sami vozaci odnosno klubovi koji imaju vozace u toj disciplini.

G. Rogulic je cak htio uvest pravilo da svi direktori moraju imati medjunarodnu licencu. Kakve veze licenca ima sa sposobnosti covjeka da organizira i vodi disciplinu. No na taj nacin se htio rijesiti onih koji mu ne pasu.
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #59 : 21. Veljača 2008, 23:44:18 »

U enduru recimo cvjetaju ruže, na svakoj utrci će biti 200-tinjak natjecatelja, odličan program i zabava, a sve to zaslugom gospodina Ž. Krištofića koji je svojim nesebičnim radom i zalaganjem svima nama osigurao odličnu sezonu!
Evidentirano

Fireblade2

« Odgovori #60 : 22. Veljača 2008, 01:45:11 »

Zovi, to ce ti biti dovoljno. Zapravo da si bio na sastanku discipline odrzanom prije dva-tri tjedna, onda bi ti bilo i previse  :mrgreen:

No dobro, da vise ne laprdamo, ocito svi imamo isti cilj ali drugacija sredstva ili bolje reci put. Svima nam je najbitniji boljitak motosporta, samo neki zagovaraju jedne, a neki druge. Ja bi vjerujem podrzao bilo koju upravu ali bez Rogulica na bilo kojoj poziciji. Uprava ne moze imati nikakve osobne sukobe sa bilo kojom disciplinom, a on je pokazao da ima i to odmah sa najjacom.
Dobro, a sad idemo natrag na početak. U kojem ja to postu govorim koga ja podržajem?
Po mjeni, čini mi se da ja podržajem objektivnost.
Barem mi je to bila namjera.
Evidentirano
www.CRO-MOTO.com

Online magazin

supertomo

• Vozi: Agresivno Narančasti Motor
« Odgovori #61 : 22. Veljača 2008, 09:21:03 »

U enduru recimo cvjetaju ruže, na svakoj utrci će biti 200-tinjak natjecatelja, odličan program i zabava, a sve to zaslugom gospodina Ž. Krištofića koji je svojim nesebičnim radom i zalaganjem svima nama osigurao odličnu sezonu!
dakle sve sto im ostaje , je da prodaju lezaljke i kupe blatnjave pile i peglaju po sumi dok se ne smire u hms. Ak nist drugo bolje ce se snaci poslje na onim(novim) izletnim zonama na grobniku . :jesus:
Evidentirano
Brkati sileđije 69

baxy

• Vozi: Honda cbr1000rr
« Odgovori #62 : 22. Veljača 2008, 09:50:56 »

...aaa gdje se može  pročitati prijedlog novog plana i programa rada za 2008. godinu, konkretni potezi i zadaci nacionalnog saveza i njegovog predsjedništva, nova koncepcija i dr.... :misli:
Evidentirano
Hoće li Bradl, Haslam ili Rossi ikada odvoziti krugove na Grobniku brže od svojih ćaća .. ??

mate

• Administrator
« Odgovori #63 : 22. Veljača 2008, 09:53:30 »

Možda u Glasu koncila... 8)
Evidentirano

baxy

• Vozi: Honda cbr1000rr
« Odgovori #64 : 22. Veljača 2008, 10:19:37 »

Možda u Glasu koncila... 8)

Mate gle...ti se zezaš a ja pitam ozbiljno....gle..ispisano je samo na ovu temu na tisuću riječi a sve se svodi na sukob imena , nigdje nemogu pročitati kakve programe su nudili i koja je razlika u programima......naravno da pitanje proizlazi iz neinformiranosti ali kolko se sjećam Rogulić je bio brzinac i to jedan od najboljih u svoje vrijeme (a sad je kao protiv brzinaca) malo mi čudno...

A što se tiče Glasa koncila, zamisli naslov "Svećenik prvak države u motociklizmu"....ti bokca, vijest koja bi garant obišla sve svjetske medije....kud ćeš bolju promociju hehe :D :D :wink:
ako mogu igrat nogomet mogu sve...
Evidentirano
Hoće li Bradl, Haslam ili Rossi ikada odvoziti krugove na Grobniku brže od svojih ćaća .. ??

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #65 : 22. Veljača 2008, 10:34:13 »

...aaa gdje se može  pročitati prijedlog novog plana i programa rada za 2008. godinu, konkretni potezi i zadaci nacionalnog saveza i njegovog predsjedništva, nova koncepcija i dr.... :misli:

Prvi sastanak novog upravnog odbora je u srijedu, nakon toga ce javnosti sve biti predoceno.
Evidentirano

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #66 : 22. Veljača 2008, 11:01:10 »

makar se ne bi trebali osvrtat na proslost, znam iz pouzdanih izvora da ce jedna od tocka dnevnog reda tog sastanka biti organiziranje revizije rada saveza za protekle godine. Sve u cilju da se sve iznese na vidjelo i da prestanu vise te price rekla kazala.

Ima josjedna dobra stvar, danas me kontaktirao g.Rogulic i zatrazi da se nadjemo kako bi on iznjeo svoj stav. Vec se sad brusim i pripremam pitanja jer cu mu u Mate stilu pokusat sve istrest u facu pa neka se covijek brani. Jedno je sigurno, on meni barem ne moze vracati posto sam jaosoba koja ne dolazi iz saveza i nikada nisam dobio niti uzeo jedne kune od saveza.
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #67 : 22. Veljača 2008, 11:05:24 »

Mate gle...ti se zezaš a ja pitam ozbiljno....gle..ispisano je samo na ovu temu na tisuću riječi a sve se svodi na sukob imena , nigdje nemogu pročitati kakve programe su nudili i koja je razlika u programima......naravno da pitanje proizlazi iz neinformiranosti ali kolko se sjećam Rogulić je bio brzinac i to jedan od najboljih u svoje vrijeme (a sad je kao protiv brzinaca) malo mi čudno...

A što se tiče Glasa koncila, zamisli naslov "Svećenik prvak države u motociklizmu"....ti bokca, vijest koja bi garant obišla sve svjetske medije....kud ćeš bolju promociju hehe :D :D :wink:
ako mogu igrat nogomet mogu sve...

Moramo se malo zekat, vidiš da ni od rasprave nema ništa jer su tu dva aktivna sudionika i jedan recimo u ulozi novinara dok sam gotovo siguran da i puno drugih, prozvanih i neprozvanih sudionika ove farse oko HMS-a to čita, no ne želi se mješat. Obojica smo na forumu dugo vremena i odavno smo rekli svoje mišljenje pa ne treba ponavljat. Jedina novost s moje strane je da mi se sve više čini da se uopće više ne radi o novcima nego čistom inatu i sukobima ego tripova. No, ne poznajem osobe pa ni ne mogu ništa tvrditi.
Sa strane našeg kluba, pokorit ćemo se reketu i uplatit članarinu da bi mogli voziti i ove godine. Imamo Sašu koji je još mlad, ambiciozan i pun snage pa nek se malo troši kad već ne trenira koliko bi trebao. :hehehe:
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #68 : 22. Veljača 2008, 11:15:32 »

makar se ne bi trebali osvrtat na proslost, znam iz pouzdanih izvora da ce jedna od tocka dnevnog reda tog sastanka biti organiziranje revizije rada saveza za protekle godine. Sve u cilju da se sve iznese na vidjelo i da prestanu vise te price rekla kazala.

Ima josjedna dobra stvar, danas me kontaktirao g.Rogulic i zatrazi da se nadjemo kako bi on iznjeo svoj stav. Vec se sad brusim i pripremam pitanja jer cu mu u Mate stilu pokusat sve istrest u facu pa neka se covijek brani. Jedno je sigurno, on meni barem ne moze vracati posto sam jaosoba koja ne dolazi iz saveza i nikada nisam dobio niti uzeo jedne kune od saveza.

Nemoj samo da ti se dogodi da nesvjeno postaneš medij koji će nekome služiti kao promocija, bar ne dugoročno. I naravno, nemoj očekivati čuda jer će svaka strana i dalje tvrditi svoje, i to bolje ili lošije argumentirati. Nešto kao emisija "Otvoreno" u kojoj ona jadna voditeljica ima dva sata da se pripremi na kompleksnu temu, svi melju sat vremena i na kraju ionako nitko ništa iz toga ne skuži. Dakle, budi pametan, nisi ti kadija... :mrgreen:
Možeš postaviti jedno pitanje koje mene osobno jako zanima: što je tadašnja uprava mislila dobiti sa imenovanjem Đure Gavrilovića za predsjedinka, a posebno Rogulić osobno pošto je on, kako se vidi iz priloženog, njegove obe ruke obzirom da je sve trebao voditi umjesto njega?
Evidentirano

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #69 : 22. Veljača 2008, 12:40:00 »

Odgovor člana upravnog odbora na mnoge optužbe o neregularnostima skupštine održane 16.02.

Rogulić je zvao Pavlica i tražio ga da ga ugura u neko tijelo saveza, što je ovaj naravski odbio. Vidi da ne može ući na mala vrata, pa otvaraju još jedan front sa idejom da sakupe nekakav kvorum na nekoj nelegalnoj sjednici u subotu. U ured saveza je došlo pismo od HOOa u kojem je potvrđen legitimitet skupštine koja je održana u subotu, 16.2. Grabušić sada već moli da se članice odazovu na skupštinu. Činjenice su sljedeće:

1. Radno predsjedništvo se bira na skupštini, a ne unaprijed. Dakle takvo tijelo uopće ne postoji u statutu. Radno predsjedništvo biraju članice skupštine, a ne imenuje ga Upravni odbor. Savez ima dva zaposlenika kojima je ovo već četvrta skupština u godinu dana, dakle ima iskustva.
2.Očito da ni u nadzornom odboru nema jedinstvenih stavova. Nadzorni odbor se po statutu sastoji od tri člana. Jedan član nije zbog proceduralne greške verificiran od strane Gradskog ureda za upravu, pa je do ove skupštine imao samo dva člana. Ako se na sjednicama upravnog odbora odluke donose kvalificiranom večinom to su onda dva glasa. Tako ispada da su za valjane odluke morala oba člana glasati jednako, što sada vidimo da nije slučaj.
3. Upravni odbor nije donio odluku o mijenjanju datuma sjednice, tako je u svojoj izjavi napisao Leljak.
4. 5 izborna skupština je počela sa radom i završila sa radom u subotu 16.veljače, te ne može biti nastavljena 23. veljače kako vapi g. Grabušić.
5. 5.izborna skupština je imala kvorum, bilo je prisutno 33 predstavnika članica sa pravom glasa. Originali i zapisnik o tome postoje u Uredu saveza. Sada g. Skendrović se može žaliti koliko hoće, to neće promijeniti. Nikakva njegova naknadna matematika ne vrijedi. Svaki predstavnik kluba članice se je potpisao prilikom ulaska u dvoranu. Glasačkih listića (zelenih, crvenih i bijelih) bilo je podijeljeno toliko koliko je bilo punomoći klubova sa pravom glasa, dakle predstavnik kluba koji nije imao pravo glasa nije dobio glasačke kartončiće. Svaki glasački kartončić je bio ovjeren žigom saveza.

To je istina i ništa drugo. Meni nije jasno zašto se toliko upiru dokazati nešto u što ni oni sami ne vjeruju. Bilo bi po sport u ovoj zemlji daleko bolje da priznaju da su ovoga puta izgubili, da novo izabranoj garnituri "dišu za ovratnik" i budu im korektiv, njihova budna savjest. Jer, biti će još skupština, i ako će imati za ponuditi nešto bolje, neka budu izabrani. Sami su si krivi, ići đonom na sve, otvoriti si nebrojeno frontova kako su otvorili, kraj je bio potpuno logičan. Kako narod kaže, ko sije vjetar, žanje buru!
Evidentirano

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #70 : 22. Veljača 2008, 13:41:02 »

Da je g.Grabušić ipak u krivu, vidjljivo je iz dolje skeniranog dokumenta koji su on i g.Leljak potpisali 30.01. ove godine. Iz njega se jasno vidi da je skupština zakazana za 16.02. i niti jedan službeni dokument sa potpisom oba člana nadzora o promjeni termina nakon tog dopisa nema.
Po meni je i taj predmet odnosno dopis krivi jer radno predsjedništvo ne može imenovat nadzorni odbor nego članice na početku skupštine kao što se uvijek do sada i radilo. mislim da je to čak u statutu.

Još moram napomenuti, da je statut koji je došao uz dopis onaj koji je G. Rogulić sastavljao sam i htjeo ga predložit na skupštini. Taj statut nije pravovaljan i prihvačen od 2/3 članica. Tek kada se to desi, pojedinci se mogu pozivati na točke tog statuta do tada vrijedi stari.

Budem kasnije pokusao izvuci detalje oko punomoci koje su jedini detalj oko kojeg nastaje spor.

E da, i ona punomoć koju sam i ja mogao isprintat doma na kompjuteru, ona koja je bez pečata saveza je vrlo interesantna. Sistem obaveznih ovjerenih punomoći od strane saveza je donesen urpavo zbog smanjenja manipulacija tim papirima i da se ne desi da jedan klub glasa više puta. 5. izvanredna skupština je održana, sada je moguće samo sazvat 6. izvanrednu skupštinu jer je po priloženoj dokumentaciji ova 16.02. bila 5. i pravovaljana. Čekam još samo papir u kojem HOO ovjerava legitimnost te skupštine.
Evidentirano

moto man

• **
  • Vozi: miško
« Odgovori #71 : 22. Veljača 2008, 13:51:00 »

Prepoznao sam bez potpisa retoriku i potpis bez potpisa samoga.Nema Skendrović nikakvu matematiku niti mu treba , ja samo konstatiram stanje kakvo vidim a vi mi skenirajte članak statuta kojim demantirate moje iznošenje činjenice o pravu zastupanja na skupštini.Ne želim više polemizirati neka vrijeme postavi stvari na svoje mjesto , pa ako će pisac  posta biti legitiman ja ču ga priznati kao član skupštine, naravno ne i podržati.Sigurno si neču dozvoliti da na skupštini netko zastupa članicu na ovaj način a i nije mi bitna priča osim u djelu discipline Supermoto i svega što može utjecati na nju.Vrijeme jedino ostaje pokazatelj u kojem ćemo biti uspješni kao savez ili suprotno.Za malo više mjesec dana je redovna skupština i to je taman vremena koliko su imali i ovi iz 12 mjeseca da se postave kako treba pa če već i ta skupština biti prvi filter bilo kojem vodstvu.Jedino što mogu obečati da nikome na vodstvu discipline Supermoto ukoliko ostane ova uprava neće biti lako ako ne ponovi barem prošlu sezonu , a pošto je najavljena sjednica UO-a za srijedu (u bilo kom sastavu) vjerujem da ćemo kao sudionici svega dobiti odgovore na pitanja kojih vidim ima pregršt.
Evidentirano
mafija , sused mafija , a meni je dobro , jako dobro i neka mi je tak mi i treba !

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #72 : 22. Veljača 2008, 13:53:49 »

Ja obecajem da cu odraditi sve potrebne intervjue sa upravom. Trenutno priprmeam jedan sa g. Pavlicom, moram priznati nimalo blagi, a isti ceka i ostatak ekipe.
Evidentirano

moto man

• **
  • Vozi: miško
« Odgovori #73 : 22. Veljača 2008, 14:04:08 »

Ja ču ti pomoći oko pitanja punomoći na skupštini.ČLANAK 28 statuta HMS-a još uvjek dostupan svima.Na osnovu tog članka neka mi Feričanci pokažu i dokažu da je Gajić član upravnog odbora istog ili Ivan Šamec za EK Varaždin
Evidentirano
mafija , sused mafija , a meni je dobro , jako dobro i neka mi je tak mi i treba !

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #74 : 22. Veljača 2008, 14:21:23 »

Citam sada statut i doslovce nigdje se ne spominje punomoc. Zapravo nigdje se ne spominje da punomoc nije valjani dokument. U statutu pise da clan skupstine moze biti osoba:

- koja je drzavljanin RH
- koja je navrsila 18 godina
- koja je clan upravnog odbora udruge koju predstavlja (ako udruga ima urpavni odbor)
- koja nije pravomocno osudjivana za kaznena djela.

Posto svi ostali detalji nisu definirani, vrijedi visi zakon a on govori da u koliko je neka osoba sprijecena doci pred bilo koga, da moze poslati opunomocenika sa valjanom punomoci. posto su sve punomoci izdane i predane potvrdjene od clana urpavnog odbora kluba, nema nikakvih razloga za osporavanje tih dokumenta. U ostalom, neka ih neko ospori, pred gradskim uredom i pred HOO ce postici vjerojatno nista. zapravo, HOO je vec prihvatio odrzanu skupstinu kao legitimnu.

Gospodo, predlazem vam da krenete pravim putem. Strana koja nije zadovoljan sa izbirima 16.02. moze uvijek pisanim putem (prema statutu) zatraziti predsjednika saveza da sazove skupstinu. Ako ovaj to ne ucini u roku od 30 dana, onda se skupstina moze odrzati i bez njega. Dakle, skupite potpise od 1/3 clanica, sastavite dopis i zatrazite sazivanje 6. izvanredne skupstine jer 5. je vec odrzana. Predsjednik ako vam se i ne odazove, imate vremena 30 dana razraditi pravi i legitimni plan pa krecite u napad.

I da, ima u Roulicevom statutu puno dobrih stvari, treba malo izbacit neke po meni njemu u interesu napisane tocke, ali mislim da je vrijeme da se donesu neke izmjene u statutu. Cak i u stavci oko predstavljanja clanica na skupstini, sada jeda vise ne dolazi do zabune i detalj oko punomoci precizije definiran pa tamo i stoji da u slucaju sprijecenosti clana urpave, njega moze mijenjati njegov zamjenik ovlasten sa punomoci.

Sada mi je vec pomalo dosta proucavanja statuta, pravilnika i citanja raznih dopisa. Ne svidja mi se da se vade samo neki podaci a da drugi ostaju skrivenog tipa. U ostalom, ako netko zeli citati statut, sve moze pronaci i pogledati na stranicama HMS-a.
Evidentirano
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 14   Gore

Stranica je generirana za 0.181 sekundi uz 15 upita.