alo da se ja malo javim!
putovali do dolje 6 sati iz karlovca, došli, malo nas razočarala točena piva al smo ubrzo skužili da ima karlovačke u limenki pa navalili na nju!
Inače za one koji nisu bili u bihaću samo reć ljudi morate posjetit, predivan grad a predivnim korzom i predivnom kulturom, ljudi navčer šetaju i druže se opušteno uz kavice i sladoled. Mi smo bili oduševljeni njihovom opušćenošću.
mala zamjerka na ćevapima lik nije imao nikakav prilog uz njih nego su bili sami u lepinji bez ikakvog kečapa i ajvara i sličnog kaj bi ih malo upotpunilo, bilo je i druge klope al ćevapi su ćevapi mada i bez priloga

i na kraju VELIKA ZAMJERKA, ne domaćinima na malom kampu nego na slovencima koji su ga bahato zauzeli i kad smo mi u njega ušetali pobunili se da je kamp zauzet, da šta mi tražimo tamo da nema mjesta, mene jedna babuskara doslovno zaskočila graktat da sam se ko lopov osjećao a samo sam ih pitao da jel ima još negdje prostor za kampiranje, jer sam skužio da su tamo dulje od mene pa reko ljudi smo možemo popričat par riječi!